2011/12/28, 10:03 PM
يعني محض رضاي خدا يكيش در مورد من صدق نكرد
ارتباط ترتيب تولد با شخصيت افراد
|
|||||||||||||||||||||
2011/12/28, 10:03 PM
يعني محض رضاي خدا يكيش در مورد من صدق نكرد
2011/12/29, 12:41 AM
ما که نه اولیم نه آخر
![]()
دور نرو...
بیا کنار دلم من غیر از اینها که می نویسم نوازش هم بلدم...
2011/12/29, 12:52 AM
خداوکیلی من اینها که گفته نیستم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
2011/12/29, 12:59 AM
والله این خصوصیاتی که گفتین رو عینا برادرم داره . من ه بچه اولیم خیلی برام صادق نیست این خصوصیات
![]()
آنارام باشید
2011/12/29, 09:46 AM
خواهر بزرگم که اصلااین خصوصیات رو نداره
مطمئناً اگه من هم اول بودم این خصوصیات رو نداشتم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نبایـــد وایســــم باید بـــرم جلوتـــر
نبـــایـــد وایســـم نبـــایــــد وایسیـــم بریم برسیــــم به چیزایی که خواستیــــم ![]()
2011/12/29, 06:26 PM
من که هم اولیم هم آخری شامل این موضوع می شوم آیا؟
![]()
براى تو
براى چشمهايت.. براى من براى دردهايم.. براى ما اى كاش خدا كارى بكند...
2012/01/01, 10:23 PM
دقیقا درست بووود.
مرسییییییییییییییییییییییییی ![]() ![]() ![]()
Together we stand
Divided we fall
2012/01/01, 11:37 PM
اگه فرزند سوم از شش تا فرزند باشی,اول و آخر که نیستی.خوب وسطی هم که نیستی,پس تکلیف چیه؟؟؟
اصلاً ولش کن بابا من سر پیازم یا ته پیاز؟؟؟ ![]() ![]() با تمام بی کسی هایم کســـی دارم هنـــــوز
گاهی گمان نمی کنی و می شود/گاهی نمی شود که نمی شود گاهی هزار دوره دعا بی اجابتست/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود گاهی گدای, گدائی و بخت نیست /گاهی تمام شهر گدای تو می شود
2012/01/02, 02:14 AM
بهش فک نکن مهم اینه که نه اولی نه آخر
![]()
دور نرو...
بیا کنار دلم من غیر از اینها که می نویسم نوازش هم بلدم...
ول بگم خیلی باحال بود..................... ای ول
منم فرزند آخرم فرزندان آخر خانواده: نقاط مثبت: افرادي شاد و سرزنده اند كه اين شادي و سرخوشي را با خود همه جا مي برند و ديگران را نيز از آن بهره مند مي كنند. مهارت هاي مردمي آنها بسيار قوي است و عاشق اين هستند كه ديگران را با حرف ها و كارهايشان سرگرم كنند. هيچ كس براي آنها غريبه نيست و به سرعت با همه صميمي مي شوند. افرادي برونگرا هستند كه از وجود ديگران انرژي مي گيرند و از ريسك كردن واهمه اي ندارند. نقاط منفي: خيلي زود خسته مي شوند. از طرد شدن واهمه داشته و افق توجهاتشان كوتاه است. افرادي خود گرا هستند. معمولاً به خاطر توقعات غير واقعيشان از رابطه كه تصور مي كنند در همه رابطه ها بايد هميشه خوشي و خنده برقرار باشد، رابطه هاي زيادي را به فنا مي دهند، اما نمي دانند كه عمر چنين رابطه هايي بسيار كوتاه است ![]() فعلا سکوت را برگزیدیم ............
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
تست روانشناسی :شخصيت شناسي با چند سوال كوتاه | paeazan | 0 | 3,371 |
2013/09/20, 07:23 PM آخرین ارسال: paeazan |
|
افراد موفق صبح ها چه می کنند؟ | paeazan | 2 | 3,281 |
2013/01/02, 08:06 AM آخرین ارسال: shahrzad.s |
|
![]() |
افراد خجالتی، حالات چهره را بهتر درك میكنند | naazanin | 5 | 4,475 |
2012/08/23, 09:36 AM آخرین ارسال: nahid |