وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس
هشدار درمورد لوازم آرایش و آرایشگاه ها - نسخه قابل چاپ

+- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir)
+-- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A)
+--- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A--24)
+---- انجمن: هشدارهای پزشکی (https://mscenter.ir/Forum-%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C)
+---- موضوع: هشدار درمورد لوازم آرایش و آرایشگاه ها (/Thread-%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%88-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7)

صفحه ها: 1 2 3


خانم ها روژلب استفاده نکنند ! - nazaninn - 2010/07/31

میخوام یک آمار بدم خانمها برن تو کما... !!
اگر گفتید متوسط میزانی که یک خانم در طول عمرش روژلب میخوره چقدره؟؟؟
2 کیلوگرم
یک زن در کل زندگی اش 2 کیلو روژلب میخوره و این روژلب حاوی 300 گرم سرب میباشد که 68 درصد میزان سرطان را در خانمها افزایش میدهد.
حالا یک خبر بامزه دیگه: درصد بالایی از روژلب ها دارای مواد اکسید آهن، پلی اتیلن،دی اکسید تیتانیوم هستند و خطر ریسک ابتلا به سرطانهای ریوی و سینه را تا 55 درصد بالا میبرند.
برای اینکه مطمئن بشید که روژلب شما حاوی سرب نیست و سالم است کافی است مقداری از آن را روی پوست دست خود بکشید و با طلای زرد محکم روی آن چند بار بکشید، اگر روژ لب به رنگ سیاه و تیرگی متمایل شد حاوی سرب است و آن را دور بریزید.


در خرید لوازم آرایش محتاط باشید - najva - 2011/12/13

جخطر مسموميت با مواد آرايشي غيراستاندارد
در خريد لوازم آرايش محتاط باشيد
سرب، جيوه، فرمالدييد، تري‌كوزان، پارافين و...؛ برخي مواد آرايشي و بهداشتي‌اي كه روزانه استفاده مي‌كنيم، مخصوصا اگر از نوع غيراستاندارد باشند، حاوي مواد شيميايي و تركيب‌هاي سمي و سرطانزايي هستند كه به راحتي از طريق پوست جذب مي‌شوند...

بسياري از افراد هم بدون آنكه متوجه باشند، با مصرف مدام اين مواد، دچار مشكل‌هاي جسمي مي‌شوند. ژيليان داكون، روزنامه‌نگار فرانسوي، از افرادي است كه به گفته پزشكان به دليل استفاده از محصول‌هاي بهداشتي و آرايشي ناسالم، گرفتار سرطان پستان شده است. وي در كتاب معروف خود با نام «سرطان در رژلب شماست!» در مورد اختلال‌هاي هورموني‌اي كه مواد شيميايي موجود در محصول‌هاي آرايشي بهداشتي ايجاد مي‌كنند، صحبت كرده است. طبق آمار، فقط در آمريكا در دهه اخير، 60 هزار زن قرباني عوارض ناخوشايند تركيب‌هاي شيميايي سمي محصول‌هاي آرايشي و بهداشتي شده‌اند. سوختگي‌هاي موضعي، آلرژي‌ها، مشكل‌هاي پوستي و ريزش مو از عوارض كوتاه‌مدت و ابتلا به برخي سرطان‌ها، از عوارض بلندمدت اين مواد هستند، بنابراين هنگام خريد لوازم آرايشي و بهداشتي مراقب باشيد و حتما به مواد تشكيل‌ دهنده درج شده روي بسته‌بندي توجه كنيد.

رژلب
برخي رژلب‌ها حاوي فلزات سنگين سمي هستند؛ مثلا سرب از فلزات سرطانزايي است كه در تعداد بسيار کمي از رژلب‌ها که جزو رژلب‌هاي غيراستاندارد و تقلبي هستند، وجود دارد و به سيستم‌ عصبي، كليه، استخوان، قلب و خون آسيب مي‌رساند و بيشترين خطرش متوجه زنان باردار است.

شوينده?هاي آنتي‌باكتريال
برخي از محصول‌هاي شوينده آنتي‌باكتريال حاوي مواد رنگي و ترکيباتي هستند که مي‌توانند فرمالدييد آزاد كنند كه سرطانزاست. اترگليكول، سرب، جيوه، پارافين، پروپيل، وازلين، فتالات و تولوئن نيز از تركيب‌هاي مسموميت‌زاي موجود در شوينده‌ها هستند. اگر اين مواد به مدت طولاني‌ مصرف شوند، مي‌توانند سرطانزا باشند. فتالات‌ها و پارافين‌ از طريق پوست جذب مي‌شوند و يکي از عوامل محرک ابتلا به سرطان پستان هستند. وازلين موجود در برخي شوينده‌ها هم نوعي روغن معدني است كه در ارگانيسم ذخيره مي‌شود و قابل‌ تجزيه نيست و مي‌تواند به كبد آسيب برساند.

شامپو و ژل حمام
اتانول از عناصر موجود در برخي شامپوهاست كه مي‌تواند باعث بروز سرطان مغز استخوان، دهان و زبان شود. فتول نيز تركيب شيميايي?اي است كه قدرت مسموميت‌زايي بالايي دارد و مي‌تواند در برخي شرايط باعث ايست تنفسي و قلبي شود.

رنگ مو
برخي رنگ موها حاوي حلال‌هاي صنعتي به نام دي‌اتانول‌آمين يا DEA هستند كه مي‌توانند باعث بروز مشكل‌هاي پوستي شوند. اين مواد همچنين محرك شكل‌گيري تركيبي سرطانزا به نام نيتروزامين هستند كه عامل مشکلات كبد، كليه و پانكراس است. برخي ديگر از رنگ‌ها هم حاوي فرمالدييد هستند كه استنشاق بوي آن هم سرطانزاست. سرب نيز از جمله فلزات سنگين سمي و سرطانزاي موجود در رنگ موهاي صنعتي است.

خمير ريش
برخي خميرهاي ريش حاوي پينن هستند؛ يک تركيب شيميايي که در درازمدت به سيستم ايمني آسيب مي‌رساند.

خط چشم
در برخي از خط چشم‌‌ها مولكولي به نام پالميتات آسكوربيل وجود دارد. اين تركيب شيميايي سرطانزا و عامل جهش‌ ژني است.

سايه چشم
برخي از سايه‌ها حاوي اكسيدآهن هستند كه تركيبي سرطان‌آور و جهش‌زاست.

فيكساتور و تافت‌ مو
گاهي در برخي تافت‌هاي مو پلي وينيل‌پيروليدن، مقادير بالايي دي‌اكسين و پروفيلن گليكول وجود دارد. اين مواد از طريق استنشاق هم مي‌توانند باعث بروز مشكل‌هاي کبدي و كليوي شوند.

كرم‌پودر
بعضي از كرم‌پودرها حاوي پروپيلن گيلكول هستند. اين عنصر به دستگاه عصبي آسيب مي‌رساند و آلرژن است و مي‌تواند باعث ايجاد حالت تهوع، استفراغ، سردرد و مشكل‌هاي كبدي شود. در كرم‌پودرهاي لوله‌اي نيز مريستات ايزوپروپيل وجود دارد. اين تركيب چرب مي‌تواند عامل بروز كومدون باشد. در برخي از كرم‌پودرها هم مواد نگه‌دارنده‌اي از جمله پارافين وجود دارد كه آلرژن است و مي‌تواند عامل اختلال‌هاي هورموني باشد و باعث بروز سرطان‌ پستان شود.

خميردندان و دهانشويه
در بعضي از خميردندان‌ها، رنگ‌هاي آلرژن، ساكارين، رزورسينول و تركيب‌هاي شيميايي‌اي وجود دارد كه مي‌توانند عامل ابتلا به بيماري‌هاي خوني و حتي مرگ شوند. مصرف مرتب خميردندان‌هاي حاوي پارافين هم مي‌تواند باعث بروز بيماري‌هاي لثه و لك‌ روي دندان شود. يدوفرم نيز از تركيب‌هايي است كه در محصول‌هاي سفيدكننده دندان وجود دارد و به ميناي دندان آسيب مي‌رساند.

لوسيون‌ بدن
برخي كرم و لوسيون‌هاي بدن حاوي روغن‌هاي معدني مشتق از نفت مانند وازلين و پارافين هستند. اين مواد در بدن ذخيره مي‌شوند و تجزيه نمي‌شوند و مي‌توانند به كبد آسيب برسانند.

ريمل
ريمل‌ها مواد آرايشي‌اي دارند كه به راحتي به باكتري‌ها آلوده مي‌شوند و به اين ترتيب سلامت چشم را به خطر مي‌اندازند. در ضمن برخي از آنها حاوي تركيبات سرطانزاست. برخي ريمل?ها حاوي ماده نگهدارنده‌اي مشتق‌ از بنزن يا جيوه هستند كه مي‌تواند باعث آلرژي و حساسيت‌هاي پوستي شود. پنتائوريتريتل نيز از فرمالدييد ساخته مي‌شود و سمي است. برخي ريمل‌ها نيز حاوي كاترينوم -22 هستند كه ماده نگهدارنده است و مي‌تواند باعث آلرژي شود. سولفونات پلي‌استيرن‌سوديك هم نوعي نونيل‌فنل است كه مي‌تواند عامل پوكي استخوان و سرطان مغز استخوان باشد.

ضدآفتاب‌
برخي كرم‌ها، ژل‌ها، شيرپاك‌كن‌ها، اسپري‌‌هاي صورت و ضدآفتاب‌ها حاوي تركيب آلرژي‌زاي بنزني هستند. اين تركيب مي‌تواند لايه محافظ پوست را از بين ببرد و باعث تشکيل راديكال‌هاي آزاد و پيري زودرس پوست شود. برخي كرم‌هاي ضدآفتاب نيز حاوي مواد نگهدارنده بوتيل‌پارافين هستند كه مصرف طولاني‌مدت آن مي‌تواند باعث بروز سرطان پستان در زنان و كاهش توليد اسپرم در مردان شود.

صابون‌
صابون‌هاي كلاسيك، قدرت پاك‌كنندگي زيادي دارند اما از آنجا كه pH آنها 9 است، مي‌توانند لايه چربي روي پوست را از بين ببرند و آن را خشك كنند. اين صابون‌ها همچنين حاوي آمونيوم، فرمالدييد و فنول هستند كه اگر روزانه به طور مرتب مصرف شوند، سرطانزا خواهند بود.


منبع: ريدرز دايجست




RE: در خرید لوازم آرایش محتاط باشید - baran1390 - 2011/12/14

برای اینکه آرایش زیبایی انجام دهید لازم نیست لوازم آرایش متنوع و متعددی داشته باشید.مهم این است که این لوازم از کیفیت بالایی برخوردار باشند.نکاتی در مورد لوازم آرایشی:

استفاده از لوازم آرایش خوب و مناسب ، مهارت و هنر شما را به بهترین نحو نشان می‌دهد و آرایشی زیبا و طبیعی را به ارمغان می‌آورد.

برای اینکه آرایش زیبایی انجام دهید لازم نیست لوازم آرایش متنوع و متعددی داشته باشید.‌یک رژگونه،‌یک پوشاننده،‌یک برس برجسته کننده و‌یک فرمژه ، 4 وسیله‌ی اصلی برای آرایشی مناسب و ساده هستند. مهم این است که این لوازم از کیفیت بالایی برخوردار باشند.

شکل ظاهری:

بسیاری از لوازم آرایشی در بسته بندی‌های خود اپلیکاتورهای پلاستیکی و اسفنج‌های نازک دارند که عموما" کیفیت مطلوبی ندارند و صرف نظر از رایگان بودن از هیچ امتیازی از نظر کیفی و عمر مفید برخوردار نیستند ، ولو اینکه ظاهری زیبا داشته باشند.

کرم پودر‌یا کرم مایع آرایشی مناسب:

توصیه : استفاده از اسفنجی با لبه‌های گرد که براحتی در دست جای گیرد باعث می‌شود که اسفنج به آرامی روی سطح پوست حرکت کند و با جلا بخشیدن به آرایش شما نهایتا" آرایشی صاف و‌یکنواخت و بی نقص خواهید داشت. از اسفنجی استفاده کنید که لاتکس نباشد ( به ویژه اگر پوست حساسی دارید) و از موادی تهیه شده باشد که با شستشو‌ی روزانه، مواد آرایشی به راحتی از سطح پوست پاک نشود.

پرهیز : لاتکس‌های آرایشی شما را مجبور می‌کند مقدار زیادی مواد مرطوب کننده و اضافی تهیه کنید و از کرم پودر زیاد استفاده کنید و شکل ظاهری آن نیز استفاده از آن را دشوار می‌سازد.به علاوه با اولین شستشوی صورت مواد آرایشی روی صورت پخش می‌شود.

از رژ گونه‌ی ملایم استفاده کنید

توصیه : برس رژ گونه باید پر مو باشد و نوک موهای آن گرد باشد ، تا به راحتی روی صورت حرکت کند. مسیر حرکت برس روی پوست نیاید به صورت حلقوی باشد.کافی است کمی رژگونه به شکل مایل روی گونه‌ها بزنید تا رنگ آن به شکل طبیعی و‌یکنواخت پخش شود. فراموش نکنید که برس رژگونه را باید مرتبا" بشویید و خشک کنید.

پرهیز : از برسی که موهای صاف و تیز دارد وخطی صاف روی گونه‌ها تا شقیقه‌ها به جای می‌گذارد استفاده نکنید.

استفاده از سایه‌ی چشم

توصیه : بهترین برس سایه‌ی چشم برسی است که پهن و نرم باشد بطوریکه بتوان سایه را روی پلک به صورت لایه ای نازک و‌یکنواخت پخش کرد. برای خط کشیدن ، پخش کردن‌یا کشیدن طرح‌های مختلف با سایه از برس‌های مناسب هر مورد استفاده کنید.

پرهیز : برس باریکی که معمولا" در بسته بندی سایه‌های چشم قرار دارد مخصوص کشیدن خطوط باریک در طول مژه‌ها است ولی دسته‌ی کوتاه آن غالبا" کار را دشوار می‌کند و شما با استفاده از این برس‌ها نمی توانید از ترکیبی از رنگها استفاده کنید.

از پودر پنکک به شکل حرفه ای و صحیح استفاده کنید

توصیه : برس پنکک باید لایه‌های اضافی پودری که روی پوست قرار گرفته را پخش و صاف کند تا پودر به شکلی طبیعی و‌یکنواخت روی پوست بخوابد ( مهم نیست پودر چه ضخامتی داشته باشد ، مهم‌یکنواختی آن است). این برس باید براحتی روی برجستگی‌ها و فرو رفتگی‌های صورت مثل کناره‌های چشم‌ها و بینی بلغزد. این برس را هفته ای‌یکبار بشویید.

پرهیز : اسفنج‌های پنکک اوائل خوب و مناسب عمل می‌کنند ولی پس از چندین بار استفاده کثیف شده و محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها خواهند شد. تمیز کردن آنها بطور کامل کار سختی است و معمولا" بعد از مدتی قادر به پوشاندن گوشه‌ها و فرو رفتگی‌های صورت نیستند و به این ترتیب آرایشی صاف و‌یکنواخت با این برسها امکان پذیر نخواهد بود.

نکته
اگر‌یک وسیله‌ی آرایشی باشد که شما هرگز نباید از آن دور باشید، آن سوآب پنبه ای است. این سوآب‌ها برای پاک کردن ریمل‌های پخش شده در زیر چشم ، و پاک کردن آرایش از صورت فوق العاده اند. به علاوه جنس این سوآب‌ها ( %100 کتان) از نظر بهداشتی ایده آل است


4 ,وضعیت قرمز در آرایشگاه - najva - 2012/01/27

۴ وضعیت قرمز در آرایشگاه
) رژه قارچ‌ها و میکروب‌ها در آرایشگاه!

اولین خطری که در آرایشگاه سلامت شما را تهدید می‌کند، میکروب‌ها و بیماری‌های مربوط به آنها است. این قبیل بیماری‌ها را می‌توان به دو دسته تقسیم‌بندی نمود: بیماری‌های خونی و بیماری‌های پوستی. بیماری‌های خونی عبارتند از بیماری‌هایی که از طریق خون (حتی به مقدار اندک) و خراش‌های پوستی از فرد مبتلا به فرد سالم منتقل می‌شوند. بیماری‌‌های خطرناکی مانند ایدز و هپاتیت از مهم‌ترین بیماری‌هایی هستند که توسط وسایل مورد استفاده در آرایشگاه‌ها (مانند تیغ و قیچی) و هر نوع وسیله‌ای که می‌تواند پوست را خراش دهد و یا سوراخ کند، منتقل می‌شوند. بیماری‌های پوستی مانند بیماری‌های قارچی و جوش‌های پوستی توسط وسایلی مانند شانه، برس، پیش‌بند و حوله آلوده منتقل است. از مهم‌ترین قارچ‌های پوستی، قارچ کچلی می‌باشد. برای اینکه از خطر میکروب‌ها در آرایشگاه‌ها در امان بمانید بهترین شیوه، استفاده از وسایل اختصاصی برای خودتان است بنابراین بهتر است لوازم آرایش خودتان را به آرایشگاه ببرید. این وسایل شامل قیچی، شانه، برس، پیش‌بند، حوله ، تیغ و دسته تیغ و ماشین اصلاح است. در برخی از آرایشگاه‌ها، وسایل اختصاصی هر فرد نگهداری می‌شود و با شماره‌گذاری روی کیف یا کیسه پلاستیکی حاوی وسایل و تهیه دفتر اسامی مشتریان، هر مشتری از وسایل اختصاصی خود استفاده می‌نماید. البته در گام اول این امر اقدام مناسبی به نظر می‌رسد ولی معایبی نیز در بر دارد. از جمله اینکه مشتری وسایل خود را به همراه خود به منزل نمی‌برد تا اقداماتی مانند شستشو و ضدعفونی آنها را انجام دهد. از طرفی متصدی آرایشگاه نیز به دلیل اینکه وسایل اختصاصی است انگیزه‌ای برای این کار ندارد. همچنین در پاره‌ای از موارد مشاهده می‌شود حوله‌های مورد استفاده بدون هیچ پوششی روی یکدیگر گذاشته شده و در قفسه یا کمد نگهداری می‌شود. این موضوع باعث انتقال بیماری‌های قارچی و پوستی از یک حوله به یک حوله دیگر می‌شود. در صورتی که حوله‌ها در پوشش پلاستیکی قرار گیرند نیز به دلیل بالا بودن رطوبت داخل آن انواع قارچ‌ها و میکروب‌ها رشد می‌نمایند بنابراین ضرورت دارد هر مشتری وسایل اختصاصی خود را پس از پایان کار به همراه ببرد و شستشو و ضدعفونی نماید.


۲) غفلت از ضدعفونی مناسب وسایل

در صورت ناچار بودن آرایشگر به استفاده از وسایل مشترک، باید اقدامات ضدعفونی وسایل کار در حضور مشتری و قبل از شروع به کار انجام شود. آرایشگر باید همچنین دست‌های خود را بعد از پایان اصلاح هر مشتری و قبل از شروع کار مشتری بعدی با صابون مایع ملایم و مخصوص شستشو دهد. برای ضدعفونی کردن وسایل فلزی مانند قیچی و تیغه‌های ماشین اصلاح بهتر است از حرارت مستقیم استفاده شود(حداقل به مدت زمان ۳۰ ثانیه، به طوری که وسیله مذکور کاملاً داغ شود.)، چراغ الکلی وسیله مناسبی برای این کار است ولی برخی از آرایشگران ترجیح می‌دهند که یک شعله کوچک گاز، مانند شعله‌های آزمایشگاهی به طور دایم روی میز آنها روشن باشد تا مرتب از آن استفاده کنند. برای ضدعفونی کردن وسایل پلاستیکی می‌توان از محلول رقیق‌شده ساولن و یا الکل ۷۰ درجه استفاده نمود که البته وسایل باید کاملاً غوطه‌ور در محلول باشند. وسایل استفاده شده برای هر مشتری باید در ظرفی مجزا قرار گیرد تا در اولین فرصت شستشو شده و در ظرف محلول ضدعفونی قرار گیرد. برای ضدعفونی کردن سطح میز کار، پس از اصلاح هر مشتری باید الکل ۷۰ درجه به وسیله آب‌فشان روی میز پاشیده و با دستمال تمیز و مناسب پاک شود. کف محل کار نیز لازم است روزانه به وسیله مواد ضدعفونی‌کننده، مانند آب ژاول شستشو و گندزدایی شود.



۳) استفاده از مواد آرایشی و بهداشتی تقلبی

پوست و ریشه مو از سلول‌های زنده تشکیل شده‌اند که نسبت به هر نوع تحریک و مواد خارجی واکنش نشان می‌دهند. مواد آرایشی مورد استفاده می‌توانند اثرات مستقیم روی پوست و مو داشته باشند و همچنین با جذب به بافت‌های داخل بدن از طریق جریان خون به کبد و کلیه رسیده و برخی از این مواد (به ویژه مواد تقلبی) باعث آسیب‌های خطرناکی در اندام‌ها شوند. استفاده مداوم و زیاد مواد آرایشی حتی اگر از بهترین مواد استاندارد نیز باشد، فرد را دچار عوارضی مانند تیرگی و تغییر رنگ پوست، از بین رفتن شفافیت پوست و ایجاد مقدمات حساسیت می‌نماید. کرم‌های غیراستاندارد و دست‌ساز که در برخی از آرایشگاه‌ها استفاده می‌شوند، مثال خوبی از این نوع مواد است. رنگ موی تقلبی باعث تکه‌تکه شدن کراتین که پروتئین اصلی تشکیل دهنده مو است، می‌گردد و در اثر استفاده مداوم باعث ریزش مو می‌شود. همچنین گاهی باعث به وجود آمدن موخوره، شکستن مو، کدورت مو، خشک شدن غدد چربی کنار موها و ایجاد حساسیت و خارش سر و گردن می‌شود.

استفاده از ریمل نامرغوب و تقلبی باعث آسیب رسیدن به پلک‌ها و ریختن مژه‌ها شده، همچنین با ورود این مواد به چشم ایجاد بیماری التهاب ملتحمه چشم می‌نماید و به قرنیه چشم نیز می‌تواند آسیب برساند، ضمن اینکه با ایجاد التهاب لبــه پلک، باعث قرمزی و کلفت شدن پلک‌ها می‌گردد. کسانی کـه بیماری‌های قبلی پوست با سابقه حساسیت جلدی، مخصوصاً بیماری‌های کلاژن که پوست را درگیر می‌کنند، داشته باشند در برابر اثرات مخرب این مواد آسیب‌پذیرترند. این مواد با تحریک سیستم ایمنی بدن بیماری‌های پنهان را شعله‌ور می‌سازند. به عنوان مثال افرادی که به بیماری «لوپوس اریتماتو» پنهان مبتلا می‌باشند حتی با یک بار مصرف مواد آرایشی تقلبی بیماری آنها شدیدتر می‌شود. امروزه با تولید بسیار زیاد مواد آرایشی، تشخیص مواد آرایشی اصلی از تقلبی به ویژه مواد ساخت خارج از کشور، مشکل شده است. سودجویان و متقلبین با ساخت برچسب‌ها و ظروف مشابه اصلی، مواد تقلبی را روانه بازار می‌نمایند که ناخالصی آنها باعث ایجاد عوارضی همچون افزایش حساسیت در مصرف‌کننده می‌شود. معمولاً این مواد قیمت کمتری نسبت به مواد اصلی دارند ولی بهترین راه تشخیص این است که مواد ساخت کارخانه‌های داخل برچسب با مشخصات کامل (پروانه ساخت و بهره‌برداری- آدرس- تاریخ تولید و انقضاء- ترکیبات) داشته باشند و مواد ساخت کشورهای خارجی نیز دارای تاریخ تولید و انقضاء، نام کشور سازنده و همچنین برچسب فارسی شماره مجوز ورود از وزارت بهداشت باشند.



۴) طبابت در آرایشگاه!

ممکن است در بعضی از آرایشگاه‌ها و مکان‌های فاقد مجوز لازم، اقداماتی صورت گیرد که دخالت در امور پزشکی بوده و خطراتی را برای مشتریان داشته باشد. به طور کلی تبلیغ و انجام اقداماتی که به منظور زیبایی صورت می‌گیرد و جنبه درمانی دارد و یا می‌تواند به پوست آسیب برساند، در این اماکن ممنوع است. برخی از این اقدامات عبارتنداز: الکترولیز، لیپولیز، هیدرودرمی، کوتریزاسیون پوست، کاشتن مو، پیلینگ (برداشتن قشر سطحی پوست)، کارهایی مانند خالکوبی (تاتو) و حالت دادن ناخن‌های دست و پا (مانیکور و پدیکور) در صورتی که با وسایل آلوده و توسط افراد غیرمتخصص (در امور پزشکی) انجام شود، می‌تواند ضمن اینکه در برخی موارد موجب آسیب زدن به زیبایی و لطمات جبران‌ناپذیری ‌گردد، خطر بروز عفونت‌های سطحی و عمقی و همچنین انتقال بیماری‌های خطرناکی مانند ایدز و هپاتیت را در بر داشته باشد که این موارد باعث شکایت به مراجع قضایی می‌شود.



واقعیت‌های زشت در صنعت زیبائی! - yummy - 2012/02/26

سلامت نیوز: طبق نتایج این تحقیق، به طور میانگین، تمام محصولات آرایشی، حاوی چهار ماده سمی نگران‌کننده هستند که عمدا بر روی محصولات نیز قید نشده است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از جام نیوز، سرب در رژلب، آرسنیک در خط چشم و کادمیم در ریمل مژه، واقعیت‌های زشتی است که در صنعت زیبائی به افراد، مخصوصا به زنان و دختران که مستقیما با این مواد سمی خطرناک در ارتباطند، گفته نمی‌شود.
تاکنون نسبت به سطح سمی بودن لوازم آرایشی، تردیدها و گمانه‌زنی‌هائی برای مدت طولانی وجود داشت و گزارش‌های بی‌شماری بخصوص نسبت به وجود سرب در رژلب‌ها، وجود داشت.
طبق گزارشی که در سال 2011 منتشر شد، ماده‌های سنگین به طور معمول در لوازم آرایشی موجود می‌باشند.
محققان در تحقیقی محصولات آرایشی مختلف را مورد بررسی قرار دادند تا نسبت به داشتن آرسنیک، کادمیم، سرب، جیوه، بریلیوم، نیکل، سلنیم و تالیوم اطلاع پیدا کنند.
این محققان دریافتند که تمام این ماده‌های سمی در تمام محصولات آرایشی موجود می‌باشد. در حالی که به عنوان نمونه استفاده چهار ماده تالیوم، سلنیوم، نیکل و بریلیوم در لوازم آرایشی در کانادا ممنوع می‌باشد.

طبق نتایج این تحقیق، به طور میانگین، تمام محصولات آرایشی، حاوی چهار ماده سمی نگران‌کننده هستند که عمدا بر روی محصولات نیز قید نشده است.
تاثیرات ماده سمی که از طریق پوست جذب بدن می‌شود، سلامت انسان را به خطر می‌اندازد و مشکلاتی را به همراه دارد. این مشکلات شامل سرطان، مشکلات عصبی، از دست دادن حافظه، نوسان روحی، اختلالات رشدی و تناسلی، مشکلات کلیه، سر دردها، استفراغ، اسهال، ضرر به ریه، آماس پوست، ناشنوائی و بهم‌ریختگی هورمون میشود.

بر اساس گزارش میل آنلاین، انجمن‌های فعال برای لوازم آرایشی مطمئن، از شرکت‌های بزرگ آرایشی خواستند که ضمن تنظیم کردن محصولات خود، محتویات محصولات خود را بر روی آن ذکر کنند.
گزارش دیگری که اخیرا توسط سازمان دارو و غذائی آمریکا منتشر شد، اعلام کرد که محتویات سربی در بیش از 400 برند رژلب وجود دارد.
در واقع، بنابر گزارش دسامبر 2011، رژلب بیشتر از آنچه تصور می‌شد، حاوی سرب می‌باشند.
بنابر توصیه مرکز پیشگیری و کنترل بیماری، سرب ماده خطرناکی می‌باشد که نباید در معرض کودکان و زنان باردار قرار گیرد.
سرب، ماده سمی عصب‌گرا می‌باشد که در طی زمان بر روی هم انباشته می‌شود و منجر به مشکلات یادگیری و رفتاری می‌شود. از دهه هفتاد، بکارگیری سرب در صنایع خاصی همچون نقاشی ساختمان، ممنوع شده است.





هشدارهائی در رابطه با رژلب - najva - 2012/05/04

[تصویر:  Lipsticks109-salemzi.jpg]

هشدار هایی در رابطه با رژلب
رژ لب، به عنوان اولین و مهمترین ابزار آرایشی و بهداشتی شناخته شده است و تا امروز مورد استفاده بانوان قرار می گیرد. سابقه استفاده از رژ لب به مصر باستان برمی گردد، زمانی که قرمزی رژها را از حنا و یا له کردن سوسک ها، مورچه ها و یا حشرات کوچکی به نام Cochineal و Carmine بدست می آورده اند.


هر دختری خاطره ی نشستن پای میز آرایش مادر خود و استفاده از لوازم آرایشی و مخصوصا رژ لب را دارد. روزانه رژ لب های بسیاری برای مدت زمان طولانی روی لب های بانوان می نشیند. اما هیچ وقت در خصوص مواد تشکیل دهنده رژ لب فکر کرده اید؟
صرف نظر از مواد تشکیل دهنده مشترک، رژ لب ها بسته به نام تجاری شان از مواد طبیعی و یا شیمیایی متفاوتی ساخته می شوند.
مواد تشکیل دهنده رژهای لب
اگرچه مقدار هر یک از این مواد در ساخت رژهای لب متفاوت است، اما مواد اصلی تشکیل دهنده انواع رژ لب به شرح زیر است:
موم: موم بخاطر حالت پذیری زیادی که دارد، بعنوان عنصری شکل دهنده در رژهای لب مورد استفاده قرار می گیرد. ترکیبی از سه موم را در رژهای لب می توان یافت. موم زنبور عسل، موم گیاه کندلیلا و موم کارنابا که از برگهای نخل برزیلی گرفته می شود و گرانتر از بقیه موم ها است. رژهای لبی که حاوی مقادیر بیشتری از موم کارنابا باشد، نسبت به بقیه رژهای لب گرانتر هستند.
روغن: روغن کرچک، نباتی، لانولین و روغن معدنی در تهیه رژهای لب استفاده می شوند. همچنین کره کاکائو نیز از اجزای تشکیل دهنده رژها است.
موم و روغن از مهمترین اجزای تشکیل دهنده رژ لب هستند و حدود ۶۰ درصد وزن آنها را شامل می شوند.
رنگها و رنگدانه ها: بسته به رنگ رژها متفاوت می باشند و از مواد گیاهی یا صنعتی تهیه می شوند.
خوشبو کننده ها: برای انتقال عطر و بوی دلپذیر، به میزان کم مورد استفاده قرار می گیرند.
الکل: بعنوان حلال موم و روغن بکار گرفته می شود.
نگهدارنده ها و آنتی اکسیدان ها: بمنظور تازه نگه داشتن و جلوگیری از فاسد شدن زود هنگام استفاده می شوند.
غیر از مواد نامبرده در ساخت رژها ممکن است از مواد طبیعی مانند ویتامین E، روغن جوجوبا، روغن آفتاب گردان، بابونه و یا رنگدانه هایی مانند زردچوبه، چغندر و … استفاده گردد.
مواد سمی موجود در برخی رژهای لب
FDA -اداره مواد غذایی و دارویی آمریکا- مقررات سختگیرانه ای درمورد استفاده از سرب در لوازم آرایشی و مخصوصا رژهای لب، وضع نموده است. رژهای لب استاندارد و مرغوب حاوی ترکیبات بالا هستند، اما در رژ لب های نامرغوب ترکیبات زیر را شامل می شوند:
سرب: عوارض سرب در صورت استفاده غیر مجاز این ماده سمی در ترکیب رژهای لب و خورده شدن آن، ناباروری، کم خونی، عقب ماندگی ذهنی و سرطان می باشد.
قطران ذغال سنگ: بعنوان رنگدانه برای رنگ آمیزی رژهای قرمز استفاده می شود. این مخلوط سمی درصورت بلع می تواند باعث تهوع، سردرد و سوزش پوست شود.
Carmine: رنگ طبیعی که با جوشاندن سوسک های کارمین بدست می آید و عامل اصلی ناراحتی های پوستی و آلرژی است.
رنگ های دریاچه ای: استفاده از رنگ های محلول در آب دریاچه ها که در اثر واکنش های شیمیایی و یا گیاهان و سنگ های موجود در رودخانه ها بوجود آمده اند.
این نوع رنگ بسیار سمی بوده و از منابع سرطان زایی بدست آمده که می تواند باعث تحریک پوست و ایجاد سرطان های پوستی گردد.
خوشبو کننده ها: این نوع عطرها بدلیل دارا بودن ترکیبات شیمیایی، می توانند التهاب، خشکی و ترک خوردگی لب ها را باعث شوند.
براساس آمار جمع آوری شده، صرف نظر از جذب پوستی مواد آرایشی، زنان در طول زندگی خود حدود ۲ کیلوگرم رژ لب را می بلعند که خطر ابتلا به سرطان های ریوی و سینه را در زنان به طرز چشمگیری افزایش می دهد.
اکنون که به مواد تشکیل دهنده رژ های لب پی بردید، در انتخاب سخت گیری بیشتری به خرج دهید و رژ لبی را انتخاب کنید که تا حد امکان حاوی ترکیبات طبیعی باشد و مواد سمی در آن بکار گرفته نشده باشد.
با
شگاه مهندسان


RE: در خرید لوازم آرایش محتاط باشید - رزمینا - 2012/06/20

یک بار تو روزنامه می خوندم که از لوازم ارایش ارزون که دستفروشا 3تا1000تومن میدن نخرین چون تو یکسریش از مواد روان گردان استفاده میشه تا مصرف کننده با مصرف اونا احساس خوشایندی داشته باشه اما اخه لزوما لوازم ارایش معتبر و گرون هم مطمئن نیستن.دکتری میگفت از رز لب کلینیک استفاده نکنین چون سربش بالاست در صورتیکه مارکشم معتبره و گرون هم هست.



آرایشگاهی با طعم مخدر شیشه و لاغری - نازلی - 2012/06/26

آرایشگاهی با طعم مخدر شیشه و لاغری

مدتی زیادی بود که از چاق بودنم رنج می‌بردم و برای لاغر شدنم حاضر بودم دست به هر کاری بزنم تا اینکه یکی از دوستانم آرایشگاهی را معرفی کرد که به قول خودش با قرص‌های لاغری آنجا خوش اندام شده بود.
خانم جوانی که با همکاری خانواده‌اش توانسته بود از دام اعتیاد شیشه رهایی پیدا کند با حضور در واحد مشاوره و مددکاری یکی از کلانتری‌های شهر اصفهان داستان اعتیادش را تعریف کرد و از جوانان خواست تا راهی را که او رفته آن‌ها تجربه نکنند.

او گفت: مدتی زیادی بود که از چاق بودنم رنج می‌بردم و مسخره کردن‌های برادرم هم به این قضیه دامن می‌زد واعتماد به نفسم را از من گرفته بود، برای لاغر شدنم دست به هر کاری می‌زدم. رژیم‌های طولانی مدت پزشکان هم کلافه‌ام کرده بود دنبال یک راه سریع و کم هزینه بودم تا اینکه یکی از دوستانم آرایشگاهی را معرفی کرد که به قول خودش با قرص‌های لاغری آنجا خوش اندام شده بود.

از قبل یک نوبت گرفتم و به آنجا رفتم یک سالن مجلل در بالای شهر پر از عکس‌ها وتصاویر مانکن‌ها که با دیدن این تصاویر و دیدن خود در آینه از خودم منزجر می‌شدم. چند دختر جوان هم انگار برای مدل در آنجا می‌چرخیدند و هیکل‌های خود را به رخ بقیه می‌کشیدند، با دیدن آن‌ها داغ دلم تازه می‌شد، موسیقی شادی سالن آرایشگاه را پر کرده بود. خانمی که کنار دست من نشسته بود با دیدن ظاهرم با صدای بلند پرسید شما هم برای کم کردن وزن به اینجا آمده‌اید؟ گفتم بله. پرسیدم شما چطور؟ گفت: من چند جلسه آمده‌ام و الان می‌بینی که چقدر لاغر شده‌ام

وقتی که تفاوت قبل وبعد خود را به من گفت خیلی متعجب شدم و تصمیم گرفتم از قرص‌هایی که استفاده کرده مصرف کنم چند قرص از مسئول آرایشگاه گرفتم و به قول خودش با توجه به وزنم دوز آن را تعیین کرد و با خوشحالی به خانه رفتم و به دوستم زنگ زدم وبابت معرفی آرایشگاه از او تشکر کردم.

مدتی به همین منوال گذشت و هر بار که برای گرفتن قرص به آرایشگاه مراجعه می‌کردم با تعریف وتمجید خانم فروشنده که چقدر خوش اندام شده‌ام روبرو می‌شدم و قرص‌ها هر روز گران‌تر از دیروز می‌شد. نسخه لاغری من مدت زیادی اعتبار نداشت و کم کم متوجه شدم به قرص‌ها وابستگی شدید پیدا کرده‌ام و اخلاقم هم از روز قبل بد‌تر می‌شود، در این مدت کوتاه گاهی پیش می‌آمد قرص‌ها را دیر‌تر مصرف کنم و در آن زمان دیگر حال خود را نمی‌فهمیدم و بسیار پرخاشگر می‌شدم وفکر می‌کردم همه به نوعی با من بد رفتاری می‌کنند خانواده‌ام از دستم شاکی شده بودند مادرم قسمم داد این قرص‌ها را دور بریزم ولی من دیگر معتاد شده بودم.

کیمیای خوش اندامی من در گرو ماده افیونی شیشه بود این موضوع را بعد از اصرار‌های مادرم که به یک پزشک متخصص مراجعه کردم متوجه شده بودم. به خودم می‌گفتم چطور چند کیلو وزن اضافه‌ام را با جوانی‌ام عوض کرده‌ام؟ دیگر از این حرف‌ها گذشته بود و من یک معتاد شیشه‌ای بودم و جوانی خود را برای زیبایی مصنوعی تباه کرده بودم راه بازگشتی نداشتم چون اگر مواد به بدنم نمی‌رسید دیوانه می‌شدم.

حتی یک روز فکر می‌کردم برادرم خیالاتی برایم دارد و می‌خواستم او را با چاقو بکشم که پدرم سربزنگاه رسید وچاقو را به هر صورت که بود از دستم کشید. دیگر دنیا برایم مفهومی نداشت و ریختن آبروی خانواده‌ام برای بدست آوردن مواد اصلا مهم نبود، تنها چیزی که مهم بود این بود که به من مواد برسد و آن روز شارژ باشم. خانواده‌ام از دستم کلافه شده بودند، دیگر کسی به من پول نمی‌داد، انگشت نمای فامیل و در وهمسایه شده بودم هر روز در خانه ما درگیری و کتک کاری بود، از همه بدم می‌آمد فکر می‌کردم همه دشمن من هستند آنقدر حالم اسف بار شده بود که وقتی به خودم آمدم، دیدم روی تخت بیمارستان بستری شده‌ام.

خانواده‌ام مرا برای ترک بستری کرده بودند مدتی را آنجا بودم حالم که بهتر شد مادرم را می‌دیدم که کنار تختم می‌نشست وباعث وبانی معتاد کردن جوانان را نفرین می‌کرد یکماهی را به این صورت گذراندم و با بهتر شدن حالم از بیمارستان مرخص شدم وقتی خودم را در آینه می‌دیدم که چطور زیر چشمانم گود اوفتاده و زیبایی قبلم را از دست داده‌ام تصمیم جدی گرفتم دیگر سراغ مواد نروم و همین طور هم شد و با کمک خانواده‌ام که واقعا از آن‌ها سپاسگزارم من دوباره به زندگی برگشتم خیلی سخت بود ولی من توانستم در آن روز‌ها آرزوی دوران چاقی خود را می‌کردم که‌ای کاش چاق بودم ولی زیبایی و جوانی‌ام تباه نمی‌شد.

به گزارش پلیس، بعد از این ماجرا خانواده‌ام خیلی تلاش کردند که آدرس آرایشگاه را پیدا کنند ولی از آنجا نقل مکان کرده بود واثری از آن نبود و معلوم نبود کجای شهر بساط خانمان سوزی خود را بر سر زندگی جوانان پهن کرده است. اینجا آمدم که شما به جوانان عزیز بگویید زیبایی چند روزه و گذرا را با بهترین لحظات زندگی یعنی جوانی خود معامله نکنندو برای انجام هر کاری چشمان خود را باز کنند و با تحقیق و بررسی و آگاهی از عواقب ناگوار چنین مواد مخربی به سراغ آن بروند و فریب زرق وبرق تبلیغات منفی را نخورند. خدا را هزاران مرتبه شکر می‌کنم که از هاله نفرت انگیزی که شیشه برایم ساخته بود و در آن فقط خودم را می‌دیدم و همه را گناه کار می‌دانستم‌‌ رها شده‌ام و این رهایی را با هیچ چیزی در دنیا عوض نمی‌کنم.



گردآوری: گروه خبر سیمرغ



هشدار در مورد ترکیبات سمی لوازم آرایشی وبهداشتی که در کمین شماست - naazanin - 2012/08/07

روزانه بمبارانی از تبلیغات لوازم آرایشی وبهداشتی از طریق رسانه ها برسر شما فرود می آید. تبلیغاتی که شما را تحریک میکند که اگر می خواهید موهای حجیم و خوش حالت داشته باشید و جلوی ریزش موی خود را بگیرید، اگر می خواهید عطر خوش بویی داشته باشید که توجه دیگران راجلب کند، اگر می خواهید پوست شما شفاف وسالم باشد و... باید فلان محصول جدیدی را بخرید.

و شما بسیاری از این محصولات را می خرید و هر روز استفاده می کنید با تصور اینکه آنها خوب وبی ضرر وموثرند و با اطمینان به اینکه لیست بلند بالای ترکیبات آنها (که حوصله خواندن آن را هم ندارید!) هیچ چیزی که مضر باشد را پنهان نساخته است وتمام ترکیبات آنها بی ضررند.

اما آیا میدانید درواقع کنترل دقیق ومحدودیتی توسط ادارات نظارتی دارویی بر لوازم آرایشی وبهداشتی از نظر ترکیبات موجود در آنها نمیشود!!!درواقع کمپانیهای سازنده مواد آرایشی و بهداشتی هر چیزی که بخواهند میتوانند در فرمولاسیون محصولاتشان وارد کنند وبسیاری هم این کار را میکنند. موادی مثل سرب،جیوه ....

آیا واقعا" می دانید صابون، شامپو، مرطوب کننده، کرم پودر، ماتیک، ریمل، پنکک، عطر و... شما چیست؟ واز چه ترکیباتی درست شده است؟بنابراین این شما هستید که باید از مصرف بی پروای این محصولات خصوصا" آنهایی که برچسب معتبر ویا کیفیت مطلوبی ندارند برحذر باشید. برچسب محصولات آرایشی وبهداشتی را با وسواس مطالعه کنید و آنهایی که حاوی ترکیبات مضری که شما می شناسید، هستند خریداری نکنید.

بیایید نگاهی به برخی از این ترکیبات متداول ومضر که روزانه در کمین سلامتی شما نشسته اند، بیاندازیم.

Petroleum based products(مواد با پایه نفتی):
که به نامهای وازلین، پارافین، petrolatum, mineral oil شناخته میشود.این مواد که استفاده گسترده در شامپوها، نرم کننده های مو، کرمهای ضد پیری، ریملها، عطرها، ماتیکها، بوم لبها و کرمپودرها دارند از مشتقات نفت خام میباشند ومیتوانند سرطانزا باشند.همچنین ممکن است طی پروسه های آماده سازی آلوده به ناخالصیهای مضر مانند 1,4 Dioxane و PAHs باشند.

:Sodium lauryl sulfate (SLS) / Sodium laureth sulfate , Ammonium lauryl sulfate
این مواد اغلب در برچسب مواد آرایشی خصوصا" آنهایی که آرم طبیعی (natural) دارند، مخفی مانده وذکر نمیشوند.این مواد که مشتق از مواد نفتی اند در شامپوها، صابون ها، شوینده های حمام و خمیردندانها یافت میشوند. پاک کننده ارزان قیمتی هستند که به عنوان عوامل کف کننده و امولسیون کننده در هزاران محصول آرایشی استفاده می شوند و در 90% محصولات کف کننده یافت می شوند. در کارواش وکف شوی ها هم استفاده دارند.

این ترکیبات منجر به تحریک چشمها و پوست، خشکی پوست سر، حساسیت و راشهای پوستی و واکنشهای دیگر آلرژیک می شود. آنها می توانند به ریه و چشم، کبد وسیستم ایمنی آسیب بزنند، می توانند باعث کاهش عملکرد سیستم عصبی وتناسلی شده و باعث اسهال شوند. برخی نیز معتقدند این مواد مختل کننده عملکرد غدد هستند. اخیرا مطالعاتی در ژاپن نشان داده است که به DNA سلولی آسیب می زنند. همچنین ممکنست طی آماده سازی با 1,4-Dioxane(سرطان زا) آلوده شوند.

Phthalates
Dibutyl phthalate(DBP), di(2-ethylhexyl) phthalate (DEHP), diethyl phthalate (DEP), Butyl benzyl phthalate
این ترکیبات سمی آرایشی در عطرها، شامپوها، اسپری های مو و براق کننده های ناخن استفاده می شوند و بسیاری اوقات ترکیبی هستند که در عطرها مخفی می مانند. فتالات ها بعنوان مرطوب کننده پوست و برای افزایش نفوذ پوستی نیز استفاده می شوند. آنها همچنین در صنایع پلاستیک برای نرم وقابل انعطاف کردن پلاستیکها کاربرد دارند.

این مواد تخریبگر هورمون ها هستند و باعث بزرگی زودرس سینه در دختران می شوند. خصوصا در مردان منجر به کاهش تعداد اسپرم، نازایی ، مشکلات تکامل باروری واختلالات ساختمانی در اعضائ تناسلی حیوانات شده اند. برخی مطالعات آنها را با کانسر کبد مرتبط دانسته اند. علاوه براین باعث مقاومت به انسولین شده واحتمالایجاد دیابت وجود دارد.

Parabens
Alkyl parahydroxy benzoates, butyl, methyl, ethyl, propyl, isobutyl paraben
این مواد که مشتقات نفتی هستند، یکی از رایجترین نگهدارنده های لوازم آرایشی می باشندکه جهت جلوگیری از رشد میکروبی وطولانی تر شدن زمان مصرف آنها در کرم های مرطوب کننده، عطرها ... و حتی مواد غذایی اضافه میشوند.

این ترکیبات می توانند باعث راشهای پوستی شده و با سطح استروژن در خانمها تداخل می کنند. آنها خصوصا با غلظتهای بالا در تومور پستان یافت شده اند. اگرچه هنوز مطالعه ای سرطان زا بودن آنها را اثبات نکرده است ولی برخی از سازندگان مصرف آنها را کنار گذاشته و روی محصولاتشان عبارت Paraben Freeدرج می کنند.



RE: در خرید لوازم آرایش محتاط باشید - naazanin - 2012/08/11

مردم به هیچ وجه ادكلن‌ Lovely نخرند


در پی انتشار اخباری مبنی بر عرضه و توزیع ادكلن‌های حاوی گازهای سمی در عراق و احتمال ورود این فرآورده به داخل كشور، سازمان غذا و دارو از مردم خواست تا در صورت مشاهده موارد مشكوك و مرتبط با این موضوع، سریعا دانشگاه‌های علوم پزشكی محل سكونت خود را در جریان امر قرار دهند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت ؛ دكتر عبدالعظیم بهفر گفت: سازمان غذا و دارو نیز به صورت غیررسمی در جریان امر قرار گرفته و طی چند روز اخیر مجدانه پیگیراین موضوع است كه منبع خبر اطلاع رسمی را در راستای صحت و سقم مسئله در اختیار كارشناسان قرار دهد.وی افزود: با توجه به این كه نظارت بر فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی جزو وظایف وزارت بهداشت است به دانشگاه‌های علوم پزشكی سراسر كشور اعلام كردیم تا علاوه بر بازدیدهای روتین خود، بازدیدهای میدانی مجددی انجام بدهند كه اگر با این ادكلن برخوردند، سریعا آن را گزارش كنند.

بهفر با اشاره به اینكه تاكنون گزارش رسمی در این خصوص به سازمان غذا و دارو اعلام نشده است، اظهار داشت: بهتر است سایر سازمان‌ها در صورتی كه به موارد این چنینی برخورد می‌كنند، آن را حتما به وزارت بهداشت كه متولی امر است منعكس كنند تا بتواند آن را پیگیری كند و دقیق‌تر مورد آنالیز قرار دهد.