ارسالها: 525
موضوعها: 5
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 19003
تشکر های دریافت شده :23964 بار در 8184 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر حمیدرضا ترابی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
محل سکونت : تهران
2011/12/18, 09:09 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/12/20, 06:53 PM، توسط مـه ســـا.)
سالهاي گذشته كمر درد داشتم. به متخصص جراح مغز ، اعصاب، ديسك و ستون فقرات مراجعه كردم. برايم M.R.I نوشت. وقتي نتايج آزمايش را نزد دكتر بردم گفت كه ديسك دارم و بايد عمل جراحي شوم. چارهاي نداشتم. خود را به تيغ جراحي سپردم. مدتي كه در بيمارستان بستري شدم، بيماري توجهم را جلب كرد. با او در باره بيمارياش صحبت كردم. گفت "اماس" دارد. قبلاً هم برخي از اين بيماران را ديده بودم. اين بيمار ميگفت: براي تهيه دارو با مشكلات فراواني مواجه است و قيمت داروهاي "ام اس" نيز بسيار گران است و اين بيماري قابل درمان نيست. فقط با داروهاي كنترل كننده از پيشروي آن ميتوان جلوگيري كرد.
واقعيت اين است كه در تلاش محققان، هنوز درماني براي علاج كامل"ام اس" كشف نشده و درمانهاي موجود قادرند وضع بيماران را به طور نسبي كنترل كنند. اما نبايد نااميد شد چون با پيشرفتهاي سريع عرصههاي علمي به نظر ميرسد با شناخت كامل بيماري و درمان قطعي آن فاصله چنداني نداشته باشيم و از طرف ديگر با آگاهي از شيوههاي حمايتي موجود خصوصا مشورت با يك پزشك و نيز فيزيوتراپيست متبحر و دلسوز، بيماران "ام اس" ميتوانند خود را از لحاظ سلامت بدني به حدي نزديك به ساير افراد جامعه برسانند وقتي كه به دلايلي (كه هنوز كاملاً مشخص نشده) گلبولهاي سفيد اشتباها به ميليون(به جاي يك عامل بيگانه) حملهور شوند، بيماري"ام اس" آغاز ميشود و هر بار كه اين گلبولها به رشتههاي اعصاب مربوط به يكي از اندامهاي بدن حمله ميكنند، آن اندام دچار مشكل خواهد شد مثلاً زماني ممكن است در راه رفتن و زماني ديگر در بدن يا حفظ تعادل دچار مشكل شود. هنوز چگونگي شروع "ام اس" مستقيماً مشخص نشده ولي امروزه چيزهايي در اين باره ميدانيم. براي مثال شيوع اين بيماري در مناطق مختلف دنيا با هم متفاوت است .مثلا در بعضي جاها (از جمله كشورهاي شمال اروپا و آمريكا) شيوع آن بيشتر ديده ميشود مثل افرادي كه پوست، مو و چشم روشن دارند و در بعضي نژادها، مانند سياهپوستان و ژاپنيها، كمياب است.
يكي از مسائل مطرح در علت شناسي" ام اس"، تاثير عرض جغرافيايي بر گسترش بيماري در جوامع است به اين معني كه هر قدر از استوا دور ميشويم احتمال ابتلا به "ام اس" افزايش مييابد كه يك توجيه براي اين مساله، وجود كمبود ويتامين D به دليل كاهش دريافت نور آفتاب در مناطق دور از استواست.
"ام اس" در خانمها بيشتر از آقايان ديده ميشود و شروع بيماري معمولا در سنين بين بيست تا چهل سالگي است. در مورد اثر مهاجرت در ابتلا به "ام اس" ديده شده در افرادي كه قبل از پانزده سالگي به سرزمين ديگر مهاجرت كردهاند، ميزان شيوع بيماري مانند ميزان شيوع آن در مردم سرزمين جديد است. ولي در كساني كه بعد از سن پانزده سالگي مهاجرت كردهاند، ميزان ابتلاء مانند سرزمين مادري آنها است. بنابراين نتيجه گرفتهاند عاملي كه ممكن است باعث ابتلا "ام اس" شود در حدود يا قبل از پانزده سالگي به بدن منتقل ميشود.
اميدواريم بيماران ام اس بيشتر مورد حمايت مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي قرار گيرند.
علياكبر فرقاني
27/9/1390 روزنامه جمهوری اسلامی صفحه علمی
http://aliakbarforghani.blogfa.com/
تشکر شده توسط : | hamid , earth , baran1390 , arezoo_azizi , آنا , ساغر , احمدرضا , nahid , naz.gigili , setare , yummy , baran , MFhealth , Ali 324 , nead , هانیه , رنگین کمان , سیما جون , زهرا59 , elham 66 , برگ 7 , ارزو , آسو , kohedard , behzad mkh |
|
ارسالها: 525
موضوعها: 5
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 19003
تشکر های دریافت شده :23964 بار در 8184 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر حمیدرضا ترابی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
محل سکونت : تهران
2011/12/21, 07:55 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/12/21, 07:57 PM، توسط آرزو.)
صفحه سوم روزنامه ی شرق چهارشنبه 30-9-90
انتقاد از سازندگان فيلمهاي تلويزيوني:معلوم نيست هدف نويسندگان و كارگردانان فيلمها و سريالهاي تلويزيوني از تهيه و به نمايش گذاشتن
فيلمهايي با مضمون بيماران مبتلا به فلج اندامها (MS) چيست؟ بسياري از اين بيماران از هوش و استعداد بالايي برخورداند، اما به دليل بيماري قادر به
انجام برخي كارها نيستند و از اينرو لازم نيست سازندگان سريالها حس ترحم نسبت به آنان را در مردم ايجاد كنند. مهم به تصوير كشيدن نوع بيماري و
آگاهي دادن به مردم براي رفع نگراني از اين بيماري و جلوگيري از پيشروي آن و بالا بردن درك مردم از اين بيماري است، نه اينكه نسبت به بيماران يادشده
ترحم كنند.
دوستان منتظر نظراتتون هستم...
تشکر شده توسط : | زهرا59 , نسترنى , nahid , Prime , naz.gigili , setare , فرناز , Aynaz , baran , MFhealth , shokolat , Ali 324 , nead , aylar , sami , هانیه , ساغر , Matilat , kiana , fariba 68 , سها , ارزو , آسو , mostafa00 , silent , behzad mkh |
|
ارسالها: 1,146
موضوعها: 32
تاریخ عضویت: Aug 2009
تشکر های اهدا شده: 167
تشکر های دریافت شده :2748 بار در 1040 پست
سال تشخيص بيماري : ماه رمضان 1386
دكتر معالج : .....
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : یه جایی
چی بگم والله هر چی از این گوش گوش میگیرن و از اون یکی بدر میکنن اصلا ما نخوایم در مورد ام اسم مردم عادی اگاهی پیدا کنن چی باید بکنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسالها: 298
موضوعها: 33
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 7311
تشکر های دریافت شده :4999 بار در 1298 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر محمد علی صحراییان
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
محل سکونت : تهران
اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .
ارسالها: 66
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Sep 2011
تشکر های اهدا شده: 853
تشکر های دریافت شده :793 بار در 425 پست
سال تشخيص بيماري : 85
دكتر معالج : دكترقرباني- دكترعظيمي
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
واقعا برای جامعه ای که توش زندگی میکنم متاسفم فکر نمیکنم چیز دیگه ای بشه گفت!!!
اون از رسانه هاش که پر از اطلاعات ناقص و ضعیف پزشکی و ناآگاهی کارگردان هاست اینم از روزنامه هاش که پر از غلط املایی و اصطلاحات اشتباست
لااقل برای اینجور مطالب و فیلم ها نمیگم از 10 تا پزشک که یکی از یکی بی اطلاع تر باشه
از 1 دونه فقط 1 دونه پزشک آگاه و مطلع نظر و راهنمایی بخوان که هیچ وقت این کار و نمیکنن چون مردم ما خود رای هستند
چه کسی میگوید که گرانی شده است؟
دوره ی ارزانیست!!
دل ربودن ارزان، دل شکستن ارزان!
دشمنی ها ارزان،چه شرافت ارزان! و دروغ از همه چیز ارزانتر!!
قیمت عشق چقدر کم شده است؛کمتر از آب روان و چه تخفیف بزرگی خورده است ، قیمت یک انسان..!!!
ارسالها: 96
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 1005
تشکر های دریافت شده :1016 بار در 193 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : تقاء-صحراییان
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : تهران
y:اگه بخوایم از یه دید نگاه کنیم بهتره!! اصلا اگه انتظارات خودمونو عوض کنیم چی؟؟ منظورم اینه که انتظار نداشه باشیم ما رو درک کنند! واقعا هم لازم نیست! حالا درک نکنند و درک صحیحی نداشته باشن چی می شه؟؟ مگه همه ی ما در مورد هر مسیله ای درک درستی داریم!! مگه من دقیقا می دونم یکی که سرطان داره چه کاری براش بهترینه که توقع داشته باشم بقیه من رو درک کنند!! من به این سیستم اطلاع رسانی غلط نقد دارم اما وقتی می بینم هیچ کس نمی فهمه چرا خودمونو اذیت کنیم!؟؟ شاید هر کدوم از ما هم در شرایطی مثل آدمهایی که امروز شرایط ما رو درک نمی کنند رفتار کردیم!!خودمون با بی خیالی طی کنیم بهتره!!
عذاب می کشم ولی عذاب من گناه نیست
وقتی شکنجه گر تویی،شکنجه اشتباه نیست
ارسالها: 638
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Sep 2011
تشکر های اهدا شده: 10876
تشکر های دریافت شده :8350 بار در 2587 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر نسترن مجدي نسب
داروي مورد استفاده : مب ترا - Roche Pharma
محل سکونت : اهواز
(2011/12/22, 06:56 PM)sara-m نوشته است: y:اگه بخوایم از یه دید نگاه کنیم بهتره!! اصلا اگه انتظارات خودمونو عوض کنیم چی؟؟ منظورم اینه که انتظار نداشه باشیم ما رو درک کنند! واقعا هم لازم نیست! حالا درک نکنند و درک صحیحی نداشته باشن چی می شه؟؟ مگه همه ی ما در مورد هر مسیله ای درک درستی داریم!! مگه من دقیقا می دونم یکی که سرطان داره چه کاری براش بهترینه که توقع داشته باشم بقیه من رو درک کنند!! من به این سیستم اطلاع رسانی غلط نقد دارم اما وقتی می بینم هیچ کس نمی فهمه چرا خودمونو اذیت کنیم!؟؟ شاید هر کدوم از ما هم در شرایطی مثل آدمهایی که امروز شرایط ما رو درک نمی کنند رفتار کردیم!!خودمون با بی خیالی طی کنیم بهتره!!
خب این خوبه که خودمونو واسه هر چیزی ناراحت نکنیم اما از اونجایی که ام اس قشر جوان رو درگیر میکنه به یک اطلاع رسانی صحیح نیاز هست چون همه در استانه یافتن یک شغل مناسب و اغلب تو سن ازدواج هستن و با این دید غلط جامعه دچار مشکل میشن.
براى تو
براى چشمهايت..
براى من
براى دردهايم..
براى ما
اى كاش خدا كارى بكند...
ارسالها: 96
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 1005
تشکر های دریافت شده :1016 بار در 193 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : تقاء-صحراییان
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : تهران
(2011/12/24, 09:38 PM)ساغر_س نوشته است: خب این خوبه که خودمونو واسه هر چیزی ناراحت نکنیم اما از اونجایی که ام اس قشر جوان رو درگیر میکنه به یک اطلاع رسانی صحیح نیاز هست چون همه در استانه یافتن یک شغل مناسب و اغلب تو سن ازدواج هستن و با این دید غلط جامعه دچار مشکل میشن. شاید حق با تو باشه اما نمی دونم این بیماری چه قدر از انرژی تو رو گرفته و چه قدر ذهنت رو درگیر کرده!! حتی اگه ذره ای هم باشه من ترجیح می دم باقیمانده ی انرژی و ذهنم رو به جای توجیه کرون مردم که کار بسیار سختیه صرف کارایی کنم که هیچ ربطی به ام اس نداره! این یه نظر کاملا شخصیه!!
عذاب می کشم ولی عذاب من گناه نیست
وقتی شکنجه گر تویی،شکنجه اشتباه نیست
ارسالها: 822
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Oct 2013
تشکر های اهدا شده: 15385
تشکر های دریافت شده :19995 بار در 7819 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر احمدی و دکتر آشتیانی
داروي مورد استفاده : دیفوزل
محل سکونت : همینجا
اینو تو شبکه خبری تحلیلی تیتر 1 خوندم برای همین امروز هست.
گروه اجتماعی «تیتریک»اخیرا در سایت آمریکایی فارسی بی بی سی ادعای جالب و خنده داری در صفحه دانش و فن آوری در مورد ارتباط حجاب با بیماری ام اس آورده شده است که میتوان عنوان ان را با توجه به ژانرهای سینمایی یک مقاله علمی تخیلی نام گذاری کرد. مطالبی که در بین جامعه پزشکی نیز جنجال آفرین شد و پزشکان و محققان بسیاری نیز مطالبی گسترده و جامع علیه چنین مقاله نسبتا علمی در فضای مجازی منتشر شد. مقاله ای که مشابه بسیاری از مطالب چنین سایتی دارای جهت گیری های ویژه سیاسی نیز می باشد.گزیده ای از این مقاله به شرح زیر است:
داده های محققان ایرانی در سال های اخیر نشان داده بود که آمار ام اس (مالتیپل اسکلوروسیس) در فاصله سال های ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۴ در تهران هفت برابر شده و در اصفهان هم در فاصله ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸ سه برابر.
ام اس یک بیماری سیستم عصبی و عضلات است که در مواردی با فلج تدریجی و در نهایت مرگ همراه است. این بیماری بیشتر در زنان شایع است.
اکنون جولیا پاکپور و سریرام راماگوپالان دو محقق علوم ژنتیکی در دانشگاه آکسفورد بریتانیا می گویند که شاید پوشش اجباری زنان پس از انقلاب ایران عامل این وضع باشد.
توجیه این نظریه این است که رابطه ای مشخص میان کمبود ویتامین دی و بیماری ام اس وجود دارد. مهم ترین راه تولید ویتامین دی در بدن قرار گرفتن پوست در معرض آفتاب است.
اما امیرهادی مغزی پژوهشگر در زمینه بیماری ام اس که اکنون در حال گذراندن دوره پسا دکترا در دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در سانفرانسیسکو است به بی بی سی فارسی می گوید که مساله پیچیده است: "مطالعاتی در جمعیت های ترک در سوئد شده که نشان می دهد سطح ویتامین دی خانم های محجبه کمتر است. و حتی مطالعاتی در اسرائیل انجام شده که نشان می دهد که سطح این ویتامین در خانم های یهودی که پوشش بیشتری دارند کمتر است."
او می افزاید: "اما در عربستان یا کشورهای مسلمان دیگر این افزایش مشاهده نمی شود. شاید به خاطر عوامل ژنتیکی باشد یا عوامل دیگر. بنابراین عوامل خیلی مختلفی در آن دخیل هستند."
البته خانم پاکپور هم تایید کرده است که نظریه او و همکارش در مورد علت افزایش آمار ام اس در ایران قطعی نیست.
محققان آکسفورد می گویند قصد ندارد به زنان توصیه کنند حجابشان را رها کنند همانطور که مثلا به زنان اهل ایالت های سردسیر نیوانگلند آمریکا نمی گویند به مکانی گرم و آفتابی مثل فلوریدا نقل مکان کنند.
مطالعات دیگر ارتباط میان حجاب و کمبود ویتامین دی را نشان داده است.
دکتر مغزی پیشنهادهایی برای جمعیت ایران دارد: "توصیه هایی که می تواند در سطح جامعه موثر باشد استفاده از قرص های مکمل ویتامین دی و کاهش مصرف سیگار است. همچنین مطالعه ای در نشریه نیچر چاپ شده که نشان می دهد که کاهش نمک در مواد غذایی می تواند باعث کاهش ابتلا به این بیماری شود."
به اندوه خود لبخند بزن...
ارسالها: 1,027
موضوعها: 15
تاریخ عضویت: Feb 2011
تشکر های اهدا شده: 7451
تشکر های دریافت شده :7213 بار در 2370 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
محل سکونت : تهران
اتفاقا خنده دار نیست و میتونه درست هم باشه
یه دلیل دیگه ای که تو تهران و اصفهان شیوع بالاتری هست میتونه آلودگی هوا باشه، که ریز گرد ها ی تو هوا مانع رسیدن نور خورشید میشن.
به جای اینکه تیتر بزنن در مورد مقاله های اونوریا و بگن خنده داره ،آلودگی هوا رو کنترل کنن که با سونامی سرطان مواجه نشن ، ام اس که خیلی خوبه
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
|