2011/08/30, 01:27 PM
پروانه جان من هم ام اس دارم وبه تازگی دچار سرطان سینه هم شده هم نمیدونم میتونم جزو جامعه آماری شماباشم یا نه ولی دوست دارم اگر کمکی از دستم بربیاد کمک کنم
نظرسنجی: چقدر با این پروژه موافقید ؟! |
|||
خیلی زیاد | 7 | 58.33% | |
زیاد | 4 | 33.33% | |
متوسط | 1 | 8.33% | |
کم | 0 | 0% | |
خیلی کم | 0 | 0% | |
در کل | 12 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
بررسی عوارض و مسائل اجتماعی بیماری ms
|
||||||||||||||||||
2011/08/30, 01:27 PM
پروانه جان من هم ام اس دارم وبه تازگی دچار سرطان سینه هم شده هم نمیدونم میتونم جزو جامعه آماری شماباشم یا نه ولی دوست دارم اگر کمکی از دستم بربیاد کمک کنم
2011/08/30, 01:33 PM
ایول چه موضوع باحالی انخاب کردی پروانه جون منتظر می مینو تا بزاری
زندگی نبرد است جرات حضور در آن را داشته باشید
2011/09/01, 12:10 PM
karet aalie,omidvaram anjomane ms ye rozi be hame on kasaie k mikhan toie in zamine kar kunan va beghole khodeton ye chaleie khochikio az pa bardaran komak kune
2011/09/12, 12:07 AM
پروانه جون خودت میدونی که منم همه جوره هستم
روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
2011/09/12, 01:09 AM
من هم آماده ام برای همکاری.به یه سری مسائل هم رسیدم که اگه نیاز باشه در خدمتتون هستم
صفـایـی بـود دیـشب بـا خیـالت خـلـوت مــا را
ولـــی مــن بـاز پنـهانی تـو را هـم آرزو کـردم
2011/09/12, 10:09 AM
اعلام آمادگی دوستان واقعا باعث خوشحالی شد . از اینکه چنین دوستان خوب و مهربون و فهمیده ای دارم به خودم می بالم .
واقعا از همتون ممنون و سپاسگذارم . من به تمام دوستانی که اعلام آمادگی کردن ، متن سوالات رو ارسال کردم و دوستان هم با دقت و حوصله ی بی نظیرشون به اون سوالات پاسخ دادن . جا داره از تمامی دوستانی که منو در این امر یاری دادن سپاسگذاری ویژه به عمل بیارم. اما هنوز به چندنفر خانم و آقای بالای 35سال که ناتوانی شدید جسمی داشته باشن نیازمندم . ناتوانی های شدیدی که لااقل اون ها رو روی ویلچیر نشونده باشه . از چنین دوستانی تقاضا میکنم که آمادگی خودشون رو در این تاپیک اعلام کنند یا پیام خصوصی به من بدن تا بتونم پاسخ سوالاتم رو از اونها دریافت کنم . همونطور که تا این لحظه یاور و همراه من بودید از این به بعد هم منو تنها نگذارید . ممنون و سپاسگذار همه تون ................
2011/09/12, 11:51 AM
(2011/05/25, 12:45 PM)parvaneh نوشته است: این پروژه ، یک تحقیق آکادمیک اما با اهداف کاربردیه .سلام خیلی عالیه یه محقق داریم اما یه علامت سوال بزرگ برام وجود داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! موضوع و چکیده تحقیقتونو خوندم این موضوع به تایید رسیده؟اگر اره که باید بگم اگر پایان نامه است موضوعش اشتباهه چون دامنه اش خیلی خیلی گسترده است همین روابط اجتماعی که یه قلم از موضوعه خودش میتونه هزاران شاخه باشه ها اگرم نه یه تحقیق شخصی برای خودتونه که باید بگم موضوع رو باید محدود کرد چون در اینصورت با وقت وزحتی که میکشید کسی یا جایی اجازه انتشار و رسمیت به تحقیقتون نمیدن من حاضرم هر کاری بخوای انجام بدم برات دوست جون
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
2011/09/12, 04:34 PM
(2011/09/12, 11:51 AM)shokolat نوشته است: سلام خیلی عالیه یه محقق داریم اما یه علامت سوال بزرگ برام وجود داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ممنون دوست عزیزم از نظرت. باید بگم که موضوع اشتباه نیست و دامنه اون کاملا تحدید شده است . چون عوارض و مسائل اجتماعی بیماری MS با توجه به اهداف و سوالات پژوهشی کاملا مشخص شده و به همون تعداد اهداف و سوالات هم محدود میشه . این تحقیق از اسفند سال89 شروع شده و کاملا هم به تأیید رسیده . اجازه انتشار و چاپ اون بصورت مقاله رو هم داریم کسب میکنیم . البته به کمک استاد عزیزم دکتر گلچین . از اینکه اعلام آمادگی کردید ازتون سپاسگزارم دوست عزیز
2011/12/23, 12:01 PM
(2011/09/12, 10:09 AM)parvaneh نوشته است: اعلام آمادگی دوستان واقعا باعث خوشحالی شد . از اینکه چنین دوستان خوب و مهربون و فهمیده ای دارم به خودم می بالم .پروانه جان مطالبی که نوشتی دقیقاً در مورد من صدق می کنه همه جوره در خدمتم |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
5 مهمان |