2012/06/08, 08:39 AM
به نظر شما چرا بعضی ها پنهان کاری می کنند؟
أللّهُمَ إجعَلْ نَفْسی مُطمَئِنَةً بِقَدَرِک
نظرسنجی: آیا شما بیماریتان(ام اس) را از دیگران پنهان می کنید؟چرا؟ |
|||
خیر.دلیلی برای پنهان کردن ندارم. | 47 | 16.26% | |
خیر.دوست دارم همه دنیا بدونند. | 11 | 3.81% | |
تا جایی که لازم نباشه نمیگویم. | 103 | 35.64% | |
بله.از دید نادرست دیگران و ترحم متنفرم. | 88 | 30.45% | |
بله.به دلایل شخصی. | 40 | 13.84% | |
در کل | 289 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
آیا شما بیماریتان را از دیگران(دوستان و فامیل) پنهان می کنید؟علت آ
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2012/06/08, 08:39 AM
به نظر شما چرا بعضی ها پنهان کاری می کنند؟
أللّهُمَ إجعَلْ نَفْسی مُطمَئِنَةً بِقَدَرِک
2012/06/08, 08:48 AM
من نکردم.....ولی ای کاش کرده بودم.....چون بعضی اقوام فقط تو چشم میزنن....حالا نمی گم خوشحال شدن ولی بدشونم نیومده....البته نمیدونم شاید من زیادی حساس شدم....در مورد دوستامم ..1 دوست بیشتر ندارم که الان 14 -15 ساله رفیقیم.....اون و خانوادشم هم دارن ذره ذره پام میسوزن.....یعنی خدائیش میگم خیلی از بابام نگران تره.....اونم نباید میفهمید چون الان فقط باعث نگرانی و ناراحتیش شدم.....ادم که 10 بار ام اس نمیگیره که بگه تجربه دارم ولی ......کاش حتی مامان بابام هم نفهمیده بودن....مخصوصا مادرم....هی نگاهم میکنه غم و غصه میخوره....اگر بر میگشتم به 3 ماه پیش نمیزاشتم هیچ کس بفهمه
2012/06/08, 09:20 AM
بسته به نسبت طرف مقابل با خودم دلیل پنهان کاریم هم فرق میکنه. ولی از دید نادرست و ترحم بی مورد خیلی ناراحت میشم.
2012/06/08, 09:44 AM
نه ه ه ه کسی سوال کنه میگم اما به بعضی از فامیلا اسمش و نمیگم م
2012/06/08, 10:29 AM
بعضی از فامیل خیلی نزدیک میدونن ،همینطور دو تا از دوستام و رییس نادونم ،
اما اگه تجربه الان رو داشتم به هیشکی نمیگفتم
براى تو
براى چشمهايت.. براى من براى دردهايم.. براى ما اى كاش خدا كارى بكند...
2012/06/08, 10:39 AM
من هر جا میرم میگم ترسیم ندارم هر جوریم میخوان فکر کنن
هر جوریم میخوان رفتار کنن ، مشکل از اوناست نه من اگه پدر و مادر ناراحت نمیشدن می خواستم همه دنیا بدونن الانم همه دوستام و نزدیکام میدونن حتی دوستاییم که با اونا میرم فوتبال فقط مهم خود منم
دنیا از من که گذشت ولی بعد من مهربون تر باش
2012/06/08, 10:43 AM
من خوشحالک که کسی نمیدونه فقط وقتی میرم دکتر قلبم تاب تاب میزنه که پرستاریایی که منو دیدن 5 سال یوقت بازم نبیننم بدم میاد از شون دوست ندارم بدونن چه خبره بهرحال از دوست اقوام اشنا فک و فاکمیل خوشبختانه کسی خبر نداره بقیه رو نمیدونم ادیگه منظورم منظقه بیمارستانه
2012/06/08, 10:48 AM
منکه اغلب دوستان و آشنایان ازبیماریم خبر دارن.ولی خودم رو اینقدر ذلیل نشون نمیدم که برام دل بسوزونن.
تازه نسبت به قبل هم سعی کردم بیشتر باهاشون در ارتباط باشم که فکر نکنن خبریه. بهر حال هرکس یک عقیده ای داره. دل به کف غصه نباید سپرد ...... اول و آخر همه خواهیم مرد
2012/06/08, 06:25 PM
اولش تا بفهمی چی به چیه خود به خود چند نفر میفهمن.پدرومادرم خیلی ناراحت بودن.خواهر برادرام هم همینطور.دوست نزدیکم. اما حالا که میبینن سرومروگنده مبچه دار هم شدماطلاعاتشونم بیشتر شده درباره بیمارینظرشون خیلی تغییر کرده.اما دیگه اجازه نمیدم کسی بفهمه.وقتی حالم خوبه برم چی به ملت بگم اخه!
2012/06/08, 07:08 PM
من یکی که نمیگم...
فقط مامان میدونه و بابا و داداش و یکی از آبجیا.............. به هیشکی نمیگم........... از ترحم بدم میاد.....................
زنـــــــــــــــــــــده ام با نفـــــــــــــــــــس تو...!
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
115 مهمان |