2012/01/01, 04:23 PM
انجمن های ام اس سنتردسترسی سریع
امتیاز موضوع:
مستند «زن در سایه ام.اس» در خانه هنرمندان
|
||||||||||||||||||||||||||||||
آقا مهدی، شما استناد میکنید به آمارهای دقیق سازمانها یا همین دور و بریهای خودتان؟
سینا! اگر قرار هست اونجا باشید یک جایی قرار بذاریم با هم و پیش هم بنشینیم. زود هم اونجا باشید چون ممکن جا کم بیاد من که اگر اومدنی شدم یه صندلی موبایل با خودم میارم ایشالا ببینمتان آنجا! یوهووووووووووووووووووووووو!!! مرا آفرید، آنکه دوستم داشت.
2012/01/01, 07:10 PM
(2012/01/01, 04:57 PM)havaars نوشته است: آقا مهدی، شما استناد میکنید به آمارهای دقیق سازمانها یا همین دور و بریهای خودتان؟ سوسن جان طبق آمار جهانی حدود 80 درصد بیماران ام اس از نوع عودکننده-فروکش کننده یعنی ام اس نوع اول هستند که تقریبا فردی از بیرون نمی تونه ام اس اونها رو تشخیص بده. یعنی اگه 50000 ام اس تو ایران باشه 40000 تا از این نوع هست. از این تعداد حدود 40 درصد ممکنه به فاز ثانویه وارد بشن. لینگ وبلاگ سعید توی سایت خودمون هم این اعداد وجود داره. برای همین می گم این حدود 80 درصد هم سهم دارن توی برنامه ها همونطور که اون 20 درصد دارند هميشه مردم لباس هاي كهنه و پوسيده اشون رو دور مي ندازن دارم به اين فكر مي كنم كه چرا بعضي ها افكار كهنه و پوسيدشون رو هيچ وقت دور نمي ندازن
2012/01/01, 08:15 PM
دوستان منم میام, کجا ببینمتون؟
2012/01/01, 09:12 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/01/01, 09:14 PM، توسط parastoo joon.)
کاش منم میتونستم بیام
بچه ها بی زحمت فیلمو که دیدید بیاید تعریف کنید. من فردا امتحان دارم که نمیام
Together we stand
Divided we fall
2012/01/01, 09:16 PM
2012/01/01, 09:18 PM
حدود 50٪ از بیماران مبتلا به RRMS (ام.اس عودکننده- فروکش کننده) در عرض 10 سال از شروع بیماری به مولتیپل اسکلروز پیشروندهی ثانویه (SPMS) تبدیل میشوند. بعد از 30 سال، این رقم به 90٪ افزایش مییابد.
در هر زمان، صورت عودکننده/فروکش کنندهی بیماری حدود 55٪ کل افراد مبتلا به ام.اس را شامل میشود. منبع را باید از علیرضا سراغ گرفت. هنوز موقعش نشده لینکش را بگذارم اینجا چون لینکش برای همه اعضا باز نمیشود! مرا آفرید، آنکه دوستم داشت.
2012/01/01, 09:32 PM
اقا مهدی با شما کاملا موافقم و با نظرات سوسن خانوم کاملا موافق ایشون فکر میکنن ام اس هر کی بگیره یعنی امسال نه سال بعد نه ولی در اینده حتما ناتون میشه متاسفم ار چپنین فکری و منطقی با اینکه خودت یه ام اسی هستی و مثلا رفته بودی توی صدا و سیما به دیگران دلداری بدی و الان اینطوری میگی
من دکترم میگه 20% بیماران ام اسی ناتوانن و بیشتراشون عود و فروکش کننده یا حتی مثل خود من ام اس خوش خیچ یا مثل خیلیهای دیگه ربطی نداره به دور و بر خودمون شما دارید مثل ادمهای عادی به این موضوع نگاه میکنی ادمهایمعمولی و عادی هستند که ام اس رو بدترین چیز و ناتوان چیز و ترسناک ترین چیز توی زندگی میبینن از اون ادمهایی که نیمشه روشون حساب کرد از ازدواج گرفته تا اینکه موج منفی بهت بدن باید بدونی وقتی زندگی خوبی داشته باشی به همراه درمان حتما موفق میشی چه بسا توی همین سایت خیلیا بودن که خیلی راحت بعد مدتی بهبودی پیدا کردن و الان حتی دارو استفاده نمیکنن و سالمن و شایدم خیلیها این موضوع رو ندانن ولی شما داری میگی نه الان نه ولی در اینده اینطور اونطور فک میکنم شما الان چند سالی هست ام اس گرفتید و لی من بعنوان یه انم اسی به شما که ام اسی هستید دارم میگم بعد حدود 4.5 دارو استفاده کردن هیچ علایمی ندارم و 3 سال قبلم هیچ علایمی یعنی 8 سال در نتیجه به این موضوع میرسیم که هر کسی ناتوان نمیشه
یاسی جان من چند سال هست که ام.اس گرفتم؟ یعنی دقیقاً دو سه سال؟ هیچ نگاه به پروفایل من کردی که ببینی ده ساله ام.اس دارم؟ و هشت سال با وجود ام.اس در اتاق عمل کار کردم و تا نمیگفتم کسی متوجه بیماریام نمیشد و به عنوان پرستار نمونه هم دو بار انتخاب شده بودم؟ که کار و مهارتم زبانزد بود؟!!!
میدونی من چند تا نوزاد و بزرگسال را احیا کرده و به زندگی برگرداندهام؟ و میدانی این کار چقدر سخت و پر استرس است؟ آنهم وقتی که ام.اسی هم هستی؟! واقعاً از حرفهای تو شاخ درآوردهام الان! با پاک کردن صورت مسئله و انکار واقعیت راه به جایی نمیبرید! انی کار آدمها ترسو و غیرمنطقی است! با پذیرفتن و کسب آگاهی و مهارت هست که میشود با مسئله برخورد کرد. یک برخورد عقلانی! حقیقت همیشه تلخ و گزنده است. آدمی همیشه در برابر حقیقت گارد میگیرد هر چند خود را جویای حقیقت نشان میدهد. من آرزوی قلبیام بهبود تمام ام.اسیهای دنیاست. من دارم تلاش میکنم برای بهبود وضعیتم. من وقتی میشنوم برای کسی تشخیص ام.اس دادهاند انگار دنیا روی دلم هوار میشود. بحث را تمام میکنم چون اینطور که به نظر میرسد، همه سعی دارند چشم و گوش خود را ببندند. من هم حوصلهی جبههگیری ندارم. مرا آفرید، آنکه دوستم داشت.
خب ده سال خب خیلی خوب هست ولی شما بد میگید کلا لحن حرف زدنتون بقول مهدی
بهرحال ام اس یه نوع نیست ختم کلام اینطور که میگی واقعیت اینه پس نباید کسی ازدواج کنه کسی سرکار بره باید منتظر بشینه تا یه روز بعد هر مدتی ده سال یا 20 سال یا مدتی فلج بشه حذرفتون اینه ؟ این واقعیته ؟ متاسفم برخورد عقلانی همین هست که تو راحت بتونی با بیماریت برای همیشه کنار بیای ربطی به ترسو بودن نداره اون به یه معنای دیگه هست اصلا ادم ترسو از دید تو چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا کسی که ام اس مییگره مگه ترسو هم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر ام اسیها وقتی بهشون میگن ام اس دارید شوکه میشن ولی من خیلی راحت خودم به این حقیقت پی بردم دکتر بهم نگفت و خیلی منطقی برخورد کردم برخلاف خیلیها در نتیجه ترسو بودن خیلی فرق میکنه برو یه بار دیگه بخون چی نوشتی و مقایسه کن
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
مستند فصل دیگر ( مستند در خصوص زندگی بیماران ام اس ) | fireboud | 258 | 170,584 |
2023/01/04, 02:23 PM آخرین ارسال: Nejat |
|
فيلم مستند - داستاني « موهبت » درباره ام اس در سنندج ساخته مي شود | warrior | 5 | 7,696 |
2013/10/07, 04:09 PM آخرین ارسال: نازی ی |
|
یک فیلم مستند در مورد ام.اس | havaars | 8 | 11,309 |
2013/04/01, 11:04 AM آخرین ارسال: saeid |
|
مستند «صعود» درباره بیماران مبتلا به اماس ساخته شد | hamdam | 0 | 2,717 |
2012/10/26, 03:21 PM آخرین ارسال: hamdam |
|
بررسی بیماری ام اس در مستند با درد ها می رقصند | aztab | 17 | 12,320 |
2010/07/26, 09:57 PM آخرین ارسال: sara |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |