خواص انگور ،هسته انگور، شیره انگور - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A) +--- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A--24) +---- انجمن: خواص خوراکی ها (https://mscenter.ir/Forum-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D9%87%D8%A7) +---- موضوع: خواص انگور ،هسته انگور، شیره انگور (/Thread-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%88%D8%B1-%D8%8C%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%88%D8%B1%D8%8C-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%88%D8%B1) |
خواص انگور - najva - 2012/02/19 میوه ای با لقب :محافظ چشم در دوران پیری محققان تاثیر یك رژیم غذایی سرشار از آنتی اكسیدان را بر روی چشم بررسی كردند... انگور محافظ چشم در برابر نابینایی دوران پیری محققان می گویند كه انگور به خاطر داشتن آنتی آكسیدان های لازم می تواند از چشم ها محافظت و به پیشگیری از بروز بیماری تخریب ماكولایی وابسته به سن (AMD) كمك كند. به گزارش دیلی میل، محققان تاثیر یك رژیم غذایی سرشار از آنتی اكسیدان را بر روی چشم بررسی كردند.آنها دراین تحقیق موش های مستعد به آسیب دیدگی شبكیه در سنین پیری را مورد مطالعه قرار دادند. پژوهشگران به یك گروه از موش ها رژیم غذایی سرشار از انگور، به گروه دیگر ماده مغذی لوتین و به گروه سوم رژیم غذایی معمولی دادند. آنها دریافتند انگور محافظت بیشتری ارایه می كند و گروه تحت رژیم غذایی سرشار از انگور از آسیب شبكیه در امان بودند و موش های این گروه نابینا نشدند. اگرچه لوتین نیز تاثیر مثبتی دارد اما انگور حفاظت بیشتری از چشم می كند. سیلویا فین من ،پژوهشگر دانشگاه فوردهام در نیویورك و مجری این تحقیقات می گوید: تاثیر محافظتی انگور در این مطالعه از آن جهت چشمگیر بود كه حتی اگر انگور در سنین جوانی مصرف شود برای دید در سنین پیری نیز مفید است . AMD یا تخریب ماكولایی وابسته با سن (Age related Macular Degeneration ) یكی از اختلالات چشمی شایع به ویژه در افراد مسن است كه در آن شبكیه چشم آسیب دیده و بینایی در مركز شبكیه به نام ماكولا از دست می رود. ماكولا ناحیه كوچكی در شبكیه چشم است و مسئول دید مركزی و دقت بالای بینایی است. این اختلال در دو شكل خشك ( Dry ) و مرطوب ( Wet ) بروز می كند و اصلی ترین عامل آسیب بینایی در افراد سالخورده ( بالای 50 سال ) به شمار می آید. نتایج این تحقیقات درنشریه Free Radical Biology and Medicine منتشر شده است. گردآوری : گروه سلامت سیمرغ آشنایی با خواص عصاره هسته انگور - شهرزاد - 2012/02/25 عصاره هسته انگور حاوی خواص آنتی اکسیدانی قوی است که برای درمان بسیاری از بیماریها مفید است. عصاره هسته این میوه علاوه بر داشتن خواص آنتی اکسیدانی، دارای خواص آنتیهیستامین، ضد آلرژی و ضد التهاب است و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن نیز میشود. این عصاره به خاطر داشتن خواص آنتی اکسیدانی چروکهای پوست ناشی از افزایش سن، رژیمهای نادرست غذایی و کشیدن سیگار و .. را کاهش داده و تغذیه مفیدی برای پوست محسوب میشود. مادهی بیوفلاوونوئید موجود در هسته انگور با تقویت و حفظ غشاء سلولی، ازبروز آسیب اکسیداتیو ناشی از وجود رادیکالهای آزاد، پیشگیری میکند. خواص آنتی اکسیدانی عصاره هسته انگور بسیار قویتر از ویتامینهای E وC موجود در آن عمل میکند. این آنتی اکسیدانها، به هنگام افزایش فعالیت آنزیمهای پوستی، به ترمیم نسوج ارتباطی کمک میکنند. عصاره هسته انگور، با کمک به بازسازی رگ های خونی آسیب دیده، زخمها و جراحتها را درمان میکند و باکتریهای مضر موجود در آنها را از بین میبرد. از دیگر خواص این عصاره میتوان به پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی عروقی، واریس، آب آوردگی یا ورم و آرتروز اشاره کرد. عصاره هسته انگور به عنوان یک آنتیهیستامین طبیعی نیز عمل میکند. این عصاره با کاهش تولید هیستامین و تقویت سیستم ایمنی بدن، واکنشهای آلرژیک را تعدیل میکند. عصاره این هسته برای تقویت چشم مفید است و برای درمان لکه زرد تخریب شده، آب مروارید و فشار چشم بکار میرود. تحقیقات نشان میدهد استفاده 300 میلیگرم در روز از این عصاره به مدت 60 روز، فشار وارده بر چشم ناشی از کار طولانی مدت با کامپیوتر را از بین میبرد. برخی دیگر از خواص عصاره هسته انگور به شرح زیر هستند: •از ایجاد پلاگ در عروق خونی پیشگیری میکند. •سطح هوشیاری را افزایش داده و از بروز پیری زودرس پیشگیری میکند. •از پوسیدگی دندان پیشگیری میکند. •گردش خون را تقویت میکند. • یبوست را درمان میکند. http://www.naturalnews.com/029223_grape_seed_extract_health.html خواص معجزه آسای هسته انگور - فرناز - 2012/07/30 عصاره ی هسته ی انگور، یک مکمل نسبتاً جدید در ایالات متحده است، اگرچه در اروپا برای سال های متمادی استفاده شده است. عصاره ی هسته ی انگور از فشردن و تصفیه هسته ی انگور تازه تهیه می شود. عصاره هسته انگور غنی از پرو آنتی سیانین (PCO ) ، یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است که می تواند جلوی تخریب های سلولی در اثر رادیکال های آزاد را بگیرد و بافت های پیوندی را تعمیر و تقویت کرده و به فعالیت آنزیم ها کمک کند. PCO پاسخ های آلرژیک و دستگاه ایمنی بدن را با کاهش تولید هیستامین، تسکین می دهد. آنتی اکسیدان ها حتماً می دانید که آنتی اکسیدان ها سلاح مبارزه با رادیکال های آزاد هستند. رادیکال های آزاد بمب های تخریب کننده ای هستند که سلول ها خصوصاً سلول های دیواره رگ ها را تخریب می کنند. این بمب های تخریبی در اثر بسیاری از مواد آلوده کننده مثل مواد شیمیایی ، الکل ، داروها ، دود سیگار ، خوردن چربی خصوصاً روغن های جامد ، فعالیت میکروب ها و ویروس ها در بدن ، حتی برخورد اشعه خورشید به پوست ، برخورد اشعه X به بدن و سوختگی بوجود می آیند که در رگ ها حرکت می کنند و سلول ها را می کشند. آنچه این مولکول های مضر را تخریب می کند، آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامین C، ویتامین E، بتاکاروتن(در سبزیجات فراوان است)، سلنیوم ، بیوفلاوونوئید و بیوفلاوانول است. PCO چیست؟ یک نوع بیوفلاوونوئید است که ماده طبیعی گیاهی است و بافت های زنده را تقویت می کند. این ماده از سال 1950 مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته و فواید بسیاری از آن بدست آمده که از نظر علمی هم ثابت شده است ، از آن جمله : • افزایش استحکام رگ ها که مانع از بروز سکته و بیماری های قلبی می شود. از عوارضی مثل کبودی ، ادم ناشی از ضربه یا تصادف ، واریس ، ورم پاها و مشکلات عروق چشم جلوگیری می کند. • سطح ایمنی بدن را بالا می برد. • بینایی چشم را بهتر می کند. • گردش خون محیطی را بهبود می بخشد. • پاسخ های ایمنی و آلرژیک بدن را کاهش می دهد. • فرایند پیری را کند می کند و پوست را شاداب نگه می دارد. اخیراً به این نتیجه رسیده اند که اثر PCO در بدن ، 20 برابر ویتامین C و 50 برابر ویتامین E است. منابع غذایی PCO PCO در بسیاری از مواد غذایی وجود دارد ، ولی به مقدار بسیار کم . بهترین منابع غذایی آن انگور ، تمشک، آلبالو، گیلاس و آلو است و معمولاً در پوست و دانه آنها موجود است. از این رو چون انگور را با دانه اش میل می کنند ، منبع خوبی از PCO است و بالاترین مقدار آن با غلظت 95 درصد ، در هسته انگور موجود است. PCO ضد حساسیت و زخم است. اثر هسته انگور در بهبود بسیاری از بیماری ها مشخص شده است که ما به ترتیب آنها رابرای شما بیان می کنیم. بیماری های قلبی و عروقی : می دانید که اکسیداسیون LDL - کلسترول یا کلسترول بد عروق را سفت می کند و احتمال سکته را به شدت بالا می برد و حتماً شنیده اید که ویتامین E ضد سکته است . اثر عصاره هسته انگور 50 برابر ویتامین E است. با مصرف عصاره هسته انگور کلسترول کاهش می یابد و فشار خون نیز کم می شود. سرطان: عصاره هسته انگور درمان سرطان نیست. تحقیقات بسیاری نشان داده که آنتی اکسیدان ها ضد سرطان اند و از بروز همه نوع سرطانی جلوگیری می کنند. تحقیقات نشان داده افرادی که ویتامین E و سلنیوم کمتری مصرف می کنند ، یازده برابر بیشتر در معرض سرطان هستند. PCO موجود در هسته انگور خیلی مفیدتر از ویتامین E است و در عین حال از تخریب DNA سلولی هم جلوگیری می کند. دندان ها و لثه ها : طبق گزارش دندانپزشک ها مصرف انگور و عصاره هسته انگور در سلامت دندان و لثه ها بسیار مؤثر است ، زیرا آنتی اکسیدان موجود در آن از خرابی دندان جلوگیری می کند و موجب می شود لثه ها سفت و صورتی رنگ باقی بمانند. پس مصرف انگور در مبتلایان به عفونت های دهان بسیار مفید است. حتی اخیراً ثابت شده است که مصرف کشمش از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند ، زیرا دارای موادی است که تعداد میکروب های مولد پوسیدگی را کاهش می دهد. چشم ها : تحقیقات نشان می دهد PCO موجود در هسته انگور از اثر تخریبی رادیکال ها جلوگیری کرده و موجب سلامت پروتئین کلاژن سلول های بینایی می شود. مصرف PCO به شدت موجب بهبود افراد مبتلا به هر نوع عارضه سلول های بینایی خصوصاً تحلیل لکه چشم می شود. از این رو عصاره هسته انگور در درمان آب مروارید و آب سیاه موثر است. پوست : نکته مهم در سلامت پوست جلوگیری از پیرشدن آن است که با حفظ تناسب پروتئین های کلاژن و الاستین ( پروتئین های موجود در پوست ) امکان پذیر است. عصاره هسته انگور، پوست را در برابر اشعه ماوراء بنفش خورشید محافظت می کند و از چروک شدن و ایجاد سرطان در آن جلوگیری می کند. این ماده موجب تقویت بافت پیوندی پوست و حفره های چربی شده و موجب جوانی پوست می شود. افرادی که از این عصاره استفاده کرده اند، گفته اند که موجب پرشدن پوست و کاهش اثر زخم های قدیمی و ترک های حاصل از لاغر شدن بعد از چاقی و گلوله های چربی خصوصاً در ران ها شده است. سیستم عصبی: بعضی از پزشکان عقیده دارند مصرف PCO موجب بهبود بیماران مبتلا به MS می شود و جلوی پیشرفت عوارض MS را می گیرد. PCO این قابلیت را دارد که از مرز خونی مغز عبور کند و به سلول های مغزی وارد شود . با مصرف PCO بیماران ابراز می دارند که نظم ذهنی بهتری دارند. ریه ها: مصرف عصاره هسته انگور در بهبود آسم و آمفیزم مؤثر است. همچنین گزارش شده مصرف PCO موجود در عصاره هسته انگور عفونت های تنفسی، سرفه و خلط سینه را بهبود می بخشد. مقدار مصرف: عصاره ی هسته ی انگور عموماً به فرم کپسول های 50 تا 100 میلی گرمی موجود است. مناسب ترین دوز( مقدار ) آن برای افراد بالغ 150 تا 200 میلی گرم (50 میلی گرم به ازای هر 35 کیلو از وزن بدن) در روز می باشد. در اروپا OPCS عموماً به صورت کپسول هایی تا 300 میلی گرم در روز برای درمان ادم، آلرژی ، التهابات ، پیری پوست و اختلالات عروق تجویز می شود. این عصاره یک ساعت پس از مصرف به طور کامل جذب می شود و نیمی از مقدار اولیه آن تا 7 ساعت پس از مصرف همچنان در بدن عمل می کند. ملاحظات و تداخلات: تاکنون هیچ واکنش مسمومیت زا ، جهش ژنی ، سرطان زا یا اختلالات جنینی ناشی از مصرف این عصاره گزارش نشده است، اگر چه به دلیل نفوذپذیری بالای OPCS از جدار رگ های خونی، احتمال دارد مصرف این عصاره به همراه داروهای رقیق کننده خون مثل آسپرین، باعث خونریزی شود. در افراد حساس به فرآورده های انگور حالت تهوع ، اختلالات معده و کهیر موقت در پوست ، از عوارض جانبی احتمالی این عصاره است. نظر به این که هیچ مدرک بالینی دال بر خاصیت درمانی قطعی از عصاره ی هسته ی انگور در دست نیست لازم به نظر می رسد که بیماران مبتلا به سرطان ، دیابت، امراض قلبی- عروقی و ... تنها با مشورت با پزشک معالج خود اقدام به جایگزینی این عصاره با داروهای مصرفی خود کنند. RE: كالری زیاد شیره انگور - شهرزاد - 2012/08/26 كالری زیاد شیره انگور اگر این روزها به همراه خانواده برای گردش و تفریح به یكی از مناطق بكر و خوشآب و هوای اطراف شهر بروید و برای خوردن عصرانه هوس كره، خامه یا سرشیر محلی به سرتان بزند، چه میكنید؟ حتما دنبال یكی از اهالی روستا میگردید تا بتوانید این عصرانه لذیذ را از او خریداری كنید، اما شاید به دلیل آنكه زمان جمعآوری و شیرهگیری انگور است به همراه سرشیر یك ظرف پر از شیره انگور به شما پیشنهاد شود؛ شیرهای لذیذ با طعمی به یاد ماندنی. اما شیره محلی چگونه تهیه میشود؟ ارزش تغذیهای آن چه میزان است؟ آیا شیرهای كه به روش سنتی تهیه میشود بهداشتی است؟ شیره انگور، محصولی اصیل و محلی شیره انگور فرآوردهای با ارزش غذایی بالاست. این شهد دلپذیر تا حدودی جایگاه خود را در سفره شهرنشینان از دست داده و بیشتر به روش سنتی و از سوی زنان روستایی تهیه میشود. شیره انگور به دلیل مزه شیرین، مطبوع و ملایم، در نانهای محلی، شیربرنج، فرنی و حلوا به كار میرود. اغلب صاحبان باغهای انگور برای استفاده از فرآوردههای انگور در فصول دیگر و افزایش ماندگاری آن به روش سنتی آب انگور را گرفته و سپس با خاك سفید كه احتمالا حاوی آهك و املاح معدنی دیگر است مخلوط میكنند. در اثر افزودن خاك سفید، آب انگور تصفیه میشود. پس از این مرحله آب انگور را با فشردن در پارچههای مخصوصی از خاك سفید جدا كرده و میجوشانند. در اثر جوشاندن آب مازاد انگور تبخیر و بر میزان قند آن در واحد حجم افزوده میشود. طی حرارتدهی مخمرها و كپكهای موجود در محصول نابود و در نهایت شیرهای نسبتا غلیظ با رنگی قهوهای به دست میآید البته خوب است بدانید میزان غلظت و رنگ شیره بسته به نوع انگور و فرآیند پخت در شهرهای مختلف، متفاوت است. شیره انگور، رژیمی نیست شیره انگور از نظر میزان مواد مغذی تا حدودی با انگور تازه برابری میكند. البته در زمان تغلیظ مقداری از ویتامینهای حساس به حرارت شیره تخریب میشود. این شهد لذیذ حاوی ویتامینهای A،B،C و املاحی چون آهن، منیزیم، فسفر و مقداری كلسیم است. در مقایسه با انگور كالری فوقالعاده بالایی دارد و مصرف مقدار اندك آن انرژی از دست رفته را جبران میكند. این شیره برخلاف گفته برخی تولیدكنندگان، رژیمی نیست و برای افراد چاق و دیابتی منع مصرف دارد. كودكان و نوجوانان در حال رشد، افرادی كه در اثر بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شدهاند یا كسانی كه بسیار لاغرند و ضعف عمومی دارند میتوانند از این شهد استفاده كنند. خطر فرآوردههای غیربهداشتی شیرههایی كه به صورت سنتی در شرایط غیربهداشتی تهیه و به صورت فلهای (كیلویی) در ظروف نامناسب عرضه میشود برای سلامتی مضر است بنابراین تا حد امكان شیره را در بستهبندیهای بهداشتی و با توجه به تاریخ و مجوز بهداشتی خریداری كنید. از مصرف فرآوردههای لبنی محلی همچون خامه، سرشیر و ماست هم اجتناب كنید. این فرآوردهها گرچه در مقایسه با محصولات صنعتی بسیار خوشمزهتر است، اما به دلیل نداشتن پاستوریزاسیون اصولی شیر، احتمال ابتلا به تب مالت را افزایش میدهد. این میوه را با هسته بخورید - نازلی - 2013/08/06 این میوه را با هسته بخورید سرطان کولورکتال می تواند به دلیل بیش از 11000 جهش ژنتیکی مختلف ایجاد شود. عصاره هسته انگور در درمان سرطان کولورکتال (بخش انتهایی روده بزرگ) نقش موثری ایفا می کند. این اثر مثبت حتی در موارد تهاجمی بیماری نیز مشاهده می شود. بر اساس مطالعه ای که در مرکز سرطان دانشگاه کلرادو انجام شد، مشخص گردید که عصاره هسته انگور رشد و بقای سلول های سرطانی را در سرطان کولورکتال مهار می کند. نتایج این مطالعه در نشریه سرطان به چاپ رسیده است. محققان معتقدند که ترکیبات فعال موجود در عصاره هسته انگور بسیاری از انواع سلول های سرطانی را به صورت انتخابی هدف قرار می دهد. مطالعه اخیر نشان داد که بسیاری از جهش های ژنتیکی که منجر به گسترده شدن (متاستاز) سلول های سرطانی کولورکتال و مقاومت آنها در برابر درمان های رایج می شوند، این سلول ها را به طور خاص نسبت به عصاره هسته انگور حساس می سازد. این یافته از آن جهت حائز اهمیت است که شیوع سرطان کولورکتال (به دلیل رژیم های غذایی پرچرب و شیوه زندگی بی تحرک) به سرعت رو به افزایش است و غربالگری این بیماری نیز در حد بسیار پایین انجام می شود، به این معنی که در 60 درصد موارد، بیماری در مراحل پیشرفته آن تشخیص داده می شود. دست یافتن به روشی که سلول های سرطانی کولورکتال پیشرفته را به طور انتخابی مورد هدف قرار دهد، از لحاظ بالینی بسیار ارزشمند است. برای انجام این مطالعه، سرطان کولورکتال در مراحل مختلف مورد بررسی قرار گرفت. مکانیسم احتمالی عصاره هسته انگور در برابر این نوع سرطان نیز مشخص شد. عصاره هسته انگور استرس اکسیداتیو را در سلول های سرطانی کولورکتال القا و تحریک می کند و این امر موجب مرگ برنامه ریزی شده (آپوپتوز) این سلول ها می گردد و درنهایت سلول های سرطانی از بین می روند. سرطان کولورکتال می تواند به دلیل بیش از 11000 جهش ژنتیکی مختلف ایجاد شود.(جهش ژنتیکی تغییری است که در DNA سلول ایجاد می شود). روش شیمی درمانی تنها جهش های سلولی خاصی را مورد هدف قرار می دهد، بنابراین بسیاری از انواع سرطان کولورکتال نسبت به شیمی درمانی مقاومند. نکته جالب این است که بسیاری از ترکیبات فعال موجود در عصاره هسته انگور قادرند جهش های ژنتیکی مختلف را شناسایی کرده و مورد هدف قرار دهند. در حقیقت با افزایش جهش ها، قابلیت عصاره هسته انگور نیز برای مقابله با سلول های سرطانی افزایش می یابد. |