فواید انجیر - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A) +--- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A--24) +---- انجمن: خواص خوراکی ها (https://mscenter.ir/Forum-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D9%87%D8%A7) +---- موضوع: فواید انجیر (/Thread-%D9%81%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1) صفحه ها:
1
2
|
انجير بهترين دارو براي بيماران عصبي - نازلی - 2011/08/15 انجير بهترين دارو براي بيماران عصبي خبرگزاری جمهوری اسلامی - ایرنا تهران - انجير تازه حاوي پتاسيم ، كلسيم ، آهن و ويتامين هاي گروه 'ب ' است كه براي سلامت پوست ، عضلات و اعصاب مفيد است و همچنين اين ميوه به دليل وجود مقدار زياد فسفر در پرورش هوش و حافظه بسيار مؤثر است . به گزارش ايرنا، انجير ميوه اي مقوي و شيرين است كه در قرآن به آن قسم خورده شده است. نام عربي آن ' تين ' و نام انگليسي آن ' 'FIG' است . درخت انجير بومي آسياي غربي و كشورهاي مديترانه است و از آنجا به عربستان ، سوريه و فلسطين اشغالي برده شده است . انجير درختي است با برگ هاي پنجه اي و به رنگ سبز خاكستري كه بلندي آن تا 6 متر مي رسد و به دليل عدم مقاومت در مقابل سرماي شديد ، در مناطق معتدل و گرمسير كشت مي شود . درخت انجير معمولا از سال چهارم شروع به ميوه دادن مي كند و تا سن 20 سالگي ميوه مي دهد. ميوه انجير، قند زيادي دارد و50 درصد انجير خشك را قند تشكيل مي دهد. همچنين منبع خوبي از پتاسيم ، منيزيم ، كلسيم ، فسفر و ويتامين هاي C , B , A است. انجير همچنين منبع غني فيبرغذايي است . ليگنين يك نوع فيبرغذايي غيرمحلول است كه به مقدار زياد در انجير وجود دارد و نقش عمده اي در جلوگيري و رفع يبوست دارد. خواص انجير: انجير ادرارآور است و سينه را نرم مي كند. انجير براي معالجه برونشيت مزمن،زكام و گرفتگي صدا مفيد است. همچنين مربا و كمپوت انجير براي درمان يبوست موثر است . شير سفيدي كه از دم برگها يا ميوه انجير خارج مي شود بهترين درمان ميخچه و زگيل است و بايد آن را صبح و شب روي ميخچه گذاشت تا آن را از بين ببرد. ميوه انجير نيروبخش، خوش طعم، مولد انرژي و فربه كننده است و مواد لازم براي سوخت و ساز بدن را در خود جمع كرده است. اگر 40 تا 120 گرم انجير خشك را در يك ليتر آب بجوشانيد، جوشانده اي به دست مي آيد كه براي معالجه زكام هاي شديد و تورم هاي حنجره مفيد است. دم كرده برگ هاي آن به مقدار 26 تا 30 گرم در يك ليتر آب، مسكن و براي معالجه سرفه تجويز مي شود. خوردن جوشانده انجير خشك براي درمان گلو درد و سرما خوردگي بسيار موثر است. اگر 5 تا 7 گرم انجير خشك را در مقداري آب بريزيم و با آتشي ملايم بپزيم تا به صورت شربتي درآيد، اين شربت درد گلو را آرام مي كند و سرفه را تسكين مي دهد. از جوشانده انجير خشك در شير، شربتي به دست مي آيد كه دررفع تحريكات گلو و مخاط دهان موثر و مفيد است . انجير ميوه اي است بسيار مغذي كه هضم آن آسان است و مصرف آن براي بچه ها و اشخاصي كه از بستر بيماري برخاسته اند و دوره نقاهت را مي گذرانند، بسيار مفيد است. انجيربه علت دارا بودن دانه هاي ريز، باعث تقويت روده و معده مي شود ولي براي كبدهاي ضعيف زيان آور است. اين ميوه همچنين در رفع بواسير،صرع، جنون و وسواس بسيار موثر است . خوردن انجير تازه و خشك، يبوست هاي كهنه و مقاوم را درمان مي كند. خوردن جوشانده انجير خشك در درمان تمام التهابات دستگاه تنفس مانند ذات الريه، ذات الجنب،آسم،تنگي نفس وسرماخوردگي هاي مكرر مفيد است. اگر خمير انجير با آرد جو و گندم به صورت مرهم، روزي دو بار در محل ورم گوش و دمل ها قرار گيرد، اثر شفابخش دارد. همچنين برگ تازه انجير براي التيام جراحات ، زخم ها و جوش خوردن سريع زخم هاي سطحي موثر است. سرشار بودن انجير از پتاسيم، تاَمين كننده سلامتي كودكان ضعيف ، كم خون و بي اشتها است. اگر انجير و عسل را به طور مساوي با هم مخلوط كنيم براي زخم معده بسيار مفيد است. انجير به علت داشتن پتاسيم، درجه قليايي بودن بدن را بالا مي برد و در رفع اوره و چربي بدن بسيار موثر است. انجير مي تواند در بيماران مبتلا به عدم كفايت كبد و رماتيسم مزمن موثر باشد. انجير هر قدر تازه تر باشد ، قدرت پاك كنندگي و خواص آن بيشتر است. انجير بهترين غذا براي بيماران عصبي است. انجير پخته مرهم خوبي براي سوختگي زخم هاي گرم و دمل( مخصوصا دمل دندان ) است. شربت انجير تسكين دهنده دردهاي گلو و سرفه است. انجير خيسانده شده در شير بسيار خوشمزه و براي درمان يبوست شديد بسيار مفيد است. انجير خيسانده شده در روغن زيتون نيز براي معالجه يبوست بسيار مفيداست و اين مخلوط بايد صبح ناشتا خورده شود. شيره سفيد انجير اثري نظير مايه پنير دارد، بنابراين مي توان از آن در تهيه پنير استفاده كرد. براي معالجه آبسه دندان و ناراحتي لوزه و گلو، انجير پخته بسيار مفيد است. مرهم انجير پخته شده در سركه، براي درمان سوزش و خشكي زخم ها بسيار موثر است ولي بايد گفت انجير براي مبتلايان به قند مضر است همچنين انجير براي اشخاص چاق، زيان آور است و زياده روي در خوردن انجير، براي معده و چشم خطرناك است و خنثي كننده زياد آن كرفس است. انجير خشك حاوي مواد غذايي غليظ شده است و ميزان ويتامين ها، مواد معدني و كالري آن بيشتر از انجير تازه است ( در حدود 6برابر) ماده پكتين انجير خشك، كلسترول خون را كاهش مي دهد. فواید انجیر تازه - نازلی - 2011/09/01 فواید انجیر تازه این میوه به دلیل داشتن حجم بالای کلسیم از پوکی استخوان پیشگیری میکند. یک کارشناس ارشد تغذیه در کرمانشاه گفت: انجیر تازه منبع غنی بتاکاراتن و ویتامین سی است. علی اشرف رشیدی اظهار كرد: در این فصل از سال در کرمانشاه انجیر به وفور یافت میشود، این میوه حاوی دو آنتی اکسیدان بسیار مهم است که در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی را ایفا می کنند. وی گفت: انجیر به دلیل دارا بودن قند فراوان میتواند منبع تامین انرژی باشد و نیز آب موجود در آن نقش مهمی در رفع تشنگی و عطش ایفا می کند. آب موجود در این میوه به تدریج آزاد میشود و بر این اساس می تواند یکی از بهترین خوراکیها برای وعده سحر باشد. رشیدی افزود: انجیر از خانواده Berry است که در این دسته از میوهها دانههای ریزی وجود دارد که وجود همین دانهها به دستگاه گوارش کمک میکنند، در واقع از انجیر میتوان در درمان و رفع یبوست استفاده کرد. این كارشناس تغذیه در خاتمه اظهار كرد: ادعای و باورهای طب سنتی قوی در خصوص انجیر وجود دارد، به طور مثال شیره سفید انجیر را برطرف کننده زخم و مصرف برگ آن را عامل کاهش قند خون تصور می کنند که برای تایید این تصورات تحقیقات گسترده لازم است. RE: فواید انجیر تازه - TootFarangi - 2011/10/20 انجیر و زیتون وَالتِّينِ وَالزَّيْتُونِ خدا به این خوردنی قسم خورده!؛ اما این سوگند، ویژگی ظریف دیگری هم در بر دارد که موجب مسلمان شدن یک تیم تحقیقاتی ژاپنی شده است؛ اسمش را که میشنویم برایمان خیلی آشناست؛شاید این حس نوستالژیمان است که یکهو گل میکند و خیال میکنیم سالهای سال است این درخت را میشناسیم؛ درخت قصههای کودکیمان که قد یک چوب کبریت بود در باغچه حیاط خاله پیرزن، به اندازه یک غربیل؛ درخت انجیر!؛ تشخیص درخت انجیر از سایر درختان، حتی برای یک فرد غیر حرفهای و درخت نشناس هم کار خیلی سختی نیست البته به شرطی که میوه آن هنوز به درخت باشد!؛ اما اگر از فصل میوه دهی (اواسط تابستان تا اوایل پاییز) گذشته بود باز هم میتوان از روی برگهای پنجهای شکل و سبز تیره درخت، آن را شناخت؛ علاوه بر این، با شکستن شاخه یا حتی کندن برگ از ساقه شیره سفید رنگی خارج میشود که یکی دیگر از راههای شناختن این درخت است. این شیره سمی ولی از نظر دارویی بسیار کاربردی است. میخچه، زگیل و خیلی از مشکلات پوستی، با مالیدن شیره انجیر روی آن به سرعت درمان میشوند. انجیر شگفتانگیز خداوند در سوره "تین"(انجیر) به این میوه قسم خورده است و دانشمندان دینپژوه میگویند، احتمالاً علت آن است که انجیر، یکی از میوههای همه چیز تمام است و کلکسیونی از املاح و ویتامینها دارد؛لذا مورد توجه خاص قرآن قرار گرفته است. اما این سوگند، ویژگی ظریف دیگری هم در بر دارد که موجب مسلمان شدن یک تیم تحقیقاتی ژاپنی شده است. قصه از اینجا شروع شد که یک گروه پژوهشی ژاپنی، در بین مواد خوراکی به دنبال منبع پروتئین خاصی بودند که به میزان کم، در مغز انسان و حیوانات تولید میشود. این پروتئین، کاهش دهنده کلسترول خون و مسئول تقویت قلب و شجاعت انسان است و بازتولیدش بعد از ۶۰ سالگی تعطیل میشود. ژاپنیها فهمیدند این ماده فقط در انجیر و زیتون موجود است و برای تأمین آن، باید انجیر و زیتون را به نسبت یک به هفت مصرف کرد. بعد از ارائه این نتیجه یکی از قرآن پژوهان مصری نامهای به این تیم تحقیقاتی مینویسد و اعلام میکند که در کتاب مقدس مسلمانان، خداوند به انجیر و زیتون در کنار هم قسم خورده. نام انجیر فقط یک بار و نام زیتون نیز هفت بار در قرآن آمده است. منبع انگليسي:http://www.scribd.com/doc/24591758/Fig-and-the-Olive-in-Quran-and-Science RE: فواید انجیر تازه - TootFarangi - 2011/10/20 من از اول عمرم هم انجیر می خوردم زیاد هم زیتون جفتش رو دوست می داشتم هیچ کاری هم به ام اس ندارم من چیزای شیرین دوست دارم اینا هم خوشمزه هستن زیاد می خورم RE: فواید انجیر تازه - Ali 324 - 2011/10/20 انجیر خشک را اگه در اب بریزیم و کمی عسل به اون اضافه کنیم و در یخچال خنک شود بسیار در رفع خستگی موثر است !!! فقط باید بصورت تازه مصرف شود چون اب انجیر زود ترش می شود !!!! همچنین اگه به انجیر خشک و اب و عسل کمی پر هلوخشک یا پر زرد الو خشک اضافه شود معجونی از عجایب خلقت حاصل میشود که بسیار لذیذ است ولی باز هم باید تازه مصرف شود !!! واقعا فوق العاده ست !!! نازلی خانم تشکر از مطالب بسیار خوب تون که زحمت می کشید و برای انجمن می نویسید !! RE: فواید انجیر تازه - پویش - 2011/10/20 تشکر از مطالب مفیدتان بله انجیریکی از نعمتهای الهی است که در اختیار انسان قرار دارد چه بصورت تازه وچه خشک منبعی سرشار از انرژی وویتامینهدوستان از آن غافل نباشیددر فعالیتهای فکری،مخصوصا دوستانی که درس میخوانند ویا فعالیتهای ذهنی سنگین وزیاد دارند به دلیل مغذی بودن وحجم کم وسرشاربودن از ویتامین وقندبسیار موثر وباعث رفع خستگی وتجدید قوا می شودنوش جان RE: فواید انجیر تازه - ostad2000 - 2011/10/21 انجیر یکی از قدیمی ترین میوه هاست. امروزه، انجیر در کشورهای مدیترانه ای که سالم ترین رژیم تغذیه ای جهان را دارند به وفور مصرف می شود.این میوه چه به شکل تازه و چه خشک در رنگ های بنفش ، سبز و قهوه ای عرضه می شود. به گزارش سلامت نیوز مقدار بالای پتاسیم موجود در این میوه به حفظ فشار خون بدن کمک می کند. *این میوه که غنی از فیبر است در حفظ وزن بسیار موثر است. *برگ انجیر نیز خاصیت درمانی دارد و مصرف آن توسط بیماران دیابتی باعث کاهش مصرف انسولین می شود. *انجیر خطر بروز سرطان سینه را کاهش می دهد.*کلسیم و پتاسیم موجود در آن باعث تراکم استخوان می شود. *تریپتوفان(tryptophan) موجود در انجیر، خواب آور است و اختلالات خواب مانند بی خوابی را از بین می برد. *خوردن این میوه خستگی را از بین می برد و حافظه را تقویت می کند.انجیر *مصرف آب انجیر التهاب مجرای برونشیتی را تسکین می دهد. *مصرف انجیر با شیر، کم خونی را رفع می کند. *این میوه خاصیت رونده دارد و برای درمان یبوست حاد مفید است. *خوردن روزی ۳ انجیر خیس شده، بواسیر را درمان می کند. *پکتین(pectin) نوعی فیبر قابل حل موجود در انجیر کلسترول خون را کاهش می دهد. *انجیر کباب شده برای درمان التهاب ها مانند آبسه و کورک به کار می رود. *به علت بالابودن میزان آب،این میوه می تواند به عنوان تمیزکننده موثری برای پوست باشد و از بروز آکنه و جوش ها پیش گیری کند. *این میوه که غنی از کلسیم است می تواند جایگزین خوبی باشد برای افرادی که به لبنیات حساسیت دارند. *انجیر به هضم غذا کمک می کند و ناراحتی های مربوط به معده و روده ها را از بین می برد.*آب انجیر سبز در نرم کردن و درمان میخچه موثر است. فواید شگفت انگیز انجیر برای سلامتی - yummy - 2012/01/17 فواید شگفت انگیز انجیر برای سلامتی فواید سلامتی انجیر شامل درمان ضعف جنسی، یبوست، بدگواری، دیابت، سرفه، برونشیت و آسم میباشد. همچنین به افزایش وزن پس از بیماری نیز کمک میکند. انجیر میوه فصلی است که در نواحی غربی آسیا یافت میشود. اما انجیر خشک همیشه در دسترس میباشد. درخت انجیر جزء خانواده توت میباشد. فواید انجیر برای سلامتی را میتوان با وجود موادمعدنی، ویتامینها و فیبر در آن مرتبط دانست. انجیر حاوی ویتامین A، B1، B2، کلسیم، آهن، فسفر، منگنز، سدیم، پتاسیم و کلر میباشد. در زیر به برخی از فواید آن اشاره میکنیم: جلوگیری از یبوست: در هر سه عدد انجیر، ۵ گرم فیبر وجود دارد، از اینرو به سلامت عملکرد دستگاه گوارش و جلوگیری از یبوست کمک میکند. کاهش وزن: فیبر موجود در انجیر به کاهش وزن نیز کمک میکند و برای افراد چاق توصیه میشود. دقت کنید که انجیر موجب افزایش وزن نیز میشود، مخصوصاً اگر همراه با شیر مصرف شود. پایین آوردن کلسترول: انجیر حاوی پکتین است که نوعی فیبر محلول میباشد. وقتی فیبر وارد دستگاه گوارش میشود، قطرات کلسترول را به خارج از بدن هدایت میکند. جلوگیری از بیماری قلبی کرونری: انجیر خشک حاوی فنول، امگا۳ و امگا۶ میباشد. این اسیدهای چرب خطر بیماریهای قلبی کرونری را کاهش میدهند. پیشگیری از سرطان روده: وجود فیبر به از بین بردن مواد سرطانزا کمک میکند. محافظت دربرابر سرطان سینه پس از یائسگی: فیبر موجود در انجیر در برابر سرطان سینه نیز از بدن محافظت میکند. پرفایده برای بیماران دیابتی: انجمت دیابت در امریکا مصرف انجیر را برای افراد دیابتی توصیه میکند. برگهای انجیر میزان انسولین لازم برای بیماران دیابتی که تزریق انسولین انجام میدهند را کاهش میدهد. انجیر سرشار از پتاسیم است که به کنترل قند خون کمک میکند. برگهای انجیر خواص آنتیدیابتی دارند. پیشگیری از فشارخون بالا: افراد معمولاً سدیم خود را به شکل نمک مصرف میکنند. سطح پتاسیم پایین و سدیم بالا موجب فشارخون میشود. انجیر مقدار بالایی پتاسیم در خود داشته و سدیم آن کم است، ازاینرو به جلوگیری از فشارخون کمک میکند. کاهش ضعف جنسی: سالیان سال است که گفته میشود انجیر ضعف جنسی را از بین میبرد. ۲ تا ۳ عدد انجیر را شب در شیر بخوابانید و صبح میل کنید تا قدرت جنسیتان بیشتر شود. این کار به افزایش وزن نیز کمک میکند. تقویت استخوانها: انجیر سرشار از کلسیم است که به تقویت استخوانها کمک میکند. کمک به از دست رفتن کلسیم از راه ادرار: افرادیکه رژیمهای پرنمک دارند دچار از دست رفتن کلسیم از طریق ادرار میشوند. محتوی پتاسیم انجیر از این مشکل جلوگیری میکند. پیشگیری از زوال ماکولا: از دست رفتن بینایی در سالخوردگان به دلیل زوال ماکولا صورت میگیرد. میوهها و انجیر برای جلوگیری از این مشکل مفید هستند. برطرف کردن گلودرد: محتوی بالای لعاب انجیر، به برطرف کردن گلودرد کمک میکند. انجیر برای اختلالات مختلف تنفسی مثل سرفه و آسم نیز مفید است. ازآنجاکه این میوه برای گوارش نیز فایدهبخش است، به از بین بردن یبوست، بدگواری، دلدرد و از این قبیل نیز کمک میکند. انجیر برای تب، گوشدرد، جوش، آبسه، بیماری مقاربتی نیز مفید است و برای کبد عالی است. انجیر یک میوه قلیایی است، درنتیجه به تنظیم pH بدن کمک میکند. انجیر سرشار از فلاوونوئید و پلیفنول میباشد که آنتیاکسیدانهایی هستند که از تخریب ناشی از رادیکالهای آزاد جلوگیری میکنند. انجیر خواص آرامشبخش نیز دارد. انجیر مقدار کمی چربی و قند دارد. انجیر میوهای شیرین و نرم است و از خمیر آن به جای شکر استفاده میشود. از انجیر فراوردهای برای درست کردن شیرینی، پودینگ، کیک و سایر شیرینیجات، مربا، ژله و نگهدارندهها استفاده میکنند. احتیاط: مصرف زیاد انجیر میتواند موجب اسهال شود. انجیر خشک مقدار زیادی قند دارد و میتواند موجب پوسیدگی دندانها شود. RE: فواید شگفت انگیز انجیر برای سلامتی - # پریسا # - 2012/01/18 انجیر برای تقویت کودکان ضعیف مفید است، همچنین کمخونی را از بین میبرد و استخوانها را استحکام میبخشد. به گزارش فارس انجیر منبع خوب پتاسیم بوده و پتاسیم عنصری است که برای کنترل فشار خون استفاده میشود. انجیر دارای مقدار زیادی کلسیم است و 224 گرم انجیر، 79 میلیگرم کلسیم دارد. تحقیقات نشان داده است که کلسیم در انجیر به همان اندازه کلسیم موجود در شیر است. کلسیم موجب افزایش تراکم استخوان میشود و پتاسیم موجود در انجیر، دفع کلسیم از طریق ادرار را کاهش میدهد. انجیر یکی از بهترین میوهها برای افزایش تراکم استخوان است و از پوکی استخوان پیشگیری میکند. RE: فواید شگفت انگیز انجیر برای سلامتی - setare - 2012/01/18 چقدر جالب چند ماهه که شبا سرفه میکردم و یه مدته که دارم روزی 2 ؛3 تا انجیر میخورم سرفه هام بکل رفع شده نمیدونستم بخاطر انجیرایی که میخورم ممنون از مطلب مفیدتون |