ویتامین سی با میگو نخورید ! - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A) +--- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A--24) +---- انجمن: هشدارهای پزشکی (https://mscenter.ir/Forum-%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C) +---- موضوع: ویتامین سی با میگو نخورید ! (/Thread-%D9%88%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%88-%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AF) |
ویتامین سی با میگو نخورید ! - pariya - 2011/01/01 یک زن تایوانی بصورت غیر مترقبه ای فوت کرده در حالیکه نشانه هایی از خونریزی از گوش بینی و دهانش مشاهده شده است. پس از کالبد شکافی علت مرگ مسومیت به دلیل وجود "آرسنیک" در شکم بیمار تشخیص داده شد. سوال این است که این آرسینیک از کجا سر در آورده؟ یک متخصص پس از بررسی محتویات شکم آن مرحومه نتیجه را چنین اعلام می کند : ندانم کاری شخص فوت شده! و چنین توضیح می دهد که این فرد روزانه از "ویتامین سی" استفاده می کرده که بصورت عادی ضرری ندارد. همچنین شب قبل برای شام "میگو" میل نموده که اینهم هیچگونه مشکلی ندارد. ولی به طور خلاصه ترکیب "ویتامین سی" و ماده غیر سمی "پتاسیم آرسینیک 5" باعث تولید "تری اکسید آرسینیک" در بدن می شود که همان آرسینیک سمی است. پس چنانچه روزانه از "ویتامین سی" استفاده می کنید از خوردن "میگو" خودداری کنید. پنج خاصيت ميگو - شهرزاد - 2012/06/09 پنج خاصيت ميگو
امگا3 فراوانی که در میگو وجود دارد، باعث میشود عادت به مصرف هفتگی آن از بروز آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی جلوگیری کند. کمخونها میگو بخورند یکی از عادتهای خوب غذایی که متخصصان تغذیه آن را توصیه میكنند، مصرف هفتگی فرآوردههای دریایی از انواع ماهی گرفته تا میگوست، اما خیلیها میگویند میگو کلسترول دارد و باید از خوردن آن اجتناب کرد، اما این باور درست است یا اینکه حقیقت چیز دیگری است؟ به غیر از این موضوع، عادت به مصرف میگو چه فواید و چه زیانهایی دارد؟ 1.ضدفشارخون میگو از منابع اسیدهای چربی از خانواده امگا3 است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک میکند. البته توصیه میشود این مادهغذایی در هنگام تهیه با حداقل روغن و نمک طبخ شود، در این صورت به گزینهای مناسب برای کاهش سطح فشارخون تبدیل خواهد شد زیرا سرخکردن آن در روغن، کالری بیشتر به بدن میرساند و باعث افزایشوزن میشود که خود از عوامل بروز فشارخون است. 2.سرشار از سلنیوم یکی از موادمعدنیای که در میگو به میزان بسیار یافت میشود، سلنیوم است. با خوردن 100 گرم میگو، 64 درصد از نیاز روزانه به این مادهمغذی تامین خواهد شد و از آنجا که سلنیوم خاصیت آنتیاکسیدانی دارد، عادت به خوردن میگو، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ و انواع سرطان خون مانند «لوسمی» و «لنفوم هوچکین» را کاهش میدهد. 3.ضدآلزایمر امگا3 فراوانی که در میگو وجود دارد، باعث میشود عادت به مصرف هفتگی آن از بروز آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی جلوگیری کند. در واقع، دریافت روزانه 380 میلیگرم از این اسیدهای چرب، از بروز اختلال حواس و آلزایمر جلوگیری میكند و با خوردن هفتهای 2 تا 3 بار میگو، این مقدار اسیدچرب به بدن خواهد رسید. 4.ضد کمخونی افرادی كه به دلایل مختلف گوشت قرمز نمیخورند، بیش از دیگران در معرض ابتلا به کمخونی ناشی از فقر آهن قرار دارند و از آنجا که با خوردن 100 گرم میگو، 19 درصد از نیاز به این مادهمغذی تامین میشود، بهتر است در صورت نخوردن گوشت قرمز، میگو را در برنامه غذایی روزانهشان بگنجانند. 5.منبع پروتئین و کلسترول خوب میگو برخلاف تصور عامه مردم، باعث افزایش کلسترول نمیشود زیرا بررسیهای مقایسهای میان دو رژیمغذایی با تخممرغ و میگو نشان دادهاند که رژیم دارای میگو 7 درصد سطح کلسترول بد و 12 درصد سطح کلسترول خوب را افزایش میدهد در حالی که رژیم دارای تخممرغ، سطح کلسترول بد را 10 درصد و سطح کلسترول خوب را 7 درصد بالا میبرد. در واقع این مادهغذایی چربی کمی دارد و با خوردن 12 عدد میگوی درشت بخارپز شده، 160 میلیگرم کلسترول وارد بدن میشود و سطح تریگلیسرید 13 درصد پایین میآید بنابراین توصیه میشود آن را مانند سایر منابع پروتئینی مصرف كنید. سرانه مصرف میگو طبق اعلام برخی از کارشناسان، مصرف سرانه میگو در ایران تقریبا 10 تا 20 گرم در سال است و بیشترین مصرفکنندگان هم تهرانیها هستند. البته در سالهای اخیر، مصرف فرآوردههای دریایی افزایش قابلملاحظهای داشته اما هنوز هم از مقدار استاندارد توصیه شده كمتر است و هنوز هم در مقایسه با مصرف جهانی در سطوح حداقل قرار داریم. مصرف سرانه ماهی در ایران تقریبا 10 کیلوگرم در سال و در سطح جهانی 16 کیلوگرم است. بنابراین خوب است این را هم بدانید كه در میان کشورهای مختلف دنیا، تایلند، فیلیپین، هند و اکوادور بزرگترین پرورشدهندگان میگو هستند. یادآوری میگوی سرخ یا سوخاریشده، میزان كالری دریافتی را افزایش میدهد در حالی که میتوان با بخارپز کردن این منبع پروتئینی و زدن چاشنیای مانند آبلیموترش تازه به آن، وعدهغذایی کمکالری و در عین حال مغذیای داشت. البته کبابکردن و بخارپزکردن میگو با سبزیهایخام یا بخارپز، میتواند وعدهغذایی ارزشمندی را به وجود آورد. RE: ویتامین سی با میگو نخورید ! - okhtapus - 2012/06/15 بعید میدونم به این علت باشه چون من قبلا یه بار ویتامین سی رو با میگو خوردم هیچیم نشده شاید به همین علت ام اس گرفتم. RE: ویتامین سی با میگو نخورید ! - نسترنى - 2012/06/15 من هر روز ويتامين سى ميخورم در اين حين ميگو هم خوردم ولى هنوز نمردم |