2012/06/17, 10:43 PM
سمیرا جان منم هر 2ماه یه بار برای نسخه نوشتن دکتر وآزمایش که بیشتر مربوط به انزیمهای کبدی هست میرم......چون داروی ربیف استفاده میکنم از این جهت باید تحت نظر باشم.
میزان مراجعه به پزشک و پیگیری بیماری
|
||||||||||||||||||
2012/06/17, 10:43 PM
سمیرا جان منم هر 2ماه یه بار برای نسخه نوشتن دکتر وآزمایش که بیشتر مربوط به انزیمهای کبدی هست میرم......چون داروی ربیف استفاده میکنم از این جهت باید تحت نظر باشم.
2012/06/18, 12:12 PM
منم تقریبا هر 4 ماه یا 5 ماه یکبار میرم پیش دکتر صحراییان که هیچ کار خاصی هم انجام نمیده فقط دارو برام مینوسه و شرح حالم رو میپرسه که اگر نکته خاصی باشه توی پروندم مینویسه فقط همین و بیشتر از چند لحظه هم ویزیت نمیشم اما به هر حال تحت نظر بودن به نفع خودمون هست
بگذار سرنوشت هر راهی می خواهد برود راه من جداست....
بگذار این ابرها تا می توانند ببارند چتر من خداست.....
2012/06/18, 12:23 PM
من سه ماه يكبار ميرفتم پيش دكترم اما جديداً شده چهار ماه يكبار ، هيچ كار خاصى هم انجام نميده فقط كلى از وقت و هزينه من رو ميگيره ، تازه اين ماه كه هم آزمايش خون دارم هم ام آر آى ، كاش بيخيال ميشد اين ويزيت هاى مسخره رو
هيچگاه اميد كسى را نا اميد مكن شايد اين تنها دارايى او باشد
2012/06/18, 12:28 PM
من تقريبا هر 3ماه يكبار ميرم پيش دكترم
هر دفه داروهامو چك ميكنه و گاهي چيزي اضافه يا كم ميكنه و برام آزمايش مينويسه و براي كم خوني هم تحت درمانش هستم
عظمت واقعی در آن نیست كه هرگز زمین نخوریم ؛ بلكه در آن است كه هر بار سقوط كردیم، دوباره برخیزیم
2012/06/18, 04:44 PM
من بطور ميانگين هر 40 روز يه بار ميرم كلاً دكترم انرژي مثبته حالا جداي از اينكه ميرم كلي بايد توي انتظار بشينم ولي بعد از معاينه جواب دادن به سوالام با خيال راحت ميام خونه به زندگي معموليم ادامه ميدم فكر كنك كه بنفعمونه كه به موقع بريم براي معاينه
جايي كه راه نيست خداوند راه ميگشايد
2012/06/18, 06:01 PM
دکتر من به قدری سرش شلوغه که هر وقت بخوام ببینمش باید 7 صبح دم کلینیک باشم تا وقت بگیرم ازش..بعدشم زیاد اهل معاینه و... نیست..فقط هر وقت نیاز به پالس تراپی داشته باشی مینویسه بری بستری شی!!الان دو سال میشه نرفتم پیشش!!
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
2012/06/18, 06:03 PM
من قبلا ماهي 1 بار ميرفتم اما اين بار 3 ماهه برام نوبت زد
انسان هرگز حتي به مرگ هم تسليم نمي شود مگر زماني كه اراده اش ضعيف باشد(((اندوخته اي با ارزش تر از تندرستي نميشناسم)))
2012/06/18, 06:59 PM
من که آخرین بار 7- 8 ماه پیش بود رفتم و آزمایش نوشت و دارو هنوز آزمایشمو ندادم !
شما که مثل من دیر مراجعه میکنید ، آزمایش رو چکار میکنید ؟
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2012/06/18, 07:28 PM
والا من ا زاسفند 89تاحالا پیش دکترم نرفتم.
داروهام رو میدم به دکترای متخصص دیگه مثل قلب برام مینویسند.توهر نسخه هم 8تاآمپول مینویسند. ولی فکر کنم کار اشتباهیه
بارالها ،درشب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان
2012/06/18, 08:45 PM
من هر 2ماه يه بار ميرم. البته چون دكترم شيرازه ميرم واسه تفريح و عشق و حال سر راه يه سرم به دكی جون ميزنم البته ديگه نميرمميخوام برم پيش يه دكتر همينجا
براى تو
براى چشمهايت.. براى من براى دردهايم.. براى ما اى كاش خدا كارى بكند...
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
7 مهمان |