موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 1461
تشکر های دریافت شده :1549 بار در 374 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر رضایی زاده
داروي مورد استفاده :
آقا سینا جدا دست مریزاد
، گل کاشتی
خیلی خیلی خوشحال شدم
خدا رو شکر، کار درستی انجام دادی، این دکترها رو باید از نزدیک دید و تمام اطلاعات موجود و به روز رو از طریق ارائه مستقیم در لپ تاب و سی دی و پرینت مطالب بهشون ارائه کرد، من این هفته قراره با سه تا از پزشکای عروق صحبت کنم و خوشبختانه یکیشون از اقوام دوستم هست و امیدوارم با اون بتونم مثل سینا حالا نه سه ساعت اگه 30 دقیقه هم بشه صحبت کنم و امیدوارترم بتونم راضیشون کنم که تست ها رو انجام بدن
دوستان، سینا تونسته پزشکای تبریز رو به جنب و جوش بندازه، درسته که همگی ما پارتی و آشنا بین دکترهای متخصص عروق نداریم و نمیتونیم سه ساعت باهاشون صحبت کنیم، اما فکر میکنم اگه همگیمون به پزشکای عروق مراجعه کنیم و ازشون درخواست انجام تست ها و سونو گرافی رو داشته باشیم و با پزشکای مغز و اعصاب که تحت نظرشون هستیم هم در مورد این روش صحبت کنیم و ازشون بخواهیم شروع به تحقیقات کنن، اون وقت فکر میکنم میتونیم شاهد جنب و جوش تمامی دکترهای مربوطه نه تنها در تبریز بلکه در تمامی شهرهای ایران باشیم، بچه ها یک دست صدا نداره، باید همگیمون با همدیگه اقدام کنیم و جریان رو جدی بگیریم، از همگیتون خواهش میکنم به طور جدی قضیه رو پیگیری کنید، یه سونوگرافی کار عجیب و ترسناکی نیست، حداقلش همین سونوگرافی رو انجام بدیم.
آقا سینا بازم ازت ممنونم، امیدوارم جلسه ای که داری پربار باشه و پر از خبرهای خوب
داوطلب خواستی من هستم، هر چند من قدیمی نیستم و وضعیتم هم خوبه، اما هر کاری باشه حاضرم انجام بدم
رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: هر که مومنی را شاد سازد، مرا شاد ساخته و هر که مرا شاد کند، خدا را شاد کرده است.
موضوعها: 55
تشکر های اهدا شده: 2761
تشکر های دریافت شده :7724 بار در 1749 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده :
آرام جان ... قربونت برم ... اگه بتونم دکتر ها رو راضی به یه کنفرانس بکنم فکر کنم تو کل ایران بترکه ..........
ولی هر چقدر در توان دارین دنبال این دکتر ها باشین ....... مهم نیست دکتر عروقه یا کلیه .... مهم اینه که دکتره آدم باشه ... بعد ودش همه چیرو حا میکنه
من با دوازدهمین دکتر نتیجه گرفتم و اونم دکتر مغز و اعصاب و عروق نبود .... دکتر علم الهدی متخصص اورژانسه .... فقط مهم اینه که توی تبریز کمتر دکتری هستش که نشناستش و همه به حرفش اهمیت میدن ..... اینجا بود که تیرم به هدف خورد
مهم سیریش شدنه در حد تیم ملی
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 1461
تشکر های دریافت شده :1549 بار در 374 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر رضایی زاده
داروي مورد استفاده :
(2010/04/25, 10:54 PM)سینا نوشته است: من با دوازدهمین دکتر نتیجه گرفتم و اونم دکتر مغز و اعصاب و عروق نبود ....
مهم سیریش شدنه در حد تیم ملی
آقا سینا مرسی به همتت، دوازدهمین دکتر یعنی یه پشتکار خوب و عالی
درسته اگه تو تبریز دکترها کنفرانس بزارن کل ایران خبرش پخش میشه، قبول دارم و اگه ببینن خود ما بیمارها هم پیگیر هستیم و متقاضی، بیشتر جدی میشن
در مورد سیریش شدن هم کاملا موافقم:55:
رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: هر که مومنی را شاد سازد، مرا شاد ساخته و هر که مرا شاد کند، خدا را شاد کرده است.
موضوعها: 25
تشکر های اهدا شده: 5014
تشکر های دریافت شده :5558 بار در 2066 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : دکتر نسترن مجدي نسب
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ور - اکتوورکو
(2010/04/25, 09:54 PM)سینا نوشته است: دکتر پزشکی بهم گفت : همه ی تجهیزاتی رو که واسه آزمایش و درمان لازم داریم تو خود تبریز داریم چه برسه به کل ایران
پزشكم ميگفت يكي از بزرگترين خوشبختيايه ام اسيايه ايران اينه كه علمه ام اس در ايران دقيقا همپايه كله دنيا داره پيشرفت ميكنه و تويه كمتر بيماري اي همچين اوضاعي پيش مياد
آنارام باشید
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 540
تشکر های دریافت شده :749 بار در 367 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : دکتر فیاض نکو
داروي مورد استفاده :
دشنام خلق را ندهم جز دعا جواب ....ابرم که تلخ گیرم و شیرین عوض دهم
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 8
تشکر های دریافت شده :28 بار در 10 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : دکتر سلیمی پور
داروي مورد استفاده :
دست شما درد نکنه .. واقعا خیلی خیلی زحمت میکشید .. به امید سلامتی همه بیمارها..
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 10049
تشکر های دریافت شده :6392 بار در 2672 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده :
حمید جان رفتی این آزمایش رو انجام دادی؟ سونوگرافی بود یا چیز دیگه؟ می خوام بدونم آزمایشش چطوریه؟
موضوعها: 39
تشکر های اهدا شده: 390
تشکر های دریافت شده :762 بار در 209 پست
سال تشخيص بيماري : 1383
دكتر معالج : دکتر مجید کیهانی فر
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
سينا دمت گرم واقعاً خسته نباشي خيلي خوشحال شدم از اينكه بالاخره يكي قبول كرد اين مسئله رو انشالله كه موفق باشي
خوب باشيد و خوب بمانيد
موضوعها: 16
تشکر های اهدا شده: 4389
تشکر های دریافت شده :2984 بار در 980 پست
سال تشخيص بيماري : آذر 88
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده :
وااااااااي سينا تو شاهكاري :* :* :*
خيلي خوشحال شدم كه بالاخره يكيمون موفق شد . خيلي ازت ممنونم نميدوني چقدر ذوق كردم وقتي اين خبر رو شنيدم.
منم دست بردار نيستم و كلي سيريش شدم . بايد بتونيم هممون همچين كاري رو انجام بديم.
اگر همه انسانها کارکرد مغزشان یک میلینیوم شکمشان میبود دنیا تعریف دیگری میداشت.
موضوعها: 11
تشکر های اهدا شده: 1726
تشکر های دریافت شده :1541 بار در 519 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : دکتر لطفی
داروي مورد استفاده :
سينا دست مريزاد. دستت درد نكنههههههههههههههه اي ولللل