2011/12/19, 04:14 PM
سلام!!!!!
خب خداییشم راسته منکه هم مبتلاهسم همم از خودم مطمنم که یکی از زیبارویانه عالمم.....!
خب خداییشم راسته منکه هم مبتلاهسم همم از خودم مطمنم که یکی از زیبارویانه عالمم.....!
ام اس بیماری زیبا رویان
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2011/12/19, 04:14 PM
سلام!!!!!
2011/12/19, 06:49 PM
(2011/12/13, 01:20 PM)شفا یافته نوشته است: اونی که میگن اعتماد به نفس پارسه ایه نه ام اسی ولی حرف دل منو زدیا !!!!!!!!!!!!میخواستم بیام توضیح بدم که چرا این دوره زمونه همه خوشگلن که شما زدی تو هدف با اون جمله آبیه به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
2011/12/25, 10:43 AM
بچه ها بهتون تبريك ميگم به خاطر اين همه اعتماد به نفس من فكر ميكردم اين همكارم خداي اعتماد به نفس حالا ميبينم كه اونم بايد بياد اينجا پيش شماها لنگ بندازه
صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.
2011/12/26, 01:22 AM
بچه ها استاد یکی از دوستام که رذیدنت مغز واعصابه بهشون گفته تا خانومای خوش چهره که علائم ام اس دارن میان مطب سریع شک میکنم به ام اس ولی با عرض معذرت
،آقایون برعکس...!!!!!!!.آقایون خوش تیپ ام اس سنتری اون گفته من نگفتم بیاین یقه منو بگیریدها
2011/12/26, 04:58 PM
(2011/12/19, 03:30 PM)naz.gigili نوشته است: دیگه پیش این دکتر مرده نرو.آبجـــــیرگ غیرتو ببین اوه اوه ترسیدم رگ غیرتت چه کلفت شده نه دکترمه دکتر خوبیه خودش دختر داره نترس اندازه من نیستن ولی بهرحال منم جای دخترش اونم جای عموم ولی بهرحال نه منظورش این بود که تو باید خودت رو خیلی هم تحویل بگیری کسیم دلش بخواد از اون لحاظ منظورم بود اون بنده خدا منظور خاصی نداشت
2011/12/27, 11:51 AM
همیشه میگن خشگلی دردسره اینجاست.همیشه این زیبا رویان هستن که از دید خودشون رنج میکشن هر کدوم به یه نحو. به خاطر همینه کنار گل سرخ وبهترین وزیبا ترین گل های دنیا خار یا یه چیز خطر ناک هست. اینا همه به خاطر محافظت از خود گل هست اما خودش خبر نداره.مراقب خوبیهاتون باشین.
خدایا شکرت به خاط روزهای قشنگی که بهم هدیه دادی
2011/12/27, 12:03 PM
میدونید چرا میگم بیماری زیبا رویان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بخاطر رنج و سختی و صبریکه برامون ایجاد میشه و داریم باعث میشه قیافه آدم به مظلوم و زیبایی پیش بره وگرنه قبلش معمولی رو به زشت بودیم الان بهتر شدیم معمولی رو به بامزگی و زیبایی پیش میریم
2012/01/01, 05:21 PM
(2011/12/27, 12:03 PM)yas نوشته است: میدونید چرا میگم بیماری زیبا رویان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ پس درواقع زیبارویان، ام اس نمیگیرن بلکه بیماران ام اس، زیبایی میگیرن زندگی باوری میخواهد از جنس امید
2012/01/01, 09:51 PM
راس میگی یادمه با یه دکتر دندانپژشک صحبت میکردم بهش گفتم آقای دکتر از بیماری ام اس چی میدونی یکی از نزدیک ترین دوستام ام اس داره یه چیزهای گفت بعد گفت رفته بود یه جایی یه آقا پسری را دیدم که گرفته بود خیلی خیلی هم زیبا بود و...البته خودمو نمی گم
2012/01/02, 09:04 AM
من چند وقت پیش با یک خانم دکتری در یک مهمانی آشنا شدم که در مرکز تحقیقات ام اس با دکتر صحرائیان کار می کرد.به من گفت که در مرکز ما هر خانمی که در را باز می کنه و میاد تو اگر شیک پوش و زیبا و با شخصیت باشه ما میگیم ام اس داره.خیلی جدی بهم گفت و اصلا شوخی نداشت.گفت نام دیگر ام اس بیماری زیبارویان است.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
79 مهمان |