داشت در مورد ام اس میگفت حرف بچه ها رو هم کشید وسط که ام اسی ها اگه بخوان میتونن .... باشن
گفت که پنجشنبه روز جهانی ام اس از مشهد میرسن به تهران
تموم شد الان
2012/05/30, 10:39 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/05/30, 10:41 AM، توسط Aram.)
(2012/05/30, 09:34 AM)fireboud نوشته است: خدا رو شکر
خدا رو شکر برای داشتن این دوستان پر انرژی و پر اراده
خدا رو شکر برای داشتن شما عزیزانی که در این مدت با پیام های مثبتتون موجب خرسندی و نشاط و امید بیشتر برای ادامه راه شدید
ممنونم از همه دوستان بدون شما عزیزان این کار میسر نبود
با همکاری و همدلی این خانواده هست که موفقیتهایی نصیبمون میگرده و صدای ما به گوش جامعه میرسه
همه اتون رو دوست دارم
مرسی که هستید
خدا رو شکر
مرسی که سختی رو به جون خریدید
رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: هر که مومنی را شاد سازد، مرا شاد ساخته و هر که مرا شاد کند، خدا را شاد کرده است.
2012/05/30, 10:41 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/05/30, 10:44 AM، توسط havaars.)
سینا از اول باید تو مینوشتی گزارشها رو
از تجسم حالات علیرضا کفم برید
چقدر خوشحالم به خیر و خوشی تمام شد همهش نگران بودم حالتان بد شود. خدا رو شکر که همگی سلامتید. خیلی سخت بود میدانم یادش بخیر اون روزایی که دوچرخه کوهستانی میراندیم با داداشم ...
به هر ترتیب این اتفاق فرخنده را به تکتک بچههای اماسی و خانوادههاشان تبریک میگم ...
و دارم فکر میکنم به بابابزرگ علیرضا و به پدر و مادر فربد ... هیه
راستی علیرضا: یه جایی تاکید کردی یه عده خانوم هم بودند [پاکدشت فکر کنم] بعد گفتی روبوسی و اینا ... بعد ... چشم همهمان روشن دیگه
قسمت اخر
القصه...................
خب جونم براتون بگه که:
در طی سفر جملگی در کنار هم تلاش میکردندی تا به هدفی برسندی که آن اثبات نیروی عظیم این یاران و انرژی مضاعفی بودی که در دل تک تک این چشم براهان قرار داشت تا هدف به سرانجام برسیدندی و این مهخم محقق گردیده و یاران سربلند و پیروز به آغوش گرم خانواده برگشتندی در این بین خاطراتی بجا ماندندی سرا پا خوش و شیرین که هرگز از اذهان مردم حذف نخواهد شد .
امید است این حرکت بسیار بزرگ پیش در آمد انقلابی گردد که تک تک اعضلائ در آن حضور به عمل رسانند و حرکتی جهانی صورت دهیم.
اراده بر هر چیزی غالب است
. ..
.
.
.
.
.
پایان
خدایا حواست هست؟
صدای گریه ام از گلویی در میاید که تو از رگ به آن نزدیکتری
سلام
الان از خونه ی خودم و از توی تخت خودم براتون پست می زنم.
خیلی خوشحالم که بلاخره تو نستیم این حرکت رو تمومش کنیم. و با وجود سختی هاش شیرینیش برامون باقی می مونه.
شما عزیزان هم که به هر طریق ما رو یاری کردید. انرژی دادید در کار ما سهم بزرگی دارید. و ما یه تیم به بزرگی همه ی دوستانمون هستیم.
من از فربود و سینا و حسین تشکر میکنم. و از همسفر بودن با این دوستان لذت بردم.
امشب و فرداشب (تا پایان گزارش روز جهانی ام اس) در خدمت شما خواهم بود.
ممنون و متشکر از همه شما عزیزان
اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک
اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده
اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده:
خیلی دوست داشتم بتونم بیام ببینمتون و از نزدیک خسته نباشید بهتون بگم..همه چی جور بود برا اومدن یهو به هم ریخت.
دوست دارم تبریک پررنگ م رو از همینجا بپذیرین و از ته دل براتون آرزوی سلامتی میکنم.شما باعث افتخار همه ی مایین.
به امید کسب موفقیت های بیشتر و بیشترتون. موفق باشین.
دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...