موضوعها: 242
تشکر های اهدا شده: 522
تشکر های دریافت شده :6067 بار در 486 پست
سال تشخيص بيماري : 81
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده : در لیست وجود ندارد
تمام بلیت های کنسرت محسن یگانه در شیراز به نفع بیماران ام اس فروخته شد
شیراز- روابط عمومی اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس اعلام كرد: به همت شركت ندای دل شیراز تمام بلیت های كنسرت محسن یگانه در شیراز به نفع بیماران ام اس فروخته شد. دریافتی مهدی سبوكی مدیرآموزشگاه ندای شیراز با اعلام این خبر گفت: پس از اعلام خبر حضور محسن یگانه برای اجرای كنسرت در شیراز و اطلاع مردم فرهیخته شیراز از اینكه هزینه بلیت این كنسرت به نفع بیماران ام اس هزینه می شود به سرعت قابل توجهی تمام بلیت های این كنسرت فروخته شد. او ادامه داد: این مهم در زمان اعیاد شعبانه نشان دهنده نوع دوستی و اهمیتی است كه شیرازی ها به كمك كردن به هم نوعان خود دارند. وی گفت: با همكاری صورت گرفته میان اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و شركت ندای دل شیراز این كنسرت در روز های جمعه و شنبه 16 و 17 تیر ماه جاری و در چهار سانس برگزار می شود. سبوكی گفت: اینگونه حركت های فرهنگی به همت متولیان فرهنگ و هنر استان قابل تقدیر است و نیاز به حمایت برای ادامه دارد.
منبع: ایرنا
باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم
تشکر شده توسط : | شهرزاد , nazii , Sina , maedeh , naz.gigili , ارزو , hamid , Ghost , ساحل , neda.n , رنگین کمان , sara-m , shokolat , parastoo joon , paeazan , سـاناز , آنا , najva , # پریسا # , edarzi , arezoo_azizi , ساغر , toktam* , Matilat , زهرا59 |
|
موضوعها: 71
تشکر های اهدا شده: 7897
تشکر های دریافت شده :16585 بار در 4448 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
2012/07/07, 11:55 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/07/07, 11:56 AM، توسط شهرزاد.)
زنده باد محسن یگانه
و شیرازی های عزیز...
آفرین به این حرکت قشنگت
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
موضوعها: 48
تشکر های اهدا شده: 9591
تشکر های دریافت شده :14529 بار در 2177 پست
سال تشخيص بيماري : 25/12/1390
دكتر معالج : دکتر صحرائیان-دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده :
2012/07/07, 12:50 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/07/07, 01:03 PM، توسط sooorooosh.)
این خبرو از چند ماه پیش تو انجمن دادن که میخوان همچین کاری رو کنن....هزینه حاصل از کنسرت هم برسه به انجمن ام اس شیراز که نمیدونم باهاش چه غلطی کنن....تو انجمن شیراز یه مسئولی هست که 3 تا خونه از یک بابای دیگه گرفته حالا نمیدونم به چه فیلمی یه نهاد ساخته بنام انجمن ام اس همیاران شیراز....خوب قبل از حملم رفتم تو اون انجمن....یعنی جلسه سوم بود که میرفتم اونجا....بعد این بابا نعمت الهی اومد حرف زد(به اصطلاح مدیر انجمن)....هی میگفت من نماینده 4000 تا ام اسی تو شیرازم...هی حرف مفت زد...بعدش من بلند شدم گفتم هر چی هستی باش مگه نمیگی نماینده 4000 نفری اسم 8 تا داروی ام اس رو بگو که الان تو بازار هست....موند توش...دیگه کلی داد زدم...گفت من میخوام برای بچهای ام اس کنسرت بزارم....گفتم اول که مگه ام اسی جماعت بی کس و کارن یا خودشون بی عرضن که نیاز به خیریه این جوری داشته باشن...گفتم فکر کردی تو جوب اب توسطل ماست میرفتیم تو گرفتیمون؟گفتم تو بچهای اینجا دو تاشونو بزاری رو هم به اندازه جد و ابادت تحصیلات دارن.....دیگه سرتونو درد نیارم....بعدش گفت میخوام این پول صرف کمک به انجمن بشه...گفتم انجمن یا جیب تو؟گفتم نه من به این پول احتیاج دارم نه خیلی های دیگه از این بچه ها...ولی بقران من ادم میشناسم که برای پول سینووکس کارگری میکنه....گفتم این پول حق اونه....حالا فکر کردین این کنسرت برگزار بشه تومنیش گیر این جماعت 8 گرو 9 میاد؟نه بخدا....رو چی نظارت هست که رو این باشه؟اینم شده بندو بساط بیکاریه این اقا که یه بساطی واسه خودش پهن کرده سر گرم باشه وقتش بگذره...اگر هر از گاهی یه کمکی بشه یه جائی باشه که این کمکها بره....واگرنه از یه موسسه غیر انتفائی بدون نظلرت دولت چه انتظاری هست.....اخرشم گفت من رفتم کلی رو زدم تو استانداری 10 ملیون کمک گرفتم...گفتم خوب باهاش چکار کردی...گفت دادم به اون که این سه تا خونه رو ازش اجاره کردم....دیگه نتونستم رفتم که خدمت صورت مبارکش برسم...کلی داد زدمو قرمز شدم...بعدشم نتیجش شد حمله و پالسو این چیزا که قبلا براتون گفتم
یه کلام اخر کلام
از ام اسی مظلوم تر ندیدم
تو هو داری ظلم میکنی....کی خونه ظلم ویرون میشه کی
موضوعها: 242
تشکر های اهدا شده: 522
تشکر های دریافت شده :6067 بار در 486 پست
سال تشخيص بيماري : 81
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده : در لیست وجود ندارد
2012/07/07, 12:56 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/07/07, 01:05 PM، توسط hamdam.)
چه عرض کنم والله! خوب جواب دادین اما اونا گوششون در برابر حرفهای حق مسدوده، این کارها هم بیشتر برای خود نشون دادن و اظهار.........!!اینا هیچ کدوم به فکر بیمارا نیستند و مطمئنا هیچ کار خیری برای بیمارا صورت نخواهد گرفت فقط بیماری ابزاری شده برای وصال اونا به هدفهای خودبینانه و .....
باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 5763
تشکر های دریافت شده :2181 بار در 854 پست
سال تشخيص بيماري : 80
دكتر معالج : خدا
داروي مورد استفاده :
بازم دمش گرم بچه محل خودم محسن جان
هر چی باشه محسن یگانه بچه ناف گنبد کاووسه ....
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 1005
تشکر های دریافت شده :1016 بار در 193 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : تقاء-صحراییان
داروي مورد استفاده : ربیف
عذاب می کشم ولی عذاب من گناه نیست
وقتی شکنجه گر تویی،شکنجه اشتباه نیست
موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 167
تشکر های دریافت شده :2748 بار در 1040 پست
سال تشخيص بيماري : ماه رمضان 1386
دكتر معالج : .....
داروي مورد استفاده :
منم متنفرم که کسی برامون کاری بکنه یعنی چی یعنی میخواد هزینه ها رو بده انجمن برامون پول جمع کنن میخوام صد سیاه برامون کنسرت نذارن پول جمع نکنن
به جای اینا که جار بزنید اینطور اونطور مثل ادم برید ادمهای محتاج رو پیدا کنید و کمکشون کنید نه بارشون خیریه راه بندازید
راز زندگی آرام اینست امروز را در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 1005
تشکر های دریافت شده :1016 بار در 193 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : تقاء-صحراییان
داروي مورد استفاده : ربیف
(2012/07/09, 08:48 PM)yas نوشته است: منم متنفرم که کسی برامون کاری بکنه یعنی چی یعنی میخواد هزینه ها رو بده انجمن برامون پول جمع کنن میخوام صد سیاه برامون کنسرت نذارن پول جمع نکنن
به جای اینا که جار بزنید اینطور اونطور مثل ادم برید ادمهای محتاج رو پیدا کنید و کمکشون کنید نه بارشون خیریه راه بندازید
یاس عزیز سلام؛ من چون یه مدتیه با افرادی که تو این کارا وارد شدم در ارتباطم می بینم که کلی به 100 نفر زنگ میزنن تا 3 نفر قول همکاری بدن بعد آخرش هم دو نفر می زنن زیرش اون یه نفر باقی مونده هم نصفه نیمه یه کاری می کنه!! از جهت دیگه راه افتادن این خیریه ها اگه درست باشه یعنی هدف و مبناش درست باشه خوبه چون هم می تونه به مردم آشنایی بده و هم بالاخره برای کسانی که درگیر خرج دوا و درمان هستن کمک باشه!! مردم کلن توی بازارچه خیریه یا کارهایی از این دست راحت تر کمک می کنن! درسته وظیفه ی دولته که این هزینه ها رو کم و بیش پرداخت کنه اما وقتی کاری انجام نمی شه این کارها می تونه کمک کننده باشه!! البته قرار نیست شانیت وانسانیت کسی زیر سوال برده بشه!
عذاب می کشم ولی عذاب من گناه نیست
وقتی شکنجه گر تویی،شکنجه اشتباه نیست
|