![]() |
ام اس و درد - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: ام اس و درد (/Thread-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D9%88-%D8%AF%D8%B1%D8%AF) |
شناخت دردهای مربوط به ام اس ودرمان آن - tehot - 2009/12/16 با سلام براي كاهش دردهاي عضلاني قرص آمورل بسيار مفيد و بدون ضرر است. ام اس و درد - montazer - 2011/02/11 به نظر من طب سوزنی در این مورد خیلی میتونه کمک کنه.اگر از اول بریم سراغ مسکن بعدا ممکنه به جایی برسیم که این داروهای مسکن مثل قبل اثر نکنه. RE: ام اس و درد - m.moza - 2011/03/03 من همیشه پاهام درد میکنه بعضی وقتا از شدت درد توان راه رفتن ندارم و هر جایی که باشم مجبور میشم بشینم چون دیگه نمی تونم بایستم همین مشکل رو در تند راه رفتن و بالا رفتن از پله هم دارم RE: ام اس و درد - yas - 2011/03/03 من وقتی خیلی راه میرم میبینم خیلی پاهام درد میگیره ولی بازم ادامه میدم حالا بگو برا چی پا درد گرفتم ![]() ![]() RE: ام اس و درد - نازلی - 2011/04/08 روشی جالب برای آرام کردن درد! آیا می دانید با چند راهکار عجیب می توانید درد بدن خود را ساکت کنید و …. مغز افراد عاشق که به تصویر محبوب خود نگاه میکردند توسط اسکنهای امآرآی مورد مطالعه قرار گرفت؛ در حالیکه سطوح مختلف درد ناشی از سوزش در پوست آنها اعمال میشد. محققان دریافتند که تصویر فرد مورد علاقه بیمار به کاهش میزان درد در مناطق پردازش درد مغز به میزان مشابه تاثیر پاراستامول یا مخدرها کمک میکند. پژوهش انجام شده توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد به شواهد مستقیمی در مورد پیوند احساس دلبستگی عاطفی با کاهش درد بیمار دست پیدا کرد. مغز افراد عاشق که به تصویر محبوب خود نگاه میکردند توسط اسکنهای امآرآی مورد مطالعه قرار گرفت؛ در حالیکه سطوح مختلف درد ناشی از سوزش در پوست آنها اعمال میشد. دانشمندان دریافتند که بطور میانگین میزان درد در این افراد بین ۳۶ تا ۴۴ درصد بوده و تنها ۱۳ درصد اظهار ناراحتی شدید کردند. به گفته محققان بیدردی ناشی از احساس علاقه بیشتر با جنبههای ابتداییتر مغز در ارتباط است که ساختارهای عمیق مغز را که ممکن است درد را در سطح ستون فقرات توقف کند، به فعالیت وا میدارد. یکی از مناطق حساس برای بیدردی ناشی از احساس علاقه، هسته آکومبنس است. با توجه به این یافتهها انسان میتواند با درد خود کنار بیاید. RE: ام اس و درد - Mme.fatemeh - 2011/09/07 من خیلی درد دارم خیلی خیلی زیاد .سعی می کنم به روی خودم نیارم. ولی گاهی اوقات اونقدر شدیده که نمی تونم و می زنم زیر گریه این طوری ![]() ولی بی خیال این نیز بگذرد ![]() ![]() ![]() RE: ام اس و درد - maedeh - 2011/09/08 اوایل درد داشتم خوب همه چیز اوایلش که عدی نشده و نا آشناس درد داره ولی خیلی زود باهاش کنار اومد و بعد از 4 5 ماه دیگه درد نداشتم و تا به حالمندارم البته ناگفته نماند که ورزش شنا و قدرت جذب نیروی + خیلی کمکم کرد RE: ام اس و درد - پویش - 2011/10/05 دردهایی مثل برق گرفتگی در دندان را زیادتجربه کردم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ام اس و درد - mirzaee - 2011/10/05 تاحالا شده شنیده باشید دردی هست که 24ساعته امانتو ببره ![]() ![]() ![]() اره هست وقتی میلین عصب از بین بره ،این جوری میشه ![]() ![]() ![]() ![]() دیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییگه نمی شه کاریشم بکنی ![]() ![]() ![]() RE: ام اس و درد - parisa2087 - 2011/10/05 من چشمام درد داره ![]() |