2012/01/06, 01:08 PM
انجمن های ام اس سنتردسترسی سریع
نظرسنجی: دیدار 16 دی را از لحاظ کیفیت با چه نمره ای ارزیابی میکنید ؟ |
|||
10 | 17 | 42.50% | |
9 | 5 | 12.50% | |
8 | 12 | 30.00% | |
7 | 4 | 10.00% | |
6 | 0 | 0% | |
5 | 2 | 5.00% | |
4 | 0 | 0% | |
3 | 0 | 0% | |
2 | 0 | 0% | |
1 | 0 | 0% | |
در کل | 40 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
امتیاز موضوع:
دیدار اعضای ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||
وای خدا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چرا همه اینطوری میکنن استرس چرا؟ آرزو تو دیگه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ساینا خواهر راهنمایی کن این دخترانه پر استرس را وای خدا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چرا همه اینطوری میکنن استرس چرا؟ آرزو تو دیگه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ساینا خواهر راهنمایی کن این دخترانه پر استرس را حالا این وسط چرا پیام های من 2 تا 2 تا میاد کمک ک ک ک ک ک چی کار کنم حالا این وسط چرا پیام های من 2 تا 2 تا میاد کمک ک ک ک ک ک چی کار کنم
دارم دلشوره میگیرم
چقدر دنیات ازم دوره پس چرا هیچ بارونی تورو از من نمیشوره
دوستان خبر دار شدم یه توده هوای سرد و باران زا و طوفانی و قاطی پاطی داره میاد . فقط هم میخواد روی بوستان گفت و گو جا خوش کنه
پس مواظب خودتون باشید لوازم اضافه مثل زنجیر چرخ و بیل و کلنگ برای شکستن یخ ها و تعدادی هویج برای آدم برفیمون بردارید با تشکر
(2012/01/06, 01:06 PM)آرزو نوشته است: اینقدر گفتید میترسم ، میترسم ، که از دیشب تا حالا استرس منم گرفته . دلشوره که اگر دیر برسم ، واهمه از اینکه تحویل نگیرن ، بابا شما چرا اینطوری میکنید ؟؟؟ نکنه ما لولو خورخوره ایم ؟؟؟ 1000بار گفتم بازم میگم : بچه ها انقدر مهربون و صمیمی اند که وقتی ببینیدشون فکر میکنید که خیلی وقته که همدیگرو میشناسید ،جای هیچ نگرانی نیست ، من شخصا تضمین میکنم از کلانتری و گ.ش.ت. ار. هم خبری نیست با حراست پارک هم هماهنگ شده . . . پس دیگه جای هیچ نگرانی نیست عزیزان . . .
روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
2012/01/06, 01:13 PM
استر س
دلشوره دیوانگی سر گیجه گر گیجه و در آخر سر درد و میگرن در قراره 16 دی بوستان گفتگو بجنگید با این استرس نانای نای مرمر ارزو
دارم دلشوره میگیرم
استر س
دلشوره دیوانگی سر گیجه گر گیجه و در آخر سر درد و میگرن در قراره 16 دی بوستان گفتگو بجنگید با این استرس نانای نای مرمر ارزو فقط ساینا و سمارو ببینید استرستون فروکش میشه فقط ساینا و سمارو ببینید استرستون فروکش میشه یک ساعت و چهل و پنج دقیقه مانده خود را آماده کنید استرس زدایی کنید یک ساعت و چهل و پنج دقیقه مانده خود را آماده کنید استرس زدایی کنید
دارم دلشوره میگیرم
2012/01/06, 01:16 PM
ساینا جون چونکه من بار اولم نیست و میدونم جمع خیلی صمیمیه استرس منو گرفته ....
وای خدا حالا چیکار کنیم ؟
2012/01/06, 01:18 PM
(2012/01/06, 01:13 PM)Saina نوشته است: بابا شما چرا اینطوری میکنید ؟؟؟ فقط به یه خاطره ی خوب در کنار هم بودن فکر کنید . . .
روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
خدای بزرگ
چرا این قرار اینطوریه مگه چه فرقی داره گفتگو داره بوستان داره چرا اینطوری میشه استرس دلشوره
دارم دلشوره میگیرم
خدای بزرگ
چرا این قرار اینطوریه مگه چه فرقی داره گفتگو داره بوستان داره چرا اینطوری میشه استرس دلشوره
دارم دلشوره میگیرم
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
74 مهمان |
Created by: Mishar DESIGN Customized by: mscenter.ir