موضوعها: 13
تشکر های اهدا شده: 3
تشکر های دریافت شده :1941 بار در 44 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/05/19, 02:24 PM، توسط Sina.)
کاربر محترم سلام
همانگونه که در دیدار 15 اردیبهشت اعلام گردید ، تیم دوچرخه سواری متشکل از افراد مبتلا به ام اس ( حسین ، سینا ، فربود و علیرضا ) قصد دارند تا در هفته آینده از مشهد مقدس با دوچرخه ، رکاب زنان به سمت تهران حرکت کنند و در طی این مسیر از شهرهایی همچون نیشابور ، شاهرود ، سمنان ، گرمسار و ... عبور نمایند .
هدف از انجام اين فعاليت، افزايش آگاهي جامعه در زمينه عارضه ام اس و تشويق مبتلايان به انجام ورزش براي ارتقاي سلامت است.
به این جهت و در راستای این فعالیت ارزشمند و انسان دوستانه سایت انجمن تخصصی ام اس سنتر ضمن حمایت از این فعالیت سعی در پوشش خبری این حرکت دارد .
همچنین در صورت تمایل به آگاهی بیشتر از فعالیت ها و برنامه ریزی های این تیم می توانید با مراجعه به سایت ms sport که سایت تخصصی این تیم می باشد در جریان ریز این فعالیت ها قرار بگیرید .
تشکر شده توسط : | fafa , MAHDI , sama , hanie , earth , Mehdi Marjani , hamid , fireboud , niloufar , N00shin , neda.n , sooorooosh , somaye_602000 , Hegan , maede , paeeze , sara-m , naz.gigili , شيدا رها , parisa2011 , O#!!! , nazii , yummy , زهرا59 , نیوشا... , hamid t , shokolat , رنگین کمان , شهرزاد , مـه ســـا , فرناز , MFhealth , marmar , ارزو , Narges , mehdisalimi , نازلی , هانیه , arezooo82 , بهــار , سـاناز , zenith , warrior , آرزو , Ali 324 , nead , h.kakavand , rad007 , arezoo_azizi , جامعه حمایت از بیماران M.S , Parla , شیرین , بی تـــا , blue sky , nahid , parastoo joon , AlirezaS , baran1390 , Azad , toktam* , asmg , meherafarin , goli61 , melody , # پریسا # , aalieh , بیخیال , ehlam , najva , leili , هاجی , rana , Majid , آزیتا , Ghost , mirzaee , naz , Yanis , seyyed reza , edarzi , مولتی ام اس , Saina , hammae , nanaz , histya , لیلا م , پرستو , پویش , ساحل , chipchip , احمدعلی , RAFEZ , pesareshoja_ir71 , مینا... , esmaeil , khatoon25 , gilane , سحــــــــر , ELI , sar , mehrangiz , غزل , liliyam , ابراهیم , مهوش , amirfarhag , mari , آنا , پروانه , atefe , فریبا , مرضیه :) , g.someira , صدف57 , محبوب , BanOoOo , biparva , م.ه , baran , paeazan , 7714 , alireza1111 , negar_ka84 , matinfard , pariya , کارون , zohaa , تندیس , mehdernet2 , الیکا , پریس , handy1370 , samirahosseinnezhad , پرستووو |
|
موضوعها: 127
تشکر های اهدا شده: 2428
تشکر های دریافت شده :1543 بار در 478 پست
سال تشخيص بيماري :
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
برای تیم بچه ها و حرکت بسیار ارزشمند دوستامون آرزوی موفقیت میکنم...
ای سراپا همه خوبی
تک و تنها به تو می اندیشم
تشکر شده توسط : | Mehdi Marjani , fireboud , N00shin , maede , naz.gigili , شيدا رها , MAHDI , Prime , shokolat , arezooo82 , بهــار , سـاناز , h.kakavand , arezoo_azizi , Sina , بی تـــا , aalieh , najva , Narges , khatoon25 , آنا , مرضیه :) , الیکا , samirahosseinnezhad |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 657
تشکر های دریافت شده :1459 بار در 267 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر ترابی
داروي مورد استفاده :
خیلی دلم میخواست تو این حرکت بزرگ همراهیتون میکردم .ولی شرایط کاریم اجازه نداد انشاالله یه روز میرسه که با تیم حرفه ای میشیم میریم دور دنیا
ارزوی موفقیت و سلامت دارم برای همتون و امیدوارم در طی مسیر هرگز پنچر نشید
خدایا حواست هست؟
صدای گریه ام از گلویی در میاید که تو از رگ به آن نزدیکتری
تشکر شده توسط : | fireboud , hanie , N00shin , maede , naz.gigili , Prime , hamid t , shokolat , بهــار , سـاناز , h.kakavand , rad007 , ابراهیم , arezoo_azizi , Sina , najva , Narges , غزل , samirahosseinnezhad |
|
تشکر های اهدا شده: 10049
تشکر های دریافت شده :6392 بار در 2672 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/05/08, 10:06 AM، توسط N00shin.)
به همشون افتخار می کنم و براشون آرزوی سلامتی و موفقیت دارم
تشکر شده توسط : | hanie , maede , naz.gigili , fireboud , Prime , shokolat , بهــار , سـاناز , h.kakavand , rad007 , arezoo_azizi , Sina , aalieh , najva , Narges , khatoon25 , غزل , samirahosseinnezhad |
|
موضوعها: 33
تشکر های اهدا شده: 5858
تشکر های دریافت شده :14982 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : همون طوفانیان
داروي مورد استفاده :
منم براتون آرزوی سفری پربار و بی خطر و امن رو دارم. هر وقت که انجمن و سایتهای بعضی از کشورها رو می دیدم که بابت نه فقط ام اس موارد دیگه هم همینطور از این حرکتهای نمادین زیاد داشتند انقده غصه می خوردم برای خودمون. می گفتم پس ما چی؟ خوشحالم.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
تشکر شده توسط : | N00shin , maede , fireboud , Prime , shokolat , بهــار , سـاناز , h.kakavand , arezoo_azizi , Sina , najva , غزل |
|
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 3439
تشکر های دریافت شده :1827 بار در 521 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر بابک منشی
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
مائیم و نوای بی نوایی، بسم الله اگر حریف مایی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 2997
تشکر های دریافت شده :4894 بار در 1400 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکتر محمدحسین شهبازی
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
خداوندا ، سرنوشت مرا خیر بنویس . تقدیری مبارک ، تا هر چه را تو دیر می خواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود می خواهی دیر نخواهم .
تشکر شده توسط : | MAHDI , maede , naz.gigili , fireboud , Prime , نیوشا... , hamid t , arezooo82 , آرزو , Ali 324 , h.kakavand , rad007 , arezoo_azizi , Sina , Hegan , leili , هاجی , mirzaee , nanaz , Narges , esmaeil , khatoon25 , غزل , liliyam , مهوش , مرضیه :) , paeazan |
|
موضوعها: 8
تشکر های اهدا شده: 1099
تشکر های دریافت شده :968 بار در 320 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : دکتر وحید شایگان نژاد
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
امیدوارم موفق و پیروز باشید. به امید خد. کارتون محشره
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی
که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
تشکر شده توسط : | maede , fireboud , Prime , shokolat , بهــار , سـاناز , h.kakavand , Sina , hamid t , najva , مرضیه :) |
|
تشکر های اهدا شده: 2252
تشکر های دریافت شده :949 بار در 314 پست
سال تشخيص بيماري : 82 شايدم 79 :)
دكتر معالج : دكتر نجل الرحيم (عاشقششششششم)
داروي مورد استفاده : بتافرون
درست متر کن ! آدم ها هم قد خودشان اند ، نه هم قد تصورات تو
تشکر شده توسط : | naz.gigili , fireboud , Prime , shokolat , شهرزاد , بهــار , سـاناز , h.kakavand , Sina , hamid t , najva , فریبا , مرضیه :) |
|
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 7451
تشکر های دریافت شده :7213 بار در 2370 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
2012/05/08, 11:14 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/05/08, 11:15 AM، توسط paeeze.)
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
تشکر شده توسط : | fireboud , Prime , shokolat , بهــار , سـاناز , h.kakavand , بی تـــا , ابراهیم , hamid t , najva , غزل |
|
|