![]() |
درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" (/Thread-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DB%8C%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%DA%98%D9%88%D9%87%D8%B4-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) صفحه ها:
1
2
|
درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - msharifian - 2017/04/17 درخواست یاری در پژوهش در موورد ام اس از دوستان ام اس سنتر دوستان عزیز سلام من محمود هستم . همسر من از سال 86 به ام اس مبتلا شد. با گذشت این سال ها من با این بیماری خیلی آشنا شدم . چون تحصیلاتم روانشناسی هست و هم اکنون هم دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی هستم ،مدت دوسال است که به طور تخصصی در حال پژوهش بر روی عوامل روانشناختی در بروز و تشدید بیماری ام اس هستم . در این راستا پایان نامه ام را نیز در همین زمینه انتخاب کردم . پرسشنامه ای به صورت آنلاین تنظیم شده است که می توان آن را از طریق موبایل یا کامپیوتر به راحتی پاسخ داد. از شما خواهش میکنم با تکمیل صادقانه و کامل این پرسشنامه، من را در انجام این پژوهش یاری کنید .مسلماً این لطف شما کمک بسیار بزرگی به من خواهد کرد و باعث افتخارم است که بتوانم خدمت کوچکی به جامعه عزیز ام اس و بخصوص دوستان عزیز" ام اس سنتر" انجام دهم . انجام این مطالعه در وبسایت تخصصی ام اس سنتر، به تائید تیم مدیریت وبسایت رسیده است. آدرس لینک پرسشنامه: https://goo.gl/forms/PcrRqOnV6aSxn5og1 * اطمینان داشته باشید که پاسخهای شما کاملا محرمانه بوده، نام و شماره تلفن از شما پرسیده نخواهد شد. پیشاپیش از لطف شما سپاسگزارم و لطفا نظرات و پیشنهادات و یا مشکلات احتمالی در تکمیل پرسشنامه را از طریق پیام خصوصی و یا Email: msharifian@gmail.com به من اطلاع بدهید. ***** دوست عزیز همكاري شما در اين پژوهش بسيار كمك كننده خواهد بود و پس از پایان پژوهش در همین قسمت نتایج را خدمات شما اعلام می کنم ![]() ![]() ![]() ![]() RE: درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - hadisss - 2017/04/17 سلام من پرسشنامه رو پر کردم نکته جالبش اینه که سیستم پرسشنامه طراحی خوبی داره و به آسونی میشه سوالات رو خوند و جواب داد ![]() و واقعا وقت زیادی نمیگیره از دوستان عزیزم میخوام دوستمون رو در تکمیل پرسشنامه ش یاری کنند ![]() RE: درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - سها - 2017/04/17 منم پر کردم خیلی سادست اصلا وقتی ازتون نمی گیره به دوستمون کمک کنیم RE: درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - hessam - 2017/04/17 سوالاش خيلى زياد بود منم با گوشى سرسرى خوندم ![]() و جواب دادم ولى جوابام تقريبا نزديك به واقعيت بود ![]() RE: درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - msharifian - 2017/04/17 (2017/04/17, 03:15 PM)hadisss نوشته است: سلامخیلی از شما ممنونم زحمت کشیدید (2017/04/17, 03:54 PM)hessam نوشته است: سوالاش خیلی از شما ممنونم زحمت کشیدید (2017/04/17, 03:33 PM)سها نوشته است: منم پر کردم از لطف شما سپاسگزارم از همه دوستان عزیز هم ممنون میشم که در این تحقیق من رو یاری کنند ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - الی کوچولو - 2017/04/17 پرسشنامه رو تکمیل کردم ولی تعداد سوالات خیلی خیلی زیاد بود RE: درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - msharifian - 2017/04/17 (2017/04/17, 04:48 PM)الی کوچولو نوشته است: پرسشنامه رو تکمیل کردم ولی تعداد سوالات خیلی خیلی زیاد بود سلام خیلی ممنونم زحمت کشیدید در این تحقیق رابطه 4 تا متغیر سنجیده میشه ، به امید خدا نتایج این پژوهش مفید و جالب خواهد بود از همه دوستانی که لطف می کنند و پرسشنامه را پاسخ میدهند سپاسگزارم RE: درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - hamid - 2017/04/18 منم مثل حدیث ، از سایر دوستان دعوت میکنم که در این پرسشنامه شرکت کنن احتمالا نتیجه پرسشنامه واسه خودمون هم جالب باشه RE: درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - سمیرا67 - 2017/04/18 سلام.خانم دکتر مرادی هیئت علمی دانشگاه پیام نور خرم آباد برای پایان نامه دکترا یه همچین کاری انجام دادن و نتیجه کارشونم اثبات کرد که در بیماران ام اس درجاتی از کمال گرایی وجود داره ایشون همچنین وجود استرس رو به عنوان ریسک فاکتور بروز بیماری کار کردن و به نتیجه رسیدن.امیدوارم شما هم موفق باشین. RE: درخواست یاری در پژوهش "ام اس" از دوستان "ام اس سنتر" - samiramiss - 2017/04/18 سوالاش خیلی خوب طراحی شده بود بیشتر دغدغه های روانی و ارتباطی من توش بود ![]() ![]() |