وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس
نرم افزار ماركوپكس - نسخه قابل چاپ

+- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir)
+-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3)
+--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7)
+--- موضوع: نرم افزار ماركوپكس (/Thread-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%83%D9%88%D9%BE%D9%83%D8%B3)



نرم افزار ماركوپكس - spring - 2014/01/12

نكته جالب در مورد اين نرم افزار اينه كه قابليت نمايش سي دي ام آر آي رو در تمامي كامپيوترها ميسر ميكنه

توسط جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران محقق شد؛
نصب سامانه کاملاٌ ایرانی آرشیو و انتقال تصاویر پزشکی در بیمارستان ولیعصر ناجا
1390/05/22
چاپ

کارشناس مرکز خدمات تخصصی تجهیزات پزشکی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با اعلام خبر راه اندازی سیستم کاملاٌ بومی پکس توسط جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در بیمارستان ولیعصر ناجا، گفت: با نصب این نرم افزار به سیستم های تصویر برداری بسیاری از محدودیت های انتقال و آرشیو تصاویر پزشکی در مراکز درمانی و بیمارستانی بر طرف خواهد شد. راه اندازی سیستم پکس دربیمارستان ولیعصر

شهرزاد مهماندوستان در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران پیرامون راه اندازی سیستم پکس در بیمارستان ولیعصر ناجا گفت: سیستم پکس نرم افزاری است که برای آرشیو و انتقال تصاویر پزشکی در مراکز درمانی و بیمارستان ها کاربرد دارد به طوری که تمامی مراکز درمانی که دارای دستگاه تصویر برداری چه با منشاء تصاویر پرتو x و چه پرتوهای دیگر برای ذخیره این تصاویر قادر خواهند بود از این نرم افزار استفاده کنند.

وی با بیان این مطلب که همه دنیا برای سیستم پکس از پروتکل DICOM استفاده می کنند، بیان داشت: تمام دستگاه های تصویر برداری که به این سیستم متصل می شود باید خروجیشان DICOM باشد بنابراین لازم است که دستگاه های تصویر برداری متصل به سیستم، همگی دیجیتال باشند تا این قابلیت را داشته باشند که تمامی تصاویر را با کیفیت بالا به سرور اصلی منتقل کنند و در back up ذخیره نمایند.

کارشناس تجهیزات پزشکی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران ادامه داد: با توجه به این که تصاویر پزشکی، پایه بسیاری از تشخیص های پزشکی هستند و برای نگهداری و انتقال این تصاویر دو عامل کیفیت و سرعت از اهمیت خاصی برخوردار است، مراکز درمانی می توانند با بکارگیری سیستم پکس در مجموعه خود با سرعت بالا و بدون تغییر در افت کیفیت تصاویر آن را ذخیره و آرشیو نمایند.

مهماندوستان در خصوص امکانات لازم برای نصب سیستم پکس در مراکز افزود: برای نصب این سیستم در مراکز درمانی یک سرور اصلی نیاز است که به شبکه بیمارستانی متصل باشد به طوری که اطلاعات در این سرور ذخیره و آرشیو می شود و تمامی کاربرانی که به سرور اصلی متصل باشند، قادرخواهند بود از طریق بکارگیری نرم افزار pax تصاویری که در این آرشیو ذخیره شده است را مشاهده کنند.

وی با تاکید بر این مطلب که کاربرد استفاده از این برنامه بسیار ساده و آسان است، گفت: آموزش کامل نحوه بکارگیری از این سیستم توسط یک نفر از کارشناسان تجهیزات پزشکی به سوپروایزر یا پرستار بخش در یک جلسه امکان پذیر است، همچنین به دلیل آشنایی پزشکان با ابزار اندازه گیری تخصصی استفاده از این نرم افزار به راحتی قابل کاربرد است.

کارشناس تجهیزات پزشکی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با اشاره به ایرانی بودن کامل این سیستم، بیان داشت: با توجه به این که این نرم افزار از سیستم کاملاٌ بومی برخوردار است، قادر خواهیم بود تمامی نیازهای مرکز تحت پوشش را بر مبنای تغییراتی که در دستگاه ها و یا موارد دیگر ایجاد می شود به راحتی برطرف نماییم و تغییرات لازم را به آسانی ارائه دهیم.

وی افزود: کاربران قادر خواهند بود از طریق این سیستم تصاویر را بر اساس نام پزشک، نام بیمار، تاریخ تصویر برداری به (شمسی) و یا براساس شماره ی اختصاصی پرونده بیمار بیمار بسته به انتخاب خود جستجو نمایند.

مهماندوستان با بیان تعدادی از مزایای استفاده از این سیستم در ادامه خاطر نشان کرد: یکی از مزایای استفاده از این سیستم حذف فضاهای فیزیکی بایگانی در بیمارستان ها و مراکز درمانی است، زیرا با نصب این نرم افزار به سیستم اصلی تمامی اطلاعات از 5 تا 10 سال و حتی بیشتر در back up سرور اصلی قابل ذخیره و پیگیری است و مشکلاتی از قبیل عمر محدود و گم شدن تصاویر تا حدود زیادی برطرف خواهد شد.

وی صرفه جویی و کاهش هزینه های گزاف در خرید فیلم و کلیشه های رادیولوژی را یکی دیگر از منافع بکارگیری این روش عنوان کرد و گفت: سالانه مبالغ زیادی صرف خرید فیلم های رادیولوژی می شود که توجه به راهکاری برای حذف این بخش از هزینه می تواند تا حدود زیادی از لحاظ اقتصادی دارای اهمیت باشد.

کارشناس تجهیزات پزشکی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران افزود: بهرمندی از سیستم رویت تصاویر گرفته شده در همان لحظه عکس برداری توسط تکنسین از دیگر نکات مثبتی است که در استفاده از این نرم افزار وجود دارد زیرا تا حدود زیادی می تواند از آسیب های ناشی از عکس برداری مجدد به بیمار جلوگیری کند، همچنین تصاویر مورد نظر قابل رایت بر روی cd است تا در صورت مراجعت بیمار به مراکز درمانی دیگر بتواند به راحتی تصویر را همراه خود داشته باشد.

وی در ادامه تصریح کرد: پیش از استفاده از این نرم افزار محققان و دانشجویان در بیمارستان های تحقیقاتی برای مشاهده عکس ها نیازمند مراجعه به آرشیو و جتسجو بررسی تمامی عکس ها برای یافتن عکس مورد نظر بودند ولی در حال حاضر با راه اندازی این سیستم ، این نرم افزار به عنوان یک مرجع اطلاعاتی در راستای سرعت بخشیدن به فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان کمک کننده خواهد بود.

مهماندوستان با اشاره به روند راه اندازی این سیستم در بیمارستان ولیعصرناجا، خاطر نشان کرد: از اواخر سال 89 پیگیری با بهداری ناجا برای برقراری ارتباط نسبت به نصب سیستم پکس در بیمارستان ولیعصر آغاز شد و سرانجام در تیرماه 90 به مرحله اجرایی رسید. نداشتن خروجی DICOM اکثر دستگاه های تصویربرداری بیمارستان یکی از محدودیت های موجود برای نصب سیستم پکس در این بیمارستان بود که باعث شد مدتی راه اندازی این سیستم را به تاخیر بیاندازد.
ماكرو پكس


وقتي كه سي دي ام آر آي رو بردم مطب دكتر دكترم گفت كه بايد برم بيمارستان تا اونجا بشه با كامپيوتر بيمارستان سي دي رو ببينيم

من هم رفتم بيمارستان . بعد از بيمارستان سي دي رو با سيستم خونه ديدم و متوجه شدم كه با هر سيستمي جواب ميده .با توجه به اينكه جواب ام آر آي با سي دي داده ميشه و عكسش رو نميدن خوبه كه اين نكته رو بدونيم


RE: نرم افزار ماركوپكس - nahid - 2014/01/12

یعنی از این به بعد عکس نمیدن فقط سی دی میدن ؟


RE: نرم افزار ماركوپكس - سها - 2014/01/12

نهههههههه...!!!
خدا نکنه ...
همه قشنگیش به عکسشه


RE: نرم افزار ماركوپكس - spring - 2014/01/14

من این دوات ام آر آی که اخیرا انجام دادم فقط بهم سی دی دادن wink2