وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس
ام.اس و رابطه آن با خود تلقینی - نسخه قابل چاپ

+- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir)
+-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3)
+--- انجمن: دانستنی های ام‌اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D8%B3)
+--- موضوع: ام.اس و رابطه آن با خود تلقینی (/Thread-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7%D9%87-%D8%A2%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%AA%D9%84%D9%82%DB%8C%D9%86%DB%8C)



ام.اس و رابطه آن با خود تلقینی - aztab - 2009/12/23

بسياري از آدميان همان گونه كه مي بينند عمل مي كنند و همان گونه كه مي شنوند، باور مي كنند اما در واقع آنچه را كه خود از جهان خارج ادراك مي كنند، واقعيت مي پندارند. انسان ها همان گونه كه اهل استدلال و حساب و كتابند، مي توانند اهل تلقين و وسواس و خرافه هم باشند. خصوصيات ذاتي، فرهنگي، اجتماعي، روحي و تربيتي مي تواند ميزان شدت تلقين و وسواس و خرافه را تعيين كند، اما زماني اين مشكل قابل تامل مي شود كه موجب بيماري خودتلقيني يا رمان تني شود.
اين نوع بيماري ها اختلالاتي است كه فرد با نگرش به علائم و نشانه هاي مشابه در افراد مبتلابا تلقين و وسواس بيماري آن اشخاص را به خود نسبت مي دهد و آن را حس مي كند و اين در حالي است كه اين بيماري وجود خارجي ندارد.
علائمي چون درد عمومي، مشكلات گوارشي، عدم توانايي صحبت كردن، تفكر داشتن غده اي درون بدن يا مغز، وجود بيماري صعب العلاج و MS ، فلج شدن نيمي از بدن و حتي احساس نابينا شدن را در اين نوع بيماران مي توان بيدار كرد.
بيمار در اين گونه موارد از دردهاي پراكنده قسمت هاي مختلف بدن شكايت دارد كه به درمان هم مقاوم است و تا فلج شدن نيمي از بدن هم پيش مي رود! مشكلات گوارشي به صورت دردهاي پراكنده شكم و احساس نا مطلوب در دستگاه گوارش بروز مي كند.
گاه تفكر داشتن MS و شرح علائم آن توسط بيمار چنان قاطعانه بيان مي شود كه پزشك معالج را ملزم به بررسي هاي دقيق مي كند و تمامي اين اقدامات در حالي انجام مي شود كه در نهايت علائم و نشانه هاي قابل قبولي براي تشخيص بيماري خاص منطبق بر آزمايشات تشخيصي و باليني وجود ندارد.
بيمار در وهله اول به متخصص داخلي مراجعه كرده و پس از بررسي هاي فراوان و متحمل شدن هزينه هاي گزاف هيچ بيماري در وي تشخيص داده نمي شود و او از اين كه كسي مشكل و بيماري اش را نمي تواند تشخيص دهد، شكايت دارد.
بيمار به جراح هم مراجعه كرده و اصرار به جراحي هايي دارد كه ممكن است نياز واقعي به آن نداشته باشد. اگرچه علائم بيماري مطرح كننده بيماري هاي داخلي يا جراحي است، ولي در واقع اين بيماري مشخصه متخصصان مغز و اعصاب و روان پزشكان است. علت واقعي اين اختلالات، فاكتورهاي شخصيتي، تجارب گذشته فرد، محدوديت توانايي در ايجاد ارتباط فكري، خلقي و اجتماعي، ترس بيش از حد از ابتلابه بيماري هاي صعب العلاج چون MS و سرطان و حتي تومورهاست.اين گونه بيماري ها معمولااز سن 30 سالگي به بعد شروع شده و تا چندين سال ادامه مي يابد،
ولي آنچه حائز اهميت است تشخيص روان تني بودن اين علائم در مراحل اوليه بيماري است تا درمان مناسب انجام شود. زيرا اگر بيماري مزمن شود درمان آن از نظر رواني بسيار مشكل تر از درمان بيماري هاي صعب العلاج خواهد شد.
دکتر بهروز نیکنام متخصص مغز و اعصاب
http://www.ms-links.org


پاسخ : ام.اس و رابطه آن با خود تلقینی - fereshteh - 2009/12/26

کاملا" موافقم. گاهی اوقات هم ما اون چیزی رو که خیلی بهش فکر میکنیم به طرف خودمون جذب میکنیم. حالا میخواد مثبت باشه یا منفی. خوب باشه یا بد. مهم اینه که جذبش میکنیم. تلقین مثبت و مثبت اندیشی میتونه اثرات فوق العاده ای روی زندگی ما داشته باشه. اثراتی که باورش مشکله، اما شدنیه. میشه که بشه...


پاسخ : ام.اس و رابطه آن با خود تلقینی - SAEEDNT125 - 2009/12/28

(2009/12/26, 01:22 AM)فرشته نوشته است: کاملا" موافقم. گاهی اوقات هم ما اون چیزی رو که خیلی بهش فکر میکنیم به طرف خودمون جذب میکنیم. حالا میخواد مثبت باشه یا منفی. خوب باشه یا بد. مهم اینه که جذبش میکنیم. تلقین مثبت و مثبت اندیشی میتونه اثرات فوق العاده ای روی زندگی ما داشته باشه. اثراتی که باورش مشکله، اما شدنیه. میشه که بشه...
چند روزي ميشه كه سرماخوردگي حسابي اذيتم ميكنه امروز ساعت 4 صبح بلند شدم برم دستشويي ولي تو راه زمين خوردم� :o براي يه همچين وقتايي يه لوله ادرا زير تخت پنهان كرده بودم قبل از هر چيز از اون استفاده كردم وقتي راحت شدم شروع كردم به تمركز كردن فكر ميكنم درست در چنين لحظاتي است كه ميتوانم از قدرت درونم استفاده كنم ( البته اول بايد فعالش كنم) خلاصه همين روزهاست كه ببيند روزنامه ها بنويسند سعيد سوپر بر فراز شهر تهران.