وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس
داروی اُکرِلی زوماب ( Ocrelizumab ) - نسخه قابل چاپ

+- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir)
+-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3)
+--- انجمن: معرفي داروهاي مورد استفاده (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%8A-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87)
+--- موضوع: داروی اُکرِلی زوماب ( Ocrelizumab ) (/Thread-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%A7%D9%8F%DA%A9%D8%B1%D9%90%D9%84%DB%8C-%D8%B2%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%A8-Ocrelizumab)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6


داروی اُکرِلی زوماب ( Ocrelizumab ) - .editormasoud - 2015/07/13

کمپانی GeneTech ، اخیرا" اخباری امید بخش را درمورد داروی تولیدی خود یعنی اکرلی زوماب (از دسته داروهای آنتی بادی مونو کلونال ) منتشر کرده است . این دارو که در دو مطالعه تحقیقاتی به نام OPERA1 و OPERA∏ مورد مطالعه قرار گرفته است ،به نظر می رسد که " روسفید" از بوته آزمایش بیرون آمده است . در این دو مطالعه داروی فوق با داروی قدیمی و آشنا به نام انترفران بتا-a1 ( با نام تجاری آونکس و معادل ایرانی خود سینووکس) از نظر میزان اثر بخشی و عوارض احتمالی مورد مقایسه قرار گرفت و نتایج آن به این شکل اعلام شد:
درمان با داروی اکرلی زوماب ( به شکل تزریقی ) به طور قابل توجهی توانست حملات بیماری را در یکسال کاهش دهد و نیز به طور قابل توجهی سبب حفظ توانمندی های فرد شده است. همچنین این دارو توانستد تعداد ضایعات را در مغز مبتلایان به خوبی کاهش دهد (در MRI) و اما در خصوص عوارض داروی جدید که در این مطالعه ، مشابه داروی قدیمی بوده است .شایع ترین این عوارض واکنش های زمان تزریق بوده است ( با شدت ملایم تا متوسط ) و مهمترین عارضه نیز عفونت ها بوده که با میزانی برابر در هر دو گروه روی داده است .
براساس اعتقاد تولید کنندگان این دارو، داروی فوق قادر است تحولی بزرگ در زندگی مبتلایان به ام اس ایجاد کند.
قرار است نتایج این دو مطالعه در سه ماهه اول سال 2016 برای اخذ تائیدیه به مراجع علمی امریکا و اروپا ارائه شود.
از طرفی این دارو برروی گروهی از مبتلایان به ام اس نوع پیشرونده اولیه هم در حال بررسی است که نتایج آن تا پایان سال جاری اعلام خواهد شد.
با امید موفقیت محققان....


ورود داروی اکرلی زوماب - niloofary - 2016/04/17

شمارش معکوس برای ورود داروی اُکرلی زوماب به سبد دارویی ام اس
داروی اُکرلی زوماب – ocrelizumab – از دسته داروهای آنتی بادی منوکلونال است که اخیرا در دنیای ام اس مورد توجه محققین قرار گرفته است. شاهکار این دارو آن است که بر اساس مطالعات انجام شده نه تنها بر روی فرم های عود کننده ام اس بلکه بر فرم پیشرونده این بیماری هم مؤثر است. از آنجاکه در حال حاضر علیرغم داروهای زیادی که برای فرم عود کننده وجود دارد، هیچ دارویی بر روی فرم پیشرونده مؤثر نیست، این دارو مایه امیدواری بزرگی هم برای متخصصین و هم برای مبتلایان به ام اس به شمار می آید.
داروی اکرلی زوماب، برای اعمال اثر خود، به مولکولی به نام CD2o در سطح گروهی از سلول های ایمنی به نام لمفوسیت های نوع B وصل می شود و سبب میشود که این گروه سلولی در جریان خون کاهش یابند. نتیجه این کاهش، تولید کمتر آنتی بادی علیه سیستم عصبی (در بیماری ام اس) است و از این طریق دارو نقش درمانی خود را در این بیماری اعمال میکند و مانع تخریب این سیستم می شود.
این دارو بصورت تزریقی است و هر 6ماه یک بار تجویز میشود (در بیماری ام اس). در مطالعه بزرگ فازIII به نام ORATORIO ، بر روی 732 فرد مبتلا به ام اس نوع پبشرونده، نتایج مثبتی به شرح ذیل برای این دارو گزارش شد:
1- دارو قادر است تا حد 24% توانمندیهای فرد را حفظ کند.
2- دارو قادر است سرعت راه رفتن را تقریبا 30% افزایش دهد.
3- حجم ضایعات مغزی را 3.4%کاهش دهد.
4- حجم مغز را به میزان 17.5%حفظ کند.
شرکت سازنده دارو – Gene Tech – قراراست در نیمه اول سال جاری میلادی اطلاعات مربوط به دارو را به سازمان غذا و داروی امریکا ارائه دهد و سازمان غذا و داروی امریکا هم قرار است پس از ارائه نتایج توسط کمپانی، بررسی و قضاوت بر روی آن را تسریع نماید تا مبتلایان به نوع پیشرونده بیماری (و نیز نوع عود کننده ) در اسرع وقت بتوانند از اثرات آن سود ببرند.

http://iranms.ir/index.php/node/view?id=907
1395-01-24 09:53


RE: داروی اُکرِلی زوماب ( Ocrelizumab ) - nahid - 2016/12/23

.

داروی جدید ام.اس با موفقیت آزمایش شد

تاریخ انتشار: ۲۱:۵۲ - ۰۲ دی ۱۳۹۵

آزمایش داروی جدیدی برای مقابله با بیماری ام.اس (مالتیپل اسکلروزیس) با موفقیت انجام شده و نشان می‌دهد که این دارو می‌تواند باعث کندی روند آسیب به مغز شود.

به گزارش جنوب نیوز، پژوهشگرانی که ماده اکرلیزومب ( ocrelizumab) را آزمایش کرده‌اند گفته‌اند که استفاده از آن نتایج مثبتی در درمان مراحل اولیه ام.اس پیش‌رونده به خصوص در انواع مهاجم این بیماری داشته است.

نتایج این آزمایش که در ژورنال پزشکی نیو انگلند منتشر شده نشان می‌دهد که وضعیت ۳۳ درصد از کسانی که با این دارو تحت درمان قرار گرفتند به مرور زمان بدتر شد که در مقایسه با آن دسته از بیماران که به آنها دارو داده نشده بود به مراتب بهتر بود. این رقم برای دسته دوم بیماران به ۳۹ درصد می‌رسید.

همچنین، اسکن مغزی بیماران دسته اول حاکی از آن بود که کوچک شدن مغز آنان کمتر از دسته دوم بوده امتیاز بهتری را هم برای زمان پیمودن مسافت ۲۵ فوت کسب کردند.

پیتر کالابرسی، پژوهشگر دانشگاه جان هاپکینز در آمریکا گفته است که این اولین دارویی است که تاثیر قابل ملاحظه‌ای در کاستن از سرعت پیشرفت معلولیت ناشی از ام.اس داشته و در نتیجه می‌توان آن را تحولی بارز در مطالعات در این زمینه تلقی کرد.

در بریتانیا، بیش از یکصد هزار نفر به ام.اس مبتلا هستند. در بررسی داروی جدید، بیش از هفتصد بیمار در آمریکا و اروپا شرکت داشتند و هزینه آن را شرکت دارویی روش، تولید کننده اکرلیزومب تقبل کرد.

آزانس دارویی اروپا و اداره دارو و مواد غذایی آمریکا این دارو را برای بررسی نتایج آن پذیرفته‌اند.

دو آزمایش دیگر با این دارو نشان داده که استفاده از آن می‌تواند مانع از تشدید ام.اس شود که معمولا به صورت دوره‌ای بروز می‌کند.

منبع


RE: داروی اُکرِلی زوماب ( Ocrelizumab ) - mj.ny-luise - 2017/03/30

✅کانال وبسایت تخصصی ام اس سنتر, [29.03.17 23:39]
اخبار ام اس- ۹ فروردین ۹۶
ساعاتی قبل سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) داروی اکرلی زومب ( ocrelizumab ) را هم برای ام اس عود کننده و هم نوع پیشرونده مورد تایید قرار داد. این داروی قوی و موثر هر شش ماه یکبار تزریق می گردد و تنها دارویی است که در هردو نوع ام اس موثر بوده و اولین دارویی است که برای ام اس پیشرونده مورد تایید قرار می گیرد. این دارو تا دو هفته دیگر وارد بازار دارویی آمریکا با نام تجاری Ocrevus می گردد. ورود این دارو در بازار تغییرات عمده ای در درمان ام اس و افق جدیدی برای درمان ام اس پیشرونده می باشد. با توجه به خبرهای بسیار خوب در ابتدای سال ۹۶ امیدوارم این سال، سال بسیار خوبی برای بیماران مبتلا به ام اس باشد.

برگرفته از کانال دکتر امیررضا عظیمی، فلوشیپ ام اس؛

#اخبار_ام_اس
#دانستنیهای_دارویی
@mscenter

https://t.me/mscenter/1215


RE: داروی اُکرِلی زوماب ( Ocrelizumab ) - (reihane(raz - 2017/03/30

با ریتوکسی مب فرق داره ؟


RE: داروی اُکرِلی زوماب ( Ocrelizumab ) - glassheart - 2017/03/30

فرق داره ریحانه جان


RE: داروی اُکرِلی زوماب ( Ocrelizumab ) - حمید رضا - 2017/05/07

(2017/03/30, 12:36 AM)mj.ny-luise نوشته است: ✅کانال وبسایت تخصصی ام اس سنتر, [29.03.17 23:39]
اخبار ام اس- ۹ فروردین ۹۶
ساعاتی قبل سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) داروی اکرلی زومب ( ocrelizumab ) را هم برای ام اس عود کننده و هم نوع پیشرونده مورد تایید قرار داد. این داروی قوی و موثر هر شش ماه یکبار تزریق می گردد و تنها دارویی است که در هردو نوع ام اس موثر بوده و اولین دارویی است که برای ام اس پیشرونده مورد تایید قرار می گیرد. این دارو تا دو هفته دیگر وارد بازار دارویی آمریکا با نام تجاری Ocrevus می گردد. ورود این دارو در بازار تغییرات عمده ای در درمان ام اس و افق جدیدی برای درمان ام اس پیشرونده می باشد. با توجه به خبرهای بسیار خوب در ابتدای سال ۹۶ امیدوارم این سال، سال بسیار خوبی برای بیماران مبتلا به ام اس باشد.

برگرفته از کانال دکتر امیررضا عظیمی، فلوشیپ ام اس؛

#اخبار_ام_اس
#دانستنیهای_دارویی
@mscenter

https://t.me/mscenter/1215

سلام
دوستان اطلاع دارید که این دارو چه زمانی وارد ایران میشه؟
چطور میتونم در حال حاضر این دارو رو تهیه کنم؟؟
ممنونم


RE: داروی اُکرِلی زوماب ( Ocrelizumab ) - saaeeid - 2017/05/08

انشاالله زودتر و زودتر بیاد ایران
و بیمه صد درصد هم بشه.


RE: داروی اُکرِلی زوماب ( Ocrelizumab ) - nazanin - 2017/10/31

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) داروی جدید درمان بیماری ام اس را تایید کرد. این دارو قادر به درمان اشکال شدید بیماری ام اس است.

به گزارش انتخاب به نقل از ایرنا، این داروی جدید که ocrelizumab نام دارد، با هدف قراردادن سلول های B در درمان اشکال شدید بیماری ام اس موثر است.

مولتیپل اسکلروزیس (MS) یک بیماری خود ایمنی است که در آن سیستم ایمنی پاسخ غیر متعارفی به سیستم عصبی مرکزی‌ (CNS ) می دهد.

سیستم عصبی مرکزی شامل مغز، نخاع و اعصاب بینایی است. سیستم ایمنی بدن به طور معمول عوامل خارجی مانند باکتری ها و ویروس ها را مورد هدف قرار می دهد؛ ولی در بیماری های خود ایمنی، به اشتباه بافت های نرمال از بین می روند. لوپوس و آرتریت روماتوئید نیز جزء بیماری های خود ایمنی محسوب می شوند.

داروی جدید درمان «ام اس» تایید شد


RE: داروی اُکرِلی زوماب ( Ocrelizumab ) - nahid - 2017/10/31

http://mscenter.ir/showthread.php?tid=11872&pid=542836#pid542836
فروردین امسال تایید شد !