منم در زمينه نقاشي(مداد رنگي+پاستل و آبرنگ) اعلام آمادگي مي كنم
انجمن های ام اس سنتردسترسی سریع
امتیاز موضوع:
فراخوان جشنواره هنرهای تجسمی
|
||||||||||||||||||||||||||||||
(2011/10/08, 01:12 AM)O#!!! نوشته است: به یاد بیتا فقط خواستم اسپم بزنم.......امیدوارم تایپیک منحرف نشه. مهسا یه جوری گفتی به یاده بیتا اینگار دیاره باقی وداع گفتم و دارین یه یادی ازم مکنین منم اعلامه آمادگی میکنم در زینه ی همین سبکم
smile , be happy and enjoy life
2011/10/08, 02:17 PM
من هم قلم زنی زوی چوب کار کردم ولی الان دستهام توان کندن چوب رو نداره. اگه بتونم حتماً سعی میکنم که چند کار آماده ی نمایش کنم.
شاید هم روی یه چیز نرم تر(بجز چوب) کار کنم که نوآوری(تقلب!) محسوب بشه. وای بچه ها کم کم سر از سیمنا و تئاتر هم درمیاریم . مطمئنم. من که از نویسندگی تا اجرا پایم.
2011/10/08, 02:21 PM
نگو بیتا دیدم تایپیک داره خاک می خوره گفتم یه اسپم بزنم دیده شه.
وای عالیه پروانه جان منم برای ساخت فیلم پایم. دوستان موضوعات ان شاا.. اعلام شد .دیگه می توند کار رو شروع کنید....پروانه جان به شما هم تخفیف میدیم. دوباره ادامه بده
2011/10/08, 02:24 PM
منم واسه دل خودم عکس می گیرم ولی استعداد تو بقیه زمینه ها ندارم کارای دستی انجام میدم که اونا هم جزوش نیس موفق باشید همگی
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
2011/10/08, 03:18 PM
(2011/10/04, 06:44 PM)O#!!! نوشته است: سلام دوستان سلام من هم در زمینه نقاشی و رنگ وروغن اعلام آمادگی میکنم ولی من که اهوازم!حتما جشنواره تهرانه
2011/10/08, 03:41 PM
من هم در زمینه نقاشی ( سیاه قلم . پرتره. پاستل . مداد) پایه میباشم. ضمن اینکه دانشجوی آزاد نقاشی دانشگاه تهران هستم و با بچه های دانشگاه که توی رشته های مختلف هستند در ارتباطم. و مطمئنم در صورت تمایل شما ، دوستان من هم در نمایشگاهمون حضور خواهند داشت . مهسا جون و بقیه دست اندرکاران ممنون
...
2011/10/08, 03:41 PM
آیناز جان مهم نیست کدوم شهر باشی .
جشنواره که تهران هست ولی تمام طرح ها در جشنواره نمایش داده میشن . حالا اطلاعات دقیق تر رو بعد از مشخص شدن بعضی از موارد بعدا اعلام میکنیم
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2011/10/08, 03:43 PM
سلام
خیلی دوست دارم در این کار سهمی داشته باشم ، من عکاسی رو دوست دارم و دلم می خواد برای این نمایشگاه چند تا عکس بگیرم . امیدوارم که بدرد بخور باشه . فقط یه سوال مهلت آماده کردن کارها تا چه تاریخیه ؟
خداوندا ، سرنوشت مرا خیر بنویس . تقدیری مبارک ، تا هر چه را تو دیر می خواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود می خواهی دیر نخواهم .
2011/10/08, 04:02 PM
چه خوبه که اینجا یه عالمه هنرمند داریم
حالا که فک میکنم می بینم من هیچ هنری ندارم ولی خداروشکر عکس انداختن بلدم که به قشنگی عکسای شما دوستای خوبم نمیشه..
دلــم پـــــــــــرواز میخواهـــد ..
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
جشنواره و نمایشگاه سلامت هفت سیب | fireboud | 5 | 4,653 |
2012/02/12, 04:05 PM آخرین ارسال: nahid |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
3 مهمان |
Created by: Mishar DESIGN Customized by: mscenter.ir