خواص بادمجان - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A) +--- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A--24) +---- انجمن: خواص خوراکی ها (https://mscenter.ir/Forum-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D9%87%D8%A7) +---- موضوع: خواص بادمجان (/Thread-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86) |
خواص بادمجان - najva - 2012/01/31 بادمجان، آنتی بیوتیک قوی سلامت نیوز: بادمجان از بروز عفونت جلوگیری می کند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از پانا، بادمجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های باکتریایی جلوگیری می کند. بادمجان منبع بسیار غنی از پتاسیم و منیزیم، مس ، ویتامینهای B2، B1و اسید فولیک است که برای بیماران مبتلا به دیابت و کسانی که دچار نقرس هستند، مفید است و تنوریشده یا آبپز آن اغلب در رژیمهای لاغری استفاده میشود. پتاسیم و اسید فولیک بادمجان از بروز فشار خون و بیماریهای قلبی ـ عروقی جلوگیری میکند و به شرطی که سرخ نشود، به عنوان پایین آورنده کلسترول شناخته شده است. نتایج مطالعات نشان داده است ترکیبات فنولی بادمجان خاصیت آنتیاکسیدانی داشته و بدن را در برابر انواع عفونتهای باکتریایی و ویروسی حافظت میکند. از سوی دیگر در پوست این سبزی آنتیاکسیدانی به نام آنتوسیانین وجود دارد که برای جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی مفید است. مصرف بادمجان گرفتگی رگها را باز میکند و افراد را از سکته قلبی حفظ میکند. بادمجان؛ بازكننده عروق و تقويتكننده معده یک متخصص تغذيه گفت: مهمترين خاصيت بادمجان كمكالري بودن آن است و مصرف آن باعث باز شدن عروق خوني و تقويتكننده معده ميشود. مرتضی صفوی در گفتگو با جام جم گفت: بادمجان حاوي فيبر بالايي است و براي درمان يبوست و كاهش كلسترول مفيد است و به دليل داشتن پتاسيم بالا و سديم پايين، براي كاهش فشار خون بسيار سودمند است. وي گفت: بادمجان بازكننده عروق خوني و تقويتكننده معده و ادرارآور است. خوردن بادمجان بوي عرق را در بدن از بين ميبرد و خاكستر بادمجان نيز به صورت مخلوط با سركه براي معالجه زخمهاي جلدي موثر است. اين متخصص تغذيه افزود: بادمجان به علت داشتن يك ماده سمي به نام سولانين براي اشخاصي كه سابقه حساسيت دارند، مفيد نيست. صفوي اضافه كرد: مهمترين خاصيت آن كمكالري بودن آن است، به همين علت غذاي بسيار خوبي براي كساني است كه ميخواهند وزن كم كنند؛ زيرا داراي ويتامين و مواد معدني نيز است. وي گفت: بادمجان را حتما بايد به حالت كاملا رسيده مصرف كرد؛ زيرا خام آن طعم تلخ دارد و در كساني كه آسم و برونشيت دارند، باعث تحريك اين بيماريها ميشود. اين متخصص تغذيه اضافه كرد: بادمجان اثر نرمكننده، برطرفكننده يبوست، ادارآور دارد و به علت دارا بودن آهن در رفع كمخوني بسيار مفيد است. همچنين ريشه بادمجان، شاخههاي خشك شده و برگهاي آن اثر بند آورنده خون دارد. همچنین بادمجان پادزهر خوبي براي مسموميتهاي حاصل از خوردن قارچ سمي است. مصرف بادمجان، گرفتگي رگها را باز ميكند و افراد را از خطر سكته قلبي حفظ ميكند. وي افزود: برگها و پوست سياه بادمجان را اگر بجوشانند، اين جوشانده درمان اسهال خوني است. جوشانده ريشه بادمجان براي درمان بيماري آسم مفيد است. صفوي گفت: آب زردرنگي كه در موقع نمك زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج ميشود نيز براي خشك كردن عرق دست و پا، بهترين دارو است و اشخاصي كه دست و پايشان مرتب عرق ميكند و بايد دست و پاي خود را با آن چند بار در روز بشويند، مفيد است. بهترين روش پخت بادمجان، آبپز كردن و پختن در فر است؛ زيرا سرخ شده آن سنگين شده و براي معدههاي ضعيف مناسب نيست. وي افزود: افرادي كه بواسير و درد چشم دارند، نبايد از بادمجان استفاده كنند؛ زيرا بيماري آنها را تشديد ميكند. اين گونه اشخاص اگر ميخواهند بادمجان بخورند، بهتر است آن را با گوشت و روغن يا سركه بپزند و بخورند. براي داشتن تناسب اندام، بادمجان مصرف کنيد پزشکان بادمجان را براي داشتن تناسب اندام به افراد توصيه مي نمايند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از به نقل از "health words"، سبزيجات نقش مهمي در سلامت مردم دارند و پزشکان روزانه بيشتر و بهتر به ارزش حياتي اين مواد پي مي برند. مردم بي آنکه بدانند بادمجان چه خواصي دارد آنرا مي خورند و اگر بپرسيد مي گويند چون خوشمزه است. بادمجان از غذاهايي است که داراي بسياري از مواد مورد نياز بدن است و پزشکان مصرف آنرا به بيماران قندي توصيه مي کنند. اين گياه خوراکي طرفداران بسياري دارد و مصرف درست آن چاقي زياد را از بين مي برد و متخصصان تغذيه مصرف آنرا براي تناسب اندام به افراد پيشنهاد مي کنند. بادمجان در درمان بيماري صرع بسيار موثر است تحقيقات جديد نشان مي دهد که بادمجان داراي يك ماده ضد تشنج است و در درمان بيماري صرع اثر بسيار خوبي دارد. بنابراين اشخاصي كه تشنج دارند و يا مبتلا به اين بيماري ميباشند بهتر است كه از بادمجان استفاده كنند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، مهمترين خاصيت بادمجان كم كالري بودن آن است كه غذاي بسيار خوب براي كساني است كه ميخواهند وزن كم كنند زيرا داراي ويتامين و مواد معدني نيز مي باشد . بادمجان را حتما به حالت كاملا رسيده بايد مصرف كرد، زيرا خام آن طعم تلخ داشته و در افرادي كه آسم و برونشيت دارند باعث تحريك اين بيماريها ميشود. بادمجان اثر نرم كننده و مدر دارد و بعلت دارا بودن آهن در رفع كم خوني داروي موثري است. بادمجان را مي توان براي از بين بردن ورم و التهاب بر روي عضو ملتهب گذاشت. دانه بادمجان ايجاد يبوست مي كند. ريشه بادمجان و شاخههاي خشك شده و برگهاي آن اثر بند آورنده خون را داشته، قابض بوده و مي توان براي درمان انواع خونريزيها استفاده كرد. بادمجان پاد زهر خوبي براي مسموميتهاي حاصل از خوردن قارچ سمي است. خوردن بادمجان گرفتگي رگها را باز كرده و شخص را از خطر سكته قلبي محفوظ ميدارد و نيز برطرف كننده يبوست نيز هست. برگها و پوست سياه بادمجان اگر جوشانده شود، اين جوشانده درمان اسهال خوني است. همچنين جوشانده ريشه بادمجان در درمان بيماري آسم موثراست. گفتني است، بادمجان مقوي معده است. آب زردرنگي كه در موقع نمك زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج مي شود براي خشك كردن عرق دست و پا بهترين داروست و اشخاصي كه دست و پايشان مرتب عرق مي كند بايد چند بار در روز آن را با اين آب بشويند تا از شر اين مرض آسوده شوند. اگر بادمجان را بسوزانند و خاكستر آن را با سركه خمير كنند و به زگيل بمالند زگيل كنده خواهد شد. از بادمجان مي توان به عنوان مسكن براي تسكين در استخوان شكسته و ضرب خورده استفاده كرد بدين طريق كه بايد بادمجان را در فر قرار داد تا نيم پز شود و سپس آب آنرا با فشار گرفته و به مقدار نصف آن آب شكر قهوه اي اضافه كرده و آنرا هم بزنيد و بنوشيد. بادمجان داراي آلكالوئيدي بنام سولانين Solanine است كه ممكن است در معدههاي ضعيف ايجاد آلرژي و مسموميت كند. شايان ذکراست، بادمجان با همه خواصي كه گفته شد نبايد مورد استفاده اشخاصي كه بواسير و يا درد چشم دارند قرار گيرد، زيرا بيماري آنها را تشديد مي كند. اين اشخاص اگر مي خواهند بادمجان بخورند بهتر است آنرا با گوشت، روغن و يا سركه پخته و سپس مصرف كنند. RE: بادمجان آنتی بیوتیک قوی - najva - 2012/02/01 فواید خوردن پوست بادمجان برای پوست! البته توجه داشته باشید كه پوست بادمجان حاوی اگزالات است كه مصرف بیش از حد آن سبب ... به گفته پزشكان استرالیایی، پوست بادمجان از پیرپوستی زودرس جلوگیری میكند. پوست بادمجان سرشار از تركیبات حاوی آنتیاكسیدان است كه سبب میشود سلولهای بدن در برابر پیرپوستی مقاوم شوند، بنابراین بهتر است بادمجان را همراه با پوست آن مصرف كنید. البته توجه داشته باشید كه پوست بادمجان حاوی اگزالات است كه مصرف بیش از حد آن سبب سنگ كلیه خواهد شد. دانشمندان استرالیایی اظهار كردند كه پوست بادمجان با سرطان پوست نیز مبارزه میكند. حتی میتوان از عصاره پوست بادمجان پماد تهیه كرد و به عنوان یك كرم ضدآفتاب به كار برد، زیرا پوست بادمجان سلولهای سرطانی پوست را از بین میبرد و صدمهای به سلولهای سالم بدن وارد نمیكند. گردآوری:گروه سرگرمی سیمرغ RE: بادمجان آنتی بیوتیک قوی - شهرزاد - 2012/03/07 بادمجان گیاهی یک ساله با برگ های بیضی شکل و متعلق به خانواده سیب زمینی است و از زمان های بسیار قدیم در هند کشت می شده و از آنجا به نقاط دیگر جهان، راه یافته است. چین از قرن نهم هجری شروع به کشت و زرع آن کرد. تجار انگلیسی این گیاه را در قرن هفدهم میلادی از گینه به انگلستان برده و آن را کدوی گینه ای نامیدند. در ایران نیز مرغوب ترین نوع آن را به کاشان نسبت می دهند.بادمجان دارای کالری پایین است و ویتامین های گروه B ، A و C و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن دارد.به دلیل کم کالری بودن این گیاه، ماده غذایی مناسبی برای کسانی است که قصد کاهش وزن دارند. •آشنایی با خرید بادمجان این گیاه حاوی فیبر بالایی است از این رو برای درمان یبوست نافع است و به دلیل دارا بودن ویتامین ها و مواد معدنی به علاوه فیبر برای مبتلایان به فشار خون بالا نیز سودمند است(به شرطی که سرخ نشود). بادمجان باید کاملاً رسیده مصرف شود، چرا که نارس آن دارای ماده ای سمی است و در کسانی که از آسم رنج می برند، تحریک کننده به شمار می آید.تحقیقات جدید نشانگر آن است که بادمجان دارای ماده ای ضدتشنج است و در درمان صرع اثر بسیار خوبی دارد. مصرف بادمجان را به افرادی که از مشکلات گوارشی رنج می برند، توصیه نمی کنیم، همچنین به علت دارا بودن ماده ای سمی به نام سولانین برای افرادی که حساسیت دارند، مناسب نیست، این افراد به خصوص به نمونه های تخم دار بادمجان حساسیت داشته و بلافاصله بعد از خوردن آن، دچار چشم درد شده یا پوست بدنشان خارش پیدا می کند و در مواردی مبتلا به کهیر میشوند. RE: بادمجان آنتی بیوتیک قوی - naazanin - 2012/08/18 دلایل خوب برای خوردن کدو و بادمجان اگر از طرفداران کدو و بادمجان هستید که هیچ، نوش جانتان. اما اگر لب به کدو یا بادمجان نمیزنید توصیه میکنیم در ذائقه غذاییتان تغییراتی بدهید.خوشبختانه ما ایرانیها کدو و بادمجان را دوست داریم و غذاهای متنوعی با این دو ماده غذایی مفید درست میکنیم: مثل خوراک کدو، خورش بادمجان، قیمه بادمجان، دلمه بادمجان و غیره. اینکه کسی نمیتواند به راحتی از کنار خوراک کدو و یا بادمجان بگذرد بیدلیل نیست. این دو ماده غذایی سرشار از ویتامینها و مواد مغذی هستند که با بیماریهای مختلف مقابله میکنند و ضامن سلامتیاند. اگر از طرفداران کدو و بادمجان هستید که هیچ، نوش جانتان. این مطلب را بخوانید و بدانید که چه لطفی در حق سلامتیتان میکنید. اما اگر لب به کدو یا بادمجان نمیزنید توصیه میکنیم در ذائقه غذاییتان تغییراتی بدهید و حتماً از آنها در برنامه غذاییتان استفاده کنید. با ما همراه باشید. سلامت چشمها به گزارش سلامت نیوز به نقل از آرمان روابط عمومی ؛ کدو سرشار از «لوتئین» و «زآگزانتین» است. این دو ماده جزو کاروتنوئیدهای اصلی موجود در عدسی و منطقه ماکولای چشم هستند. محققان پژوهشی را به مدت ده سال روی بیش از 35000 زن انجام دادند. نتایج به دست آمده نشان میدهد خانمهایی که از طریق مواد غذایی میزان زیادی از این دو رنگدانه ضروری (لوتئین و زآگزانتین) را دریافت میکنند یعنی 6716 گرم در روز، در مقایسه با زنهایی که سهمشان از این دو رنگدانه کمتر از 1177 در روز است به میزان 18 درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری آب مروارید قرار میگیرند. باید بدانید که یک عدد کدوی متوسط حاوی 4165 گرم از این دو رنگدانه مفید است. پس اگر به سلامت چشمهایتان میاندیشید از هر فرصتی برای مصرف کدو استفاده کنید. مقابله با سرطان بادمجان را با پوست بپزید تا از یک آنتی اکسیدان بسیار قوی به نام «ناسونین» بهرهمند شوید. محققان روی رشد سلولهای سرطانی حیوانات آزمایشگاهی و همچنین انسان مطالعاتی انجام دادند و متوجه شدند آنتی اکسیدان ناسونین اجازه نمیدهد رگهای خونی جدیدی تشکیل شود و تومورهای خوشخیم را به تومورهای بدخیم تبدیل کند. بادمجان و قلب نتایج پژوهشی که در مجله Food & Function به چاپ رسیده است خبر از خواص مفید بادمجان برای سلامتی قلب میدهد. در این پژوهش محققان حلقههای خام و یا کباب شده بادمجان را به مدت 30 روز به حیوانات آزمایشگاهی دادند و سپس وضعیت قلبشان را بررسی کردند. نتایج بررسیها نشان داد که این ماده غذایی، عملکرد بطن چپ قلب را تقویت کرده و شدت سکتههای قلبی را کاهش میدهد. بادمجان به خانوادهای تعلق دارد که در آن گوجه فرنگی، فلفل و سیب زمینی نیز جای دارند. گفته میشود که این گیاهان برای افرادی که دچار مشکلات مفصلی هستند خوب نیست. اما متخصصان مفاصل معتقدند هیچ ارتباطی بین مصرف بادمجان و شدید شدن مشکل مفاصل وجود ندارد. پس با خیال راحت بادمجان میل کنید. کدو و گلبولهای قرمز یک عدد کدوی متوسط حاوی 33 درصد نیاز روزانه ما به ویتامین B6 میباشد. این ویتامین به ساخت و تولید هموگلوبین کمک میکند. هموگلوبینها پروتئینهایی هستند که به رساندن اکسیژن موجود در گلبولهای قرمز خون به بافتهای بدن شرکت دارند. کمبود ویتامین B6 میتواند باعث بروز کم خونی شود. از آنجایی که این ویتامین محلول در آب است و میزان اضافی آن از طریق ادرار دفع میشود لازم است که به طور منظم به فکر جذب آن باشید. کدو یکی از گزینههای خوب برای تأمین این ویتامین بدن است. |