2012/07/06, 08:49 PM
جریان کارت هدیه چیه
روزگارغریبی است
اطلاعیه های انجمن استان خوزستان
|
|||||||||||||||||||||
سلام
خانم کوشکی هر از چند گاهی هم به من زنگ میزنه از جمله امروز امام کارت هدیه چیه دیگه من خودم بانکی هستم اما کارت هدیه رو دوست دارم. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() راست میگن بچه های عزیز ماهم شاغل هستیم + شهرستانی (ایذه) + علاقه مند به شرکت در اینجور کلاسها+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() واقعا حیف که ما شهرستانی های شاغل ...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بابا بخدا ما شهرستانی ها گناه دارم به کی بگیم درد دلمون رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2012/07/07, 08:15 AM
اره ما شهرستاني ها هيچي شامل حالمون نميشه
![]() كاش خلاصه ي جلسه رو يكي كه رفته بذاره توسايت تا ما هم بخونيم من با مشاوره ي گروهي موافقم.تاثيرش زياده
2012/07/16, 09:07 AM
ما هم استاد استادیم
![]() کاش میشد برنامه های تدوین شده را به تلفن همراه بیماران اس ام اس کرد چون همه به اینترنت دسترسی ندارند انجمن هم که برا ما دردی را دوا نمیکنه
انجمن ام. اس استان خوزستان به یاری خداوند و کمک خیرخواهانه شخصی که نخواست نامش فاش شود تعدادی ازبیماران را به قید قرعه ، با حضوریک نفراز پرسنل انجمن درتابستان 91 به سفر زیارتی سیاحتی یک هفته ای مشهد فرستاد .
انجمن ام. اس استان خوزستان
2012/11/10, 01:00 PM
خب خوش بحالشون خانم کوشکی
ما که اصلا خبردار نشدیم ![]() منم سفر میخام ![]() منم مشهد میخام ![]() نه شما منو بردین مسافرت نه این سایت محترم ![]()
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
![]()
2012/11/10, 01:01 PM
خدا خیرش بده انشالله من هم دلم می خواد به انجمن کمک کنم
2012/11/10, 07:47 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/11/10, 07:47 PM، توسط moon light.)
خوش بحالشون!چجوریاس؟برای آزمایش و کمک به دانشجوها که بتونن طرحاشونو کامل کنن،من اولین نفرم که انتخاب میشم اما برای سفر واز اینجور کارا که بنفع من تموم میشه اصلا اسمم در نمیاد.انصافا اصلا اسم ما رو توی قرعه کشی میذارید؟
![]() ![]() ![]()
قابل توجه بیماران ام.اس استان خوزستان
کلاس مشاوره گروهی با موضوع مدیریت کنترل استرس بزودی درمحل انجمن ام. اس برگزار می گردد. لطفاً با توجه به محدودیت ظرفیت سریعاً جهت ثبت نام به دفتر انجمن ام. اس مراجعه فرمائید.یا با شماره های 3743660 ، 3743101 الی 2 در ساعات اداری ( 8الی 14 ) تماس حاصل فرمائید.
قابل توجه بیماران محترم ام. اس استان خوزستان
سمینار تقویت حافظه و تکنیک های یادگیری با حضور مجرب ترین اسانید روانشناسی در تاریخ دوشنبه 20/9/91 ساعت 10:30 الی 12:00 درمحل دانشکده توانبخشی سالن آمفی تالار دانشکده برگزار می شود . لذا باتوجه کمبود ظرفیت از کلیه علاقهمندان دعوت می شود تا جهت ثبت نام سریعاً به دفترانجمن ام. اس مراجعه یا با شماره های 3743660 - 3743101 الی 2 تماس حاصل فرمائید. قابل ذکر است ثبت نام و شرکت درسمینار بصورت رایگان می باشد .
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |