![]() |
چالش با ام اس لبخند بزن - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: چالش با ام اس لبخند بزن (/Thread-%DA%86%D8%A7%D9%84%D8%B4-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D9%84%D8%A8%D8%AE%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B2%D9%86) |
چالش با ام اس لبخند بزن - hamid - 2020/03/05 سلام رفقا ![]() چطورید ؟ تو روزهایی که هر سال دغدغه سال نو داریم با کلی مشغله و اینور اونور رفتن امسال به هممون خیلی سخت داره میگذره، یه سری هامون که استرس داریم (البته نداشته باشیم ![]() ولی خب این وسط به نظرم یه چیز خیلی مهمی فهمیدیم، اونم اینکه چقدر همدیگه رو دوست داریم، چقدر به هم نیاز داریم و چقدر دلمون واسه همدیگه زود تنگ میشه. تا اینجای کار خواستم خیلی زیر پوستی بگم چقدر دوستون دارم و چقدر دلم تنگتونه ، مخصوصا که جشن نوروزیمون کنسل شد. ولی یه اتفاق به نظرم باحال چند روزیه در اینستاگرام راه افتاده و اونم چالش لبخند هست. به انتقادهایی که به چالش هست و اکثرا سیاسیه که آقا بخندیم که مسئولین فکر کنن حالمون خوبه! کاری ندارم اینور قضیه به نظرم قشنگه که با لبخند دوستامون لبخند میزنیم و کلی کیف میده خدایی حالا داستان چیه ؟ میخوایم اینجا عکس لبخندمون رو ثبت کنیم تا تو این روزا یکمی با لبخند دوستامون شاد شیم. یه شرایط خاص هم داره که بگم : تصویر دوستانی که ننویسن "پخش نشود" در اینستاگرام ام اس سنتر استوری میشه و شاید در آینده کلی کار باهاش کنیم . فیلم درست کنیم و پست کنیم اسم چالشمون هم شد #با_ام_اس_لبخند_بزن پس مراحل کار : ۱ - وارد یکی از سایت های آپلود عکس بشید . uupload . picofile ۲ - عکستون رو آپلود کنید و آدرس اینترنتی عکس رو کپی کنید ۳ - برگردید به این تاپیک و از ابزارهای ادیتور "درج تصویر" رو انتخاب کنید. ۴ - آدرس اینترنتی که از سایت های معرفی شده کپی کردید رو در بخش لینک وارد کنید و روی دکمه "وارد کردن" کلیک کنید. ** اگه دوست داشتید یه جمله برامون بنویسید و خودتون رو هم معرفی کنید برای کسانی که لبخند زیباتون رو میبینن (اگه نمیخواید عکستون پخش شه اینم بنویسید "پخش نشود") ۵ - رو ارسال موضوع کلیک کنید همون مراحل بالا ولی تصویری : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() منتظر عکس هاتون هستیم ![]() RE: چالش با ام اس لبخند بزن - معصومه قربانی - 2020/03/06 ![]() من باقلب نارنجیم میخندم چون شمارو دارم ![]() RE: چالش با ام اس لبخند بزن - r_kaveh - 2020/03/06 ![]() #با_ام_اس_لبخند_بزن ریما هستم و سه سالی هست ام اس دارم. من بهش میگم امی. یه جورایی صمیمی تره. خیلی ها میگن چطوری با وجود امی روحیه ت خوبه. هزار تا دلیل دارم و از پنج تا دلیل اول بی شک ام اس سنتر و بچه های خوبش هستن. دوستتون دارم. ![]() ![]() RE: چالش با ام اس لبخند بزن - glassheart - 2020/03/07 ![]() مریمم و ی جورایی ۱۱ ساله ام اس دارم یعنی نصف عمرم ![]() از بچگی از رنگ نارنجی بدم میومد تا ۱۵ سالگی که با ام اس سنتر آشنا شدم و شد خونه دومم ![]() ![]() مرسی که هستی ام اس سنتر جان ![]() #با_ام_اس_لبخند_بزن RE: چالش با ام اس لبخند بزن - snzio - 2020/03/07 ![]() منم ساناز هستم فقط چهارساله ام اس دارم . دوسش دارما فقط بعضی وقتا دعوامون میشه ازش بدم میاد ولی در کل خوبه ... بعدشم من اول رنگ بنفش و دوس دارم بعد نارنجی ![]() تازه ام اس سنترم دوس دارم ![]() RE: چالش با ام اس لبخند بزن - nikansepehr - 2020/03/07
RE: چالش با ام اس لبخند بزن - hadisss - 2020/03/07 ![]() سعی میکنم توی هر شرایطی لبخند بزنم. معتقدم لبخند میتونه معجزه کنه. RE: چالش با ام اس لبخند بزن - hamid - 2020/03/10 لبخنداتون تموم شد ؟ ![]() RE: چالش با ام اس لبخند بزن - alireza1111 - 2020/03/10 (2020/03/10, 07:50 PM)hamid نوشته است: لبخنداتون تموم شد ؟ خودت چی؟ ![]() RE: چالش با ام اس لبخند بزن - hamid - 2020/03/10 (2020/03/10, 07:52 PM)alireza1111 نوشته است:(2020/03/10, 07:50 PM)hamid نوشته است: لبخنداتون تموم شد ؟ من زیرلفظی میخوام ![]() |