![]() |
مراکز دریافت حواله دارو ( پیامک معاونت درمان وزارت بهداشت) - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: خدمات رفاهی (https://mscenter.ir/Forum-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D9%81%D8%A7%D9%87%DB%8C) +--- موضوع: مراکز دریافت حواله دارو ( پیامک معاونت درمان وزارت بهداشت) (/Thread-%D9%85%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%B2-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%AD%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%DA%A9-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%88%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA) |
مراکز دریافت حواله دارو ( پیامک معاونت درمان وزارت بهداشت) - nahid - 2014/03/17 این پیامک 25 اسفند 92به دستم رسید و بعدش هم اصلاحیه اش امروز رسیده ولی نصفه نیمه اومده. پیامک اول : قابل توجه بیماران محترم مبتلا به ام اس جهت دریافت داروهای ربیف- رسیژن -اکتوریف- گلاتیرامراستات- فینگولید به معاونت درمان دانشگاه تهران به آدرس خ شریعتی پایین تر از پیچ شمیران ایستگاه عوارضیجنب بانک سپه شماره تماس : 77633356 جهت دریافت داروهای آونکس - سینووکس - آکتووکس به معاونت درمان دانشگاه شهید بهشتی به آدرس خ حافظ نبش جمهوری پردیس دانشگاهی حافظ طبقه 6 معاونت درمان شماره تماس :66720400 جهت دریافت داروهای بتافرون- اکستاویا -اکتافرون- زیفرون به معاونت درمان دانشگاه ایران به آدرس خ حافظ نبش جمهوری پردیس دانشگاهی حافظ طبقه 6 معاونت درمان مراجعه نمایید. پیامک دوم اصلاحیه : «اصلاحیه » قابل توجه بیماران محترم مبتلا به ام اس جهت دریافت حواله ... . . و متاسفانه بقیش نیومده ! ![]() حالا خواهش میکنم هر کس پیامک کاملش رو دریافت کرده این جا بنویسه تا همه ببینن. ![]() RE: مراکز دریافت دارو ( پیامک معاونت درمان وزارت بهداشت) - مهدی نصیری - 2014/05/05 این رو اطلاعیشو تو داروخونه 29 فروردین زده بود البته من دقت نکردم.حتما تو داروخونه های دیگم زدن دیگه.دفه بدی واسه گرفتن دارو رفتی یه نگاهی بنداز RE: مراکز دریافت دارو ( پیامک معاونت درمان وزارت بهداشت) - nahid - 2014/05/05 نکنه معنیش اینه که برای گرفتن حواله دارو که ما خدمات درمانی ها سالی یه بار می رفتیم از معاونت غذا و دارو و... ( کوچه آبشار ) می گرفتیم حالا جاش با معاونت درمان عوض شده ؟ یعنی برای سینووکس باید برم تقاطع حافظ جمهوری ؟ چرا آخر اسفند این معاونتها عوض شد؟! برای مردم سخت بود که ؟! ![]() یعنی برای هیچکس این پیامک نیومد جز من ؟! ![]() RE: مراکز دریافت دارو ( پیامک معاونت درمان وزارت بهداشت) - یه غریبه - 2014/05/05 ینی دیگه نباید برای تعویض حواله برم خیابون آبشار؟؟ ![]() برای من که پیامک نیومد ![]() RE: مراکز دریافت دارو ( پیامک معاونت درمان وزارت بهداشت) - hessam - 2014/05/05 من امسال بعد از حدود 8 سال حوالم را تعویض کردم ![]() ![]() ![]() تازه حواله قبلیه دیگه جا نداشت ![]() ![]() من رفتم معاونت درمان پل حافظ حواله جدید گرفتم حوالم که عوض شد این قدر نو بود کلا روحیم فرق کرد ![]() ![]() RE: مراکز دریافت دارو ( پیامک معاونت درمان وزارت بهداشت) - afsaneh - 2014/05/05 اینطور که داروخانه سیزده ابان به خواهرم گفته باید بریم ساختمان وزارت بهداشت قدیم حواله بگیرم ادرسش خیابان حافظ تقاطع جمهوری ساختمان وزارت بهداشت قدیم RE: مراکز دریافت دارو ( پیامک معاونت درمان وزارت بهداشت) - الی کوچولو - 2014/05/06 سلام منظورتون از حواله چیه!؟ RE: مراکز دریافت دارو ( پیامک معاونت درمان وزارت بهداشت) - nahid - 2014/05/06 حواله یک برگه است برای سهمیه داروی یک سال ،که دوازده ماه سال توش نوشته شده و هر بار داروخانه جلوی همون ماه مهر و تاریخ میزنه .تا یکسال هم اعتبار داره، بعد از اون دوباره برای یک سال دیگه باید حواله بگیریم. البته ما که بیمه خدمات درمانی هستیم و سینووکس میگیریم اینطوره بقیه رو نمیدونم. RE: مراکز دریافت دارو ( پیامک معاونت درمان وزارت بهداشت) - سمیرا67 - 2014/05/08 من از اول بیماری که یکی گرفتم هنوز جاداره ومن باهمون دارو میگیرم کسی هم ایراد نگرفته که عوضش کنم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: مراکز دریافت دارو ( پیامک معاونت درمان وزارت بهداشت) - الی کوچولو - 2014/05/08 (2014/05/06, 02:20 PM)nahid نوشته است: حواله یک برگه است برای سهمیه داروی یک سال ،که دوازده ماه سال توش نوشته شده و هر بار داروخانه جلوی همون ماه مهر و تاریخ میزنه .تا یکسال هم اعتبار داره، بعد از اون دوباره برای یک سال دیگه باید حواله بگیریم. البته ما که بیمه خدمات درمانی هستیم و سینووکس میگیریم اینطوره بقیه رو نمیدونم. من هم خدمات درمانی هستم ولی تا حالا از این کارها نکردم!!! شاید برای تهرانی هاست. |