وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس
خواص و مضرات قره قوروت - نسخه قابل چاپ

+- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir)
+-- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A)
+--- انجمن: پزشكي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83%D9%8A--24)
+---- انجمن: خواص خوراکی ها (https://mscenter.ir/Forum-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D9%87%D8%A7)
+---- موضوع: خواص و مضرات قره قوروت (/Thread-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D9%88-%D9%85%D8%B6%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%82%D8%B1%D9%87-%D9%82%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AA)

صفحه ها: 1 2 3


هرگز قره قوروت نخورید - kia - 2011/07/12

هرگز قره قوروت نخورید
قره قوروت را از آب ماست یا همان دوغ می گیرند که پس از جوشیدن و تغلیظ بصورت جامد در می آید.
مزه ترش قره قوروت بخاطر درصد بسیار بالای اسید لاکتیک آن می باشد. میزان اسید لاکتیک قره قوروت بقدری زیاد است که میتوان گفت خود اسید لاکتیک است !!!! . اسید لاکتیک یک ماده دفعی برای بدن محسوب میشود زیرا خون را شدیداً اسیدی کرده و تعادل ph خون را به هم میزند.
یکی از دلایلی که گفته می شود ماست چکیده بهتر از خود ماست است این است که مقدار زیادی از اسید لاکتیک آن که در آب ماست موجود است گرفته شده است ولی با این حال بهتر است با مقداری نعناع ، پونه و موسیر مصرف شود (تا حالت سردی و اسیدی آن کاهش یابد)
در حالت طبیعی، خون انسان كمی قلیایی بوده و بسیار حیاتیست که این حالت حفظ شود بدین جهت در خلقت انسان مكانیزم های پیچیده ای تعبیه شده است كه این تعادل را حفظ كنند.
در بدن انسان مقدار pH متعادل بین 34/7 و 40/7 میباشد که کمی قلیایی است و باید در این محدوده نگه داشته شود در غیر اینصورت بعضی از واكنش های آنزیمی انجام نمی گیرد و تنظیم فعالیتهای فیزیكی و شیمیایی درون سلولی با مشكل مواجه می شود.

مصرف قره قوروت به شدت خون را اسیدی می کند (به علت میزان بسیار بالای اسید لاکتیک) و آنرا از حالت قلیایی طبیعی خود خارج می‌کند. بدن برای ترمیم و تصحیح این حالت بسیار مخرب که می‌تواند در صورت ادامه بسیار خطرناک گشته و فعالیت ارگان‌ها و سلول‌ها را مختل کند، دست به دامن استخوان‌ها و دندان‌ها می‌گردد تا کلسیم آنها را برای قلیایی کردن خون آزاد کند.
کلسیم بهترین و سریع‌ترین عامل قلیایی کردن خون می‌باشد. این کلسیم آزاد شده از استخوان‌ها سپس توسط کلیه‌ها دفع می‌گردد. در نتیجه مصرف قره قوروت باعث پوکی استخوان‌ها و ضعف دندان‌ها می‌گردد.
بسیار بسیار جای تاسف است که خیلی از پزشکان و افراد تحصیل کرده آنرا برای درمان پوکی استخوان و لاغر شدن افراد چاق تجویز می کنند با این تصور غلط که چون قره قوروت دارای کلسیم است پس برای پوکی استخوان مناسب است در صورتیکه کلسیم آن نه تنها جذب نمی شود بلکه طبق توضیحات بالا باعث پوکی استخوان و خرابی دندانها نیز می شود. جالب است حتی آنرا برای رشد و نمو کودکان مفید دانسته و برای آن خاصیت دارویی قائل شده اند !!!. گاهی اوقات آنرا برای کاهش فشار خون تجویز می کنند که این خود باعث خرابی و خوردگی رگها میشود. میتوان بجای آن از بسیاری میوه هایی که در کاهش فشار مناسب هستند مانند آب لیمو یا مخلوط یک لیوان آب و 2 قاشق سرکه سیب خانگی استفاده کرد.
ای کاش مضرات مصرف قره قوروت به اینجا ختم می شد.
اسید لاکتیک فعالیت نرون های مغزی را به شدت کاهش میدهد و چون قره قوروت حاوی مقادیر بسیار زیاد اسید لاکتیک می باشد لذا برای مغز انسان بسیار مضر می باشد.
بعضی از آثار و نتایج زیانبار اسیدی شدن خون :
انواع بیماریهای قلب و عروق
خورده شدن دیوارة سرخرگ ها و سیاهرگ ها
ضعف حافظه
آلزایمر
دیابت
سرطان
ضعف سیستم ایمنی بدن
بیماری های سیستم عصبی مانند بیماری خطرناکMS
پوکی استخوان
خرابی و فساد دندانها
لقی دندانها
ضعف اعصاب
تشنج

در غرب به خون اسیدی لقب كُشنده خاموش (Silent Killer) داده اند.
در خصوص بیماری های ناشی از اسیدی شدن خون ، مطالب بسیار زیادی در اینترنت موجود است که اکثراً به زبان انگلیسی است.

امیدوارم مطلب فوق دریچه ای دیگر از سلامتی را بروی شما بگشاید و دروازه ای از بیماریها را ببندد.icon_questionagreement2agreement2icon_biggrinicon_biggrin


RE: هرگز قره قوروت نخورید - nazanin200312 - 2011/08/13

پس چطور میشه از عفونت ادراری در بیمارانms جلوگیری کرد؟Huh


RE: هرگز قره قوروت نخورید - fatima - 2011/08/13

چه جالب!
من هيچ وقت قره قروت نمي خورم..آخه ترشي زيادش رو اعصاب هم اثر ميذارهagreement2
مرسي


RE: هرگز قره قوروت نخورید - najva - 2011/08/13





من در بچگی خیلی قره قروت خوردم پس بگو چرا ام اس گرفتم angryangryangry


RE: هرگز قره قوروت نخورید - __Setayesh__ - 2011/08/13

من که دیگه هرگز قره قروت نمیخورمsad2ولی می خوام بدونم ترشی هم واسمون ضرر داره؟
آخه من عاشق ترشی ام love28 بدون لواشک و ترشک وآلوچه نمی تونم زندگی کنمangry3


RE: هرگز قره قوروت نخورید - Prime - 2011/08/13

(2011/08/13, 04:29 PM)__Setayesh__ نوشته است: من که دیگه هرگز قره قروت نمیخورمsad2ولی می خوام بدونم ترشی هم واسمون ضرر داره؟
آخه من عاشق ترشی ام love28 بدون لواشک و ترشک وآلوچه نمی تونم زندگی کنمangry3

حدود 90% انسان ها طبع سردی دارند.
کسانی که طبع سرد دارند اگرزیاد سردی بخورند دچار کرختی و بیحالی و سستی میشن که شامل برخی علائم بیماری MS هم میشه.

در علم روز کسی به تاثیر مستقیم تغذیه اشاره ای نداره
اما در دنیا هستند کسانی مثل:

آقای سوانک
آقای جمشید خدادادی (پزشک نیستن)
Ashton Embry

که رژیم های غذایی خاصی برای درمان این بیماری معرفی کرده اند
که تا کنون در هیچ مرجع رسمی ای تایید نشده اند.
و جالبه این رژیم ها بعضا در مواردی هم دیگه رو هم نقض میکنند.

اما هستند بیمارانی که با استفاده از بعضی از این رژیم ها شرایط بهتری دارند مث مریم خانم که البته چون این بیماری هیچ روند مشخصی ندارد نمیتوان با جسارت اجازه ی تبلیغ در این مورد به کسی داد.




RE: هرگز قره قوروت نخورید - leili - 2011/08/14

من ديگه قره قوروت نميخورم ولي اين يعني كشكم (كه از خانواده شير و ماست و قره قوروته!)بده؟بي ماست و قره قوروت و....ميشه زندگي كرد ولي بي كشك هرگز!


RE: دقت در مصرف قره قوروت - پویش - 2011/12/31

من هم قره قوروت خیلی دوست دارم
اینقدر ها نباید ضرر داشته باشه دوستان
زیادش بده


RE: دقت در مصرف قره قوروت - ساغر - 2011/12/31

من هر وقت می خوردم احساس ضعف می کردم و دیگه نمیخورمTongue


RE: دقت در مصرف قره قوروت - sattar - 2011/12/31

سلام
من الان حدود 18 ساله لب به قره قروت و لواشک و ترشی نزدم
خدارو شکر هنوزم زنده ام تورو خدا چیزایی که براتون وبرامون ضرر داره نخوریم