امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص و مضرات قره قوروت
#1
هرگز قره قوروت نخورید
قره قوروت را از آب ماست یا همان دوغ می گیرند که پس از جوشیدن و تغلیظ بصورت جامد در می آید.
مزه ترش قره قوروت بخاطر درصد بسیار بالای اسید لاکتیک آن می باشد. میزان اسید لاکتیک قره قوروت بقدری زیاد است که میتوان گفت خود اسید لاکتیک است !!!! . اسید لاکتیک یک ماده دفعی برای بدن محسوب میشود زیرا خون را شدیداً اسیدی کرده و تعادل ph خون را به هم میزند.
یکی از دلایلی که گفته می شود ماست چکیده بهتر از خود ماست است این است که مقدار زیادی از اسید لاکتیک آن که در آب ماست موجود است گرفته شده است ولی با این حال بهتر است با مقداری نعناع ، پونه و موسیر مصرف شود (تا حالت سردی و اسیدی آن کاهش یابد)
در حالت طبیعی، خون انسان كمی قلیایی بوده و بسیار حیاتیست که این حالت حفظ شود بدین جهت در خلقت انسان مكانیزم های پیچیده ای تعبیه شده است كه این تعادل را حفظ كنند.
در بدن انسان مقدار pH متعادل بین 34/7 و 40/7 میباشد که کمی قلیایی است و باید در این محدوده نگه داشته شود در غیر اینصورت بعضی از واكنش های آنزیمی انجام نمی گیرد و تنظیم فعالیتهای فیزیكی و شیمیایی درون سلولی با مشكل مواجه می شود.

مصرف قره قوروت به شدت خون را اسیدی می کند (به علت میزان بسیار بالای اسید لاکتیک) و آنرا از حالت قلیایی طبیعی خود خارج می‌کند. بدن برای ترمیم و تصحیح این حالت بسیار مخرب که می‌تواند در صورت ادامه بسیار خطرناک گشته و فعالیت ارگان‌ها و سلول‌ها را مختل کند، دست به دامن استخوان‌ها و دندان‌ها می‌گردد تا کلسیم آنها را برای قلیایی کردن خون آزاد کند.
کلسیم بهترین و سریع‌ترین عامل قلیایی کردن خون می‌باشد. این کلسیم آزاد شده از استخوان‌ها سپس توسط کلیه‌ها دفع می‌گردد. در نتیجه مصرف قره قوروت باعث پوکی استخوان‌ها و ضعف دندان‌ها می‌گردد.
بسیار بسیار جای تاسف است که خیلی از پزشکان و افراد تحصیل کرده آنرا برای درمان پوکی استخوان و لاغر شدن افراد چاق تجویز می کنند با این تصور غلط که چون قره قوروت دارای کلسیم است پس برای پوکی استخوان مناسب است در صورتیکه کلسیم آن نه تنها جذب نمی شود بلکه طبق توضیحات بالا باعث پوکی استخوان و خرابی دندانها نیز می شود. جالب است حتی آنرا برای رشد و نمو کودکان مفید دانسته و برای آن خاصیت دارویی قائل شده اند !!!. گاهی اوقات آنرا برای کاهش فشار خون تجویز می کنند که این خود باعث خرابی و خوردگی رگها میشود. میتوان بجای آن از بسیاری میوه هایی که در کاهش فشار مناسب هستند مانند آب لیمو یا مخلوط یک لیوان آب و 2 قاشق سرکه سیب خانگی استفاده کرد.
ای کاش مضرات مصرف قره قوروت به اینجا ختم می شد.
اسید لاکتیک فعالیت نرون های مغزی را به شدت کاهش میدهد و چون قره قوروت حاوی مقادیر بسیار زیاد اسید لاکتیک می باشد لذا برای مغز انسان بسیار مضر می باشد.
بعضی از آثار و نتایج زیانبار اسیدی شدن خون :
انواع بیماریهای قلب و عروق
خورده شدن دیوارة سرخرگ ها و سیاهرگ ها
ضعف حافظه
آلزایمر
دیابت
سرطان
ضعف سیستم ایمنی بدن
بیماری های سیستم عصبی مانند بیماری خطرناکMS
پوکی استخوان
خرابی و فساد دندانها
لقی دندانها
ضعف اعصاب
تشنج

در غرب به خون اسیدی لقب كُشنده خاموش (Silent Killer) داده اند.
در خصوص بیماری های ناشی از اسیدی شدن خون ، مطالب بسیار زیادی در اینترنت موجود است که اکثراً به زبان انگلیسی است.

امیدوارم مطلب فوق دریچه ای دیگر از سلامتی را بروی شما بگشاید و دروازه ای از بیماریها را ببندد.icon_questionagreement2agreement2icon_biggrinicon_biggrin
 تشکر شده توسط : مـه ســـا , هانیه , neghar , نازلی , Narges , ostad2000 , AVID2000 , SSA , soha , vxvxvx , fatima , Matilat , somaye_602000 , مرجان , najva , arezooo82 , DavidBili , مولتی ام اس , leili , هاجی , successful , yummy , ساغر , sattar , baran , shahrzad.s , nead , naz.gigili , Ali 324 , احمدرضا , arezoo_azizi , آنا , رنگین کمان , فریبا , ورپریده , shokolat , الهام ج , Hasty , salman121 , مهشید , biparva
#2
پس چطور میشه از عفونت ادراری در بیمارانms جلوگیری کرد؟Huh
هیچوقت به کسى که بهت اعتماد داره، دروغ نگو

هیچوقت به کسى که بهت دروغ میگه، اعتماد نکن . . .
 تشکر شده توسط : مهشید
#3
چه جالب!
من هيچ وقت قره قروت نمي خورم..آخه ترشي زيادش رو اعصاب هم اثر ميذارهagreement2
مرسي
ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی
پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی...
 تشکر شده توسط : DavidBili , yummy
#4




من در بچگی خیلی قره قروت خوردم پس بگو چرا ام اس گرفتم angryangryangry
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
#5
من که دیگه هرگز قره قروت نمیخورمsad2ولی می خوام بدونم ترشی هم واسمون ضرر داره؟
آخه من عاشق ترشی ام love28 بدون لواشک و ترشک وآلوچه نمی تونم زندگی کنمangry3
#6
(2011/08/13, 04:29 PM)__Setayesh__ نوشته است: من که دیگه هرگز قره قروت نمیخورمsad2ولی می خوام بدونم ترشی هم واسمون ضرر داره؟
آخه من عاشق ترشی ام love28 بدون لواشک و ترشک وآلوچه نمی تونم زندگی کنمangry3

حدود 90% انسان ها طبع سردی دارند.
کسانی که طبع سرد دارند اگرزیاد سردی بخورند دچار کرختی و بیحالی و سستی میشن که شامل برخی علائم بیماری MS هم میشه.

در علم روز کسی به تاثیر مستقیم تغذیه اشاره ای نداره
اما در دنیا هستند کسانی مثل:

آقای سوانک
آقای جمشید خدادادی (پزشک نیستن)
Ashton Embry

که رژیم های غذایی خاصی برای درمان این بیماری معرفی کرده اند
که تا کنون در هیچ مرجع رسمی ای تایید نشده اند.
و جالبه این رژیم ها بعضا در مواردی هم دیگه رو هم نقض میکنند.

اما هستند بیمارانی که با استفاده از بعضی از این رژیم ها شرایط بهتری دارند مث مریم خانم که البته چون این بیماری هیچ روند مشخصی ندارد نمیتوان با جسارت اجازه ی تبلیغ در این مورد به کسی داد.

اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک
اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده
اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده:
How wonderful life is while you're in the world
 تشکر شده توسط : fireboud , __Setayesh__ , neda sedaghat , leili , shahrzad.s , arezoo_azizi , TootFarangi , رنگین کمان , somaye_602000 , nazii , paeazan
#7
من ديگه قره قوروت نميخورم ولي اين يعني كشكم (كه از خانواده شير و ماست و قره قوروته!)بده؟بي ماست و قره قوروت و....ميشه زندگي كرد ولي بي كشك هرگز!
#8
من هم قره قوروت خیلی دوست دارم
اینقدر ها نباید ضرر داشته باشه دوستان
زیادش بده
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده

#9
من هر وقت می خوردم احساس ضعف می کردم و دیگه نمیخورمTongue
براى تو
براى چشمهايت..
براى من
براى دردهايم..
براى ما
اى كاش خدا كارى بكند...
#10
سلام
من الان حدود 18 ساله لب به قره قروت و لواشک و ترشی نزدم
خدارو شکر هنوزم زنده ام تورو خدا چیزایی که براتون وبرامون ضرر داره نخوریم
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 7,394 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 49,370 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 32,441 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 25,046 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 149,201 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 11,482 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 37,334 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 12,270 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 42,256 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,854 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست