فواید قارچ - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A) +--- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A--24) +---- انجمن: خواص خوراکی ها (https://mscenter.ir/Forum-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D9%87%D8%A7) +---- موضوع: فواید قارچ (/Thread-%D9%81%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%82%D8%A7%D8%B1%DA%86) |
فواید قارچ - mojtaba2iran - 2011/03/02 متخصصان دانشگاه پنسيلوانيا در يک مطالعه جديد تاکيد کردند مصرف قارچ نقش بسيار مهمي در حفظ و ارتقاي سطح سلامت انسان دارد. به گزارش ايسنا، اين محققان تاکيد کردند که قارچ حاوي مادهاي موسوم به «پسيلوسيبين» که براي بدن بسيار مفيد بوده و خاصيت ضد پيري دارد. به گزارش مجله علمي نيوسانتيست، محققان همچنين در بررسيهاي خود نشان دادهاند که قارچ تاثير معجزهآسايي در کاهش اضطراب در بيماران مبتلا به سرطان دارد. محققان دانشگاه پنسيلوانيا ميگويند قارچها حاوي مقدار زيادي آنتـي اكـسيـدان هستند و مصرف اين ماده غذايي ميتواند خطر ابتلا به بيماريهاي حاد را كاهش دهد. بنا براين گزارش، قارچها حاوي مقـدار زيادي از «اوگوتيونين» هستند كه خواص آنتـي اكسيداني بسيار قوي از خود نشان ميدهد و فقط به وسيله قارچ توليد ميشود. مهمترين مزيت قارچ در مقايسه با ميوههـا و سبـزيهـاي حاوي آنتي اكسيدان اين است كه بـا پـختـه شدن اين ماده غذايي ارگوتيونين آن برخلاف آنتي اكسيدانهـاي ميـوه و سبـزي تجـزيـه نميشود و خاصيت آنتي اكسيداني خـود را از دست نميدهد. قارچ به طور معمول 12 برابر سبوس آرد و چهار برابر جگر مرغ آنتي اكسيدان دارد. RE: فواید قارچ - شهرزاد - 2012/02/25 قارچ از جمله گیاهان بدون گل و کلروفیل است که انواع مختلفی دارد البته بعضی از آنها که به صورت خودرو و وحشی در کنار رودخانهها و جنگلها یافت میشوند، سمی هستند و خوردن آنها بسیار خطرناک است ولی انواع دیگری مانند قارچهای صدفی و دکمهای وجود دارند که به صورت پرورشی تولید میشوند و میتوانند جایگزین خوبی برای گوشت باشند. شما میتوانید قارچ را به صورت خام در سالاد و به صورت پخته، در انواع و اقسام خوراکها، ماکارونی و حتی خورشها مورد استفاده قرار دهید. - قارچهای خوراکی مصرفی باید جوان و تازه بوده و داخل آنها اثری از کپک، کرم و خاک وجود نداشته باشد. - قارچها را نباید داخل آب خیس کنید. برای شستوشوی آن فقط کافی است قارچ را زیر شیر آب بشویید و بلافاصله داخل سبدی قرار دهید تا آب حاصل از شستوشوی آن خارج شود. هنگام سرخ کردن قارچها، ابتدا روغن را گرم کرده، سپس فقط برای 2 تا 3 دقیقه آنها را حرارت دهید. در غیر این صورت، قارچ آب میاندازد و حجم آن حتی به نصف کاهش مییابد زیرا حدود 90 درصد از وزن قارچ را آب تشکیل میدهد؛ در ضمن برای آنکه قارچ هنگام پخت تغییر رنگ ندهد و سفیدی آن حفظ شود، به قارچ در حال پخت، آبلیمو ترش اضافه کنید. قارچهای خوراکی مقدار کمی چربی دارند و منبعی غنی از مواد معدنی شامل پتاسیم، سدیم، کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن، فسفر، ید و همچنین ویتامینهای C و B است. میزان پروتیین قارچ خوراکی 3 تا 6 درصد وزن آن را تشکیل میدهد که 70 تا 90 درصد پروتیین موجود در آن قابل جذب است. - قارچ برای تقویت عمومی بدن، رفع خستگی، ضعف و نارسایی کبد و همچنین کمبود ویتامین و املاح معدنی مفید است. - به آن دسته از افرادی که روی پوستشان جوش و لک وجود دارد و به طور کلی از ناراحتیهای پوستی در رنجند، توصیه میشود قارچ زیاد مصرف کنند. همچنین قارچ دارای مقدار زیادی اسیدفولیک هم هست. 100 گرم قارچ چه دارد؟ انرژی پروتیین کربوهیدرات چربی فیبر ویتامینC B3 B2 7/8کیلوکالری 01/1گرم 43/1گرم 12گرم 24/0گرم 6/8میلی گرم 38/2 52/.میلی گرم RE: فواید قارچ - paeazan - 2013/04/24 قارچ، مهمترین منبع ویتامین D
تغذیه > آشنایی با خواص خوراکیها- همشهری آنلاین: تحقیقات اخیر دانشمندان دانشگاه ˈبوستونˈ حاکی از آن است که قارچ، مهمترین منبع ویتامین D است به گزارش ایرنا، نقش اصلی ویتامین D، حفظ سلامت استخوانها است.مهمترین منبع طبیعی این ویتامین، نور خورشید است ولی به دلیل زندگی آپارتمان نشینی اکثر افراد با کمبود ویتامین D مواجه هستند. در اکثر موارد پزشکان داروهای مکمل را برای جبران این کمبود توصیه میکنند که استفاده از آنها در دراز مدت عوارضی را به دنبال دارد. محققان به تازگی دریافتند که مصرف روزانه قارچ، تمام ویتامین D مورد نیاز بدن را تامین میکند و به هیچ داروی مکملی نیاز نیست. قارچ در برابر اشعه ماورای بنفش خورشید ویتامین D تولید میکند که تمام این ویتامین با مصرف آن به انسان منتقل میشود. برخی از فواید ویتامین D عبارتند از : • جلوگیری از پوکی استخوان • جلوگیری از ابتلا به بیماری ام اس • کاهش احتمال بروز سرطان • پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی • افزایش عملکرد مغز • افزایش ترشح انسولین • محافظت از بدن در برابر انواع تشعشعات • جلوگیری از آرتریت روماتوئید • جلوگیری از بروز التهاب در بدن علاوه بر تامین ویتامین D مورد نیاز بدن، قارچ برای درمان آسم، دیابت، کاهش فشار خون، افزایش ایمنی بدن، افزایش ذخیره کلسیم بدن، درمان اختلالات عصبی و حفظ سلامت کبد بسیار مفید است. RE: فواید قارچ - نازلی - 2013/05/07 تاریخ انتشار: ١٧ ارديبهشت ١٣٩٢ - ٠٦:٥٣ سلامت » تازه های خبری قارچ را قبل از مصرف در آفتاب قرار دهید مصرف یک پرس قارچ که در معرض نور خورشید قرار میگیرد ۴۰۰ واحد ویتامین D بدن را تامین میکند و مصرف بالای این نوع قارچ به همان اندازه مکمل، ویتامین D بدن را تامین مینماید زیست نیوز: نیم تا یک ساعت قبل از مصرف، قارچ را در معرض مستقیم نور خورشید قرار دهید. نتایج بررسیها نشان میدهد، قارچهای خوراکی معمولی که در معرض نور خورشید قرار میگیرند به اندازه مکمل ویتامین D، نیاز بدن به این ویتامین را تامین میکنند. به گزارش هلث نیوز، محققان آمریکایی توصیه میکنند، نیم تا یک ساعت قبل از مصرف، قارچ را در معرض مستقیم نور خورشید قرار دهید. طرز قرار دادن آن هم مهم نیست به طوری که میتوان آن را بعد از جداسازی از محیط کشت در معرض نور خورشید قرار داد. قارچ، همانند پوست انسان اشعه نور خورشید را به ویتامین D تبدیل میکند. حتی پس از برداشت، این روند ادامه پیدا میکند. این ویتامین برای تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت استخوانها و دندان و جذب کلسیم لازم است. مصرف یک پرس قارچ که در معرض نور خورشید قرار میگیرد ۴۰۰ واحد ویتامین D بدن را تامین میکند و مصرف بالای این نوع قارچ به همان اندازه مکمل، ویتامین D بدن را تامین مینماید RE: فواید قارچ - نازلی - 2013/09/12 قارچ: گل سرسبد رژیمهای لاغری ستارهها هر فنجان قارچ فقط 10 کیلوکالری دارد. این مادهی غذایی چربی ندارد و در عوض منبع خوب اسیدفولیک، پتاسیم، ریبوفلاوین، ویتامین B6، سلنیوم، زینک و فیبرهای غذایی است. اگر شما هم اهل رژیمهای لاغری باشید حتماً با رژیمهای مختلف مانند رژیم پر پروتئین، رژیم اتکینز، رژیم سوپ و غیره آشنا هستید. تازگیها ستارههای معروف برای لاغری و خوشاندامی به یک رژیم لاغری جدید رو آوردهاند که اساس آن قارچ خام است. برخی از ستارههای دنیای بازیگری آمریکا مدتی است به شدت به سمت مصرف قارچ خام رو آوردهاند تا لاغر و خوشاندام شوند. به اعتقاد این هنرپیشهها مصرف قارچ خام که سرشار از ویتامین B و پروتئینهای گیاهی است در عرض دو هفته لاغر میکند. در پیش گرفتن رژیم قارچ خام باعث دریافت چربی کمتری میشود و سیری طولانی مدتی هم ایجاد میکند. اساس این رژیم لاغری بسیار ساده است: به مدت دو هفته به جای وعدهی ناهار یا شام یک وعده غذای تهیهشده با قارچ فراوان خورده میشود. موفقیت این رژیم به ویژه به این دلیل است که بدون لاغر کردن سینهها مناطق خاصی از بدن مانند پاها، رانها و بازوها را هدف قرار میدهد. رژیم قارچ خام: رژیم معجزه گر یا بیهوده؟ باید مانند هر رژیم دیگری کاملا واقعگرا بود. در اینجا هم فقط با یک رژیم لاغری کم کالری مواجه هستیم. بدون شک با داشتن این رژیم وزن کم میشود اما هیچ مادهی غذایی وجود ندارد که با مصرف آن یک نقطهی خاصی از بدن لاغر شود. باید مانند هر رژیم دیگری کاملا واقعگرا بود. در اینجا هم فقط با یک رژیم لاغری کم کالری مواجه هستیم. بدون شک با داشتن این رژیم وزن کم میشود اما هیچ مادهی غذایی وجود ندارد که با مصرف آن یک نقطهی خاصی از بدن لاغر شود باید بدانید که هر فنجان قارچ فقط 10 کیلوکالری دارد. این مادهی غذایی چربی ندارد و در عوض منبع خوب اسیدفولیک، پتاسیم، ریبوفلاوین، ویتامین B6، سلنیوم، زینک و فیبرهای غذایی است. فقط حواستان باشد که اگر قارچتان را با روغن و کره درست کنید کالری آن بالا میرود. اما اگر بتوانید غذایی تهیه کنید که حاوی قارچ خام زیاد باشد و بتوانید دو هفته ادامه بدهید لاغر شدنتان حتمی است. |