خاصیت مواد غذایی تند برای بدن . - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A) +--- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A--24) +---- انجمن: تغذیه و سلامت (https://mscenter.ir/Forum-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D9%88-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA) +---- موضوع: خاصیت مواد غذایی تند برای بدن . (/Thread-%D8%AE%D8%A7%D8%B5%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AA%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%86) |
خاصیت مواد غذایی تند برای بدن . - نازلی - 2011/10/26 9خاصیت مواد غذایی تند برای بدن . همشهری آنلاین: قدیمی ها غذاهای تند را برای قلب مضر می دانستند . اما بررسی های اخیر نشان داده که مواد غذایی تند فواید بسیاری برای بدن دارند . کاهش وزن، تنها نمونهای از این خواص است. در این بخش به بررسی برخی از خواص مواد غذایی تند برای بدن میپردازیم که شاید تابه حال از آنها اطلاعی نداشتهاید. 1- برای کاهش وزن مفیدند. فلفلهای چیلی حاوی یک ترکیب شیمیایی به نام "کپسایسین" هستند که عملکرد متابولیسم را سرعت بخشیده، از این رو به بدن کمک میکنند تا کالریها را سریعتر بسوزانند. این ترکیب شیمیایی با افزایش حرارت بدن نقش مهمی را در افزایش ضربان قلب ایفا میکند. علاوه برآن، تحقیقات نشان داده افرادی که غذاهای تند میخورند معمولا مقدار کمتری غذا میخورند از این رو مقدار وزنشان را بیشتر تحت کنترل دارند. 2- برای قلب مفیدند. فلفلهای چیلی به خاطر این که میتوانند از لخته شدن خون در رگها پیشگیری کنند برای قلب مفیدند. علاوه بر آن ترکیب کپسایسین در برابر التهاب (یکی از عوامل خطرساز برای حملات قلبی شناخته شده) موثر است. 3- سرعت گردش خون را افزایش میدهند. غذاهای تند سرعت گردش خون را افزایش داده و فشارخون را کاهش میدهند. فلفلهای چیلی از آن جا که حاوی ویتامین A و C هستند باعث تقویت دیواره رگهای خونی نیز میشوند. 4- ضدسرطان هستند. تحقیقات نشان داده مصرف منظم غذاهای تند، احتمال خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهند. ترکیب کپسایسین رشد سلولهای سرطانی را کند کرده و در بسیاری موارد، بدون آسیب رساندن به سلولهای سالم اطراف، باعث از بین رفتن سلولهای سرطانی میشود. 5- عملکرد گوارش را تقویت میکنند. فلفلهای چیلی با افزایش جریان خون در معده و نیز افزایش لایه موکوس باعث تقویت سیستم گوارشی میشوند. همچنین کپسایسین در نابودی باکتری اچ پیلوری ( نوعی باکتری که باعث زخم معده میشود) موثر است. 6- از ابتلا به آنفلوآنزا پیشگیری میکنند. کپسایسین با افزایش تعریق بدن، نشانههای آزاردهنده آنفلوآنزا را از بین میبرد. غذاهای تند، گرفتگی بینی را رفع کرده و سینوزیت و دیگر علائم آنفلوآنزا را کاهش میدهند. 7- به خواب بهتر کمک میکنند. محققان استرالیایی طی تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند، افرادی که به طور منظم غذاهای تند مصرف میکنند، راحتتر به خواب رفته و زودتر و سرحالتر، از خواب بیدار میشوند. 8- استرس و افسردگی را از بین میبرند. فلفلهای قرمز، سطح هورمون اندورفین و سرتونین را افزایش داده و باعث حذف درد میشوند و به این ترتیب فرد احساس راحتی میکند. این هورمونها ضد استرس و افسردگی هستند. 9- باعث راحتی تنفس میشوند. غذاهای تند، مانند یک اکسپکتورانت عمل کرده و مصرف آن برای افرادی که مبتلا به آسم، برونشیتهای مزمن، سینوزیت و دیگر بیماریهای تنفسی هستند توصیه میشود. چرا غذاهای تند برای سلامتی مفید است ؟ - najva - 2012/07/11 چرا غذاهای تند برای سلامتی مفید است؟ اگر ادویهها و فلفل تند به اندازه و بدون افراط مصرف شوند هم طعم بسیار خوشآیندی به غذاها میدهند و هم برای سلامتی بدن مفیدند. اهل غذاهای پرادویه و تند هستید باید بگوییم کارتان درست است؛ و اگر جزو آن دسته افرادی هستید که از این قبیل غذاها فراریاند احتمالاً وقت آن رسیده سعی کنید ذائقهتان را به آنها عادت دهید. البته منظورمان غذاهای تندی نیست بعد از خوردنش احتمالاً آتش از دهان بیرون میزند. منظورمان میزان معقول و خوش آیند تندی است. نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد که غذاهای پرادویه از ابتلا به مشکلات مربوط به معده و بیماریهای متعدد دیگر پیشگیری میکند. برای آشنایی بیشتر با خواص این قبیل غذاها خط به خط با ما باشید. به نظر میرسد عمر باورهایی که مدام میگویند غذاهای تند باعث ایجاد زخم معده و مشکلات دیگر میشود به سر آمده است. به خاطر این که مطالعات جدید نشان میدهد فلفل تند از مخاط معده حفاظت کرده و میتواند از بروز مشکلاتی که بر اثر مصرف بیش از حد داروهای مُسکن ایجاد میشود پیشگیری کند. از این گذشته فلفل سرشار از کلسیم و ویتامینهای A و C است که برای سلامتی تک تک ما مفید خواهد بود. همچنین باید بدانید که فلفل تند میتواند احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و سرطان را کاهش داده و به پیشگیری از دیابت کمک کند. همین فلفلی که احتمالاً شما از آن فراری هستید باعث افزایش متابولیسم یا همان سوخت و ساز بدنتان میشود. توجه داشته باشید هر مادهی غذایی هر اندازه که مفید هم باشد اگر در مصرف آن زیادهروی کنید به نفعتان نخواهد بود. نتایج پژوهشی که در مکزیک انجام شد نشان میدهد احتمال ابتلا به سرطان معده در بین افرادی که روزانه بین ۹ تا ۲۵ عدد فلفل جالاپنو خوردهاند در مقایسه با افراد دیگر، به میزان بسیار اندکی بالا بوده است. باید بگوییم که فلفل جالاپنو مکزیکی یکی از انواع بسیار تند فلفلها است که در عین حال بمب ویتامین C محسوب میشود. در واقع فلفلخورها تازه کار با مصرف به اندازهی این فلفل هیچ مشکلی نداشتهاند. محققان مشاهده کردهاند کپسایسین موجود در فلفل میتواند سلولهای سرطانزای ریه و پانکراس را کاهش دهد بدون این که به سلولهای سالم مجاور آسیبی وارد کند متأسفانه بسیاری از مردم خود را بی دلیل از مصرف فلفل تند محروم میکنند. بیشتر افرادی که از مشکلات مربوط به معده رنج میبرد تصور میکنند که برای بهبود مشکل خود باید دور فلفل و غذاهای تند را خط قرمز بکشند. اما هیچ پژوهش علمی ثابت نکرده است که عدم مصرف فلفل مشکلات معده را رفع میکند. اگر ادویهها و فلفل تند به اندازه و بدون افراط مصرف شوند هم طعم بسیار خوشآیندی به غذاها میدهند و هم برای سلامتی بدن مفیدند. نتایج پژوهشها و بررسیهای متعدد علمی نشان میدهد که غذاهای تند برای سلامت بدن مفید است. نتایج چند پژوهش جدید حاکی از این است که فلفل تند حاوی خواص متعددی است. محققان مشاهده کردهاند کپسایسین موجود در فلفل میتواند سلولهای سرطانزای ریه و پانکراس را کاهش دهد بدون این که به سلولهای سالم مجاور آسیبی وارد کند. به عقیدهی محققان دلیل این که میزان برخی از سرطانها در بین مردم مکزیک و هند کمتر از غربیهاست به دلیل مصرف بیشتر غذاهای تند است. همچنین باید بگوییم نتایج دو پژوهش استرالیایی نشان میدهد مصرف غذاهای حاوی فلفل تند از تجمع کلسترول در خون پیشگیری میکند و نیاز به انسولین را کاهش میدهد. همین تأثیر، نقش مهمی در پیشگیری از دیابت و درمان آن دارد. تأثیر فلفل روی معده بر اساس نتایج پژوهشهایی که در مجارستان انجام گرفته است، فلفل ترشح اسید معده و همچنین امکان خونریزی معده (به دلیل مصرف داروهای ضدالتهابی مانند آسپرین) را کاهش میدهد. به عقیدهی محققان سنگاپوری مصرف روزانهی فلفل خطر ابتلا به زخم معده و اثنیعشر را به میزان ۵۳ درصد کاهش میدهد. اما شاید بپرسید این احساس سوزشی که بعد از مصرف فلفل ایجاد میشود از چیست؟ این احساس سوزش معده به دلیل وجود کپسایسین فلفل است که طعم تندی به آن میدهد و باعث تحریک پایانههای عصبی میشود. درست است که این احساس سوزش، ناخوشایند است اما هیچ یافتهی علمی ثابت نکرده است که این سوزش میتواند منجر به بیماریها و مشکلات حاد معده شود. در واقع فلفل علاوه بر این که طعم خوبی به غذاها میدهد بسیار کم کالری است. فلفل، متابولیسم بدن را افزایش میدهد، به سوزاندن چربیها کمک میکند و احساس سیری طولانی مدتی ایجاد میکند. پس به بهانهی تند بودن و این که معدهام درد میگیرد خودتان را از خواص غذاهای تند محروم نکنید. البته باز تاکید میکنیم که در مصرف هیچ مادهی غذایی افراط نکنید حتی اگر خیلی مفید باشد. فلفل نیز از این قاعده مستثنی نیست. RE: 9 خاصیت مواد غذایی تند برای بدن . - نازلی - 2013/08/07 این سبزی را بخورید تا لاغر شوید! این سبزی به سوزاندن کالری و در نتیجه لاغر شدن نیز کمک می کنند و به همین دلیل در بسیاری از رژیم های لاغری توصیه می شوند. فلفلها اگرچه تند هستند اما برای سلامتی شما خیلی مفیدند . فلفلهای قرمز سرشار از ویتامین A، Cو K هستند . این ویتامینها از آسیب دیدن سلولها و برخی از انواع سرطان ها پیشگیری می کنند و به عملکرد بهتر سیستم ایمنی بدن ما کمک می کنند. علاوه براین فلفل های تند به سوزاندن کالری و در نتیجه لاغر شدن نیز کمک می کنند و به همین دلیل در بسیاری از رژیم های لاغری توصیه می شوند. وقتی که شما یک فلفل تند می خورید بدنتان گرمای بیشتری تولید می کند و اکسیژن بیشتری مصرف می کند ، در نتیجه کالری بیشتری می سوزاند. فلفلها حاوی یک ماده شیمیایی با نام کپسایسین هستند که باعث تندی آنها می شود. این ماده باعث می شود بدن ما مقدار زیادی هورمون استرس تولید کند و در نتیجه متابولیسم بدن ما افزایش می یابد و ما کالری بیشتری سوزانده و لاغر می شویم . کپسایسین بو و مزه ندارد و در کل فلفل وجود دارد اما در دانه های فلفل میزان این ماده خیلی بیشتر است و علاوه بر این خوردن فلفل اشتها و اشتیاق شما برای خوردن غذا را کاهش داده و باعث لاغری می شود. زیرا کپسایسین موجود در آن ، فشار جریان خون در روده شما را افزایش می دهد و انقباضات دیواره روده شما را بیشتر می کند در نتیجه روده شما پیام گرسنگی برای مغزتان نمی فرستد و شما احساس سیری می کنید . در ضمن فلفلها بسیار کم کالری هستند. RE: خاصیت مواد غذایی تند برای بدن . - nahid - 2013/08/07 مقدارفلفلی که برای دیگران شاید متعادله ،برای من با احساس سوزش و آتش گرفتن گلو همراهه ! البته بیشتر از دیگران ،نه خیلی زیاد ! اگه باعث کاهش اشتها و احساس سیری و لاغر شدن میشه پس برای لاغرها خوب نیست ! نمیدونم طب سنتی چیزی نگفته در این باره ؟؟ جزء ادویه های تحریک کننده اعصاب نیست ؟ |