غذاي كم كالري و جوان ماندن ماهيچه ها - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A) +--- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A--24) +---- انجمن: تغذیه و سلامت (https://mscenter.ir/Forum-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D9%88-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA) +---- موضوع: غذاي كم كالري و جوان ماندن ماهيچه ها (/Thread-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%8A-%D9%83%D9%85%E2%80%8C-%D9%83%D8%A7%D9%84%D8%B1%D9%8A-%D9%88-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%8A%DA%86%D9%87-%D9%87%D8%A7) |
غذاي كم كالري و جوان ماندن ماهيچه ها - yaro - 2010/12/11 غذاي كم كالري و جوان ماندن ماهيچه ها استفاده از غذاهاي كم كالري و قدري نرمش هاي سبك، نه تنها از تحليل بافت ماهيچه اي در دوران پيري جلوگيري مي كند، بلكه به سالم ماندن ارتباط سلول هاي عصبي نيز كمك مي كند و از عوارض پيري جلوگيري مي نمايد. يكي از مهم ترين مشكلاتي كه افراد با افزايش سن مجبور مي شوند با آن دست و پنجه نرم كنند، تحليل رفتن بافت ماهيچه اي بدن است. شواهد حاكي از آن است كه همين مسئله باعث افزايش خطر جراحت در افراد مسن هم مي شود. اما چه مي توان كرد تا بتوان ماهيچه ها را جوان نگه داشت و از بسياري عوارض پيري مخصوصا در زمينه هاي حركتي دوري كرد؟ ظاهرا جواب به تغذيه دوران جواني برمي گردد. تكنولوژي ريويو در گزارش خود به مطالعه جديد محققين در مورد تحليل ماهيچه ها در سنين بالا پرداخته است. به نظر مي رسد مهم ترين عامل پيشگيري كننده، رژيم غذايي سرشار از مواد غذايي لازم و بسيار كم كالري است. به گفته محققين، استفاده از مواد غذايي كه كالري بسيار كمي دارند در كنار نرمش هاي نه چندان سنگين، مي تواند در دوران پيري بافت ماهيچه اي را جوان نگه دارد. همچنين به نظر مي رسد كه اين دو عامل روي ارتباط سيستم عصبي و ماهيچه ها هم تاثيرگذار باشند. با اين كه اين روزها مطالعات فراواني در مورد بيماري هاي سالمندي مانند آلزايمر انجام مي شود، اما پزشكان معتقدند كه ما هنوز در مورد تاثير سن بر سيستم عصبي چيز زيادي نمي دانيم. يكي از مهم ترين مشكلات حركتي در دوران سالمندي، به مشكلات ارتباطي سيستم عصبي حركتي و ماهيچه ها مربوط مي شود. مطالعاتي كه بر روي گونه هاي مختلف موجودات، و نه تنها انسان، انجام شده است، نشان مي دهند كه با بالا رفتن سن، در نقطه برقراري ارتباط سلول هاي عصبي ناهماهنگي هايي ديده مي شود. بر اساس اين مطالعه جديد، به نظر مي رسد بين مصرف مواد غذايي كم كالري و سالم ماندن نقطه ارتباطي سلول هاي عصبي ارتباط معناداري وجود دارد. |