2011/10/15, 08:32 PM
من خیلی صفحهام 1هفتس دیر باز میشه
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
اختلال در لود سایت
|
||||||||||||
2011/10/15, 08:32 PM
من خیلی صفحهام 1هفتس دیر باز میشه
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
2011/10/15, 08:36 PM
فرناز جان مشکل از اینترنت هست .
یک هفته بیشتره که اینترنت کل کشور دچار مشکل شده
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2011/10/21, 10:09 PM
یک مشکل فنی دارم من
![]() من هر دونه صفحه را خواستم باز کنم همش اینو بهم میده : بسم الله الرحمن الرحیم با استناد به قانون جرايم رايانه ای دسترسۍ به تارنماۍ فراخوانده شده امكان پذير نمۍ باشد. رسیدگی به گزارشات و شکایات: filter@dci.ir پیوندها :: WWW.PEYVANDHA.IR :: پیوندها ![]() ![]() Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth (2011/10/21, 10:09 PM)Milo نوشته است: یک مشکل فنی دارم من منم این مشکل را دارم !!! دلم میخاد کیبورد را توی سره مانیتورم خرد کنم !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() وای چقدر خشن شدم !!!!!! ![]() ![]() ![]() امشب اکثر صفحات را که باز میکردم صفحه ی بسم الله . . . . . بود ![]() ![]() ![]() این اولین باره برای من !!!! چرا این طوری میشه !! اخه چه شباهتی بین ادرس یا محتوای صفحات سایت با صفحات فیلتر شده وجود داره ؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() اقای دکتر مهندس حمید جان !!!! یه کاری صورت بدید !!!! نکنه چهار روزه دیگه سایت از کف باز نشه ؟؟؟ بگن خودتون نگفتید ما هم یه صفحه یه صفحه اومدیم جلو تا کل سایتو بستیم !!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
قال الله تعالی :
من با هر بنده ام طوری رفتار می کنم که انگار همین یک بنده را دارم اما بنده ی من طوری رفتار می کند که انگار همه خدایش هستند بجز من !!!!!!!!
2011/10/21, 11:14 PM
این مورد همون طور که میدونید به سایت مربوط نمیباشد
ولی حتما پیگیر میشیم البته بسته شدن سایت تقریبا غیرممکن هست ، تنها احتمال مشکل نرم افزاری در سیستم مخابرات هست
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2011/10/21, 11:21 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/10/21, 11:23 PM، توسط TootFarangi.)
(2011/10/21, 11:14 PM)hamid نوشته است: این مورد همون طور که میدونید به سایت مربوط نمیباشد تصدیق شد . واسه جاهای دیگه هم امتحان شد همینطوری از اینا آمد . به نظرم اون سری که نت پاشید به هم بعدش اوکی شد اینطوری قاط زد همش ریخت به هم هیش بعید نیس اف بی رو هم بشه بی چیز بشکن باز کردش با این حساب ![]() ![]() ![]() ![]() فقط یک چیزی کشف کردم که وقتی رو لینک ها کلیک می کنم مشکلی نداره و فقط در صورتی این صفحه آقای چیز میاد که میزارم اتوماتیک منتقل بشه به صفحه مقصد ![]() ![]() Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
2011/10/23, 04:36 PM
(2011/10/21, 10:27 PM)Ali 324 نوشته است: منم این مشکل را دارم !!! دلم میخاد کیبورد را توی سره مانیتورم خرد کنم !!!!............................................................................................................. دقیقاً منم همین مشکلو امروز دارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
[quote='hamid' pid='123841' dateline='1318096580']
سما جان نمیدونم در جریان مشکلات چت روم بودی یا نه ! ولی مشکلات و رعایت نکردن خیلی از موارد از جانب بعضی دوستان کم لطفمون باعث شد که چت به مدتی بسته باشه در تلاشیم تا برای چت سیستمی پیاده سازی کنیم که بشه مطابق قوانین سایت در اون نظارت داشت تو این مدت هم شما و سایر دوستان که استفاده ویژه ای از چت روم دارید گفت و گو اعضای سایت رو مزین کنید که ماهم بتونیم گاهی باهاتون هم صحبت بشیم [leili/quote] سلام آقا حميد ببخشيد ميدونم تو اين انجمن كاراي خيلي مهمتري از چت روم هست و دوستان دلسوزانه فعاليت ميكنن.ولي خب يه وقتايي دلت ميخواد با دوستات حرف بزني و براي ارسال پيامت و رسيدن جواب دوستات موهات مثل دندونات سفيد نشه ![]() ![]() ![]()
من هم موافقم
لااقل یک ساعت خاص مثلا 10 تا 11 یا 9 تا 10 چت را باز کنید اصلا نمیشه در تایبیک گفتگوی اعضا صحبت کرد اینقدر باید از این تایبیک خارج بشم دوباره وارد بشم که از خیرش میگذرم خواهشا یک فکری به حاله این چت بکنید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
دارم دلشوره میگیرم
چقدر دنیات ازم دوره پس چرا هیچ بارونی تورو از من نمیشوره ![]() ![]()
2011/12/03, 07:31 PM
سلام یک هفته بیشتره برای لود و ورودبه سایت مشکل وجود داره؛برای هر ورود ده بار باید امتحان کرد تا به نتیجه رسید
تازه بعداز ورودم که صفحات وانجمنها مشکل بعدی است.برای هر ورود زمان زیادی را باید منتظر ماند بعد با خطا مواجه شد ودر ارسالها به همچنین و......
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده |
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
خطاب مدیران سایت | s.omid | 38 | 22,517 |
2020/07/15, 12:04 PM آخرین ارسال: هليا |
|
مشکل در استفاده از سایت | MFhealth | 162 | 103,128 |
2018/07/14, 10:14 PM آخرین ارسال: hadisss |
|
پیشنهاد برای قالب سایت | silent | 5 | 5,024 |
2018/07/08, 10:10 PM آخرین ارسال: hamid |
|