وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس
کفش مناسب برای دوری ازآسیب پاها - نسخه قابل چاپ

+- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir)
+-- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A)
+--- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A--24)
+---- انجمن: دانستنی های پزشکی (https://mscenter.ir/Forum-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C)
+---- موضوع: کفش مناسب برای دوری ازآسیب پاها (/Thread-%DA%A9%D9%81%D8%B4-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A8-%D9%BE%D8%A7%D9%87%D8%A7)

صفحه ها: 1 2


استفاده از كفش‌هاي تابستاني مانع بروز حساسيت‌هاي پوستي مي‌شود - نازلی - 2011/07/06



استفاده از كفش‌هاي تابستاني مانع بروز حساسيت‌هاي پوستي مي‌شود

خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز


عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي جندي‌شاپور اهواز گفت: براي پيشگيري از ابتلا به بيماري‌هاي پوستي در فصل تابستان، توصيه مي‌شود از كفش‌هاي تابستاني و روباز استفاده شود.

دكتر محمد اميديان درگفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا منطقه خوزستان، اظهار كرد: در فصل تابستان و به‌ويژه در مناطق گرمسير بايد از كفش‌هاي تابستاني استفاده شود،‌ زيرا پوشيدن كفش‌هاي چرمي و بدون منفذ موجب تعريق بيش از حد و بوي نامطبوع پا و ابتلا به بيماري‌هاي پوستي و قارچي مي‌شود.

وي افزود: تعريق بيش از حد پا به دليل پوشيدن كفش‌هاي بدون منفذ مي‌تواند موجب بروز حساسيت در ناحيه پا شود. همچنين در صورتي كه سابقه ابتلا به بيماري‌هاي پوستي در فرد وجود داشته باشد، احتمال بروز بيماري‌هاي قارچي در فضاي ميان انگشتان افزايش مي‌يابد.

اميديان تصريح كرد: قارچ انگشتان پا به صورت لكه‌هاي سفيد رنگ در فضاي ميان انگشتان و يا در كف پا بروز مي‌كند و با خارش شديد همراه است.

اين متخصص پوست خاطرنشان كرد: براي پيش‌گيري از ابتلا به حساسيت‌هاي پوستي در فصل تابستان توصيه مي‌شود در طول روز پاها به دفعات با آب و صابون شسته و بلافاصله با حوله تميز خشك شوند.

وي ادامه داد: استفاده از كفش‌هاي روباز و تابستاني، ميزان تعريق پا را كاهش مي‌دهد و در نتيجه احتمال ابتلا به بيماري‌هاي قارچي و پوستي هم كاهش مي‌يابد.

اميديان با تاكيد بر اين‌ كه نبايد كفش را بدون جوراب پوشيد، گفت: برخي افراد نسبت به چرم و يا پلاستيك به كار رفته در كفش حساسيت دارند اين ‌گونه افراد نبايد كفش را بدون جوراب بپوشند. جوراب مانعي براي تماس مستقيم پا با كفش است و مانع بروز حساسيت پوستي و اگزما مي‌شود







ضرر کفش پاشنه بلند - نازلی - 2011/10/13

عکسی دیدنی از ضرر کفش پاشنه بلند برای خانم ها!!

[تصویر:  modelestion4.jpg]


بدون شرح!

آسیبی که کفش پاشنه بلند به پای خانم ها وارد می کند


[تصویر:  602893_526957280672211_612720759_n.jpg]



RE: ضرر کفش پاشنه بلند - Saina - 2011/10/13


خطرات کوتاه مدت:

عامل لیز خوردن و پشت پا خوردن

وقتی خانومی پاهایش در کفش پاشنه بلند لیز می خورد به سرعت تعادل خود را از دست می دهد و به سختی راه می رود. یک مسیر ساده از نقطه A تا نقطه B با کفش پاشنه بلند یک کار بسیار سختی می شود.

پاشنه کفش ممکن است باعث رگ به رگ شدن یا پیچ خوردن قوزک پا یا زانو شود. یه شب خوب که با کفش پاشنه بلند شروع می شود ممکن است در آخر به اتاق اورژانس ختم شود.


خطرات بلند مدت:

تاثیر پاشنه کفش روی بدن

وزن بدن روی پاشنه پا به مقدار مساوی تقسیم می شود. اگر روی پاشنه کفش این وزن درست تقسیم نشود نمی توانید تصور کنید که چه آسیب هایی به بدن خواهد رسید.

تعادل بدن به سمت جلو تغییر پیدا می کند در نوک انگشتان جایی که که تحمل این همه فشار را ندارد.

زانوهای شما فشار این تغییر را تحمل می کند. مطالعات نشان می دهد که پاشنه کفش فشار زیادی را هم به جلو و هم به پشت زانو وارد می کند؛ پوکی استخوان در زنانی که در بزرگسالی و جوانی کفش پاشنه بلند استفاده می کنند رایج است.

کمر درد نیز یکی دیگر از عوارض بلند مدت پاشنه بلند است.


چگونه از آسیب جلوگیری کنیم

این استدلال که پاشنه اگر پهن تر باشد کمتر از پاشنه نوک تیز آسیب می رساند در تحقیقات غلط از آب در آمد. هر کفشی که پاشنه داشته باشد و شما را چند سانتی متر بالا ببرد برای شما مضر است و به بدن شما آسیب می رساند.

اگر فقط در شرایط خاص و مهمانی ها از کفش پاشنه بلند استفاده کنید زانو ها و کمر شما از شما بسیار تشکر خواهند کرد!

اگر مجبورید که بپوشید قانون سه ساعت را به خاطر بسپارید: هر دفعه کفش پاشنه بلند را بیش از سه ساعت نپوشید.

بعد از در آوردن کفش ها تا آنجا که می توانید پاهایتان را ماساژ دهید. با استراحت دادن به پاهایتان و مراقبت از آنها به طراحان اجازه نخواهید داد که به آنها آسیب برسانند.

[تصویر:  186820-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%AA%D...A%A9%DB%8C]


RE: ضرر کفش پاشنه بلند - Hasty - 2011/10/13

سلام عزیزم مطلب جالبی بود اما این مورد که کفش پاشنه دار برای کمر بده فکر نمی کنم جامع باشه ..آخه من همیشه کفشهای اسپرت وبدون پاشنه می پوشیدم...با ورت نمیشه 2 بار قوزک پام (سمت راست ) پیچ خورد ومن بشدت زمین خوردم وبا عث شد 2 هفته تو گچ بمونه rolleyes تازه بدترینش این بود یکبار هم دستم هم پای راستم باهم تو گچ رفتconfused دست راست وچپم کلا هر کدوم 2 بار شکست یا مو برداشت rolleyes اما در انتها دکتر فیزیو تراپ من که فوق تخصص هم داره گفت حتما کفشی که می پوشی باید 3 سانت پاشنه داشته باشه نه بیشتر نه کمترicon_cryicon_cry این باعث میشه کمر درد هم نداشته باشی agreement2 البته یک دکتر هم سالها قبل زمانی که بسکتبال رو بشکل حرفه ای کار میکردم می گفت اگه پاشنه دار دوست داری دیگه اسپرت نپوش ..angry3angry3 من بخاطر ورزش اسپرت پوشیدم...evilgrin0039.gifevilgrin0039.gifevilgrin0039.gif


RE: ضرر کفش پاشنه بلند - Saina - 2011/10/13


عزیزم منظور از کفش پاشنه بلند کفش ورزشی نیست ، چون یک کفش استاندارد حداقل باید 3 سانتی متر به اصطلاح لژ داشته باشه ، منظور از لژ پاشنه ی کفش های مجلسی نیست




RE: ضرر کفش پاشنه بلند - Saina - 2011/10/13


1) کفش مناسب کفشی است که هنگام پوشیدن طولانی‌ مدت، پا را تحت فشار قرار ندهد.


2) هنگام انتخاب کفش‌ در نظر داشته‌ باشید انگشتان پاهای تان دچار تغییر حالت نشوند و یا کناره‌های پاهای تان تحت فشار ناشی از کفش قرار نگیرند.


3) سعی کنید کفشی را که انتخاب می‌کنید تنها جنبه زیبایی نداشته ‌باشد، بلکه از هر لحاظ مانع آسیب دیدن پای شما در برابر گرما، سرما و ناهمواری‌های زمین باشد.


4) به موقعیت و شرایط خودتان هنگام خرید کفش دقت کنید.


5) در نظر گرفتن بیماری‌هایی مثل دیابت ممکن است انتخاب تان را محدود کند، ولی در نهایت با آگاهی از بیماری و شرایط حاکم بر شما، یک انتخاب صحیح خواهید داشت.


6) در دوران بارداری کفش‌هایی بپوشید که فشار زیادی بر پا و ناحیه پشت شما وارد نکند، مثل کفش‌های راحت و تختی که جنس و بافت نرمی دارند. معمولا در این دوران، بین نیم تا یک نمره، تغییر سایز خواهید داشت که با توجه به این تغییر، باید کفشی مناسب انتخاب کنید.


7) اگر از کمردردهای مکرر رنج می‌برید،‌ حتما با دقت بیشتری کفش‌هایتان را انتخاب کنید و سعی کنید کفش‌های طبی به پا کنید، زیرا این کمردردها گاهی از عواقب پوشیدن کفش‌های نامناسب و غیر استاندارد هستند.


8) اگر اضافه وزن دارید، پوشیدن کفش‌های تخت و راحت به شما توصیه‌ می‌شود. راه رفتن با کفش‌های پاشنه بلند برای کسانی‌ که اضافه وزن دارند باعث عدم تعادل می‌شود.


9) ‌قبل از خرید کفش حتما چند بار آن را امتحان کنید و مطمئن شوید به پایتان فشار نمی‌آورد.


10) ‌بهترین زمان برای خرید کفش، پایان روز است. در طول روز پاهای شما دما، فشار و استرس زیادی را تحمل می کنند و برای انتخابی آگاهانه و شناسایی سایز دقیق و مناسب، وقت مناسب‌تری است.


11) ‌هنگام خرید کفش‌ بهتر است جورابی مناسب به پا داشته باشید که بسیار نازک یا بسیار ضخیم نباشد.


13) ‌بهترین کفش‌ها برای پیاده‌روی، کفش‌هایی هستند که به خوبی پاها را در بر‌گیرند و هنگام پیاده‌روی به عنوان محافظی برای پا عمل کنند. همچنین انعطاف‌پذیر باشند و پا در آن خسته نشود. کفش‌های پیاده‌روی باید بسیار سبک باشند به نحوی که اصلا احساس نکنید کفشی به پا دارید.


14) ‌اگر به صورت حرفه‌ای و مداوم پیاده‌روی می‌کنید بهتر است کفش‌های ساق دار را انتخاب کنید که در پیاده‌روی‌های طولانی‌مدت به ساق پایتان آسیبی نرسد.


15) ‌اگر با کفش پاشنه‌دار مشکل دارید بهترین راه حل این است که، آن را به پا کنید و چندین بار در مقابل آینه‌های بزرگ قدم بزنید. یادتان باشد اول بر ‌روی فرش آنها را امتحان کنید و از زوایای مختلف، حرکات و قدم زدن خودتان را در آینه ببینید. با انجام این کار، با تسلط و اطمینان خاطر بیشتری می‌توانید این کفش‌ها را بپوشید.‌





RE: ضرر کفش پاشنه بلند - Saina - 2011/10/13


اگر به طور مرتب یک تمرین ورزشی را انجام می‌دهید ، کفشی را بخرید که خاص ورزشی باشد که آن را انجام می‌دهید .



RE: ضرر کفش پاشنه بلند - Saina - 2011/10/13


يک کفش ورزشي خوب بايد در سطح صاف هم‌تراز زمين باشد و بخشي از آن بالاترو بخش ديگر پايين‌تر باشد .


برخي کفش‌هاي ورزشي که مي‌خريد ظاهر زبيايي دارند ولي بسيار سفت و محکم هستند. کفش سفت و غيرقابل انعطاف فشار زيادي به تاندون‌هاي پا وارد مي‌کند .

نوع ورزش، مهم‌ترين و در عين حال واضح‌ترين معيار براي خريد کفش ورزشي است . بايد به اين موضوع توجه داشت که کفشي که براي تنيس انتخاب مي‌کنيد، مناسب دويدن نيست و برعکس .

• دو ميداني: در حين دويدن ممکن است با موانعي برخورد کنيد . کفشي که براي اين ورزش انتخاب مي‌کنيد بايد کاملا پوشيده باشد. در ضمن زيره‌‌اي داشته باشد که هم از درون و هم از بيرون بتواند ضربات را گرفته و خنثي کند . در زيره اغلب کفش‌هاي مخصوص دو ميداني کربن به کار رفته که سبب ثابت ماندن کفش در پا مي‌شود .


• بدن‌سازي : کفش مناسب اين ورزش کفشي سبک و راحت است . قسمت کف کفش به‌ويژه در ناحيه نوک بسيار محکم است زيرا در اين ورزش به‌‌طور‌معمول نوک کفش برخورد زيادي با زمين دارد . در ضمن قوزک‌پا در اين کفش‌ها کاملا حفظ مي‌شود .


• فوتبال : مهم‌ترين نکته درباره کفش‌ فوتبال استوک و ريه کفش است تا جلوي ليز خوردن بازيکن را گرفته و در ضمن در پي ضربات فراوان به توپ پاره نشود .


• تنيس: کفش‌هاي مخصوص اين ورزش به نوعي تعبيه شده‌اند که ثبات بالايي روي زمين داشته و نامتعادلي ناشي از حرکات فراوان را دفع ‌کنند . کف اين کفش‌ها نيز از جنس بسيار مقاوم و سخت است.






وقتي کفش ورزشي نويي خريديد با آن ورزش طولاني مدت نکنيد

پيش از آغاز يک دوي ماراتونsmiling حداقل 5 ساعت با کفش جديد راه برويد و حرکات نرمشي انجام دهيد .



RE: ضرر کفش پاشنه بلند - TootFarangi - 2011/10/13

اینم یک مدل :
[attachment=3624]


RE: ضرر کفش پاشنه بلند - Saina - 2011/10/13


منم همین عکس رو گذاشتم ولی نشون نداد sad2

افراد با قوس کف پای زیاد از کفش هایی استفاده کنند که انعطاف پذیری بالایی داشته باشد و از پوشیدن کفش هایی که پا را محدود می کند خودداری کنند.

افراد دارای کف پای صاف باید کفش دارای لایه میانی بسیار سفت برای کنترل حرکت و کاهش میزان چرخش داخلی بپوشند .

افرادی که دارای قوس کف پای طبیعی هستند باید کفش هایی بپوشند که برآمدگی مختصر دارد.