2010/04/24, 10:15 AM
سینا جان همه ی اعضای سایت به خاطر این پیگیرت ازت ممنونیم
همگی دعا می کنیم به نتیجه ی خوبی برسی
تشکیل گروهی برای درمان
|
||||||
2010/04/24, 10:15 AM
سینا جان همه ی اعضای سایت به خاطر این پیگیرت ازت ممنونیم
2010/04/24, 11:14 AM
سینا جون مرسی از همت بلندت
انشالله که تلاشات بی نتیجه نمی مونه
دوست دارم وقتی که چشمات می بندی....با من به دردای این دنیا می خندی....
2010/04/24, 06:40 PM
سینا ای ول گل کاشتی>>>
پیگیری کاریه که کار هر کسی نیست... آفرین...دستت درد نکنه...
T a n T a n
هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهد
2010/04/24, 08:01 PM
واقعا خوشحال شدم
سینا جان امیدوارم موفق باشی . برای هرگونه کمکی آمادگی دارم
بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر بار دگر روزگار چون شکر آید
شاید امروز نه ؛ اما من ایمان دارم که سرانجام همه چیز درست خواهد شد ... آری ، روزهای خوب خواهند آمد. قربون همتون برم ... هممون داریم تلاش میکنیم ... من یه کم خوش شانس از آب در اومدم من اونقدر سیریش این دکترا شدم که آخرش ....: صبح ساعت 8 یا بهتره بگم ساعت 8 صبح امروز ... دکتر علم الهدی زنگ زد .... گفت اون مطالبی رو که راجع به دکتر زامبونی میگفتی ... جمع کن بیا دانشگاه (دانشگاه علوم پزشکی تبریز) .................................... بخوام تعریف کنم 100 صفحه میشه ... وقت شد از نزدیک تعریف میکنم ..... در کل یه کم باور نکردنیه ....................... تقریبا 3 ساعت با 3 تا از دکتر های دانشگاه تو جلسه بودیم که یکیشون به اسم دکتر پزشکی محقق ام اس بود ..... قرار شد بین دکتر های مرکز مغز و اعصاب دانشگاه تبریز یه ژورنال کلب (ظاهرا جلسه ای هستش بین دکتر ها برای رد و بدل کردن اطلاعات جدید) تشکیل بشه تا این موضوع مطرح بشه و احتمال 90 درصد کار به یه کنفرانس بکشه و درمان از این طریق شروع بشه .... ........................ احتمالا این هفته منم به ژورنال کلبشون دعوت بشم .... کلا جریان از این قراره که جمعی از دکتر ها یه گروهی تشکیل میدن تا این روش درمان رو تو تبریز شروع به آزمایش کنن .... --------------------- حالا خیلی از بحث های جالبتری هم شد که تا مطمئن نشم نمیخوام چیزی بگم وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای دارم از خوشحالی میترکککککککککککککم ... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
2010/04/25, 05:38 PM
بسيار عالي پسر گلم. خسته نباشي. اميدوارم كه هميشه موفق باشي.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت بر خویش تکیه کن برعرش
سینا جان از اینکه با تلاش و پیگیریهای مستمر خودت به این مرحله رسیدی واقعا بهت تبریک می گم . مطمئنا با ادامه این مسیر می تونی برای بچه های ام اس خبرهای خوبی داشته باشی .
خداوندا ، سرنوشت مرا خیر بنویس . تقدیری مبارک ، تا هر چه را تو دیر می خواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود می خواهی دیر نخواهم .
2010/04/25, 08:18 PM
لهستان تبدیل به یکی از قطب های درمان آزادیبخش و یا CCSVI در جهان شده است . متاسفانه هزینه رفتن به لهستان و بستری شدن در بیمارستان به چند هزار دلار می رسد برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید:
http://passportmedical.com/category/CCSVI/ اگر روزی شود که در ایران نیز تحقیقاتی در این زمینه آغاز شود می توانیم به قطبی برای درمان ام اس تبدیل شویم چرا که از لحاظ تجهیزات برای انجام سونوگرافی رگهای گردن چیزی کم نداریم .
بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر بار دگر روزگار چون شکر آید
شاید امروز نه ؛ اما من ایمان دارم که سرانجام همه چیز درست خواهد شد ... آری ، روزهای خوب خواهند آمد.
2010/04/25, 09:25 PM
بچه ها اگه يكي زحمت ترجمه اين متن ها رو بر عهده بگيره ما خيلي خيلي خيلي ازش ممنون ميشيما !!
رضا كه يه زماني واسه مترجمي سايت اوكي داد نميدونم ديگه چي شد !
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2010/04/25, 09:54 PM
دکتر پزشکی بهم گفت : همه ی تجهیزاتی رو که واسه آزمایش و درمان لازم داریم تو خود تبریز داریم چه برسه به کل ایران
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
4 مهمان |