موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 4789
تشکر های دریافت شده :11908 بار در 4627 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : -خدا
داروي مورد استفاده : سینوتک
زندگی ما آدمهای ام اسی خیلی می تونه بهتر از افراد عادی هم باشد اگر تواناییها واستعدادهای خودمان را به کار گیریم.
البته اگر بعضی از دکترهای ببخشید ب ی س و ا د با تشخیص های اشتباهشون برای ما درد سر درست نکنند.
از خدای خودم ودکترم ممنونم
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 1263
تشکر های دریافت شده :821 بار در 229 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر حسین نجف آبادی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
بنظرم زندگي من بعد از ام اس خيلي با قبلش فرق نكرده ،اگرچه يه سري محدوديتهاي كوچولو برام بوجود اومده ولي خوبه من دارم عين يه آدم سالم شايدم بيشتر كار وفعاليت ميكنم
جايي كه راه نيست خداوند راه ميگشايد
موضوعها: 28
تشکر های اهدا شده: 1732
تشکر های دریافت شده :3045 بار در 956 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج : سلطان زاده
داروي مورد استفاده :
به نظر من ما ام اسی ها خیلی شجاع تر از بقیه هستیم من که خودم بعد از اینکه متوجه شدم دارمش فعال تر شدم .بقیه با کوچک ترین سر دردی شاکی میشن ولی من که خودم رو به دردهام عادت دادم
سرنوشت را کی توان از سر نوشت......
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 3
تشکر های دریافت شده :25 بار در 12 پست
سال تشخيص بيماري : x1390
دكتر معالج : nabavi
داروي مورد استفاده :
kheili ma ba baghie fargh darim az har 100nafar 10_15nafar m.s daran pas inoo bedooonin khoda 1joore dige maroo dost dareee
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 43
تشکر های دریافت شده :487 بار در 183 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
*یه چیز جالب بگم از محل کارم.:::::
تو محله کارم من ام اس دارم یکی از همکارای دیگم که اون ده سال داره.هیچکس نمیدونه که منم ام اس دارم البته راجع به اون همکارمم فقط یکی میدونست.یه روز داشت به همه میگفت که فلانی ام اس داره منم نشسته بودم همه میگفتن امکان نداره ،هرکی ام اس داره فلجه،راه نمیتونه بره، مگه میشه یکی ام اس داشته باشه و بتونه راه بره و کارکنه.حالا فقط من شده بودم مدافعه ام اسی ها.داشتم میترکیدم از عصبانیت.
جالب تر از همه اینکه همشون لیسانس و فوق لیسانس و ادعای سوادو فرهنگ...........آخه بیشعورا چه فرقی داره با همه آدما
تنها فرق ما اینه که ما میدونیم ام اس چیه وبا آدمای سالم هیچ فرقی نداریم.ولی آدمای عادی اینو نمیفهمن.
انسان نقطه ای است بین دو بی نهایت
بی نهایت لجن و بی نهایت فرشته
*بنگر به طرف کدام یک می روی!؟*
موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 167
تشکر های دریافت شده :2748 بار در 1040 پست
سال تشخيص بيماري : ماه رمضان 1386
دكتر معالج : .....
داروي مورد استفاده :
مهسا میفهم چی میگی
هر کاری بکنی مردم همینی که هستن هستن درست بشو نیستن
منم یه بار رفته بودم خونه مادر زن داداشم اینا خیر سرم مامان نبودش اونا منو دعوت کرده بودن برا نهار
نهار خوردیم پذیرایی شد نشستیم من و مامان عروسمون و عروس خانم
یهو بحث رسید به جاییکه هربیماری شرایطی رو داره همه بیماریها مثل هم نیستن بعضیا زود خوب میشن مثل ....... و بعضیا مثل ام اس روی همه چیز تاثیر میذاره و .......
بعد میگفتن سرطان بهتر ام اسه ام اس خیلی خطرناک روی همه چیز تاثیر میذاره ادم بمیره بهتره اون یکی میگفت نه نباید ترسید همه چیز از ترس شروع میشه ولی خب بیماری سختیه اون وسط من داشتم میمردم گفتم نه البته ام اسم انواع خودش رو داره همشون که یه شکمل نیستن گفتن اره شاید مثل خانم فلانی که الان خوبه ولی مال اون حتما ام اس نبوده وگرنه مثل فلانی خب بعد مدتی فلحج و بعدش میمرد و .......
خیلی کلافه شده بودم از طرز فکرشون دوست داشتم بلند شم برم خونمون
خلاصه حرفو پیچوندمو و تا عصر نگم داشتن بعدشم فلنگ رو بستم رفتم اصلا راحت نبودم با این حرفا فقط دل من شکست درسته کسی نمیدونه ولی همین ندونستن باعث میشه به همین راحتی دلمون بشکه
یا تلفنی با یکی داشتم حرف میزدم میگفت فلانی بدبخت ام اس گرفته دیگه نباید بچه دار بشه بنظر من زودم میمیره پشت تلفن من داشتم گریه میکردم و اون حرفاشو میزد این ندونستن خیلی کارها با ما کرد از این اتفاقات برای من به شخصه زیااد اتفاده
مهسا جان باید صبور باشیم و همون بهتر که کسی ندونه بیخیال مردم عادی
موضوعها: 31
تشکر های اهدا شده: 14945
تشکر های دریافت شده :22374 بار در 6735 پست
سال تشخيص بيماري : 85-90
دكتر معالج : دكتر عظيمي
داروي مورد استفاده : سینووکس
آره واقعا
منم از همین میترسم که بقیه بفهمن و نگاهشون سنگین بشه
دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 167
تشکر های دریافت شده :2748 بار در 1040 پست
سال تشخيص بيماري : ماه رمضان 1386
دكتر معالج : .....
داروي مورد استفاده :
www.sokooteyas.blogfa.com
امان از دست اینکه کسایی یه چیزایی بدونن و نگاه سنگین .......
موضوعها: 142
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
مگه انسانهای سالم کوه میکنند,که میگن بیماران ام اس نمیتوانند,من میتونم کوه هم بکنم,مگه کندن کوه کاری داره که نتونم.سه سوته جلوی چشمهای همه کوه بزرگ بااون عظمت روبازمین یکی میکنم,اونم دقیقامثل فرهادباچکش کوه رومیکنم,تابه همه ثابت بشه,بیماران ام اسی خیلی کارهامیتونن بکنن.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره