2011/10/02, 07:49 PM
من حافظه بلند مدتم خيلي خوبه ولي حافظه كوتاه مدتم خيلي كم شده خيلي مواقع يادم ميره چي گفتم ،چي خوردم
جايي كه راه نيست خداوند راه ميگشايد
ام اس بر حافظه تاثیر دارد ؟
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2011/10/02, 07:49 PM
من حافظه بلند مدتم خيلي خوبه ولي حافظه كوتاه مدتم خيلي كم شده خيلي مواقع يادم ميره چي گفتم ،چي خوردم
جايي كه راه نيست خداوند راه ميگشايد
2011/10/02, 08:10 PM
دوست عزیز این تاپیک ها شما رو راهنمایی می کنه
http://mscenter.ir/showthread.php?tid=44...8%B8%D9%87 http://mscenter.ir/showthread.php?tid=18...8%B8%D9%87 http://mscenter.ir/showthread.php?tid=74...8%B8%D9%87 اگه خودتون هم جستجو کنید تاپیک های مفید زیادی پیدا می کنید ... Forever trusting who we are , And nothing else matters
2011/10/02, 08:11 PM
2011/10/02, 08:26 PM
تقصیر ام اس نیست
اصلا نگران نباشید من وقتی این موضوع را با دوستانی که ام اس ندارند مطرح می کنم اونها می گویند که حافظه ی اونها هم کم شده شاید اوضاع بعضیاشون بدتر از منه تو رو خدا هر چی میشه یقه ی ام اس رو نگیرید مردم سالم هم خیلی از مشکلات ما رو دارند دوستتون دارم
2011/10/02, 08:42 PM
شب بیداری ها و کار سخت و فشارهای عصبی هم باعث این موارد می شه .
من یک زمانی پای کامپیوتر شب رو تا صبح بیدار بودم می گم شب تا صبح یعنی از 8 - 9 شب تا 9 - 10 صبح !!! بعدش حالا یا می خوابیدم یا اینکه میرفتم بیرون و ... کلن حافظه ام ریست شده بود ولی الآن حدود یکی دو سالی هست شب بیداری ها رو به حداقل رسوندم و به ندرت اونم فقط تا 1 یا خیلی زیاد شه تا 2 بیدارم ( خیلی کم پیش میاد دیگه !! ) و اکثر مواقع 12 میرم لا لا می نمایم ربطی هم به ام اس نداره ولی حافظه ام خیلی ضعیف شده بود. شما هم اگر بی خوابی می کشید از روی اجبار سعی کنید کمش کنید حتما بهبود پیدا می کنید Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
2011/10/02, 09:12 PM
من کلا حافظم تعطیل شده
تو میرقصی و من عاشق شدن رو یاد میگیرم
تو میخندی حواست نیست من آروم میمیرم
2011/10/02, 09:40 PM
Manam hichi yad nemigiram.harchi tokalame male ghadime
2011/10/02, 10:26 PM
منم حافظه ام خیلی ضعیف شده خیلی دیر مطلبی رو یاد میگیرم و برای حفظ کردن هم مشکل دارم و اسامی بعضی از اقوام رو فراموش کردم وباید دقایقی فکر کنم تا یادم بیاد و موقع صحبت کردن باید چند ثانیه فکر کنم تا کلمات بادم بیاد وبیان کنم فکر کنم وضعیتم وخیمه نه ؟
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
2011/10/02, 10:45 PM
من یه وقتی یه عالم شماره تلفن تو ذهنم بود.همه رو حفظ بودم.الان نه!گیج شدم حافظم یاریم نمی کنه
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
2011/10/02, 10:45 PM
(2011/10/02, 10:26 PM)najva نوشته است: منم حافظه ام خیلی ضعیف شده خیلی دیر مطلبی رو یاد میگیرم و برای حفظ کردن هم مشکل دارم و اسامی بعضی از اقوام رو نه عزیزم وخیم چیه!!!!!!!!!! بخدا خیلی از مردم همینن که میگیم منتها ما زیاد داریم به عوارض بیماریمون فکر میکنیم بخاطر همین تا یه چیز کوچیک می بینیم ربطش میدیم به مریضیمون بعد کم کم با تلقین بیشتر هم میشه اگه همچین چیزی هم پیش بیاد اصلأ جای نگرانی نیست میشه با تمرین دادن به ذهنمون کم و کمترش کرد و بعدش از بین بردش. If you live to be a hundred
I want to live to be ,a hundred minus one day so I never have to live .without you
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
74 مهمان |