ارسالها: 509
موضوعها: 32
تاریخ عضویت: Feb 2010
تشکر های اهدا شده: 2997
تشکر های دریافت شده :4894 بار در 1400 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکتر محمدحسین شهبازی
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
محل سکونت : تهران
2010/02/27, 10:40 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2010/02/27, 10:40 AM، توسط hamed.)
به گزارش خبرگزاري فرانسه ، اضطراب كه اغلب با بيماريهاي مزمن همراه است ، كيفيت زندگي افراد را تحت تاثير قرار داده و باعث كاهش انگيزه بيماران براي ادامه روند درماني ميشود ، اما تمرينات منظم و روزانه ورزشي نقش موثري در كاهش علائم اضطراب ايفا ميكند.
براساس تحقيق جديد محققان دانشگاه جورجيا، بيش از 30 دقيقه ورزش روزانه و تمرينات ورزشي بين 3 تا 12 هفته، علائم اضطراب در بيماران را تا 20 درصد كاهش ميدهند.
اين گزارش ميافزايد، محققان دانشگاه جورجيا با بررسي آزمايشات 40 بيمار از مجموع 3000 بيمار به صورت تصادفي با شرايط متفاوت پزشكي از جمله بيماران قلبي و MS دريافتند نيمي از بيماران كه تمرينات منظم ورزشي دارند، با كاهش 20 درصدي علائم اضطراب در مقايسه با ساير بيماران روبرو شدند.
«متيو هرينگ» يكي از همكاران اين تحقيق يادآور شد كه فعاليتهاي بدني از جمله پيادهروي و وزنه برداري ميتواند بهترين دارويي باشد كه روانپزشكان براي كاهش و درمان اضطراب به بيماران خود تجويز ميكنند.
«هرينگ» خاطرنشان كرد كه پيش از اين تاثير تمرينات ورزشي در بهبود علائم افسردگي به اثبات رسيده بود و اكنون نيز مشخص شد كه ورزش باعث كاهش اضطراب در بيماران خواهد شد .
خداوندا ، سرنوشت مرا خیر بنویس . تقدیری مبارک ، تا هر چه را تو دیر می خواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود می خواهی دیر نخواهم .
ارسالها: 869
موضوعها: 71
تاریخ عضویت: Nov 2009
تشکر های اهدا شده: 4839
تشکر های دریافت شده :5566 بار در 2439 پست
سال تشخيص بيماري : آبان 88
دكتر معالج : رفته خارج ديگه برنمي گرده ...
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : هرجا تو باشي
به گزارش خبرگزاری فرانسه، پژوهشگران دانشگاه ایلینواز و ماساچوست در تحقیقی که مشروح آن در مجله Brain Research به چاپ رسید اعلام کردند قسمتهای آسیبدیده مغز بیماران مبتلا به اماس در افرادی که ورزش میکنند کندتر تخریب میشود.
به نظر میرسد که ورزشهایی همچون بدنسازی و ایروبیک روی بخشهایی از مغز که در برابر اماس آسیبپذیرترند نقش محافظتی داشته و سبب میشود قشر خاکستری مغز در حجم گستردهتری حفظ شود.
*چند نکته مهم ورزش میتواند به تخفیف علائم msکمک کند.اما بسیار مهم است كه برای موفق شدن، احتیاطهای لازم را در یك برنامهی ورزشی در نظر بگیرید.
نكتهی مهم دیگر این است كه بیش از حد به ورزش نپردازید. انجام فعالیتهای ورزشی در بیماران مبتلا به MS باید با احتیاط انجام گیرد و حركات كششی موجب آسیب نشود. اگر در ورزش افراط كنید ممكن است موجب كشیدگی عضلات و آسیب به سیستم عضلانی شوید. افزایش درد در عضلات منجر به خستگی بیش از حد و وارد شدن استرس به بدن و ذهن میشود. قبل از آغاز برنامهی ورزشی با پزشك خود مشورت كنید.
پزشك شما ممكن است چه توصیههایی برای شما داشته باشد؟
* در بارهی نوع ورزشی كه مناسب شماست و انواعی از ورزش كه باید از آن اجتناب كنید.
* درمورد شدت فعالیتی كه باید داشته باشید
* دربارهی دوره و مدت زمانی كه باید ورزش كنید و در مورد محدودیتهای فیزیكی شما.
مراجعه به سایر متخصصان مانند فیزیوتراپیست میتواند به شما كمك كند. فیزیوتراپیست میتواند با توجه به نیاز شما نوع ورزشی كه مناسب شما باشد را طراحی كند. در این صورت ورزشی كه متناسب با علائم بالینی، شكل بدن، نیروی بدنی و سلامت كلی شماست انجام میشود.
ورزش و سلامتی
چگونه میتوانید با ایمنی ورزش كنید؟
* همیشه قبل از شروع ورزش با نرمش مناسب بدن را گرم كنید و پس از ورزش نیز با نرمش آرام بدن را سرد كنید.
* به آرامیپیش بروید. مثلا اگر قرار است كه 30 دقیقه ورزش كنید، با جلسات 10 دقیقهای شروع كنید و به تدریج آن را افزایش دهید.
* در یك محیط امن ورزش كنید. از ورزش در سطوح لغزنده اجتناب كنید، در نور كم ورزش نكنید، قالیچهها را كنار بگذارید و هر چیزی كه ممكن است خطری در حین ورزش برای شما ایجاد كند را دور كنید.
* اگر در تعادل مشكل دارید، هنگام ورزش به یك نرده یا تكیهگاه تكیه كنید.
* هر زمانی كه احساس كردید حالتان خوب نیست و یا ممكن است آسیب بببینید ورزش را متوقف كنید.
* فعالیتی را انتخاب كنید كه برای شما جالب باشد و از انجام آن لذت ببرید. ورزشهای ایروبیك آبی، شنا، تای چی و یوگا ورزشهایی هستند كه برای بیماران مبتلا به MS مناسب هستند.
اگر دمای بدن شما بیش از حد افزایش یابد چه اتفاقی خواهد افتاد؟
برخی از افراد مبتلا به MS به گرما حساس هستند. به این معنا كه در مواقعی كه بدن گرم میشود و دمای آن افزایش مییابد علائم بیماری دوباره پدیدار شده و یا بدتر میشوند. در هنگام ورزش دمای بدن افزایش مییابد.
چگونه میتوان از افزایش بیش از حد دمای بدن جلوگیری كرد؟
* در ساعات گرم روز ، ورزش نكنید و از ورزش در ساعات 10 صبح تا 3 بعد از ظهر خودداری كنید. اگر بیرون از منزل ورزش میكنید، سعی كنید صبحها و یا عصرها ورزش كنید.
* مقدار زیادی مایعات خنك بنوشید.
* مراقب حالتهای بدن خود باشید. اگر دچار علائمیشدید كه قبل از ورزش آنها را نداشتید، شدید ، آرامتر ورزش كنید و یا ورزش را متوقف كنید تا بدنتان خنك شود.
* شنا، ورزشهای آبی و نرمشهای آبی ایروبیك بدن شما را حین ورزش خنك نگه میدارند. قبل از اینكه وارد آب شوید در بارهی دمای آب استخر از مسئول استخر سؤال كنید. همچنین مطمئن شوید كه سطوح لغزنده در اتاق كمدها و در اطراف استخر وجود نداشته باشد .
"چقدر ابد زمان اندکی ست برای آنکه به کفایت کنارت باشم...
ارسالها: 866
موضوعها: 165
تاریخ عضویت: May 2009
تشکر های اهدا شده: 2909
تشکر های دریافت شده :4598 بار در 1336 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
محل سکونت : پرند
مرسی نازنین جون
منم ساعت 6 عصر میرم ایروبیک
خیلی خوبه واقعا دوست دارم
وقتی نیستی،همه نیستن
نه که نیستن،هستن
مثل تو نیستن