وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس
خوراکی های موثر در افزایش طول عمر - نسخه قابل چاپ

+- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir)
+-- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A)
+--- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A--24)
+---- انجمن: تغذیه و سلامت (https://mscenter.ir/Forum-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D9%88-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA)
+---- موضوع: خوراکی های موثر در افزایش طول عمر (/Thread-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%AB%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B7%D9%88%D9%84-%D8%B9%D9%85%D8%B1)



روغن زيتون طول عمر را افزايش مي‌دهد - mojtaba2iran - 2010/10/19

يك مقام مسوول در انجمن زيتون هند اعلام كرد: بازبيني متخصصان تغذيه تاييد مي‌كند كه روغن «زيتون»، طول عمر را افزايش مي‌دهد.

به گزارش ايسنا، اين مقام مسوول خاطرنشان كرد كه روغن زيتون از بروز سرطان جلوگيري مي‌كند و طول عمر را افزايش مي‌دهد به همين خاطر پيش‌بيني‌ مي‌شود كه مصرف آن در هند در سال جاري تا 125 درصد افزايش پيدا مي‌كند.

رييس انجمن زيتون هند نيز در اين باره اظهار كرد: هند بالاترين تعداد مبتلايان به بيماري‌هاي قلبي را دارد و به همين خاطر در اين كشور مصرف روغن زيتون بسيار تبليغ و توصيه مي‌شود.

به گزارش پايگاه اينترنتي يانز، روغن زيتون در حال حاضر سالم‌ترين روغن جهان است كه بيشترين ميزان آنتي اكسيدان‌ها را در مقايسه با تمام روغن‌هاي ديگر دارد و در نتيجه در پيشگيري از سرطان‌ها به ويژه‌ سرطان سينه و افزايش طول عمر بسيار موثر است.

اين متخصصان تاكيد كردند كه تشويق مردم به مصرف اين روغن مفيد براي سلامتي بسيار حائز اهميت است.


مصرف زیاد میوه و سبزی، باعث افزایش طول عمر می شود - pariya - 2010/12/04

مصرف زیاد میوه و سبزی، باعث افزایش طول عمر می شود

مصرف زیاد مواد حاوی آنتی اکسیدان مانند سبزی و میوه، باعث افزایش طول عمر و کاهش خطر مرگ ناگهانی می شود.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، میوه و سبزی کلید سلامت رژیم غذایی شماست. مصرف مقادیری از این گروه ها به عنوان بخشی از الگوی غذایی سالم که توسط این راهنما توضیح داده شده می تواند شمارا علیه بسیاری از بیماری های مزمن محافظت نماید.
این دو گروه می توانند باعث اصلاح عملکرد دستگاه گوارش شوند همچنین ویتامین ها و املاح، فیبر و دیگر فاکتورهای لازم برای حفظ سلامتی را در اختیار قرار دهند. بیشتر افراد بخصوص کودکان میوه و سبزی کمی مصرف می نمایند.
پژوهشگران مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا،سی دی سی،با بررسی بیش از ۱۵ هزار فرد بیست ساله و بالاتر دریافتند، وجود آنتی اکسیدان هایی نظیرآلفا کاروتن که به وفور در میوه و سبزی دیده می شود، باعث کاهش خطر مرگ ناگهانی و افزایش طول عمر می شود.
آنتی‌اکسیدان‌ها، ترکیباتی هستند که باعث محافظت سلول ها در برابر آسیب ناشی از مولکول‌هایی سمی سرطان زا موسوم به رادیکال‌های آزاد می‌شوند.

پژوهشگران تاکید می کنند مصرف میوه و سبزی ها موجب کاهش بروز سرطان روده بزرگ می شود. بدین ترتیب که مواد فیبری با تسریع حرکت غذا در دستگاه گوارش، سرعت تخلیه روده را افزایش می دهند و این امر موجب کاهش تماس مواد سرطان زا با دیواره روده می شود.
هر فرد باید روزانه ۲۵ تا ۴۰ گرم فیبر و در نتیجه ۴۰۰ گرم میوه و سبزی بخورد که هر فرد ایرانی نصف این مقدار را مصرف می کند که نصف میانگین سرانه مردم جهان است.
متخصصان تغذیه تاکید کردند: سبزیجات سبز و زرد رنگی حاوی ترکیبی به نام «آلفا ـ کاروتن» هستند که طول عمر را افزایش می‌دهد.
به نظر می‌رسد افزایش سطح آنتی اکسیدان «آلفا ـ کاروتن» در خون زمان مرگ را تا ۱۴ سال به تعویق می‌اندازد.
پروتئین‌ها و چربی‌ها به دلیل آسیب رساندن به مولکول وراثتی دی ان آ، نقش مهمی در بروز بیماری‌های مزمن مثل امراض قلبی و سرطان ایفا می‌کنند.
کاروتنوئیدها شامل بتا ـ کاروتن، آلفا ـ کاروتن و لیکوپن که در گیاهان و میکروارگانیسم ها تولید می‌شوند به عنوان آنتی اکسیدان عمل می‌کنند و در نتیجه می‌توانند با بروز این آسیب‌ها مقابله کنند.
متخصصان مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا رابطه بین آلفا ـ کاروتن و خطر مرگ را در ۱۵ هزار و ۳۱۸ فرد بالغ ۲۰ سال به بالا ارزیابی کردند.
این متخصصان دریافتند: در طول دوره مطالعات خطر مرگ در افرادی که سطح آلفا کاروتن در خونشان بیشتر بوده، کاهش پیدا کرده است.


7 غذایی که به شما کمک می کند تا عمر طولانی داشته باشید - nafass - 2011/10/23

اگر همیشه سعی می کنید غذاهای سالم را پیدا کنید و فکر می کنید به سختی چنین غذایی خواهید یافت و اماده کردن غذای سالم را سخت می دانید به اشپزخانه ی خود نگاه کنید، در اشپزخانه ی شما بیش تر از انچه که فکر کنید غذاهای شگفت انگیز وجود دارد، از شکلات گرفته تا قهوه و گردو، این هفت غذای روزانه ی شگفت انگیز به سلامتی شما کمک می کند.

شکلات
خبر خوب برای معتادان به شکلات: شکلات یکی از سالم ترین غذاها برای قلب است. در سال 2011 یک مطالعه در دانشگاه هاروارد نشان داد که ترکیبی الی به نام فلاوانوئید که در کوکا (دانه هایی که از ان شکلات ساخته می شود) وجود دارد همزمان با بالا بردن سلامتی عروق، فشار خون و سطح کلسترول را کاهش می دهد و به جریان یافتن خون کمک می کند. البته در مورد HLD،کلسترول خوب خون، مطالعه ای انجام نشده است. دکتر اریک دینگ( متخصص تغذیه و اپیدمیولوژی) در این مورد می گوید تمام این اقدامات از قلب در برابر بیماری های قلبی محافظت می کند.

با وجود این اخبار خوب شما اجازه ندارید هر نوع شکلاتی را که به دستتان رسید بخورید.دکتر جوزف مارون می گوید: شکلاتهای 80 درصدی که در کشور ما وجود دارد سالم نیستند. انها حاوی شکر هستند و فلاوانوئید های طبیعی موجود در دانه و درخت کوکا از انها استخراج شده است. متخصصان ما توصیه می کنند روزانه 2 تا 4 قطعه شکلات خالصی را که حداقل 70 تا 75 درصد کوکا دارد مصرف کنید زیرا میزان فلاوانوئیدهای بیشتری دارد. اما اگر شکلات دوست ندارید به جای قطعات شکلات، روزانه 400تا 450 میلی گرم از فلاوانوئیدهای شکلات را به صورت مکمل مصرف کنید.

قهوه
زمانی که همه در مورد فواید قهوه سخن می گفتند مطالعه ای از اثرات معجزه اسای ان در مردان خب داد. مطابق تحقیقاتی که در سال 2011 در دانشگاه هاروارد انجام شده است مصرف قهوه شانس ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهد.

مطابق این تحقیقات در مردانی که روزانه بیش از 5 فنجان قهوه می خورند شانس ابتلا به سرطان پروستات و مرگ ناشی از ان به ترتیب 20 تا 60 درصد کاهش می یابد.

برای بسیاری از افراد 6 فنجان قهوه در روز بسیار زیاد است اما مطالعات دیگر ثابت کرده اند مردانی که روزانه 2 تا 3 فنجان قهوه می خورند به نسبت انهایی که اصلا قهوه مصرف نمی کنند شانس ابتلا به سرطان کمتری دارد.
خودتان را عادت دهید که صبح ها دو فنجان قهوه بخورید.

تره شاهی
با وجودی که این سبزی چندان معروف نیست اما بر یکی از جنبه های مهم سلامتی زنان موثر است. این سبزی از رشد تومورهای سرطانی سینه جلوگیری می کند.

با وجود اینکه تحقیقات کمی انجام شده است محققان دانشگاه ساوتمپتون انگلستان در سال 2011 گزارش دادند که ترکیبات موجود در تره شاهی سیگنال هایی را که از تومور برای افزایش جریان خون فرستاده می شود خاموش می کنند این کار روش بسیار خوبی است برای اینکه رشد تومور را متوقف کنید.

همه ی تومورها به رگ های خونی جدیدی نیاز دارند، اگر شما از ساخت رگ های جدید جلوگیری کنید به خوبی مانع رسیدن خون به تومور می شوید. دکتر ماریون در این باره می گوید: اکثر داروها ( که برای درمان سرطان سینه استفاده می شوند.) از تولید رگ های خونی جدید توسط بافت تومور جلوگیری می کند، و به این ترتیب شما می توانید مانع رشد تومور شوید یا حداقل سرعت رشد ان را کم کنید.

اگرچه تحقیقات دیگری هم باید انجام شود خوب است این سبزی را به رژِیم غذایی خودتان اضافه کنید. خوردن تره شاهی همراه با ساندویچ یا به عنوان سالاد مطمئنا ضرری ندارد.

گردو
بیشتر اجیل ها به عنوان غذاهایی فوق العاده شناخته می شوند. با غلظت بالای چربی های غیر اشباع مثل امگا 3 که باعث کاهش کلسترول می شود و به این ترتیب ریسک ابتلا به بیماری های قلبی کاهش می یابد. مطالعه ای در سال 2011 ثابت کرد که در بین تمام دانه های مغذی گردو بهترینشان است.

بر اساس مطالعات دکتر جو وینسون مقدار انتی اکسیدانی که در گردو وجود دارد دو برابر انتی اکسیدانی است که در بادام و بادام زمینی- دو تا از محبوب ترین اجیل ها در امریکا- وجود دارد.
تحقیقات این متخصص نشان داده است تمام اجیل ها در مقایسه با ویتامین E منبع بهتری برای برای انتی اکسیدان هستند. اما در مقایسه ی گردو با بادام و بادام زمینی مشاهده کردند که هم میزان انتی اکسیدان ان بیشتر است و هم کیفیت ان بهتر است.
گردو نه تنها سطح کلسترول را بهبود می بخشد بلکه به کنترل وزن هم کمک می کند.

روغن زیتون
یک مطالعه در سال 2011 ، 7625 فرد فرانسوی 65 ساله یا پیرتر را از نظر مصرف روغن زیتون بررسی کرد و مشاهده شد که افرادی که به طور پیوسته از روغن زیتون استفاده می کنند 41 درصد کمتر از افرادی که هرگز از روغن زیتون استفاده نکرده اند دچار سکته مغزی شده اند.

دکتر سیلیسیا سامیری متخصص تغذیه و اپیدمیولوژی دانشگاه بورداکس فرانسه می گوید: ما نمی دانیم چه ماده ای در روغن زیتون می تواند از سکته جلوگیری می کند. اما ممکن است اولئیک اسید موجود در روغن زیتون، جذب اسیدهای چرب اشباع شده را کاهش دهد و با این کار شانس سکته مغزی را کاهش دهد.

سیب
در سال 2011 مطالعه ای در دانشگاه فلوریدا انجام شد که در ان زنان یائسه شده ای که روزانه 75 گرم سیب خشک شده مصرف میکردند با زنانی که میوه ی خشک دیگری می خوردند مقایسه شدند. نتیجه چه بود؟ زنانی که سیب مصرف می کردند 23 درصد LDL ( کلسترول بد ) کمتر و 4 درصد HDL ( کلسترول خوب ) بیشتری داشتند.

علاوه بر اینکه 240 کالری اضافی که تکه های خشک سیب به بدن می رسانند باعث چاقی نشد بلکه گروهی که سیب دریافت می کردند در طی یک سالی که مطالعه انجام می شد به طور متوسط 3.3 پوند وزن کم کردند. اگر چه در این مطالعه از سیب خشک شده استفاده شد ولی به نظر می رسد خوردن مقدار برابر از سیب تازه هم همین اثرات را داشته باشد.

غلات کامل
شاید تحقیقات جدید شما را مجبور کند قبل از اینکه نان با ارد سفید بخرید دوباره فکر کنید. غذاهایی با غلات کامل و سبوس مثل جو دوسر، برنج قهوه ای و ... می تواند مانع بیماری های عروق کرونر شود و به سلامتی سیستم گوارشی کمک کند.

این مواد همچنین حساسیت به انسولین را افزایش می دهند و به این ترتیب میزان قند خون شما، یکی از فاکتورهای مهم برای افراد دیابتی، بهتر کنترل شود. یک مطالعه در سال 2010 نشان داد که مصرف غلات احتمال مرگ به هر علتی را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2، 16 تا 31 درصد کاهش می دهد. دکتر مارون می گوید: غلات کامل می تواند جذب کلسترول را کاهش دهد مثل داروهایی که شما برای کاسترول بالا مصرف می کنید. با کاهش سطح کلسترول ریسک ابتلا به بیماری قلبی هم کاهش می دهید.


۱۱ ماده افزایش دهنده عمر - naz.gigili - 2011/12/03

۱۱ ماده افزایش دهنده عمر

۱) سیب
محتویات: سیب سرشار از آنتی اکسیدان هایی مثل کورستین است. همچنین حاوی فیبرهای قابل حل مثل پکتین می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: کورستین که یکی از بهترین آنتی اکسیدان ها به شمار میرود، از ابتلا به سرطان و از لخته شدن خون جلوگیری می کند. پکتین نیز سطح کلسترول خون را پایین می آورد و سموم سرطان زا را از جریان خون دفع می کند.
▪ بهترین راه استفاده: بهتر است سیب را به حالت خام و با پوست استفاده کنیم چون کورستین در پوست سیب موجود است.
۲) آوکادو
▪ محتویات: آوکادو حاوی مقدار قابل توجهی فیبر است و حتی بیش از موز پتاسیم در خود دارد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: نه تنها باعث صافی و نرمی پوست می شود، بلکه از بالا رفتن فشار خون، بیماری های قلبی و انواع بخصوصی از سرطان ها به ویژه سرطان روده نیز جلوگیری می کند.
▪ بهترین راه استفاده: فقط کافی است که پوست آن را کنده و خام بخورید. می توانید آن را با گوجه فرنگی، آبلیمو، فلفل هالپانو و نمک نیز ترکیب کرده و سس گواکامولی از آن بسازید.
۳) موز
▪ محتویات: موز حاوی مقدار زیادی پتاسیم، منیزیم و فلیت است.
▪ اثرات آن روی سلامتی: پتاسیم از بالا رفتن فشار خون جلوگیری کرده و احتمال سکته را پایین می آورد. فلیت به رشد صحیح بافت ها کمک کرده و از ایتلا به بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری می کند.
▪ بهترین راه استفاده: دقیقاً مثل میمون ها به راحتی موز را پوست کنده، بخورید و لذت ببرید. به نظر می رسد که میمون ها بیش از آنچه ما فکر می کنیم باهوش هستند.
۴) تخم مرغ
▪ محتویات: تخم مرغ حاوی مقدار قابل توجهی کولین، پروتئین، کاروتینوئید و زآکسانتین می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: فایده ی عمر طولانی چیست اگر حتی نتوانید به یاد بیاورید که دندان مصنوعی هایتان را کجا گذاشته اید؟ خوردن تخم مرغ به شما کمک می کند. کولین موجود در تخم مرغ به حفظ حافظه در زمان
پیری کمک می کند. کاروتینوئید نیز از ابتلا به بیماری های چشمی مربوط به پیری مثل آب مروارید جلوگیری می کند.
▪ بهترین راه استفاده: تخم مرغ را می توانید به حالت آب پز، جوشانده یا خاگینه استفاده کنید. فقط به یاد داشته باشید که پختن آنها با مقدار زیادی کره یا روغن برایتان ضرر دارد.
۵) سیر
▪ محتویات: سیر هم حاوی مقدار زیادی از آنتی اکسیدان ها می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: سیر از لخته شدن خون جلوگیری کرده و خطر سکته را کاهش می دهد. همچنین با کشتن سلول های سرطانی مقدار زمان زنده ماندن را در افراد سرطانی افزایش می دهد.
▪ بهترین راه استفاده: بهتر است که سیر را به حالت خام استفاده کنید. می توانید آن را خرد کرده و به محتویات سالادتان اضافه کنید.
۶) لوبیا قرمز
▪ محتویات: حاوی مقدار زیادی فیبر قابل حل می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: فیبر به حفظ سلامتی سیستم گوارشی کمک بسیاری میکند و یک سیستم گوارشی سالم نیز از ابتلا به دیابت و سرطان روده جلوگیری میکند. فیبر قابل حل همچنین کلسترول و قند خون را پایین می آورد.
▪ بهترین راه استفاده: هم لوبیای خشک و هم لوبیای کنسرو شده این اثرات خوب را روی سلامتی می گذارند. خوب است که مقداری از این لوبیاها را هم در غذاهای مورد علاقه تان بیندازید یا آنها را به غذاهای مکزیکی اضافه کنید.
۷) گردو
▪ محتویات: گردو حاوی مقدار قابل توجهی اسید چرب امگا ۳ است.
▪ اثرات آن روی سلامتی: اسید چرب امگا ۳ نه تنها از لخته شدن خون و ابتلا به بیماری های قلبی جلوگیری می کند، همچنین می تواند از افسردگی و ورم مفاصل هم جلوگیری کند.
▪ بهترین راه استفاده: بهتر است که گردو را به حالت تازه بعد از بیرون آمدن آن از پوست استفاده کنید، اما تا
دو هفته بعد از بیرون آمدن از پوست هم می توانند تا حدودی تازگی خود را حفظ کنند به شرط اینکه در مکان های خشک و خنک نگهداری شوند. از گردو می توانید برای تزئین روی سالاد هم استفاده کنید.
۸) محصولات سویا و توفو
▪ محتویات: حاوی هورمون های گیاهی ایزوفلاون می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: سویا به پایین آمدن میزان Ldl ناسالم در کلسترول خون کمک می کند که فشار خون را پایین آورده و احتمال حملات قلبی را نیز کاهش می دهد.
▪ بهترین راه استفاده: توفوی سفت بهترین منبع سویا می باشد و برخلاف باور عموم توفو طعم بدی ندارد.
۹) انگور قرمز
▪ محتویات: انگور قرمز حاوی آنتی اکسیدان های قوی کاتچین و نوعی پلی فنول به نام رسیراترول می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: کاتچین به از بین بردن رادیکال های آزاد کمک کرده و از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند. تحقیقات جدید نیز نشان می دهد که رسیراترول میزان کلسترول خون را کاهش می دهد و از پیشرفت سرطان های پوستی و سایر سرطان ها جلوگیری می کند.
▪ بهترین راه استفاده: نوشیدن یک یا دو لیوان آب انگور در روز برای این منظور کافی است. اما مصرف بیشتر از این میزان می تواند اثرات خوب این ماده را از بین ببرد.
۱۰) اسفناج
▪ محتویات: اسفناج یکی از سالم ترین سبزیجات به حساب می آید. به اندازه ی سیر در خود آنتی اکسیدان داشته و منبع خوبی برای اسید فولیک و ویتامین های A و C به شمار می رود.
▪ اثرات آن روی سلامتی: اسفناج تاثیرات بسیار مثبتی روی سلامتی شما دارد. با سرطان، بیماری های قلبی و اختلالات مغزی مبارزه می کند.
▪ بهترین راه استفاده: اسفناج خام یا بخارپز شده بهترین نوع خوردن این ماده ی مفید غذایی می باشد. می توانید آن را با گوجه فرنگی، گردو و تخم مرغ آبپز ترکیب کرده و سالادی خوشمزه بسازید.
۱۱) رازیانه
▪ محتویات: رازیانه که جزء سبزیجات ایتالیایی است، حاوی مقدار زیادی ویتامین A، کلسیم، پتاسیم و آهن می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: رازیانه به برطرف کردن مشکلات گوارشی کمک می کند. آهن و ویتامین A موجود در این گیاه به سلامت پوست و ناخن کمک بسزایی می کند. از خستگی و کم خونی نیز جلوگیری می کند.
▪ بهترین راه استفاده: رازیانه را می توانید به صورت های مختلفی استفاده کنید: خام، بخار پز شده یا سرخ شده.






13 خوراکی اعجاب آور برای افزایش طول عمر - # پریسا # - 2012/06/11

خوراکی های اعجاب آوری وجود دارد که با مصرف آنها باعث افزایش طول عمر می شود که در اینجا به آن اشاره می کنیم.


زهرا رضایی کارشناس ارشد تغذیه عنوان کرد: خوراکی های اعجاب آوری وجود دارد که با مصرف آنها باعث افزایش طول عمر می شود که در اینجا به آن اشاره می کنیم.

1- سیر:

رضایی گفت: سیر به خاطر داشتن ترکیبات آلیسین خاصیت آنتی بیوتیکی دارد بوی خاص سیر هم به دلیل وجود همین ماده است.

وی با بیان این مطلب افزود: علاوه بر ا ین سیر اثر ضد انعقاد خون جذب کننده و پایین آورنده فشار خون هم دارد.

وی تاکید کرد: این ماده غذایی ارزشمند نقش مهمی در پیشگیری از سرطان های گوارشی- بیماری های قلبی و عروقی و کاهش میزان کلسترول خون دارد.

2- پیاز:

رضایی تصریح کرد: پیاز نیز خاصیت آنتی بیوتیکی و البته ضد عفونی دارد پیاز باکتری های عامل پوسیدگی دندان ها، ورم لثه را می کشد.

وی با بیان این مطلب افزود: پیاز مانع ایجاد برخی واسطه های التهابی می شود آنچه پیاز انجام می دهد این است که یک نیروی کمکی در مقابل برخی بیماری ها مثل آسم و مشکلات ناشی از استعمال دخانیات عمل می کند.

3- زردچوبه و فلفل سیاه:

رضایی تشریح کرد: زردچوبه که حاوی آنتی اکسیدان های قوی ضد التهاب ها و ضد سرطان هاست این ادویه در کنار فلفل سیاه خاصیتش ده برابر می شود.

4- سویا:


این کارشناس ارشد تغذیه گفت: در سویا "ایزوفلان" وجود دارد که "ایزوفلان" آنتی اکسیدانی قوی است که خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.

وی با بیان این مطلب ادامه داد: میزان کلسترول خون را پایین می آورد و برخی نشانه های یائسگی را تسکنی می دهد و سویا به شکل سس سویا،‌شیر سویا و یا ماست سویا عرضه می شود.

وی تاکید کرد:‌دانه های سویا به هیچ وجه با سویای واقعی قابل مقایسه نیستند.

5- قارچ ها:


رضایی اظهار کرد: بعضی از قارچ ها مانند قارچ ژاپنی سیستم دفاعی بدن را تحریک کند که این اثر به خاطر وجود "پلی ساکاریدهایی" در این نوع قاچ هاست.

6- میوه های قرمز:

این کارشناس ارشد تغذیه تصریح کرد: تمشک، توت فرنگی، توت سیاه، زغال اخته، انگور فرنگی سیاه، توت کانادایی، انگور سیاه و میوه هایی سرشار از آنتی اکسیدان پلی فنول و فلاویند هستند.

وی با بیان این مطلب ادامه داد: به طور مثال تمشک 2 برابر بیشتر از گریپ فروت و حدودا 9 برابر کیوی ذخیره آنتی اکسیدان دارد به همین دلیل است که میوه های قرمز بیماری های اختلال در باسازی عصبی مانند (آلزایمر) پیشگیری می کند و فشار خون را پایین می آورد و از بروز بیماری های قلبی و عروقی نیز پیشگیری می کند سرعت رشد تومورها را کند می کند و عوامل سرطان زا را از بین می برند.

7- شکلات سیاه:

رضایی اظهار کرد: شکلات تلخ در مبارزه با خستگی و نیز پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی سهیم است.

وی با بیان این مطلب افزود: مشکلات گردش خون را با افزایش حجم رگ ها، محدود کردن حمله های پلاکتی و سیال کردن خون برطرف می کند.

وی تشریح کرد: شکلات سیاه با اثر سرخوشی اش یک ضد افسردگی طبیعی است هر چه شکلات طبیعی تر باشد خوردن منظم آن بیشتر توصیه می شود البته به شرط رعایت تعادل و میانه روی زیرا کاکائو یک ماده کم کالری نیست.

8- ماهی:

رضایی اظهار کرد: ماهی سرشار از امگا 3 است و به خاطر فوایدش برای سیستم قلبی و عروقی مشهور شده است.

وی ادامه داد: میزان کافی امگا 3 در پیشگیری از سرطان و مشکلات خلق و خو در افراد افسرده موثر است.

وی توصیه کرد: به زنان باردار نیز توصیه می شود که امگا 3 زیادی مصرف کنند زیرا امگا 3 حاوی اسیدهای چرب ضروری برای رشد مناسب مغز جنین است.

وی تاکید کرد: 2 یا 3 بار در هفته ماهی بخورید البته خوردن ماهی های کوچکتر در اولویت است چون ماهی های کوچکتر حاوی جیوه کمتری است.

9- چای سبز:

رضایی تشریح کرد: چای سبز یک ضد سرطان بسیار عالی است و با کاهش پلاک های آتروم از بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند چون پلاک آتروم عامل انسداد عروق هستند.

وی ادامه داد: این چای مانند یک سم زدا برای بدن عمل می کند و پیری را به تاخیر می اندازد.

10- غلات کامل:


رضایی در ادامه گفت:‌ غلات کامل سرشار از فیبراند و باید در لیست غذایی ما از اولویت بالایی قرار گیرند و جایگزین غلات تصفیه شده شوند.

وی اظهار کرد: غلات تصفیه شده طی مراحل صنعتی، بخش عمده ای از خواصشان مخصوصا فوایدی را که برای گوارش و سیستم قلبی و عروقی دارند از دست می دهند .

رضایی تاکید کرد: نان کامل، غلات کامل صبحانه و دیگر غلات (برنج و نان) باید هر روز مصرف شوند.

11- روغن زیتون:

رضایی عنوان کرد: ماده غذایی اصلی رژیم های مدیترانه ای روغن زیتون است که مزیت اصلی اش ایجاد تعادل میان ا مگا 3 و امگا 6 است.

وی با بیان این مطلب ادامه داد: این روغن در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی موثر است و توصیه می شود این روغن را جایگزین روغن های دیگر کرد.

12- بروکلی و سبزیجات دیگر:


این کارشناس ارشد تغذیه گفت: بروکلی، گل کلم، کلم بروکسل و البته گوجه فرنگی و فلفل و بعد از آنها چغندر و کدو تنبل سبزیجان فوق العاده ای برای سلامتی هستند.

وی با بیان این مطلب افزود: این مواد غذایی را با ید 2 بار در روز و در وعده های غذایی ناهار و شام استفاده شود.

13- زنجبیل

رضایی اظهار کرد: زنجبیل حاوی آنتی اکسیدان های بسیار سودمند برای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و برخی سرطان ها و دیگر بیماری های مرتبط با افزایش سن است.


وی ادامه داد: خواص ضد التهابی بسیار دارد خصوصا در درمان بیماری های روماتیسم و ورم مفاصل دارد.
وی خاطر نشان کرد: در نهایت زنجبیل گوارش را تسهیل کرده و به مبارزه با تهوع و استفراغ کمک می کند.

گردآوری : گروه سلامت سیمرغ


RE: 13 خوراکی اعجاب آور برای افزایش طول عمر - okhtapus - 2012/06/11

عسل خرما زیتون زیباترین خوردنیهایی که در دنیا وجود دارد....


RE: 13 خوراکی اعجاب آور برای افزایش طول عمر - # پریسا # - 2012/06/17

چقدر خوب است که غذایی را که می‌خوریم سا لم و عاری از هر نوع میکروب و سمی باشد. بعضی اوقات با خود فکر می‌کنیم چه غذایی باعث سلامتی و افزایش طول عمر ما می شود، جواب این سئوال خیلی آسان نیست. اما بعضی راهنمایی‌ها در این زمینه می‌تواند مثمر ثمر باشد.

نخوردن غذاهایی که از لحاظ ژنتیکی تغییر یافته‌اند

غذاهایی که از لحاظ ژنتیکی تغییر یافته اند- شامل گیاهی و حیوانی- یعنی دستکاری گیاهان و حیوانات، به گونه‌ای که آنها را حاصلخیزتر و پربارتر کنیم، یا آنها را نسبت به آفت کش‌ها مقاومتر کنیم. پربارتر کردن گیاهان و حیوانات بدین معنی است که مثلا با هورمون رشد، جوجه‌ای را بزرگتر یا گاوی را فربه‌تر کنیم. در حقیقت، مثل زمانی است که یک کشتی‌گیر استرویید مصرف کند. استروییدها سرعت رشد را بیشتر می‌کنند اما تاثیرات منفی هم بر جا می‌گذارند. خیلی زود است که به تاثیرات غذاهای تغییر یافته ژنتیکی پی ببریم. باید چند نسل بگذرد تا اثرات سوء آنها را بر بدن انسان ببینیم. پس در این بین، غذاهای طبیعی و ارگانیک را مصرف کنید.

غذاهای تهیه شده از مواد افزودنی را حذف کنید

از خوردن غذاهای تصفیه شده و فرآوری شده پرهیز کنید- مواد مغذی این غذاها را در ابتدا از آنها جدا می‌کنند و دوباره پس از طی فرایندی به آنها اضافه می‌کنند. سولفیت‌ها، نیترات‌ها، از افزودنی‌های معمول هستند که به غذاهای بسته بندی و کنسروی اضافه می‌شوند تا باعث نگهداری رنگ غذا، جلوگیری از فساد آن و افزایش طعم غذا شوند. سولفیت می‌تواند باعث آلرژی شود. نیترات هم با آمینه‌های موجود در غذا ترکیب می‌شود و در نهایت می‌تواند باعث سرطان یا مشکلات عصبی شود. بعضی از سردردها به خاطر خوردن این دسته از غذاها می‌باشد. بعضی دیگر از افزودنی‌ها و رنگ‌های خوراکی نیز در حیوانات باعث سرطان می‌شوند و در کودکان بیش فعالی ایجاد می‌کنند. از مغازه‌های اطراف منزل خود غذاهای بومی و طبیعی تهیه کنید و از خوردن غذاهای آماده بپرهیزید.

راهنمایی‌هایی در زمینه تهیه غذا

سالهاست تهیه غذاهای آماده، همه را از خوردن غذاهای حیوانی و گیاهی دور ساخته است. خیلی از غذاهایی که از سوپرمارکت‌ها می‌خرید هفته‌ها یا شاید ماه‌ها در قفسه مغازه می‌مانند تا به دست شما برسند. این غذاها با نیتروژن و مواد مصنوعی دیگر آماده می‌شوند و باعث تازه نگه داشتن ظاهر آنها می‌شوند، با این وجود همه این غذاها ارزش غذایی ندارند. اما غذاهایی که خود شما تهیه می‌کنید، بدون هیچ ماده افزودنی آماده می‌شوند و غنی از مواد مغذی می‌باشند. لذا خوراکی‌های تازه و به فصل را تهیه کنید. با خرید غذاهای بومی شما از خوردن غذاهایی که فرسنگ‌ها از شما دور بوده‌اند و الان به دست شما می‌رسند، اجتناب می‌کنید. وقتی محصولی گیاهی یا حیوانی نباشد، حتما آنها را 5 دقیقه در آب سرد قرار دهید، یک قاشق سوپ خوری نمک یددار و یک قاشق سوپ خوری سرکه به آن اضافه کنید، سپس آب آن را خالی کنید و آب کشی نمایید. همچنین لایه بیرونی میوه‌ها و سبزیجات را- که مملو از کودها و آفت کش‌هاست- جدا کنید. هر چند که مواد مغذی فراوانی در پوست میوه‌ها نهفته می‌باشد. خیلی از میوه ها، مثل خیار در معرض کود فراوانی قرار می‌گیرند، حتما هنگام شستن آنها دقت کافی مبذول کنید. همچنین میوه‌ها را به صورت تازه میل کنید.

گوشت

خیلی از گوشت‌ها، گوشت بوقلمون و فرآورده‌های لبنی، دارای آفت‌های قابل ملاحظه‌ای، هورمون فراوان یا آنتی بیوتیک‌ها می‌باشند، که همه اینها برای سلامتی انسان مضر هستند. علاوه بر این، خوراکی‌های تجاری که به حیوانات خورانده می‌شوند دارای هورمون‌های محرک رشد، داروها، رنگ‌ها و سموم می‌باشند. نزدیک به 000/140 تن گوشت بوقلمون سالیانه به خاطر سرطان، غیر قابل خوردن هستند. بیشتر از 40 درصد آنتی بیوتیک‌های تولیدی در ایالات متحده، برای افزودن به غذای حیوانات ساخته می‌شوند. نتیجه زیستی، بعد از اینکه انسان و حیوان این آنتی بیوتیک‌ها را دفع کرد، گونه‌ای از باکتری به وجود می‌آید که برای محیط زیست خطرناک می‌باشد. برای سالم بودن تا حد ممکن از غذاهای بومی و خانگی مصرف کنید. امیدواریم راههای تهیه غذاهای خانگی و محلی را بیاموزید و سلامتی خود و خانواده‌تان را تضمین کنید.

شاد و شاداب باشید.



RE: 13 خوراکی اعجاب آور برای افزایش طول عمر - # پریسا # - 2012/06/30

افزایش طول عمر با مصرف خوراکی های فیبر دار

به‌گزارش شبكه خبری تورنتو نیوز مطالعات مختلف نشان داده است كه رژیم‌های غذایی سرشار از فیبر خوراكی مزایای چندگانه‌ای برای سلامت انسان دارند.

برای مثال این نوع از مواد غذایی از بروز اختلالات روده‌ای و معده‌ای، دیابت‌، بیماریهای قلبی و سرطان پیشگیری می‌كنند.به‌گفته پزشكان، خوردن زیاد غذاهای حاوی فیبر خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی، عفونت‌ها و بیماری‌های تنفسی را كاهش می‌دهد.

دكتر یی كیونگ پارك در این مقاله تاكید كرد در بررسی‌های قبلی بیش از هر چیز رابطه بین مصرف فیبر خوراكی و بیماری‌های قلبی و عروقی مورد توجه قرار گرفت اما تاكنون آزمایشات محدودی درباره ارتباط این خوردنی‌ها با خطر مرگ و میر در انسان صورت گرفته است.