وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس
ساخت عصب مصنوعي......!!! - نسخه قابل چاپ

+- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir)
+-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3)
+--- انجمن: اخبار مربوط به ام‌اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D8%B3)
+---- انجمن: اخبار خارجي (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%D9%8A)
+---- موضوع: ساخت عصب مصنوعي......!!! (/Thread-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%B9%D8%B5%D8%A8-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%D9%8A)



ساخت عصب مصنوعي......!!! - warrior - 2011/08/17


ایسکانیوز ـ محققان دانشگاه نان تانگ چین موفق به ساخت عصب مصنوعی شدند.
به گزارش سرویس علمی پژوهشی ایسکانیوز به نقل از پایگاه خبری چایناویو، محققان چینی با استفاده از فن‌آوری‌های پیشرفته موفق به ساخت عصب مصنوعی شدند و هم اکنون این عصب مصنوعی تحت آزمایش‌های تکمیلی در بیمارستان قرار دارد. این عصب با بهره گیری از تراشه‌های میکروالکترونی بافت‌های صدمه دیده را بازسازی می‌کند.
سالانه بسیاری از مردم در سراسر جهان دچار ضایعه‌های عصبی می‌شوند و از انجام فعالیت‌های روزمره خود باز می‌مانند.
براساس اعلام وزارت بهداشت چین 300 هزار نفر از مردم چین به بیماری‌های عصبی مبتلا هستند و در صورت موفقیت‌آمیز بودن آزمایش ها بر روی عصب مصنوعی ،بیماری‌های این افراد درمان می‌شود.
p://www.niksalehi.com



RE: ساخت عصب مصنوعي......!!! - atefeh_siah - 2011/08/17

این خبر خوبیه ؟ یعنی به درد ما هم میخوره؟


RE: ساخت عصب مصنوعي......!!! - 7714 - 2011/08/17

میشه در سالهای اینده جای امیدواری داشت اما به شرطی که ایرانی نباشد


RE: ساخت عصب مصنوعي......!!! - paeeze - 2011/08/17

(2011/08/17, 10:56 PM)7714 نوشته است: میشه در سالهای اینده جای امیدواری داشت اما به شرطی که ایرانی نباشد

مگه ایرانیا از چش بادومیا چی کم دارن؟
دوست عزیز سینووکس شمام ایرانیه:55:


RE: ساخت عصب مصنوعي......!!! - هانیه - 2011/08/18

دلتون و صابون نزنید هر چی هم که باشه بازم چینیهangry2


RE: ساخت عصب مصنوعي......!!! - sargol - 2013/01/24

نخستین مغزمصنوعی جهان باقدرت تقلیدومهارتهاواشتباهات انسانی ساخته شد

[attachment=8940]

محققان دانشگاه واترلو در کانادا موفق به ساخت مدل نرم‌افزاری از مغز انسان شده‌اند که می‌تواند بازی‌هایی با الگوی ساده را اجرا، شکل پیش روی خود را طراحی کرده و میزان کمی از محاسبات ذهنی را انجام دهد.
مغز مصنوعی «Spaun(شبکه یکپارچه معماری اشاره‌گر معنایی)» از 2.5 میلیون نورون مجازی برخوردار بوده که در مقایسه مغز انسان دارای 100 میلیارد نورون است؛ اما مساله جالب در مورد این فناوری، اشتباهات این هوش مصنوعی و نه توانایی‌های آن است که باعث شگفتگی سازندگان آن شده است.
اگر از Spaun یک سوال بپرسید، به اندازه انسان برای تفکر درنگ کرده و سپس پاسخ می‌دهد. همچنین اگر به این دستگاه یک لیست از اعداد را برای بخاطر سپردن ارائه کنید، در صورت زیاد بودن آنها با تردید در مورد پاسخ روبرو می‌شود.
این فناوری همچنین مانند انسان در یادآوری اعداد ابتدا و انتهای لیست نسبت به اعداد میانی بهتر عمل می‌کند.
به گفته محققان، Spaun اولین مدل از یک مغز زیستی است که وظایف را انجام داده و از رفتار برخوردار است. از آنجایی که این فناوری می‌تواند کارهای متنوعی را اجرا کند،‌ به دانشمندان در درک بهتر کارهای مشابه در انسان کمک خواهد کرد.
بعلاوه،دانشمندان می‌توانند شبیه‌سازی‌های ساده شده داروهای اختلالات خاص مغزی یا روانی را با استفاده از این مغز مصنوعی انجام دهند.
دانشمندان تاکنون مدلهای زیادی از مغز را ساخته‌اند که از Spaun بسیار قدرتمندتر بوده‌اند. برای مثال مدل «Blue Brain» در موسسه پلی‌تکنیک فدران لوزان در فرانسه از یک میلیون نورون برخوردار است و پروژه «SyNAPSE» شرکت آی‌بی‌ام نیز یک میلیارد نورون دارد اما هیچکدام برای اجرای وظایف ساخته نشده‌اند.
Spaun برای واکنش به هشت فرمان از جمله نسخه‌برداری از آنچه می‌بیند، شناسایی اعداد نوشته شده در دست‌خطهای مختلف، پاسخ به سوالات در مورد مجموعه اعداد و تکمیل الگوها پس از مشاهده نمونه برنامه‌ریزی شده است.
مهارتهای بی‌شمار این هوش مصنوعی می‌تواند به درک بهتر مغز منعطف و متغیر انسان کمک و همچنین از همین ابزار برای کنترل تایپ، دوچرخه‌ساری، رانندگی، هدایت هواپیما و شمار زیادی از کارهای دیگر استفاده کند.
این دانش در نهایت می‌تواند به دانشمندان در افزودن انعطاف به رباتها یا هوش مصنوعی کمک کند. هوش مصنوعی اکنون عموما به انجام یک کار مانند ضمیمه کردن تصاویر یا بازی شطرنج اختصاص دارد.
علاوه بر آن، هوش مصنوعی نمی‌تواند از ساختار سلولی مغز انسان آنطور که Spaun و دیگر مدلهای مغز مصنوعی انجام داده‌اند تقلید کند. از آنجایی که این نرم‌افزار بیشتر شبیه مغز انسان کار می‌کند، محققان دیگر توانسته‌اند از آن برای آزمایشات بهداشتی که اجرای آن بر روی داوطلبان انسانی قابل قبول نبوده، استفاده کنند.
Spaun تنها یک تفاوت بسیار اساسی با مغز انسان دارد و آن نیروی محاسباتی زیادی است که برای اجرای وظایف خود استفاده می‌کند. این نرم‌افزار بر روی یک ابررایانه در دانشگاه واترلو اجرا شده و انجام یک ثانیه از شبیه‌سازی‌های این مغز مصنوعی دو ساعت به طول می‌انجامد.
از این رو گام بعدی دانشمندان برای ارتقای این نرم‌افزار تولید سخت‌افزاری است که بتواند برای این مدل امکان کار بطور بلادرنگ را فراهم کند.
نتایج این پژوهش در مجله ساینس منتشر شده است.

منبع:isna.ir