روزمره گی، عین مردن است - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: روانشناسي (https://mscenter.ir/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%8A) +--- انجمن: مطالب جالب روانشناسی (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AC%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: روزمره گی، عین مردن است (/Thread-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%85%D8%B1%D9%87-%DA%AF%DB%8C%D8%8C-%D8%B9%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA) |
روزمره گی، عین مردن است - AVID2000 - 2012/01/09 حتی اگه شب رو دیر خوابیدی ، صبح زود بیدار شو ! زیر بارون راه برو ، نترس از خیس شدن ! هر چند وقت یه بار یه نقاشی بکش ! توی حموم آواز بخون ، آب بازی کن ، چه اشکالی داره ؟! بی مناسبت کادو بخر ! بگو این توی ویترین برای تو بود ! در لحظه دست دادن به یه دوست ، دستش رو فشار بده ! لباس های رنگی بپوش ! آب نبات چوبی لیس بزن ! نوزاد فامیل رو بغل کن ! عکسات رو با لبخند بگیر ! بستنی قیفی بخور ! زیر جمله های قشنگ یه کتاب خط بکش ! به کوچیکتر ها سلام کن ! تلفن رو بردار و به دوست های قدیمیت زنگ بزن ! برو دریا ، شنا کن ! هفت تا سنگ بنداز تو دریا و هفت تا آرزو کن ! به آسمون و ستاره ها نگاه کن ! چای بخور ، برای دیگران هم چای دم کن ! جوراب های رنگی بپوش ! خواب ببین ! شعر بگو ! خاطرات قشنگ رو بنویس ! بالا بلندی ، وسطی بازی کن ! قاصدک ها رو بگیر و آرزو کن و فوتشون کن ! خواب بد دیدی بپر ، حتما یه لیوان آب بخور ! باغ وحش برو ، شهربازی ، چرخ و فلک سوار شو ! جمعه ها کوه برو ، هر جاش که خسته شدی ، یه ذره دیگه ادامه بده ! نون خامه ای بخر و با لذت بخور ! قبل خواب کارای روزت رو مرور کن ! هیچ وقت خودت رو به مردن نزن ! نفس های عمیق بکش ! به دردو دل دیگران با دقت گوش بده ! سوار تاکسی شدی بلند سلام کن ! چون ... هر جا وایستی ، مردی !! زنده باش ، زندگی کن ! برای زنده موندن از داشته هات غافل نشو ! قدر همشون رو بدون ، بگذار زندگی از اینکه تو زنده ای ، به خودش ببالد ! و در آخر : روزمره گی ، عین مردن است ! RE: روزمره گی، عین مردن است - najva - 2012/01/09 ممنونم و سعی میکنم بیشترشو انجام بدم. RE: روزمره گی، عین مردن است - *sharzad.s* - 2012/01/09 همشون را دوست دارم انجام بدم مخصوصا چای,نون خامهای وقاصدک..... RE: روزمره گی، عین مردن است - arezooo82 - 2012/01/09 من اکثر این کارارو میکنم اما یه کار رو نمیتونم انجام بدم ولی خیلی دوسش دارم اونم آواز خوندن تو حمومه..آخه پنجره حموم ما رو به خیابونه.بخونم همه میشنون و امکان تخلیه محل به دلیل آلودگی صوتی توسط همسایه های محترم وجود داره RE: روزمره گی، عین مردن است - AVID2000 - 2012/01/09 (2012/01/09, 11:17 AM)arezooo82 نوشته است: من اکثر این کارارو میکنم اما یه کار رو نمیتونم انجام بدم ولی خیلی دوسش دارم اونم آواز خوندن تو حمومه..آخه پنجره حموم ما رو به خیابونه.بخونم همه میشنون و امکان تخلیه محل به دلیل آلودگی صوتی توسط همسایه های محترم وجود داره------------------------------------ یاد صحنه آواز خوندن اکبر عبدی توی فیلم اجاره نشینها افتادم که دیوار حموم ترک برداشت RE: روزمره گی، عین مردن است - arezoo_azizi - 2012/01/09 واقعا..........کوشش بیهوده به از خفتگیست RE: روزمره گی، عین مردن است - naz.gigili - 2012/01/09 الان که دقت میکنم... من چقدر آدم خوبیم حتی اونایی هم که الان نمیتونم انجام بدم...عاشقشم مثل ( بالا بلندیو وسطی) امیدارم هممون به زودی بتونیــــــم RE: روزمره گی، عین مردن است - parastoo joon - 2012/01/09 چه یادآوری قشنگی بود... چقدر دلتنگ شدم وای من چند ساله نقاشی نکشیدم حالا چی بکشم... یادش بخیر زمانی که هر روز نقاشی میکردم و هیچ وقت موضوع کم نمیاوردم... |