ریزش مو - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE) +---- انجمن: عوارض و علائم (https://mscenter.ir/Forum-%D8%B9%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B6-%D9%88-%D8%B9%D9%84%D8%A7%D8%A6%D9%85) +---- موضوع: ریزش مو (/Thread-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D8%B4-%D9%85%D9%88) |
RE: ریزش مو - neda.n - 2013/07/30 (2013/07/30, 08:32 PM)chipchip نوشته است: آقا گفته بودینآ گزنه شامپوشم هست یا نه ...ببینم آخرش می تونی این چهار تا شوید موی مونده رو هم به دست جاذبه زمین بسپری با تجویزت RE: ریزش مو - shokolat - 2013/07/30 بچه ها به نظر من هرچی حساس بشید بدتره.یه فصلایی یا یه زمانهایی وقت ریزش مو و تجدید دوباره طبیعی هست. نمیدونم واقعا اینکه میگید دارو باعث ریزشه چقدر صحت داره !بنظرم بیشتر استرس و این چیزا هفت سال بتا پ چرا روموهای من اثر نکرده نریخته وکم پشتم نشده بنظرم زیر افتاب روزی یکساعت با موهای باز اثربخش باشه RE: ریزش مو - پروانه - 2013/07/30 كاش مشكل و درد همين كچل شدن بود هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــي گيس وخوام چه كار؟خدا شانس بده....بخدا از هزارتا خوشمل يكي خوشبخت بيده اگه هم علاقه داشتيد درباره مو صحبت كنيد بنظرم بهتره اسم تاپيك و بزاريد: رويش مو چون ديگه از پيشگيري گذشته و مويي نمونده RE: ریزش مو - محسا60 - 2013/07/30 همه که بدون هیچ مرضی دارن تاس میشن صداشون هم در نمییاد حالا ما هم موهامون بریزه اتفاق خاصی نمی افته RE: ریزش مو - موجود گیاه خوار - 2013/07/31 توصیه: از یه دکتر پوست و مو شنیدم که میگفت : یکی از راه حل های عدم ریزش مو این هست که مثلا ساعت 9 بخوابی و در عوض ساعت 5 صبح از خواب بیدار بشی.چون یه هرمون هایی هست که درست در همین موقع تولید میشه و وقتی شما خواب هستین هم تولید میشه . درست یادم نیست دلیلش همین بود یا نه ولی توصیه ای که کرده بود همین بود. موفق و پر مو باشید RE: ریزش مو - رامنا - 2013/07/31 من دوستام همه از ریزش مو شاکین. ام اس هم ندارن. اون روز تو مترو جلوی موهای خانومها رو زیر نور داخل واگن نگاه میکردم. بجز چند تایی که کلاه گیس داشتن بقیه بد جوری برق کف سرشون چشمو میزد نمیدونم چرا اینجوری شده ولی مشکل همه گیر شده. این وسط استثناهایی هم هستند که گیسو کمندند البته ولی خیلی کم ند! ولی از شوخی گذشته با توصیه پزشک پوست و مویی که دوستمون "موجود گیاه خوار" ازشون نقل قول کردن تا حدودی موافقم. فکر کنم اگه شبها زودتر بخوابیم حداقل قبل از 11 و سعی کنیم خواب کامل 7-8 ساعته داشته باشیم, ساعت بیولوژیک بدنمون درست کار میکنه و وضعیت هورمونهای بدنمون هم نرمال میشه. اوضاع موهامون هم بهتر میشه و کلا سلامتیمون. (اینو اول یکی باید به من بگه هر شب ) البته ریزش مو در شروع مصرف هر دارویی ممکنه بوجود بیاد. چمیدونم والله RE: ریزش مو - زهرا59 - 2013/09/06 من چند دوره ای زینک پلاس خوردم که مدت اثرش خیلی طولانی بود ولی باز بعد از جند ماه دوباره ریزشش شروع میشد ولی اینسری دکترم بهم یه قرصی داد به نام اکوفان که بعد از یک هفته خوردن ریزش مو هام به حداقل رسید ای کاش از اول خورده بودم RE: ریزش مو - برگ 7 - 2013/09/07 (2013/06/30, 08:35 PM)neda.n نوشته است: بچه ها جون از اونجایی که من واقعا دارم کچل میشم و اینو میدونم که این یکی از عوارضی هست که سینوکس ممکنه در بعضی ایجاد کنه ( دکترم تایید کرد این قضیه رو ) لطفا اگه راههایی رو امتحان کردید که نتیجه داده به منم بگید . مرسی دوست منم ميگه توى برشور امپول رسيژن يه چيزايى در مورد ريزش مو نوشته. البته من امپول بتافرون مى زدم فکر کنم اونم ريزش به همراه داشت الان هم کوپامر. بقول دوستان ببينيم چار تا شيويد رو سرمون مى مونه يا نه. (2013/09/07, 11:24 AM)برگ 7 نوشته است:(2013/06/30, 08:35 PM)neda.n نوشته است: بچه ها جون از اونجایی که من واقعا دارم کچل میشم و اینو میدونم که این یکی از عوارضی هست که سینوکس ممکنه در بعضی ایجاد کنه ( دکترم تایید کرد این قضیه رو ) لطفا اگه راههایی رو امتحان کردید که نتیجه داده به منم بگید . مرسی گشتم نبود، نگرد نيست RE: ریزش مو - مهدی نصیری - 2013/09/07 موضوع مزحک تر از این که موات بریزه بد قصه بخوری بری دنبال شامپو مامپو و کاشت مو و این داستانا نیس به خدا RE: ریزش مو - chipchip - 2013/10/13 گچلان ... چیزه منظورم دوستان عزیز بود .... آیا کسی هست که زینک پلاس بخوره؟؟؟ آیا چیجوری باید خورد؟ یه روز درمیون؟ دوروز درمیون؟ هفته ای یه بار؟ قبل نهار ؟ بعد شام؟ پشت رو ؟ برعکس؟ |