خواص پای مرغ - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A) +--- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A--24) +---- انجمن: خواص خوراکی ها (https://mscenter.ir/Forum-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D9%87%D8%A7) +---- موضوع: خواص پای مرغ (/Thread-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D9%BE%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%BA) |
خواص پای مرغ - goli61 - 2013/11/21 این بار و در این مطلب قصد معرفی یکی از غنی ترین منابع کلسیم و ویتامین D و همچنین معرفی خواص درمانی این ماده غذایی که شاید تا به امروز خیلی از ما ها با شنیدن اسم آن مشکل داشتیم چه برسد به مصرف آن،خواهیم پرداخت. طبق تحقیقات انجام شده”پای مرغ” حاوی بسیاری ازپروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آنها نیست. از همین جهت به افرادی که دچار مشکلاتی مانند :خمیدگی که ناشی از کمبود کلسیم است، پوکی استخوان، آرتروز،نرمی استخوان(راشیتیسم) در کودکان و بزرگسالان،روماتیسم،شکستگی استخوان و به طور کلی تغییرات ساختمانی در استخوانها و نیز اختلال عملکرد عضلانی ناشی از کمبود کلسیم و ویتامین D را می توان با ااستفاده از این ماده غذایی درمان کرد، که در ادامه به خواص درمانی و روش مصرف آن خواهیم پرداخت. بسیاری از پزشکان تغذیه و همچنین پزشکان جراح اورتوپدی در بسیاری موارد استفاده از سوپ های مختلف حاوی عصاره پای مرغ را به بیماران خود توصیه می کنند. خواص درمانی • بهترین درمان برای پوکی استخوان • بهترین درمان برای راشیتیسم • بهترین جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروفها • بهترین پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش • بهترین جایگزین برای قرص های غضروف ساز اروپایی و آمریکایی • بهترین کمکی برای رشد کودک و نوجوان • بهترین درمان برای سرماخوردگی و ضعف شدید • بهترین منبع گلوکزامین و سولفات کندورایتین • بهترین ترمیم کننده شکستگی استخوان • بهترین بهبود دهنده کمردرد یا دیسک کمر روش مصرف : مقدار 1 بسته پای مرغ را پس از تمیز و شستشو کرده به همراه 3 تا 4 لیوان آب داخل قابلمه ای قرار داده و مقداری پیاز را پس از پوست گرفتن اضافه کرده روی حرارت قرار داده و زیر آن را کم کنید و به مدت حداقل 4 تا 6 ساعت حرارت دهید البته با شعله ملایم، پس از گذشت این زمان محتویات قابلمه را داخل مخلوط کن ریخته و صافی کنید و در فریزر نگهداری کنید برای مصرف کافی است از “عصاره پای مرغ “تهیه شده مقداری را به انواع سوپ و خورشت تهیه شده اضافه و سپس میل کنید. نکته ی مهم : افرادی که مبتلا به چربی خون و کلسترول بالا هستند باید هنگام خوردن این عصاره مقداری آب لیموترش و یا آب غوره به غذای خود اضافه کنند. روش مصرف پای مرغ,خواص درمانی پای مرغ غذاهايی داريم كه در بهبود آرتروز يا كمردرد يا ديسک كمر مؤثر باشند. برخی از پودر سنجد به عنوان يک غذای مؤثر برای آتروز نام می برند نظر شما چيست؟ - پودر سنجد مؤثر است. زنجبيل هم خيلی مؤثر است. هم موضعی و هم خوراكی. همراه با غذا يا چای صرف شود مؤثر است. ما میگویيم پای مرغ را بجوشانيد و آب گوشت و ژل آن را بخوريد. پای مرغ پر از مواد غضروف ساز است. پای مرغ دارای سولفات كندروئتين است. سولفات كندروئتين در پای مرغ فراوان است. در ويزيت بچه هايی كه سر استخوان ران شان نكروز می شود می پوسد خراب می شود ، پای مرغ را به آنها تجويز می كنم. نتيجه خيلی مثبتی هم گرفته ايم. يک مورد حتی قرار بود عمل جراحی بشود كه ما با همين پای مرغ او را سلامت كردم و اجازه ندادم كارش به عمل جراحی درتهران بكشد. متاسفانه يک پزشک تاجر می خواست اين دختر بچه را عمل جراحی كند كه خوشبختانه با همين پای مرغ مداوا شد و مشكل پوسيدگی استخوان ران او برطرف شد. اما توصيه من به بيماران خودم خوردن غضروف پاي مرغ است. الان مرسوم شده است كه قرص هايی آمريكايی و اروپايی به اسم غضروف كوسه ماهی به قيمت گران به مردم داده می شود. اين قرص ها هيچ خاصيتی معجزه آسايی ندارد. چندين ماه اين قرص های گرانقيمت و بی حاصل بايد خورده شود كه آيا تأثير بكند يا نكند! * متأسفانه برخی از خانواده ها از مصرف پای مرغ خودداری می كنند. توصيه شما به اين افراد چيست مصرف پای مرغ را كسرشان می دانند! - الان ديگر اينطور نيست. الان پای مرغ كم ياب است. به سادگی پيدا نمی شود. در گذشته مردم از منافع آن بی اطلاع بودند. برخی از شهرهای استان خراسان می آيند و از مشهد پای مرغ می خرند و می برند شهرستان. پای مرغ به ترميم غضروف ها خيلی كمک می كند. متأسفانه مافيای دارويی در ايران قرص های غضروفی آمريكايی و اروپايی را وارد می كنند و به قيمت گران به مردم می فروشد. پای مرغ به مراتب مؤثرتر و مفيدتر از قرص های غضروفی آمريكايی و اروپايی است. كارگر بيچاره ای كه گوشت نمی تواند بخورد ، پروتئين پای مرغ كلی برايش مفيد است. در قلم پای مرغ مواد خون ساز و آهن ساز دارد. پای مرغ برای جلوگيری از پوكی استخوان هم مفيد است. ما تا جايی كه توانسته ايم به بيمارانمان توصيه كرده ايم و نتايج خوبی هم گرفته ايم. البته برای آتروز نرمش ها و ورزش هم مؤثر است. كسی كه نرمش نمی كند ، ورزش نمی كند و تحرک ندارد ، دچار خشكی گردن می شود. ورزش و نرمش حكم روغن كاری برای گردن دارد. بهترين راه برای درمان افسردگی پای مرغ را چه ماشينی و چه محلی (اگر مرغ محلی باشد بهتر است) تميز بشوييد. بدون اينكه در آب جوش زده و پوست زرد رنگ آن را پاک كنيد. پای مرغ را خوب بشوييد و روی آتش كباب كنيد و بخورید. مد نظر داشته باشيد كه فقط ناخن های آن را بكنيد و انگشتان بايد باشد. چندين بار در روز انجام دهيد. به زودی و به فاصله يک هفته میبينيد كه چه جادويی میكند. مصرف پای مرغ بدون كندن پوست آن بسيار مؤثر در درمان افسردگی و اضطراب میباشد. اين روش نه شيميايی هست و نه اثرات جانبی دارد. منابع : hakimtehrani.com bme711.ir پاهای پرخاصیت! - نازلی - 2014/06/13 پاهای پرخاصیت! عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروفساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروفها کمک میکند. طبق تحقیقات انجامشده «پای مرغ» حاوی بسیاری از پروتئینها، ویتامینها و مواد معدنی حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آنها نیست. به همین جهت افرادی را که دچار مشکلاتی مانند خمیدگی (ناشی از کمبود کلسیم)، پوکی استخوان، آرتروز، نرمی استخوان (راشیتیسم) در کودکان و بزرگسالان، روماتیسم، شکستگی استخوان و به طور کلی تغییرات ساختمانی در استخوانها و نیز اختلال عملکرد عضلانی ناشی از کمبود کلسیم و ویتامین D هستند، میتوان با استفاده از این ماده غذایی درمان کرد. خواص درمانی* بهترین درمان برای راشیتیسم (نرمی استخوان در کودکان) و پوکی استخوان * جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروفها * پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش * جایگزین برای قرصهای غضروف ساز * کمک به رشد کودکان و نوجوانان * بهترین منبع گلوکزامین و سولفات کندورایتین * ترمیمکننده شکستگی استخوان * بهبوددهنده کمردرد یا دیسک کمر کنترل فشارخون با پای مرغ پژوهشگران دریافتند که پای مرغ در کاهش فشارخون مفید میباشد. مطالعه اخیر دانشمندان پزشکی حاکی از آن است که 4 نوع پروتئین در پاهای مرغ وجود دارد که نقش مهمی در کنترل فشارخون دارد. متخصصین در یک مطالعه علمی که در مجله تیم کشاورزی و مواد غذایی آمریکا منتشر شد، با خوراندن پروتئین کلاژن به موشها که از پاهای مرغ استخراج شده بود به این نتیجه رسیدند که فشارخون آنها به طرز قابلتوجهی کاهش یافته بود. در این تحقیق، در یک دوره چهار هفتهای به موشها کلاژن داده شد. ژلاتین برای سلامتی مفصل یکی از مزایای باورنکردنی سوپ استخوان واقعی تهیهشده با پای مرغ که در سرکه خیسانده شده باشد وجود مقدار زیادی ژلاتین در سوپ فوق میباشد. ژلاتین شکل پختهشده کلاژن است که نیمی از پروتئین بدن ما را تشکیل میدهد، بنابراین وقتی آن را مصرف میکنید در واقع در حال بدنسازی هستید. ژلاتین تأمینکننده گلیسین، آمینواسیدی است که غضروفهای سالم را افزایش میدهد و نهایتاً به اجتناب از درد مفصل کمک میکند. تراکم استخوان را افزایش میدهد کلسیمی که از استخوانها وارد سوپ میشود آماده جذب در بدن شما میباشد و سلاح کاملی در مقابل پوکی استخوان یا هر نوع استخوانهای ضعیف است. پوکی استخوان (که کاهش تراکم استخوان گفته میشود)، اصولاً با روند پیری و افزایش سن ایجاد میشود. مصرف مواد غذایی غنی از کلسیم، فسفر و ویتامینD، استفاده از نور مستقیم آفتاب، فعالیت و ژنتیک عوامل اصلی تعیینکننده میزان افزایش تراکم استخوان هستند. هرچه تراکم استخوان در سنین جوانی بیشتر باشد و فرد از مواد غذایی حاوی کلسیم و فسفر فراوان بیشتر استفاده کند، روند ایجاد پوکی استخوان به تأخیر میافتد. همچنین در بیماری استئوآرتریت (یک بیماری مفصلی تحلیل رونده است که به طور معمول در افراد مسن دیده میشود و در زنان شایعتر از مردان میباشد)، تغییرات ساختمانی در غضروفهای مفاصل و معمولاً در مفاصلی که تحملکننده وزن بدن هستند، مثل ستون فقرات و زانو، استفاده از یک رژیم غذایی حاوی مقادیر کافی ویتامین، کلسیم، فسفر و آهن، همراه با نرمش و ورزش بسیار مۆثر است. عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروفساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروفها کمک میکند. به هضم غذا کمک میکند با وجود دیگر مزیت ژلاتین، سوپ استخوان به بدن شما کمک میکند که غذاهایی همچون شیر، گوشت و حبوبات را به طور موثرتری هضم کند. با استرس مبارزه میکند مصرف ژلاتین، کورتیزول اضافی که در اثر استرس تولید میشود را خنثی میکند، میتواند خواب را بهبود بخشد و حافظه و یادگیری را بهتر کند. روش مصرف مقدار 500 گرم پای مرغ را پس از تمیز کردن و شستشو، به همراه 3 تا 4 لیوان آب داخل قابلمهای قرار داده و 1 عدد پیاز درشت را پس از پوست گرفتن اضافه کرده روی حرارت قرار داده و زیر آن را کم کنید و به مدت حداقل 4 تا 6 ساعت حرارت دهید البته با شعله ملایم. پس از گذشت این زمان محتویات قابلمه را پس از استخوانگیری داخل مخلوطکن ریخته و صاف کنید و در فریزر نگهداری کنید برای مصرف کافی است از «عصاره پای مرغ» تهیهشده مقداری را به انواع سوپ و خورشت تهیهشده اضافه و سپس میل کنید. مطالعه اخیر دانشمندان پزشکی حاکی از آن است که 4 نوع پروتئین در پاهای مرغ وجود دارد که نقش مهمی در کنترل فشارخون دارد درمان افسردگی با پای مرغ! پای مرغ را چه ماشینی و چه محلی (اگر مرغ محلی باشد بهتر است) تمیز بشویید. بدون اینکه در آب جوش زده و پوست زردرنگ آن را پاک کنید. پای مرغ را خوب بشویید و روی آتش کباب کنید و بخورید. مد نظر داشته باشید که فقط ناخنهای آن را بکنید و انگشتان باید باشد. چندین بار در روز انجام دهید. به زودی و به فاصله یک هفته میبینید که چه جادویی میکند. مصرف پای مرغ بدون کندن پوست آن بسیار مۆثر در درمان افسردگی و اضطراب میباشد. این روش نه شیمیایی هست و نه اثرات جانبی دارد. پای مرغ برای کودکان هم مفید است بسیاری از پزشکان تغذیه و همچنین پزشکان جراح ارتوپدی در بسیاری موارد استفاده از سوپهای مختلف حاوی عصاره پای مرغ را به بیماران خود توصیه میکنند. مصرف سوپ پای مرغ بهترین دارو و منبع کلسیم و ویتامین D برای کودکان، جوانان و بزرگسالان میباشد! پای مرغ سرشار از مواد غضروف ساز است و به مراتب موثرتر و مفیدتر از قرصهای غضروفی آمریکایی و اروپایی است. در واقع پای مرغ دارای «سولفات کندروئتین» است و جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروفها را بر عهده دارد. قلم پای مرغ سرشار از مواد خونساز و آهن ساز است و برای جلوگیری از پوکی استخوان هم بسیار مفید است و همچنین خواص معجزهآسایی در درمان آرتروز دارد. مادران میتوانند در کنار داروهای تجویزشده توسط پزشک، از سوپ پای مرغ نیز برای بهبودی سریعتر فرزندانشان استفاده کنند. حتی در بزرگسالان مبتلا به این بیماری نیز، مصرف عصاره پای مرغ بسیار سودمند است. عصاره پای مرغ اگر همراه با کمی پیاز پخته شود، کلسیم آن به بیشترین مقدار میرسد. نکته مهم افرادی که مبتلا به بیماری قلبی و چربی خون و کلسترول بالا هستند باید از مصرف آن خودداری کنند و یا اینکه بعد از تهیه آن چربی آن را بگیرند. |