کاهو - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A) +--- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A--24) +---- انجمن: خواص خوراکی ها (https://mscenter.ir/Forum-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D9%87%D8%A7) +---- موضوع: کاهو (/Thread-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D9%88) |
کاهو - earth - 2011/12/02 کاهو هوشیاری مغز را حفظ میکند کاهو کالری چندانی ندارد، اما از لحاظ درمانی فوقالعاده است و مملو از نمکهای معدنی است که خاصیت قلیایی دارند بنابراین، سبب تصفیه خون میشود و به حفظ هوشیاری مغز و سلامت بدن کمک میکند. برگهای بیرونی کاهو ارزش خوراکی بسیار دارند. این برگها بیشتر در معرض نور آفتاب قرار میگیرند و نسبت به برگهای داخلی که فشردهترند ویتامین بیشتری دارند. هرچه کاهو سبزتر باشد ویتامین بیشتری دارد. کاهو محتوی چند ماده مهم و شفابخش است. برای بدن مفید است. به مغز، دستگاه عصبی و ریهها کمک میکند. آب کاهو، خنک و شادابی بخش است. میزان فراوانی منیزیم در آب آن وجود دارد که سبب تقویت بافت عضلانی، اعصاب و مغز میشود. آب کاهو جنبه درمانی دارد. بهتر است، برگهای سبز تیره آن مصرف شوند. برگهای سبز محتوی کلروفیل و مواد مغذی هستند در حالی که مغز کاهو این مواد را ندارد. کاهو مملو از سلولز است که حجم مواد داخل روده و حرکات روده را افزایش میدهد، بنابراین، در درمان یبوست بسیار مفید است. کاهو در درمان بی خوابی مؤثر است. چرا که ماده خوابآوری به نام لکتوکاریوم دارد که ۳ درصد یا کمتر کربوهیدرات دارد. ماده غذایی مناسب برای درمان دیابت است. افراد دیابتی میتوانند بهراحتی از آن استفاده کنند. کاهو میزان قابل توجهی آهن دارد و بنابراین هموگلوبینساز است. برای درمان کم خونی مفید است، میزان آهن قابل جذب از این طریق بسیار بیشتر از جذب آهن غیر آلی است RE: کاهو - baran1390 - 2011/12/02 من جدیداُ کشف کردم که تنها موردی که در یبوست به من کمک میکنه کاهو هست همه چی رو امتحان کرده بودم هر چی که بنظرتون برسه رو رو خودم 12 سال امتحان کردم و کلی هم در این راه اذیت شدم ، چرا که فکر میکنم مهمترین عامل بیماریمونم همین باشه خلاصه اگه هر روز با ناهار سالاد کاهو نخورم فرداش همون آش و همون کاسه RE: کاهو - شهرزاد - 2012/03/15 کاهو خواب آور و هضم کننده خوبی است. کاهو سبزی اشتهاآور و ممتازی است. کاهو به اشخاص مبتلا به نفریت و بیماران عصبی و کبدی توصیه شده است. اثر ضدتب، ضد روماتیسم و ضد خونریزی نیز دارد. گذشته از خواص فوق کاهو به سبب داشتن مادهای به نام لاکتوکاریوم Lactocarium خواب آور است. در درمان برونشیتهای سخت، سیاه سرفه، تحریکات عصبی و رفع روماتیسم نیز موثر است. کاهو به علت داشتن مقادیر زیاد سلولز، تخلیه امعاء را آسان میکند و برای مبتلایان به یرقان، انسداد مجاری کیسه صفرا و اشخاصی که کلسترول خونشان زیاد است و استعداد چاق شدن دارند بسیار مفید است. کاهو مقداری آهن، مس، فسفر، کلسیم و سدیم و منگنز و ویتامینهای A (به مقدار زیاد)، B، C و E دارد. هر 100 گرم کاهو تولید 30 کالری حرارت میکند. فواید کاهو برای سلامتی بدن : كاهو از نظر طب قدیم ایران سرد و مرطوب است. دانشمندان علم تغذیه و گیاه¬شناسی برای کاهو خواص متعددی را بیان کرده اند که در ذیل به تعدادی از آنها می پردازیم: 1- کاهو، یک داروی تسکین دهنده و آرام بخش طبیعی است، زیرا شامل مقدار کمی از یک ماده ی شیمیایی به نام لاکتوسین (LACTUCIN) است که وقتی به مقدار زیاد مصرف گردد، موجب سستی در بدن می شود. 2- کاهو خون را صاف و تمیز می کند. لذا امام صادق (ع) فرمود: کاهو بخورید، زیرا خون را صاف میکند.(بحارالانوار/ج14) 3- کاهو بویژه نوعی از آن که دارای برگ های زرد است، غذایی زودهضم است و خواب آرامی را به دنبال دارد. از این رو رسول خدا(ص) فرمود: کاهو، خواب آور و برای هضم غذا مفید است. (بحارالانوار/ج14) 4- امام رضا (ع) به شیعیان خود توصیه می فرمودند: تامی توانید کاهو بخورید ، زیرا کاهو رقت خون را از بین می برد و بهتر از سایر سبزی ها، خون را تصفیه می نماید. كاهو خواب آور و آرام بخش است، بنابراین برای اشخاص عصبانی و کسانی که مبتلا به بی خوابی هستند، مفید است.5- کاهو دارای آهن فراوان است که برای خونسازی در بدن لازم است.لذا از مؤثرترین و طبیعی ترین درمان های کم خونی است. 6- کاهو، بینایی را تقویت می کند. 7- کاهو موی سر را به رنگ سیاه زیبائی در می آورد، به خصوص اگر ناشتا خورده شود. 8- كاهو خواب آور و آرام بخش است. 9- كاهو برای ضعف اعصاب مفید است. 10- کاهو سرشار از آب (بیولوژیک) می باشد و املاح معدنی نیز دارد. 11- کاهو، ضدیبوست و خشکی مزاج است. 12- کاهو، چهره ی انسان را با طراوت و در گونه های صورت، سرخی زیبایی پدید می آورد. کاهو خون را صاف و تمیز می کند. همچنین به علت داشتن آهن فراوان، برای درمان کم خونی مفید است.13- اگر كاهو را با سكنجبین یا سركه بخورند، اشتها آور است. 14- شصت گرم کاهو را اگر در یک لیتر آب به مدت یک ساعت با آتش ملایمی بجوشانید، جوشانده ای به دست می آید که خواب آور و بطور ملایم ملین (نرم کننده) است و کبد را از سموم پاک می کند. 15- جوشانده ی فوق، در هنگام اختلالات کبدی بخصوص یرقان (زردی) مفید و موثر است. 16- كاهو زخم های مجاری ادرار و مثانه را درمان می كند. 17- كاهو قوای جنسی را تقویت می كند. 18- برای برطرف كردن درد سینه كاهو را بپزید و بخورید. 19- زنان شیرده اگر می خواهند كه شیرشان زیاد شود، باید كاهوی پخته بخورند. 20- کاهو ضد تورم است و ورم غدد لنفاوی را برطرف می كند. 21- چنانچه کاهو مخلوط با عصاره ی هویج خورده شود، بر خاصیت آن افزوده می گردد. 22- به علت اینکه تمام انواع کاهو سبزینه(کلروفیل) دارند، می توان شیره ی تمام انواع آن را گرفت. بهترین قسمت برای گرفتن شیره، برگ های خارجی کاهو است که بالاترین کلروفیل را دارد. 23- کاهو یک طبیعت آرام دهنده دارد و درد معده را تسکین می دهد . 24- كاهو ملین و ادرار آور است و برای بهبود بند آمدن ادرار تجویز می شود. 25- کاهو برای معالجه ی یرقان ، انسداد مجاری طحال و کبد مفید است. 26- کاهو برای اشخاص عصبانی و پریشان مفید است، زیرا خواب راحت و آرامی ایجاد می کند، لذا اشخاصی که مبتلا به تپش قلب و بی خوابی هستند باید هنگام شب، قبل از خواب کاهو بخورند. 27- اگر کاهوی سوخته را به صورت پودر درآورید و بر روی جوش ها و زخم ها بپاشید، برای التیام جراحات و ترمیم آنها مفید است. با اینکه کاهو فواید زیادی دارد، ولی زیاده روی در خوردن آن باعث كم شدن قدرت جنسی ، فراموشی و كم شدن حافظه ، ضعف دید چشم و نفخ شكم می شود. 28- مصرف کاهو، انزال منی بطور دائم، احتلام مکرر، تکرر ادرار را شفا می بخشد، بدین منظور باید مقدار 7 گرم تخم کاهو را به صورت گرد یا جوشانده تناول کنید. 29- برگ های سبز کاهو بیشتر از برگ های سفید دارای ویتامین C است و علاوه بر آن مقدار نسبتاً زیادی ویتامینA و ویتامین E دارد. 30- هر 28 گرم کاهو، 3 کالری ارزش انرژی زایی دارد. مضرات : اگر در خوردن كاهو افراط نكنید، این سبزی به هیچ وجه مضر نیست. زیاده روی در خوردن كاهو باعث كم شدن قدرت جنسی ، فراموشی و كم شدن حافظه ، ضعف دید چشم و نفخ شكم می شود. برای برطرف كردن این عوارض می توان كاهو را با نعناع ، كرفس و زیره میل كرد . منابع: - کتاب خواص سبزی های خوراکی؛ تالیف مرتضی نظری - کتاب زبان خوراکی ها؛جلد دوم؛نوشته دکتر غیاث الدین جزایری - WWW.IRTEB.COM گیاهی که از ابتلا به آلزایمر پیشگیری می کند - najva - 2012/04/21 گیاهی که از ابتلا به آلزایمر پیشگیری می کند تحقیقاتی در ایتالیا نشان می دهد کاهو از مهمترین منابع سرشار اسید فولیک است که برای زنان باردار مفید بوده و نقش موثر و زیادی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر دارد. براساس این تحقیقات، کاهو همچنین دارای الیاف غذایی مفید برای روده ها است.محققان انستیتوی تحقیقات غذایی رم گفتند که برگه های کاهو سرشار از ماده آنتی اکسیدان بتا کاروتین است و مصرف مقدار زیاد کاهو قبل از خواب، نقش مسکن درد را در روده ایفا می کند.این تحقیقات همچنین نشان داد که کاهو سرشار از ویتامینهای A ، B۱ ، C و E است و از سبزیهای مملو از آب و مواد معدنی به شمار می رود که مهمترین آنها کلسیم، فسفر و آهن است.پژوهشگران ایتالیایی همچنین بر اهمیت مصرف کاهو برای افراد اعم از کوچک و بزرگ تاکید کردند زیرا آنها را از ابتلا به پوکی استخوان در امان می دارد و از دندانهای آنها محافظت می کند.به گفته این پژوهشگران، جلوگیری از ابتلا به یبوست از دیگر فواید کاهو است زیرا مملو از الیاف غذایی و آب است.این سبزی همچنین بدن را مرطوب نگه می دارد و از ایجاد سنگ کلیه و مثانه پیشگیری و باعث آرام شدن اعصاب شده و به خواب کمک کرده و به پوست لطافت بیشتری می بخشد.این تحقیقات تاییدی بر نتایج تحقیقات دانشمندان چینی است که تاکید کرده اند مصرف اسید فولیک موجود در کاهو به کاهش خطر ابتلا به سرطان معده کمک می کند. Health Daily سلامتستان خواص کاهو - nahid - 2012/08/13 کاهو : Lettuce نام علمی : Lactuca sativa [attachment=7198] آیا می دانید که کاهو یکی از قدیمی ترین سبزیجات دنیا است! منشاء این گیاه آسیای مرکزی و کشور هندوستان است . طبق مدارک موجود این گیاه از 600 سال قبل از میلاد مسیح در ایران مصرف می شده است و یک قرن قبل از میلاد مسیح به روم راه یافته است و جزو غذاهای مهم برای رومیان بوده است. همچنین کریستف کلمب تخم این گیاه را به دنیای جدید برده است. کاهو گیاهی است یک ساله ، دارای برگ هایی پهن و دراز به رنگ سبز روشن و با طعمی کمی شیرین. حدود 16 نوع مختلف از کاهو در ایران و سایر کشورها کشت می شود و روی هم رفته دو دسته کاهو وجود دارد. 1- کاهوی پرورشی و اهلی که در سالاد استفاده می شود که کاهوی گرد Head Lettuce و کاهوی ایرانی Romano Lettuce از انواع مهم آن است. 2- کاهوی وحشی یا کاهوی خودرو . اصولا" کاهوی ایرانی از نظر مواد غذایی از کاهوی گرد بهتر است . کاهو پیچ ارزش غذایی چندانی ندارد ، زیرا دارای مقدار زیادی الیاف است که تولید گاز و نفخ در معده می نماید. [attachment=7196] ترکیبات شیمیایی کاهو در صد گرم کاهوی ایرانی مواد زیر موجود است: انرژی : 18 کالری آب : 94 گرم پروتئین : 1.2 گرم مواد نشاسته ای : 0.1 گرم کلسیم : 65 میلی گرم فسفر : 25 میلی گرم آهن : 1.5 میلی گرم چربی : 0.2 گرم سدیم : 10 میلی گرم پتاسیم : 250 میلی گرم ویتامین A : 500 واحد ویتامین B1 : 0.5 میلی گرم ویتامین B2 : 0.08 میلی گرم ویتامین B3 : 0.4 میلی گرم ویتامین C : 10 میلی گرم ارسنیک : 0.02 میلی گرم اسید اگزالیک : 0.003 میلی گرم کاهو همچنین دارای مواد معدنی نیکل ، کبالت ، سولفور و مس می باشد. سایر مواد شیمیایی کاهو عبارتند از : لاکتو کاروم Luctucarum ( که ماده ای است مخدر و خواب آور و مسکن) ، موم ، رزین، اسید مالیک و اسید سوکسی نیک . لازم به توضیح است که برای تهیه ماده مخدر لاکتو کاروم به ساقه کاهوی رسیده شکاف هایی وارد می کنند ، که ماده غلیظ سفید رنگی از آن خارج می شود که دارای طعمی تلخ است. اگر این ماده مدتی روی ساقه بماند و خشک شود ، سفت می شود و به رنگ قهوه ای در می آید که بویی مانند تریاک دارد. از لاکتوکاروم بعنوان داروی خواب آور و مسکن استفاده می شود همچنین در چشم پزشکی برای گشاد کردن مردمک چشم از آن استفاده می شود. از کاهو همچنین ماده ای به نام تریداس Thridace گرفته می شود که مسکن و ضد درد است. برای تهیه این ماده ساقه کاهوی رسیده را تکه تکه می کنند و شیره آن را با فشار خارج می سازند ، سپس این شیره را حرارت می دهند تا در اثر حرارت مواد آلبومینی آن منعقد شود ، در نتیجه ماده ای صاف بدست می آید . این مایع را تحت درجه حرارت کم و در خلاء حرارت می دهند که تریداس بدست می آید . این مایع را می توان خشک کرد و بصورت پودر در آورد . خواص دارویی کاهو کاهو از نظر طب سنتی ا یران سرد و مرطوب است. گیاه سبز کاهو حاوی روغن های گیاهی و هورمون های صاف کننده رگها می باشد که این هورمونها ، رفع کننده چربی و کلسترول رگها بوده و از بیماری های عروقی جلوگیری می کند. همچنین به دلیل اینکه کاهو مقدار زیادی سیلیس دارد رگها را پاک کرده و از بسته شدن آنها جلوگیری می نماید.همچنین کاهو دارای آنزیم های گوارشی مختلف مثل پروتئاز ، سلولاز و لیباز طبیعی است لذا دارای اثرات مهمی در گوارش غذا نیزهست . 1- کاهو تمیز کننده خون است. 2- کاهو دارای آهن است و خون ساز می باشد. 3- ضد تورم است. 4- کاهو خواب آور است و آرام بخش . آنهایی که نمی توانند بخوابند ، با خوردن کاهو و یا آب کاهو یک ساعت قبل از رفتن به رختخواب ، خواب عمیقی خواهند داشت. 5- کاهو ملین و ادرار آور است . اشخاصی که یبوست دارند بهتر است هر روز کاهو بخورند. 6- کاهو برای ضعف اعصاب مفید است. 7- خوردن کاهو برای مالیخولیا مفید است. 8- کاهو کبد را تمیز می کند و برای درمان یرقان به کار می رود. 9- خوردن کاهو با سرکه و سکنجبین ، اشتها آور است. 10- کاهو اثر ضد تشنج دارد. 11- درد معده را تسکین می دهد. 12- کاهو قوای جنسی را تقویت می کند. 13- برای برطرف کردن درد سینه کاهو را بپزید و بخورید. 14- کاهوی پخته برا افزایش شیر مادران شیرده مفید است. 15- کاهو ورم غدد لنفاوی را برطرف می کند. [attachment=7197] خواص تخم کاهو تخم کاهو از نظر طب سنتی ایران سرد و خشک است. 1- تخم کاهو مخدر و خواب آور است. 2- خوردن تخم کاهو سرماخوردگی را برطرف می کند. 3- تخم کاهو برای رفع درد سینه مفید است. 4- خوردن تخم کاهو برای دستگاه ادراری مفید است و آنهایی که ادرارشان قطره قطره خارج می شود برای رفع مشکل باید تخم کاهو بخورند ( حدود 10 گرم در روز) مضرات کاهو اگر در خوردن کاهو افراط نکنید ، این گیاه به هیچ وجه مضر نیست . زیاده روی در خوردن کاهو باعث کم شدن قدرت جنسی ، فراموشی و کم شدن حافظه ، ضعف دید چشم و نفخ شکم می شود. برای برطرف کردن این عوارض می توان کاهو را با نعنا ، کرفس و زیره میل کرد. سلامت زندگی - ثریا نصیری آبکنار - ۱۳٩٠/۱/٢۱ RE: کاهو - شيدا رها - 2013/07/10 خواص قدیمی ترین سبزی دنیا! هر غذایی در طب سنتی دارای یک یا چند مصلح است... کاهو از سبزی های بسیار مفیدی است که علاوه بر خواص درمانی، مصرف غذایی نیز دارد و در میان سبزی ها، تاریخی کهن دارد. کاهو طبق مدارکی که بدست آمده از شش قرن قبل از میلاد در ایران مصرف می شده است و یک قرن قبل از میلاد به روم راه یافته و غذای مهمی برای رومیان بوده است. کاهو گیاهی است یک ساله که دارای برگ های پهن و دراز و سبز، با طعم کمی شیرین می باشد. کریستف کلمب تخم کاهو را به دنیای جدید برد بطوریکه از اوائل قرن پانزدهم میلادی کاهو در هائیتی و باهاما کشت می شده است . انواع مختلف کاهو که در حال حاضر در آمریکا کشت می شود حدود ۱۶ نوع می باشد که در تمام طول سال وجود دارد. روی هم رفته دو دسته کاهو وجود دارد: ۱- کاهوی پرورشی که در سالاد استفاده می شود که کاهوی گرد HEAD LETTUCE و کاهوی ایرانی ROMAINE LETTUCE از انواع مهم آن است. کاهوی ایرانی از نظر مواد غذایی از کاهوی گرد بهتر است. کاهوی گرد ارزش غذایی چندانی ندارد، زیرا دارای مقدر زیادی الیاف است که تولید گاز و نفخ در معده می کند. ۲- کاهوی وحشی ارزش غذایی کاهو سرشار از بتاکاروتن، اسیدفولیک، ویتامین C، مقدار کمی ویتامینهای B1، B2، B3 و B5، ویتامین E، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، آهن، مس و روی است. خواص درمانی - کاهو یک مسکن و آرامبخش طبیعی است و بهخاطر اینکه دارای مقدار کمی از ماده شیمیایی لاکتوسین است، مصرف زیاد آن سبب رخوت و سستی میشود. - کاهو برخلاف انتظار از جمله سبزیجاتی است که معده را تقویت میکند؛ در ضمن ادرارآور بوده و یبوست را نیز از بین میبرد. - کاهو دارای آهن فراوان است و به عمل خونسازی بدن کمک میکند. - به بانوان شیرده توصیه میشود که کاهو بخورند چون شیر را زیاد میکند. - کاهو برای درمان سیاهسرفه، رماتیسم، برونشیت، تشنج، تپش قلب، یرقان، انسداد مجاری طحال و کبد مفید بوده و همچنین تصفیهکننده خون است. - برای رفع سرفه و درد سینه کاهو را بپزید و بخورید. - اگر شبها از مشکل بیخوابی رنج میبرید، پیش از خواب کاهو بخورید. - کاهو به اشخاص مبتلا به نفریت و بیماران عصبی و کبدی توصیه شده است. - اثر ضدتب، ضد روماتیسم و ضد خونریزی نیز دارد. - گذشته از خواص فوق، کاهو به سبب داشتن مادهای به نام لاکتوکاریوم Lactocarium خواب آور است. - در درمان برونشیتهای سخت، سیاه سرفه، تحریکات عصبی و رفع روماتیسم نیز موثر است. - کاهو به علت داشتن مقادیر زیاد سلولز، تخلیه روده را آسان میکند. - برای مبتلایان به یرقان، انسداد مجاری کیسه صفرا و اشخاصی که کلسترول خونشان زیاد است و استعداد چاق شدن دارند بسیار مفید است. - خاصیت خنک کننده دارد. - برای آفتاب سوختگی مفید بوده، قرمزی ناشی از آن را در سطح پوست کاهش می دهد. - کاهو اشتها را تحریک می کند. - توان جنسی را بالا می برد و نازایی را درمان می کند. مصریان قدیم به کاهو «گیاه بارور» می گفتند. - از عصاره کاهو برای محافظت و مرطوب کنندگی پوست در برابر حرارت خورشید و باد، در لوازم آرایشی استفاده می شود. - تسکین دهنده دردهای قاعدگی بوده و خونریزی قاعدگی را زیاد میکند، بنابراین در این صورت در دوران ماهانه از خوردن کاهو خودداری کنید. - کاهو از ریزش مو جلوگیری و مانع سفید شدن آن میشود. - برای تقویت ریشه مو آب کاهو + آب هویج + آب یونجه مخلوط کرده میل شود. - خوردن زیاد کاهو باعث فراموشی میشود. - برای روییدن موی جای زخمها کاهو را کوبیده به صورت ضماد در آن محل بگذارید. - کاهو زخم های مجاری ادرار و مثانه را درمان می کند. خواص کاهو سکنجبین : سکنجبین در واقع سرکه و انگبین و مخلوطی است از سرکه و عسل که به میزان و مقدار معین در هم می آمیختند و از مخلوط آن شربتی خوش گوار و معطر وفرح بخش به وجود می آوردند. در برخی نقاط که عسل یافت نمی شد یا می خواستند شربتی ارزان قیمت فراهم کنند سکنجبین را از مخلوط سرکه و شکر تهیه می کردند ولی همچنان آن را سکنجبین می نامیدند. و امروز که عسل گران یا کمیاب تر از گذشته شده به طور کلی این شربت را با شکر تهیه می کنند. هر غذایی در طب سنتی دارای یک یا چند مصلح است؛ منظور از مصلح یعنی نوعی ماده ی غذایی یا گیاهی دارویی که مصرف آن به همراه غذای مورد نظر، اصلاح و تعدیل عوارض جانبی احتمالی آن غذا و جذب غذا و اثر گذاری غذا را در بدن و ارگانهای مربوطه مضاعف خواهد کرد. در تغذیه سنتی ایرانیان مصرف مصلحات به طور کامل مراعات می شده است و تقریباً غذایی و میوه ای یافت نمی شود که بدون مصلحات مصرف شود . سکنجبین نیز از ان جمله است. مضرات: اگر در خوردن کاهو افراط نکنید، این سبزی به هیچ وجه مضر نیست. زیاده روی در خوردن کاهو باعث کم شدن قدرت جنسی ، فراموشی و کم شدن حافظه ، ضعف دید چشم و نفخ شکم می شود. برای برطرف کردن این عوارض می توان کاهو را با نعناع ، کرفس و زیره میل کرد . گردآوری: گروه سلامت سیمرغ www.seemorgh.com/health منبع : باشگاه خبرنگاران RE: کاهو - نازلی - 2014/02/07 آیا می دانید چرا باید با کاهو، سکنجبین بخوریم؟ بسياري از ما بر اثر عادت و آموزش هايي كه نسل به نسل از مادران مان گرفتيم مي دانيم كه كاهو را بايد با سكنجبين بخوريم اما تعداد كمي از ما مي دانيم كه چرا بايد اين دو را در كنار هم بخوريم. به گزارش سرویس علمی جام نیوز، به اعتقاد درمانگران طب سنتي مصرف كاهو در كنار سكنجبين علاوه بر درمان خارش و ترك هاي پوستي به بهبود رنگ زرد ناشي از افزايش صفرا در بدن كمك مي كند. افرادي كه ميزان صفراوي تجمع يافته در بدن شان زياد است و گرماي بدن شان بالاست با مصرف كاهو و سكنجبين مي توانند اين گرمي را كنترل كنند و صفراوي مازاد بدن را دفع مي كنند. خوردن كاهو و سكنجبين مي تواند به مرور خشكي و عصبانيت فرد گرم مزاج را كاهش دهد و حتي بر حالات روحي او نيز اثر بگذارد. |