![]() |
کیف حمل دارو - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: معرفي داروهاي مورد استفاده (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%8A-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87) +--- موضوع: کیف حمل دارو (/Thread-%DA%A9%DB%8C%D9%81-%D8%AD%D9%85%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88) |
RE: کیف حمل دارو - سمیرا67 - 2015/06/19 ممنونم مریم جون ![]() ![]() ![]() RE: کیف حمل دارو - hessam - 2015/06/19 (2015/06/19, 11:28 AM)سمیرا67 نوشته است: ممنون حسام اگه بتوانی بری تهران که خیلی راحت تر می توانی کیف تهیه کنی معلوم نیست شهرستانا داشته باشند یا نه یا اصلا کیف را درست و کامل در اختیارت بگذارند یا نه RE: کیف حمل دارو - سمیرا67 - 2015/06/19 برای خودم نیست برای دوستم پرسیدم بهش میگم دیگه حالا ببینم خودش کجا میتونه تهیه کنه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: کیف حمل دارو - سمیرا67 - 2015/06/19 اگه شماره انجمن تهرانم بهم بدبن دیگه واقعاااااااااا ممنون ![]() ![]() ![]() RE: کیف حمل دارو - شهرزاد - 2016/04/18 کیف گرفتم واسه رسیژن منتهی برای طرح قدیمیه رسیژنه برای جدیدش که اینجکشن شده هنوز طراحی نشده فقط من نمیدونم در قسمت آلومینیومش یخ میزارن یا فقط دارو میزارن و یخ رو خارج از محوطه آلومینیوم؟ این کیف کوچیکه همون آلومینیوم دارس... کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این شکلیه... ![]() RE: کیف حمل دارو - nahid - 2016/04/18 شهرزاد جان کیف سینووکس هم همینه ، توی کوچیکه دارو میذارن تو بزرگه ژل یخی اگه اشتباه نکنم. RE: کیف حمل دارو - hadisss - 2016/04/18 این کیف شبیه کیف حمل دارو ربیف هست فقط رنگش فرق داره شهرزاد جان ژل های یخت به صورت مستطیل وتوی یه محفظه پلاستیک فشره س؟ مال من اینجور بود و ژل ها رو به صورت ایستاده توی کیف کوچیکه که داخلش آلومنیومه میذاشتم و یعنی یکی از یخا اینطرف کیف کوچیکه، یکی اون طرفش و جعبه دارو رو میذاشتم وسطش البته جعبه دارو رو هم توی نایلون میپیچوندم که رطوبتی چیزی نخوره بهش بعد میبسمتش و کیفه رو توی کیف بزرگه میذاشتم. بعدش که ربیف عوض شد و جعبه ش چندبرابر بزرگتر دیگه نمیشد جعبه رو درسته بزارم توی کیف کوچیکه و هر مقدار دارو نیاز داشتم در سفری چیزی، توی یه نایلون میذاشتم و میذاشتم توی کیف کوچیکه و اطرافش ژل یخ یا هم به سختی توی کیف تکی تکی تقریبا همه رو جا میدادم که خنک هم باشن ![]() در مورد رسیژن نمی دونم شکل ربیف هست جعبه ش یا نه از خود شرکت میپرسیدی چطوری جاشون بدم؟ شایدم به قول ناهید باید اون مدلی الان جاشون داد نه ![]() مخصوصا الان که جعبه ش و شکل دارو بزرگتر شده در همین حد اطلاع دارم الان سرچ کردم دیدم یخ رسیژن یه جور دیگه س ![]() پس کمی با ربیف متفاوته فک کنم جعبه رسیژن هم بزرگتر ربیفه رسیژن الانی هم کیف به خصوص خودشو داره که کیفش نیومده هنو فک کنم دیگه نمی دونم ![]() RE: کیف حمل دارو - ابراهیم - 2016/04/18 برای اسویمرهای جدید (40 میلی گرمی) کیف جدید طراحی نکردن؟ پکیج دارو از کیفش بزرگتره!!!! RE: کیف حمل دارو - سمیرا67 - 2016/04/19 من کیف سینووکس دارم .دقیقا همونه که شهرزاد گذاشته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: کیف حمل دارو - helli - 2016/04/20 (2016/04/19, 06:47 AM)سمیرا67 نوشته است: من کیف سینووکس دارم .دقیقا همونه که شهرزاد گذاشته اگه یخ رو 6 ساعت در فریزر(و نه جاییخی یخچال) بذارید دوامش خیلی بیشتره فقط حواستون باشه در تماس مستقیم با دارو نباشه که دارو بخ نزنه البته من خودم تا حالا امتحان نکردم و فکر هم نمی کنم که دارو اینجوری یخ بزنه ولی این رو یه جایی خوندم و با توجه به دمای خیلی پایین یخ احتمال دادم که درست باشه ![]() |