(2010/04/11, 03:47 PM)tanha نوشته است: دوستان یه سوال:
اگه این آمپولهای سینووکس و آوونکس و... واسه کنترل بیماری هستند، پس چطوریه که کسی که اینارو مرتب میزنه و رعایت میکنه، دوباره دچار حمله میشه؟؟؟
در هر حالتی داروهای اینترفرونی نظیر سینووکس و آوونکس اثربخشی بیشتر از 50 درصد برای جلوگیری از حمله ها و عود بیماری ندارند.
تنها کاری که این داروها می کنند تواتر یا فرکانس این حمله ها را کاهش می دهند.
نکته مهم اینکه همیشه کیفیت زندگی و نحوه زندگی و دوری کردن از استرسها و فشارهای روانی اثر داروها را به مراتب می تواند افزایش دهد.
2010/04/19, 04:28 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2010/04/19, 04:29 PM، توسط saffari_mo.)
مطالعه زیر در مورد اثربخشی داروی سینووکس توسط آقای دکتر اعتمادی فر و همکارانشان انجام شده است.
البته فکر می کنم جای دیگه توی همین انجمن دیده بودم این مطلب رو کسی گذاشته باشه...اگر که کسی پیداش کرد اطلاع بده تا من یا یکی از مدیران فایل پست خودم رو حذف کنن تا فضای سرور خیلی اشغال نشه
بچه ها نمیدونم شاید شهرای مختلف فرق داره .من که 180 تومان از پول سینووکسمو بیمه خدمات در مانی میده ،20 تومانشم دانشگاه پزشکی که همون اول بیماریم تحت پوششم قرار داد.
برید سراغ دانشگاه پزشکی شهرتون پرونده تشکیل بدید.
2011/01/28, 02:20 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/01/28, 02:23 AM، توسط yasna.)
(2010/04/12, 12:56 PM)hamid نوشته است: بهنام عزيز من همين الان از هلال احمر اومدم و قيمت سينوكس رو هم گرفتم
قيمت آزاد 200.750 تومان
قيمت با دفترچه 20.750 تومان
من سینووکس رو با دفترچه خدمات درمانی 500 تومان خریدم!!
ولی من 20 هزار و ... میخرم با خدمات درمانی از داروخانه دانشگاه علوم پزشکی با کارت هوشمند و معرفی نامه و ...
خدمات درمانی خودش چند نوعه ، حتما مال شما ارتشه که ارزون می گیرین.