ارسالها: 789
موضوعها: 33
تاریخ عضویت: Dec 2009
تشکر های اهدا شده: 5858
تشکر های دریافت شده :14982 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : همون طوفانیان
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
مریم جان فکر کنم یه کم داری اشتباه می کنی این فیلم نکات اشتباه زیادی داشت. اینکه با جواب آزمایش بیماری ام اس خانم تشخیص داده شد، اینکه بعدن با مراجعه به دکتر و آزمایش گفته شد که این بیماری را از قبل داشتند ایشون اگه اینطوری بود که عزیزانی که سالهای طولانی رو که به این بیماری مبتلا بودند و تشخیص داده نشده بوده که اینهمه زیاد نبود. اون روز تو انجمن ام اس چند نفر همین رو بیان کردند که ما چندین سال مشکلاتی داشتیم و به پزشک مراجعه کردیم و تشخیص داده نشده. راستش دلم نمی خواد این بحث کش پیدا کنه منتهی چیزی که هست اصل قضیه چیزه دیگه ای هست. ببین من وقتی دکترم بهم گفت باید بستری بشی بقدری شوکه شده بودم و اتفاقن خانم پرستار وقتی که داشت آنژیو رو برام وصل می کرد دکتر هم رسید به قدری وضعیتم بد بود که گفت یه آرام بخش بهش بدید و از اطاق زد بیرون. من اصلن نه میدونستم و نه شنیده بودم و نه تا اون موقع بیمار ام اسی دیده بودم. گیرم که بهم هم می گفت که ام اس دارم هیچ فرقی نمی کرد گریه و بی تابی من برای چیزه دیگه ای بود. من تا اون موقع به ندرت دارو مصرف می کردم. شش ماه یکبار چکاب می دادم. این بود که برام قابل هضم نبود که یهو بیمارستان بستری بشم. وقتی از دکتر پرسیدم که دکتر من به چه بیماری مبتلا شدم گفت چندبار بگم التهاب عصب چشم. بعد بهش گفتم نه دکتر بگو اسم مریضی من چیه؟ گفت خب همین دیگه التهاب عصب چشم. بهش گفتم من به ام اس مبتلا شدم؟ گفت خانم ام اس چیه نه عزیز من. گفتم پس این پرستارا چی می گن. می دونی چیکار کرد؟ از فردا دیگه پرستارا اصلن راجع به بیماری دیگه با من حرف نزدند. حالا اینهمه کنکاش می کردم اصلن نمی دونستم ام اس چیه چطوریه. من بعد از بستری شدن وقتی خواستم آونکس رو تهیه کنم فهمیدم که ام اس دارم اونم فقط اسمش رو نه اینکه چیه. بعدها یواش یواش فهمیدم که چیه ولی بازم بدترین شرایطش رو ندیده بودم تا شبی که اون گزارش از تلویزیون پخش شد. این وقتی بود که من سه سال آونکس زده بودم یه هفت ماهی هم بود که پزشکم داروم رو قطع کرده بود. ولی با اون گزارش تمام تنم می لرزید چشمام پره اشک شده بود. من می گم این برنامه رو اگه یه بنده خدایی که در ابتدای راه باشه ببینه که پس می افته.
این روزها پنهان کردن بعضی مطالب برای من وامثال من نوعی توهین به شعورم محسوب می شه. اتفاقن خیلی خوشحال می شم که انقده سطح آگاهی همه بالا بره که راحتتر همه چیز رو بپذیرند ولی درست نه اشتباه.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
ارسالها: 1,027
موضوعها: 15
تاریخ عضویت: Feb 2011
تشکر های اهدا شده: 7451
تشکر های دریافت شده :7213 بار در 2370 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
محل سکونت : تهران
خدای من چه ابیلیتی ای!
11 صفحه واسه یه فیلم نوشتین!
بچه ها این فیلمارو ول کنین.اینا فقط سوژه از نظر نویسنده است و اصلا هدف فرهنگ سازی یا فرهنگ ستیزی ندارن وگرنه واسه هر بیماری که در موردش میساختن مجبور بودن کلی مطالعه کنن که نمیکنن.
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
ارسالها: 466
موضوعها: 89
تاریخ عضویت: Jul 2011
تشکر های اهدا شده: 2329
تشکر های دریافت شده :3720 بار در 1114 پست
سال تشخيص بيماري : .
دكتر معالج : .
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : يه جايي همين دور و ورا.... ( تهران )
اين سريال درباره اماس اطلاعات غلط داد
دكتر محمد جواد سلميزاده، مديرعامل انجمن اماس(MS) استان قم، به سريال «شايد براي شما هم اتفاق بيفتد» که از شبکه تهران پخش ميشود، انتقاد کرده است. او به قسمت «راه و بيراه» اين سريال که 19 آذر پخش شد، اشاره کرده و گفته است: «پخش اين سريال باعث شد تا اذهان عمومي چنان مخدوش شود كه به يقين، مدتها بايد كوشيد تا اين تصوير غلط و فاجعهآميزي كه ايجاد شده است، از ذهن مبتلايان و خانوادههاي محترم آنان زدوده و پاك شود.» دكتر سلميزاده در اينباره گفته است: «آنچه در اين سريال درباره بيماري «اماس» القا شد، غلط است. تذکر چند نکته براي روشن شدن اذهان مخاطبان ضروري است: 1- بايد گفت از نوع شروع شدن و بروز علايم اماس كه بگذريم، هر كسي كه كمترين اطلاعات را در مورد اين بيماري داشته باشد، ميداند كه تنها راه تشخيص اين بيماري، پس از شرح حال و معاينه طبي، انجام «ام.آر.آي» است و نه آزمايش خون که در سريال آزمايش خون جايگزين اين راه حل شده بود. 2- بدتر از مورد فوق، تشخيص زمان شروع بيماري، با آزمايش خون است كه اوضاع را وخيمتر ميكند. چه كسي و در كجاي دنيا با يك آزمايش خون، زمان شروع اين بيماري را تشخيص ميدهد؟ 3- نويسنده فيلم، پا را فراتر گذاشته و بدتر از قبل، جنين درون رحم مادر مبتلا به «اماس» را «ناقصالخلقه» معرفي ميكند، در حالي كه جنين اين مادر هيچ تفاوتي با ديگر جنينها ندارد و هيچ مرجع قانونياي به هيچ مادر مبتلا به اماسي در هيچ جاي دنيا، چه قبل از دميدن روح و چه بعد از آن، اجازه سقط جنين نميدهد زيرا مشكلي وجود ندارد و چه بسا علايم اماس در دوران بارداري كاهش يابد. متاسفانه در اين فيلم كاملا غيركارشناسانه، ناقص بودن جنين به علت بيمار بودن مادر را چنان به هم پيوند ميدهند كه حتي مادران مبتلا به اماس كه فرزندان سالمي به دنيا آوردهاند، از اينكه دوباره باردار شوند خواهند ترسيد.» مديرعامل انجمن اماس استان قم در انتها اين پرسش را مطرح کرده است که آيا شوراي سياستگذاري سلامت
صدا و سيما نميتواند مانند فيلمهاي مذهبي كه حضور كارشناس مذهبي را اجباري ميداند، وجود كارشناس پزشكي را الزامي كند تا لااقل تخريب فرهنگي رخ ندهد؟
هر مشكلي آسان شود از مستي و
ترسم خداي من, ساغر بشود خالي و هشيار بميرم.
ارسالها: 471
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 6698
تشکر های دریافت شده :4383 بار در 1017 پست
سال تشخيص بيماري : ۸۶
دكتر معالج : دکتر ترمه چی
داروي مورد استفاده : سینومر
محل سکونت : تهران
کاش این کارگردانه یه کم وجدان به خرج بده و یکی دیگه درست کنه و ام اس رو یه شکل دیگه نشون بده
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..