امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ادعاي زنبور درماني صحت ندارد
#1
ادعاي زنبور درماني در درمان بيماري هاي مزمن مثل بيماري ام اس و يا سرطان پايه و اساس علمي ندارد.

دكتر صحرائيان متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: بيماري ام اس بيماري است كه ماهيت رفت و برگشت دارد ،يعني دربعضي مواقع اين بيماري حالت حمله دارد و بيمار ناتوان مي شود ،اما بعد بهبود مي يابد ولي به علت اينكه بعضي از اين بيماران از بعضي درمان هاي غير متعارف استفاده مي كنند به علت رفت و برگشت بودن اين بيماري تصور مي كنند بهبودي اين بيماري ناشي از استفاده اين درمانهاي غير متعارف است.
وي گفت: زنبور درماني يكي از اين درمانهاي غير متعارف است كه با توجه به اينكه اين روش درماني در كشورهاي پيشرفته مطرح مي شود ، اما در مجامع بين المللي به طور علمي ثابت شده كه در جلوگيري از ام اس و يا سرطان و حتي درمان هاي مزمن تاثير ندارد.
وي ادامه داد: هر بيماري كه مزمن و درمان قطعي نداشته باشد بيمارانش به يك سري درمان هاي مكمل يا حاشيه اي روي مي آورند ،اما اين مسئله به اين معني نيست كه تمام طب مكمل زير سوال است.
دكتر صحرائيان تصريح كرد: هيچ اثر مفيدي از هيچ كدام از درمانهاي غير متعارف از جمله زنبور درماني درباره بيماري هاي مزمن به اثبات نرسيده و علم پزشكي اين روش درماني را تائيد نمي كند.
وي گفت:بهتر است كه بيماران در انتخاب درمان هاي مكمل حتما با پزشك خود مشورت كنند تا در دام افرادي كه ادعاهاي دروغين دارند ،نيفتند.
*سوء استفاده سود جويان از لاعلاجي بيماري هاي مزمن
همچنين دكتر جمشيد لطفي رئيس انجمن ام اس و متخصص مغز و اعصاب در ادامه افزود: زنبور درماني جديد نيست براي هر بيماري معلول كننده هميشه يك ادعاي غير متعارف وجود دارد كه به هيچ وجه علم پزشكي مسائل غير متعارف را تاييد نمي كند.
وي گفت: بعضي از سودجويان از لاعلاجي و مزمن بودن بيماري هايي مثل ام اس و يا سرطان سوء استفاده مي كنند كه اين امر ممكن است مردم را متقبل هزينه سنگين كند.
وي تصريح كرد: زنبور درماني در حد يك دارو نماست و اميد بيمار را به ياس تبديل مي كند زيرا اكثريت قريب به اتفاق اين درمانها امتحان شده است.
دكتر لطفي تاكيد كرد: با طب حاشيه مخالف نيستم اما به شرطي كه در حاشيه باشد اما اينكه بخواهد وارد متن شود و جاي درمان اصلي را بگيرد بيماران را با مخاطراتي مواجه مي كند.
سلامت نیوز


دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
 تشکر شده توسط : fireboud , MFhealth , نازلی , SSA , غزل , shahryar_eng , mahdiye1989 , maryam.N , برگ 7 , fariba 68
#2
دوست عزیزم میشه لطفا منبع خبر و تاریخ انتشار این خبر رو بفرمایید

ممنون و مرسی
 تشکر شده توسط : yummy , shahryar_eng
#3
(2012/02/03, 11:58 AM)آرزو نوشته است: دوست عزیزم میشه لطفا منبع خبر و تاریخ انتشار این خبر رو بفرمایید

ممنون و مرسی

سلامت نیوز چهار سال پیش
اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک
اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده
اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده:
How wonderful life is while you're in the world
 تشکر شده توسط : آرزو , fireboud , arezooo82 , نازلی , shahryar_eng
#4
زنبوردرماني و ام.اسدر سال 2005 يگ گروه متخصص مغز و اعصاب از كشور هلند طي يك كار تحقيقاتي شش ماه روي بيست بيمار مبتلاء به ام.اس اعلام داشتند كه اين شيوه درماني هيچگونه اثري در درمان اين بيماري نداشته است.در سال 2006 انجمن جهاني زنبوردرماني طي گزارشي و در پاسخ به مقاله هلنديها اعلام كرد كه كار تحقيقاتي اين گروه متد علمي نداشته و آن را رد كردند.اما كارهاي تحقيقاتي كه در كشور ما در اين چند سال اخير صورت گرفته حاكي از مثبت بودن اثر زهر زنبور در درمان اين بيماريست.در سال 1375 آمپولهای زهر زنبور توسط چندین محقق ایرانی در موسسه سرم سازی رازی ساخته شد)1(.هیچ زنبورداری در كشور ما مبتلاء به بیماری M.S نبوده و این موضوع توسط يك طرح آماري توسط مهندس سيدي و همكاران در سال 1385 به اثبات رسيد)3(.در يك تحقيق كلنيكال با زنبور زنده در استان اصفهان توسط دكتر چيت ساز ميزاناثر بخشي زهر زنبور در بيماري ام.اس قابل قبول ذكر گرديد)2(.در یک تحقیق دیگر دکتر نبییونی علام نمود التهاب ناشی از تزریق ماده اتیدیوم بروماید با تاثیر زهر سبب فعال سازیسلول های لنفوسیتT وB گردیده و نهایتا سبب کاهش التهاب می گردد.در درمان بيماري ام.اس روشهاي درماني مختلفي همچون اينترفرونها ، سركوب كنندههاي سيستم ايمني و درمانهاي علامتي بكارمي رود ولي متأسفانه اثر بخشي تمام اين روشها محدود است که از طرفی هزینه زیادی به بیمار وارد آورده و از طرف دیگر سبب خروج ارز زیادی از کشور می شود.ثابت شده كه زهر زنبور ماده اي كاملا ايمن است و توسط FDA براي حساسيت زداييافراد حساس مورد تاييد قرار گرفته است. دوز كشنده زهر زنبور )LD50( بسيار پايين و حدود 8/2 ميلي گرم بر كيلوگرم وزن زنده مي باشد بطوري كه فردي با 70 كيلوگرم وزن نياز به 200 ميلي گرم زهرزنبور يا 1600 نيش زنبور در يك زمان نياز دارد تا خطر مرگ براي او پيش آيد.نتیجه گیری :با توجه به گسترش روزافزون این بیماری در کشور و بویژه در استان اصفهان جا دارد که طرحی پژوهشی جامع و فراگیر در این زمینه تهیه و انجام گردد تا در صورت تایید نهایی به عنوان یک شیوه درمانی رسمی بکار گرفته شود.
خدایا شکرت....
 تشکر شده توسط : venoos , عمومهربان , رامنا
#5
دقیقا درسته
یکی از اقوام ما 12 سال هست که ام اس داره و در این 12 سال فقط زنبور درمانی میکرده , الان دیگه از گردن به پایینشو نمیتونه تکون بده و روی ویلچر هستش

تازه اوایل که فهمیده بود من ام اس گرفتم , همش پیغام مبفرستاد که بیاد زنبور درمانی کنه ام اسش خوب میشه , الان تازه میخواد بره دکتر
زندگی باوری میخواهد از جنس امید که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد , آن امید از ته دل به تو گوید که خدا هست هنوز ...... Heart
 تشکر شده توسط : afsaneh , mahdiye1989
#6
ولی خداییش من رو زنبور عسل نیش زد تا دو روز دو بینی چشمام کاملا خوب شده بود به دکترم گفتم . گفتش چون زنبور سلول بدن خودش رو با نیش وارد بدن میکنه و برای همین احساس بهبود بهمتون دست میده ولی گذراست ماندگار نیست
خداییش راستم گفت بعدش دوبینی برگشت
از ديروز بياموز، براي امروز زندگي كن و به فردا اميد داشته باش
#7
هشدار درمانی جدی برای بیماران ام اس
بوشهرنیوز: یکی از درمان‌های غیرعلمی در MS، «زنبوردرمانی» است که به گفته متخصصان مغز و اعصاب نه تنها موجب بهبودی نمی‌شود بلکه افزایش فعالیت بیماری را نیز در پی دارد.
به گزارش "بوشهرنیوز" سیدمسعود نبوی؛ فلوشیپ MS در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به سؤال شهروندی درباره زنبوردرمانی در MS،‌ اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که در رابطه با درمان MS وجود دارد، این است که هنوز مکانیزم دقیق و شناخته‌شده‌ای برای این اختلال وجود ندارد، بنابراین مادامی که این موضوع مجهول است چگونه می‌توان گفت که درمانی، آن هم از نوع مکمل مانند زنبوردرمانی در بهبودی مبتلایان به MS مؤثر است.
وی ادامه داد: وقتی اطلاعات ما درباره بیماری خاصی ناکافی باشد، راه علاج آن نیز کافی نخواهد بود. بنابراین باید بپذیریم در این دوره زمانی راه‌های درمانی MS ناکافی است، هرچند ممکن است در آینده این شرایط تغییر کند.
این فلوشیپ MS با بیان اینکه زنبوردرمانی در مبتلایان به MS آثار سوئی داشته است، تصریح کرد: مبتلایان به MS نه تنها از زنبوردرمانی سود نمی‌برند، بلکه آسیب نیز می‌بینند.
وی افزود: مبتلایانی که داروهای خود را قطع می‌کنند و به درمان‌های مکمل مانند زنبوردرمانی می‌پردازند، دچار افزایش فعالیت بیماری می‌شوند، بنابراین به‌طور قطع می‌توان گفت که زنبوردرمانی در بهبودی MS تأثیری ندارد و کاملاً رد شده است.
این متخصص مغز و اعصاب اظهار داشت: اگر دارویی ضرر جسمی، روحی و حتی مادی برای بیمار داشته باشد، باید آن را کنار گذاشت. همچنین شایعاتی مبنی بر درمان قطعی MS از سوی جوامع علمی پذیرفته شده نیست، هرچند امیدواریم روزی برای این اختلال درمان قطعی به‌وجود آید.
وی خاطرنشان کرد: داروها و درمانی‌های زیادی در رابطه با MS مطرح می‌‌شود که در این میان بسیاری از درمان‌های غیردارویی جنبه عمومی، تسکینی و کمکی دارند.
MS بیماری است که طی آن فعالیت بیش از حد سیستم ایمنی بدن که متأثر از وراثت و عوامل محیطی ناشناخته است، موجب تخریب بخش‌هایی از مغز و نخاع می‌شود که نتیجه آن درگیری هدایت بافت عصبی و عدم انتقال آن‌ها است.

http://www.ghatreh.com/news/nn27695292/%...8%A7%D9%86
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۷
 تشکر شده توسط : 1/16609 , غزاله , zohrevand , غزل
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  رابطه مشخصی بین مواد غذایی و ام اس وجود ندارد paeazan 8 6,931 2014/04/18, 01:55 PM
آخرین ارسال: سالومه
Star هیچ کشوری در منطقه توان رقابت با صنعت دارویی ایران را ندارد naazanin 38 22,849 2013/03/16, 11:38 PM
آخرین ارسال: اهورا
  زندگی بیماران ام اس با افراد عادی هیچ تفاوتی ندارد hamdam 18 16,397 2013/01/22, 04:05 PM
آخرین ارسال: sargol
  هزينه‌هاي كمرشكن" و "دوري مراكز درماني" گزنده‌تر از درد بيماري hamdam 1 2,971 2012/06/26, 09:47 PM
آخرین ارسال: amirreza
  همایش علمي تازه‌هاي تشخيصي و درماني MS در اراک برگزار می‌شود hamdam 0 2,545 2011/10/06, 08:21 AM
آخرین ارسال: hamdam
  انجمن «ام اس» توانايي تامين داروي تمام بيماران را ندارد محمود 0 2,417 2010/08/18, 01:58 PM
آخرین ارسال: محمود



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست