با مصرف خرما سلامتی خود را تضمین کنید - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A) +--- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A--24) +---- انجمن: خواص خوراکی ها (https://mscenter.ir/Forum-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D9%87%D8%A7) +---- موضوع: با مصرف خرما سلامتی خود را تضمین کنید (/Thread-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%AE%D8%B1%D9%85%D8%A7-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D8%B6%D9%85%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF) |
خرما و بادام بخورید - شفا یافته - 2010/09/07 خرما و بادام بخورید، چرا؟؟؟ کسی که هر شب 10 الی 15 تا مغز بادام را با 3 الی 5 تا خرما را بخورد تا اخر عمرش نه ساییدگی استخوان می آید سراغش نه ارترز و نه رماتیسم می گیرد. خرما دارای ویتامین D زیادی است و برای جذب کلسیم ویتامین D نیاز داریم. و یکی از شگفتی هاش این است که دارای پتاسیم و ضد سرطان است علاوه بر ان به جای لبنیات، خرما و بادام پیشنهاد می شود. یکی از شگفتی های بادام این است که کسانی که استفاده کنند هیچ موقع عصبی نمی شوند. خواص خرما - earth - 2011/04/25 مصرف خرما از سكتههای قلبی و مغزی جلوگیری میكند یك متخصص تغذیه گفت: مصرف خرما موجب كاهش كلسترول خون میشود و از سكتههای مغزی و قلبی پیشگیری میكند. وی بیان كرد: خرماهای نرسیده سرشار از ویتامین E است كه در درمان ناتوانی جنسی در مردان و زنان مفید است. این متخصص تغذیه اضافه كرد: ویتامین E یك آنتیاكسیدان است كه برای ذخیره كردن ویتامین A و C و عنصر سلنیوم در بدن مؤثر است همچنین موجب افزایش نیروی جوانی میشود و پیری سلولها را به تأخیر میاندازد. صفوی گفت: ویتامین E موجود در خرما از تشكیل لخته در عروق كرونری قلب پیشگیری میكند و خاصیت ادرارآوری دارد. موجب كاهش فشار خون افراد میشود و از سكتههای مغزی و قلبی پیشگیری میكند. وی بیان كرد: كسانی كه به فشار خون مبتلا هستند، میتوانند از خرما استفاده كنند همچنین ویتامین E موجود در خرما از سقط جنین در مادران باردار پیشگیری میكند. این متخصص تغذیه گفت: خرما سرشار از ویتامینهای گروه ب است كه این ویتامین در بدن از ناراحتیهای پوستی، روحی و عصبی پیشگیری میكند. وی اضافه كرد: ویتامین ب 1 موجود در خرما موجب كاهش كلسترول خون در افراد میشود همچنین موجب كاهش فشار خون و كاهش سردردهای میگرنی میشود. مراقب سلامت دندان هایتان باشید مصرف زیاد بیسکویت، شکلات و تنقلات باعث ایجاد اسید در دهان، حل شدن مینای دندان ها و همچنین پوسیدگی در نواحی بین دندان ها می شود نوشابه های گازدار دارای ترکیباتCO۲ هستند که در بدن تبدیل به اسید کربنیک شده و باعث عدم جذب کلسیم و بروز مشکلات اسکلتی و پوکی استخوان می شوند. حل شدن تدریجی مینای دندان، رنگ گرفتگی سطح دندان، ایجاد پوسیدگی های ریز بر روی مینای دندان و حساسیت از جمله عوارض مصرف نوشابه های گازدار است. مواد دیگری مانند کربوهیدرات ها و مواد قندی در انواع بیسکویت ها و شکلات ها یافت می شوند که بر سلامت دندان ها تاثیرگذار است. مصرف چندبار درطول روز از شکلات ها، بیسکویت ها و سایر تنقلات می تواند آسیب های جدی و مخربی به دندان ها برساند.استفاده از انواع خشکبار، مغزها، دوغ ها، بهترین جایگزین شکلات ها، بیسکویت و سایر تنقلات است.این مواد نه تنها فاقد اثرات پوسیدگی دندان هستند بلکه کلسیم مورد نیاز بدن را نیز تأمین می کنند. RE: خواص خرما - انیس - 2011/06/04 خرما دارای پتاسیم است و موقع گرفتن پالس سعی کنید بیشتر مصرف کنید چون موقع گرفتن پالس پتاسیم بدن ما کاهش پیدا می کنه با مصرف خرما سلامتی خود را تضمین کنید - najva - 2012/01/30 ب خرما یکی از میوههایی است که مصرف آن به دلیل داشتن مواد مغذی و ضروری برای بدن، توصیه میشود. به گزارش ایسنا، خرما حاوی چندین ویتامین و ماده معدنی است. این محصول طبیعی شامل کلسیم، گوگرد، آهن، پتاسیم، منگنز و منیزیم است که برای داشتن بدنی سالم خوردن آن مفید است. پزشکان به افراد توصیه میکنند مصرف یک عدد خرما برای داشتن رژیم غذایی سالم و متعادل ضروری است. به اعتقاد پزشکان مصرف خرمای تازه که حاوی قند ساده است میتواند انرژی تضعیف شده در فرد را افزایش دهد. این میوه هم چنین منبع خوبی از ویتامین A است که حاوی آنتی اکسیدان و برای افزایش دید چشم موثر است هم چنین میتواند در سلامتی پوست مفید باشد. پزشکان استفاده از این ماده خوراکی را هنگام خوردن صبحانه توصیه کردهاند. گردآوری :گروه سلامت سیمرغ مصرف رطب و خرما در هنگام افطار انرژی لازم را به سرعت در اختیار بدن قرار میدهد و مواد از دست رفته در طول روزه را جبران میکند. خرما به علت سالم و طبیعی بودن و همچنین در بر داشتن مواد غذایی مفید برای سلامتی انسان، جزء جدایی ناپذیر سفره روزه داران به شمار میرود. این گزارش خرما را به علت سلامتی و طبیعی بودن و همچنین در بر داشتن مواد غذایی مفید برای سلامتی انسان جزء جدایی ناپذیر سفره روزه داران خواند و افزود: با مصرف خرما، بدن انسان به مواد معدنی کمیاب و موثر در به تاخیر انداختن روند پیری دسترسی پیدا میکند. بنابراین گزارش خرما به علت در بر داشتن انواع مواد معدنی، قند، ویتامینها و اسید آمینه از مغذی ترین مواد غذایی به شمار میرود که در روند بازسازی عضلات بدن و کنترل فشار خون بالا تاثیر بالایی دارد. این گزارش حاکی است که خرما علاوه بر بهبود ناراحتیهای سیستم گوارشی ضد یبوست کودکان نیز به شمار میرود و حتی مصرف کم آن نیز تاثیرات مفید بالایی بر جای میگذارد. این گزارش با توصیه به مصرف کمتر خرما از سوی افراد دیابتی میافزاید: هر 10 دانه خرما 305 کالری و هر 10 عدد رطب 136 کالری دارد ولی به نظر میرسد که رطب از میزان قند کمتری نسبت به خرما برخوردار است بنابراین با مصرف رطب می توان به همان میزان کالری دست یافت و در همان حال قند کمتری نیز وارد بدن میشود. این گزارش میافزاید: مصرف رطب و خرما در هنگام افطار انرژی لازم را به سرعت در اختیار بدن قرار میدهد و مواد از دست رفته در طول روزه را جبران میکند. متخصصان تغذیه برای استفاده کامل از فواید خرما توصیه میکنند که از خوردن خرماهایی که به آنها مواد دیگری از جمله شکلات به آنها اضافه شده پرهیز شود. پژوهشهای جدید فواید قرار دادن خرما در برنامه غذایی روزانه را تایید میکنند. اصولا مصرف یک رژیم غذایی مناسب که شامل انواع میوه و سبزی باشد، به عنوان راهی برای کاهش خطر ابتلا به بیماریهایی نظیر سرطان شناخته شده است. مصرف خرما، روش شناخته شدهای برای درمان سرطان و سایر بیماریهای عفونی است. خرما میتواند با مهار رادیکالهای آزاد، از تخریب مولکولی ناشی از این رادیکالها جلوگیری کند. به نظر میرسد علت ابتلای بسیار کم ساکنان شبه جزیره عربستان در زمانهای قبل به بیماری هایی نظیر تصلب شرایین، مرض قند و سرطان که تصور میشود ناشی از رادیکالهای آزاد هستند، مصرف فراوان خرما باشد. ترکیبات موجود در خرما، قادر به نابودی کامل رادیکالهای سوپراکسیدانت هستند این عناصر که اصلیترین رادیکالهای آزاد در بیشتر سیستمهای زیستی هستند، میتوانند در بدن به گونههای فعالی، نظیر رادیکال هیدروکسیل، پروکسیل و الکوکسیل تبدیل شوند. شیره خرما حتی رادیکالهای هیدروکسیل را نیز نابود میکند. این میوه سرشار از فیبر طبیعی است و روغن، کلسیم، گوگرد، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم به وفور در آن یافت میشود. به علاوه خرما سرشار از ویتامینها و مواد معدنی مختلف است. به طوری که گفته شده وجود خرما در یک رژیم غذایی سالم و متعادل اجتنابناپذیر است. امروزه برخی خوراکیها مانند زولبیا و بامیه جای خرما را در سفره افطار گرفته است، اما کارشناسان تغذیه تاکید میکنند هیچ مادهی غذایی برای باز کردن روزه خواص خرما را ندارد. افراد به روشهای مختلفی از خرما استفاده میکنند. مانند مخلوط کردن شیرهی خرما با شیر، خوردن آن با نان و کره تا تهیهی غذا و شیرینیهای لذیذ و مقوی متنوع. خوردن خرما در ماه مبارک رمضان و باز کردن روزه توسط آن باعث میشود از زیادهخوری پس از افطار جلوگیری شود. وقتی بدن مواد غذایی خرما را جذب میکند، احساس گرسنگی رفع میشود؛ بنابراین میتوان سایر مواد غذایی را کمتر و آرامتر خورد. هر صد گرم خرما بیش از 300 کالری انرژی تولید میکند. خرما انرژی کافی را به افراد خسته میرساند. بدن انسان هنگام افطار، به غذایی نیاز دارد که به سرعت هضم شود و معده را اذیت نکند و آن را فعال کند و به سرعت مواد مورد نیاز به بدن جذب شود و به مغز و عضلات برسد تا ذهن و بدن توانایی خود را باز یابند؛ همهی اینها با مصرف خرما امکان پذیر است خواص درمانی خرما در درمان یبوست، اختلالات رودهای، مشکلات قلبی، ضعف جنسی و اسهال مفید است و جزو مواد غذایی ملین به شمار میآید. به همین دلیل برای افرادی که از یبوست رنج میبرند مفید اعلام شده است. برای این که هر چه بهتر و بیشتر از این خاصیت خرما استفاده کنید، بهتر است خرما را یک شب کامل در آب خیس دهید. صبح روز بعد خرماهای خیس خورده را مانند شربت مصرف کنید. مواد موجود در خرما، برای درمان هرگونه اختلال رودهای مفید است و مصرف مداوم آن، رشد باکتریهای مفید در روده را افزایش میدهد. افزایش وزن خرما بخشی از رژیم غذایی سالم است چرا که قند، چربی، پروتئین و انواع ویتامینهای ضروری در آن موجودند. بنابراین این مادهی غذایی در مقابله با کمبود وزن، کمک مؤثری خواهد بود. قلب ثابت شده است خرمایی که شب در آب خیس شده و صبح مصرف شود، برای قلبهای ضعیف مفید است. اگر این کار را دو بار در هفته انجام دهید به تقویت قلب خود کمک کردهاید. اسهال خرماهای رسیده حاوی پتاسیم هستند. پتاسیم نیز برای کنترل اسهال مفید است. به علاوه این محصول به راحتی قابل هضم بوده و از این رو در بر طرف شدن مشکلات ناشی از اسهال کمک میکند. انرژی مقدار انرژی ناشی از خوردن خرما از قند ساده بسیار کمتر است و بسیار کمتر از قند، افراد را دچار چاقی و اضافه وزن میکند. به عنوان مثال در 100 گرم قند و شکر معمولی 9/99 درصد خالص آن انرژیزا میشود؛ در حالی که در 100 گرم خرما حدود 30 درصد قند موجود است و بقیه آن، حاوی مواد دیگری است که از جمله این مواد مختلف، پروتئین است. 100 گرم خرما حاوی 5/1 درصد پروتئین گیاهی از جنس مرغوب میباشد. در خرما، مقداری نیز فیبر غذایی موجود است، فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب است، علاوه بر آن خرما حاوی کاروتنوئیدها یا موادرنگی است که پیشساز ویتامین A و آنتیاکسیدان محسوب میشود و جلوی ضایعات و سرطانی شدن سلولها را میگیرد. خون سازی خرما علاوه بر نکات گفته شده، مقدار قابل توجهی فولات و یا همان اسیدفولیک به بدن میرساند که جهت خونرسانی برای بدن لازم است و زنان هنگام بارداری مجبور میشوند علاوه بر دریافت فولات از طریق غذا، قرص آن را نیز مصرف کنند. فولات به عنوان ماده خونساز در خرما موجود است؛ هرچند که مقدار آهن خرما آنچنان زیاد نیست، اما برای خونسازی، بدن احتیاج به 3 مادهی مغذی فولات، آهن و ویتامین 12 B دارد که در غذاهای حیوانی یافت میشوند. پس برای این منظور بایستی از غذاهای متنوع استفاده کرد. پتاسیم در این میوه به میزان قابل توجهی موجود است که برای جلوگیری از پرفشاری خون و برای کار صحیح عضلات و اعصاب ضروری است ویتامین C یکی دیگر از مواد مغذی خرماست که این ویتامین برای جلوگیری از بیماریهای خطرناک خونریزیدهنده یا همان اسکوربوت لازم است و باید بدن هر فرد در طول روز، 60 میلیگرم ویتامین C دریافت کند که تقریباً در هر 100 گرم خرما 14 میلیگرم ویتامین C موجود است. اعصاب و عضلات پتاسیم در این میوه به میزان قابل توجهی موجود است که برای جلوگیری از پرفشاری خون و برای کار صحیح عضلات و اعصاب ضروری است که به هم خوردن آن در بدن، بسیار خطرناک است. علاوه بر آن، خرما حاوی میزان قابلتوجهی منیزیم است که برای اعصاب و عضلات ضروری است. قبل از مصرف، خرما را بشویید و از جایی آن را تهیه کنید که اطمینان دارید. هنگام خرید خرماهای بسته بندی شده هم از سلامت بسته بندی آن مطمئن شوید. RE: با مصرف خرما سلامتی خود را تضمین کنید - sargol - 2013/01/08 کد خبر: ۴۲۲۴۲۸۷ تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۱ - ۰۳:۳۳ علمی پزشکی » بهداشت و درمان پتاسیم موجود در خرما برای جلوگیری از پرفشاری خون مفید است پتاسیم در خرما به میزان قابل توجهی موجود است که این ماده برای جلوگیری از پرفشاری خون و برای کار صحیح عضلات و اعصاب ضروری است همچنین خرما حاوی میزان قابل توجهی منیزیم بوده که برای اعصاب و عضلات ضروری است. به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛دکتر سعید حسینی ،متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان این مطلب گفت: خرما علاوه بر این مقدار قابل توجهی فولات و یا همان اسید فولیک به بدن می رساند که جهت خون رسانی برای بدن لازم است و زنان هنگام بارداری مجبور می شوند علاوه بر دریافت فولات از طریق غذا، قرص آن را نیز مصرف کنند. [attachment=8741] دکتر سعید حسینی افزود: فولات به عنوان ماده خونساز در خرما موجود است هر چند که مقدار آهن خرما آنچنان زیاد نیست به همین جهت برای خونسازی بدن احتیاج به 3 ماده مغذی فولات، آهن و ویتامین B12 دارد که در غذاهای حیوانی یافت می شوند. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: ویتامین C یکی دیگر از مواد مغذی خرماست که این ویتامین برای جلوگیری از بیماری های خطرناک خونریزی دهنده لازم است و باید بدن هر فرد در طول روز 60 میلی گرم ویتامین C دریافت کند که تقریبا در هر 100 گرم خرما 14 گرم ویتامین C موجود است. /ح کليه حقوق اين سايت متعلق به باشگاه خبرنگاران بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است. خواص خرما - ali2000 - 2016/03/31 http://www.fardanews.com/fa/news/261859/10-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%B9%D8%AC%DB%8C%D8%A8-%D8%AE%D8%B1%D9%85%D8%A7 10 خواص عجیب خرما كساني كه درد كمر يا درد مفاصل دارند مي توانند از شربت خرما كه در شماره 2 آمده است استفاده كنند. خُرما گیاهی تکلپهای و گرمسیری جزو تیره نخلها است که میوهاش خوراکی و دارای هستهای سخت و پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشهای بزرگ از شاخه آویزان میگردد و برگهای آن بزرگ است. ارتفاع نخل به ۱۰ تا ۲۰ متر یا بیشتر میرسد. در اینجا برای اشنایی بیشتر با این میوه گرمسیری که در کشورمان نیز به وفور یافت می شود، برخی از خواص آن ذکر می شود: 1- طبع خرما گرم و خشك است. 2. براي رفع خشونت و نرم كردن سينه 50 گرم خرما در 1000 گرم آب جوشانده صاف نموده روزي 2 تا 3 استكان بخوريد. البته اين براي افراد سرد مزاج بسيار خوب است. 3. براي تقويت كليه از شربت فوق استفاده كنيد. 4. كساني كه درد كمر يا درد مفاصل دارند مي توانند از شربت خرما كه در شماره 2 آمده است استفاده كنند. 5. اگر خرما با شنبليله خورده شود جهت سنگ مثانه مفيد است. 6. براي تقويت نيروي جنسي خرما را در شير تازه خيس كرده كمي دارچين بزنيد و صبح به عنوان صبحانه بخوريد و سپس كمي شير بالاي آن ميل كنيد. البته براي گرم مزاجان زياد خوب نيست. 7. كساني كه ميخواهند سنگ مثانهشان خرد شود از دمكردة آن استفاده كنند (دم كرده هسته خرما) و دم كردة آن بسيار قابض است و كساني كه يبوست دارند سعي كنند در هنگام استفاده از دم كردة خرما از غذاهاي ساده و ملين استفاده كنند. 8. به خاطر وجود ويتامين B در خرما ميوه خوبي براي تعادل اعصاب و نيز باعث رشد است. 9. فسفري كه در خرما وجود دارد باعث سر زنده نگاه داشتن سلولهاي عصبي مي شود. 10. براي كمبود آهن بسيار مفيد است |