2010/10/19, 12:28 PM
[/b][/font]سلام دکتر من بهم گفته حرارت و گرما واست ضرر داره گفته سشوار هم خوب نیس .این درسته؟من که اگه موهامو نیم ساعت سشوار نکشم که میمیرم
تاثیر گرما بر بروز علایم ام اس
|
||||||||||||||||||
2010/10/19, 12:28 PM
[/b][/font]سلام دکتر من بهم گفته حرارت و گرما واست ضرر داره گفته سشوار هم خوب نیس .این درسته؟من که اگه موهامو نیم ساعت سشوار نکشم که میمیرم
2010/10/19, 12:29 PM
saghar joon mese man oto bekesh
manam ba seshwar aziat misham vali oto chon be poste sar nemirese aaaaalie va hesabi ham shik mishi
پرواز را به خاطر بسپار پرنده رفتنی است
2012/04/08, 01:12 AM
سلام مهدی هستم
گرما هیچ اثری در علایم من نداره .حتی از همه بیشتر توی سونا میتونم بشینم. ولی برعکس اسپاسم های من در سرما خودشون رو نشون میدن. کسی چنین علایمی مثل من داره ؟؟؟؟
2012/04/08, 01:18 AM
سلام آقا مهدی
من هم در سرما اذیت می شم ولی راحت در سونا می تونم بشینم فقط بعد از سونا یا حمام گرم چشمهام تار میبینه
2012/04/08, 07:03 AM
من هم در گرما و هم در سرما عضلاتم دارای اسپاسم میشن و اگر حمام با آب خیلی گرم باشه بی حال و سست میشم .
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
2012/04/08, 08:07 AM
من توی هوای گرم ویا دوش گرم حالم بد میشه وترجیح میدم تو خنکی باشم برای همین الان که داریم سمت تابستان میریم ناراحتم
سرنوشت را کی توان از سر نوشت......
(2012/04/08, 01:18 AM)نازلی نوشته است: من هم در سرما اذیت می شم ولی راحت در سونا می تونم بشینم فقط بعد از سونا یا حمام گرم چشمهام تار میبینه فاطمه جون(نازلی) جدی میگی؟ من با آب سرد تو زمستون به قوله دوستان دوش میگیرم بابا بیخیال ... یعنی جدی تو هوای گرم و اب گرم هیچ حالتی نداری؟ سردرد-سرگیجه-حالت تهوع-بی حالی-بی رمقی منکه انگار یکی رو سرم نشسته تو گرما من عاشقه سرما و خنکیه هوام -حتی حاضرم یخ ببندم تا تو گرما بمیرم عاشقتم خنکی
: فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2012/04/08, 10:42 AM
شما درست میگی شهرزاد جونم
من هم اگر زمان زیادی در یک محیط گرم و مرطوب باشم دیوانه میشوم در تابستان که هوا گرم میشه من عادت دارم که میگم بچه ها من دیگه رفتم کوچه دخترم یاد گرفته و بقیه حرف من رو ادامه میده که میری کوچه داد بزنی و این علامت اینه که خونه خیلی گرمه و اطرافیان باید پنجره ها را باز کنند تا خانه خنک شود یا کولر را روشن بکنند من سونا می روم ولی زمان کمی آنجا می نشینم حتی جکوزی هم که داغ داغ است می روم و حس می کنم درد بدنم در جکوزی بهتر می شود بعد از جکوزی وارد آب سرد می شوم خیلی لذت بخش است هوس کردمممممممم برم شنا راستی من بعد از حمام همیشه پاها و دستها یم را با آب سرد می شویم در تحقیقات جدید ، پزشکان دوش آب سرد بعد از حمام یا شستن پاها با آب سرد را برای آرامش اعصاب مفید می دانند
2012/04/14, 12:54 AM
ممنون نازلی
فکر میکردم کسی مثل من نباشه چون دکتر هم گفت خیلی نادره این موضوع منم توی سنا خیلی بیشتر از بقیه میتونم بشینم .یکم بیحالی هم توی سنا واسه آدمهای معمولی هم عادیه بعدشم میرم توی آب یخ خیلی حال میده.
من توی گرما مثل بادبادکم که رو هوا گیج میزنه
ولی از سرما هم خوشم میاد اما حوصله زیادیشم ندارم
دنیا از من که گذشت ولی بعد من مهربون تر باش
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
4 مهمان |