وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس
ایران بر سکوی نخست اهدای خون در مدیترانه شرقی ایستاد - نسخه قابل چاپ

+- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir)
+-- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A)
+--- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A--24)
+--- موضوع: ایران بر سکوی نخست اهدای خون در مدیترانه شرقی ایستاد (/Thread-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1-%D8%B3%DA%A9%D9%88%DB%8C-%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D9%87%D8%AF%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B4%D8%B1%D9%82%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF)



ایران بر سکوی نخست اهدای خون در مدیترانه شرقی ایستاد - naazanin - 2012/08/17

اهدای خون در سراسر جهان انجام می شود و در این میان ایران در جهان جزو 5 گروه برتر و در منطقه مدیترانه رتبه نخست را تصاحب کرده است.

دکتر توگه، رییس سازمان انتقال خون ایران در این خصوص به باشگاه خبرنگاران گفت: رکورد اهدای خون در منطقه 26 در هزار جمعیت است که در مدیترانه شرقی ایران آمار اهدای خون رتبه اول را دارد و همچنین جزو 82 کشوری است که در آن اهدای خون بصورت 100 درصد داوطلبانه انجام می گیرد.

وی افزود: از پلاسمای خون های اهدایی 13 فرآورده حاصل می شود که برخی از آنها علی رغم پیشرفت های تکنولوژیکی بصورت صنعتی قابل ساخت نیستند و برخی حتی استراتژیک هستند.

توگه تصریح کرد: در حال حاضر 4 نوع محصول از پلاسما شامل ICIQ ، فاکتور نوع انعقادی آلبومین و فاکتور 8 تولید می شود.

وی در خاتمه خاطر نشان کرد: حدود 60 درصد و حدود 4 درصد از فاکتور و آلبومین کشور از همین خون هاست که هموطنانمان اهدا می کنند.



RE: ایران بر سکوی نخست اهدای خون در مدیترانه شرقی ایستاد - paeazan - 2012/10/15

دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۱

مدیر عامل سازمان انتقال خون:
سازمان انتقال خون زنجان به قطب بزرگ بانک پلاسمای خون ایران تبدیل شود

دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۱

مدیرعامل سازمان انتقال خون خاطرنشان کرد: سازمان انتقال خون زنجان باید به یک قطب بزرگ بانک پلاسمای خون ایران تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، توگه در جلسه تودیع و معارفه مدیرعامل انتقال خون زنجان، گفت: بالاترین نعمت خداوند به بشر نعمت سلامتی است که اعضای سازمان انتقال خون افتخار دارند که در بعد سلامت به مردم خدمت می‎کنند و می‎توانند به عنوان یک واسطه سلامت فعالیت کنند.

وی افزود: سازمان انتقال خون یکی از نگین‎های درخشان وزارت بهداشت است زیرا کمتر بخشی توانسته است خودش را به جایگاه استاندارد جهانی در سطح اروپای غربی و آمریکای شمالی برساند و این مهم فقط با تلاش همکاران این سازمان محقق شده است.

وی خاطرنشان کرد: تا زمانی که این سازمان تشکیل نشده بود درمان بیماری تالاسمی معنا نداشت و تا زمانی که فعالیت‌های این سازمان با کیفیت نشده بود ارسال و تایید داروهای پلاسمایی به سازمان‎های جهانی معنا نداشت.

وی اظهار کرد: مکان جدید و مناسب برای سازمان انتقال خون زنجان با مساحت حدود 4000 مترمربع در نظر گرفته شده است و زمین سازمان انتقال خون ابهر نیز آماده شده است. میزان اهدای خون در استان زنجان به نسبت جمعیت استان مناسب است به طوری که به استان‎های دیگر که به خون نیاز دارند خون ارسال می‌شود.

وی تصریح کرد: بیش از نیمی از افراد اهدا کننده خون اهدا کننده مستمر هستند و این به معنای یک گنجینه است و یکی از وظایف‌ برای استفاده از این گنجینه تهیه پلاسما و داروهای پلاسمایی است، استان زنجان این ظرفیت را دارا است تا به یکی از استان‎های بزرگ تهیه پلاسما تبدیل شود و فقط نیاز به یک آزمایشگاه مجهز و آماده دارد.

وی تاکید کرد: استان زنجان در حوزه سلامت سرآمد استان‎ها است و از آن جایی که خون یک محصول کمیاب و نادر است میزان بالای اهدا کنندگان خون، شاخص سلامت مردم این استان است.

داوود عباسی معاون پشتیبانی توسعه منابع انسانی استاندار زنجان نیز در این جلسه گفت: نقطه عطف برجستگی‎های انسان مدیریت است یک زمانی توجه و نگاه به انسان یک نگاه مکانیکی است که با گذر زمان انسان به عنوان مهم‎ترین عامل تولید شناخته شد و هم‌اکنون نیز به هر درجه‎ای می‌رسیم با کمک مدیریت و دانش انسانی به این درجه می‌رسیم.

وی افزود: اگر با همان نگاه ابتدایی به انسان توجه شود انسان از استعداد و توانمندی ویژه خود برخوردار نخواهد شد بنابراین باید از سرمایه انسانی با جان و دل حفاظت شود و در توجه به ابعاد معنوی نیروی انسانی تعامل دو طرفه مدیر و کارکنان به موفقیت‌های برنامه‌ریزی شده و بعضاً ناخواسته می‌رسیم.

عباسی خاطرنشان کرد: مهم‎ترین چالش این قرن مسائل معنوی است و در جوامعی که به معنویت توجه نشده است به اصل اساسی انسانیت برگشت می‎خورند و افتخار جامعه اسلامی این است که پرچمدار حرکت‎های معنوی است.

محمد نوری مدیرعامل سابق سازمان انتقال استان زنجان نیز در این جلسه گفت: در بین اهداکنندگان استان زنجان هیج مورد HIV مثبت نداشتیم و اکثراً اهدا کنندگان مستمر خون در استان مسئولان دستگاه‎‌های اجرایی هستند و در بازه سنی 18 تا 23 سال بیشتر اهداکنندگان خون قرار دارند.

وی افزود: مشکل اساسی این سازمان در استان کمبود فضای فیزیکی بود که هم‎اکنون ساختمان نیمه کاره با 1800 مترمربع زیربنا در 3 طبقه در حال تکمیل است و مجوز پایگاه انتقال خون ابهر و خرمدره با اعتبار 200 میلیون تومان با 700 مترمربع زیربنا گرفته شده و برای شهرهای دیگر نیز اتوبوس خونگیری خریداری شده است و با تجهیز این اتوبوس زودی کار خونگیری را آغاز خواهد کرد.

گفتنی است، در این جلسه سیامک اسدی به‌عنوان مدیرعامل جدید سازمان انتقال خون استان انتخاب شد.